panos_27 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ρε μαγκες, εδω και 2-3 μερες εχω παρατηρησει καποιες φορες, απιστευτα υπερβολικο lag στην revo v5.3 . Το εχει δει κανας αλλος; οι μονες εφαρμογες νεες που περασα ειναι το google keep, και το lelemetro(λογω στρατου) , δεν νομιζω δηλαδη να φταιει κατι με αυτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ρε μαγκες, εδω και 2-3 μερες εχω παρατηρησει καποιες φορες, απιστευτα υπερβολικο lag στην revo v5.3 . Το εχει δει κανας αλλος; οι μονες εφαρμογες νεες που περασα ειναι το google keep, και το lelemetro(λογω στρατου) , δεν νομιζω δηλαδη να φταιει κατι με αυτες... Μπα...εδώ τίποτα...όλα πάνε ρολοί...έχεις περάσει το greenify?(Αν όχι βάλε το, κάνε greenify ότι εφαρμογή δε σε ενδιαφέρει να λαμβάνεις ειδοποιήσεις)...δουλεύει καλύτερα από τη stock εφαρμογή της samsung(τo SmartManager)...αν το lag οφείλεται σε κάποια εφαρμογή θα το καταλάβεις(λογικά θα σταματήσει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μπα...εδώ τίποτα...όλα πάνε ρολοί...έχεις περάσει το greenify?(Αν όχι βάλε το, κάνε greenify ότι εφαρμογή δε σε ενδιαφέρει να λαμβάνεις ειδοποιήσεις)...δουλεύει καλύτερα από τη stock εφαρμογή της samsung(τo SmartManager)...αν το lag οφείλεται σε κάποια εφαρμογή θα το καταλάβεις(λογικά θα σταματήσει)... Κάνει καθόλου δουλειά χωρίς xposed ή είναι απαραίτητο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Κάνει καθόλου δουλειά χωρίς xposed ή είναι απαραίτητο;;; Eγω παντως το εχω με xposed αφου το ειχε η rom,και ναι κανει δουλεια,βεβαια εχω κανει ενα συνδιασμο τρελο :lol: και οντως σωζω και μπαταρια.:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Eγω παντως το εχω με xposed αφου το ειχε η rom,και ναι κανει δουλεια,βεβαια εχω κανει ενα συνδιασμο τρελο :lol: και οντως σωζω και μπαταρια.:) Εγω δεν έχω το xposed λόγω snapchat. Τι συνδυασμό, μπορείς να πεις καμία ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Κάνει καθόλου δουλειά χωρίς xposed ή είναι απαραίτητο;;; Μόνο root χρειάζεται...Ούτε εγώ είμαι xposed.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Μόνο root χρειάζεται...Ούτε εγώ είμαι xposed.. Μου βγάζει κάτι γι την γλώσσα ότι δε γίνεται ενεργοποίηση, κάτι τέτοιο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160225/074406987c92e467256dfe58c9055edc.jpg Edited March 4, 2016 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160225/074406987c92e467256dfe58c9055edc.jpg Δε χρειάζεται αυτό...Απλά μέσα από τις ρυθμίσεις του greenify στην πρώτη επιλογή που λέει working mode βάλε root...Από μόνο του έχει επιλεγμένο το non-root που κάνει μισή δουλειά γενικά(σε συσκευές που δεν είναι root απλά πάει και κάνεις κάθε τόσο "διακοπή εκτέλεσης" για την κάθε μια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μου βγάζει κάτι γι την γλώσσα ότι δε γίνεται ενεργοποίηση, κάτι τέτοιο Ασε το greenify και δοκιμασε Hibernation Manager Premium πιο ευκολο και πιο καλο για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ρε μαγκες εσεις με την ρεβο5.3 ποιον κερνελ χρησιμοποιείτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ρε μαγκες εσεις με την ρεβο5.3 ποιον κερνελ χρησιμοποιείτε;;; Εγώ έχω αυτόν που περάσε η ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ρε μαγκες, εδω και 2-3 μερες εχω παρατηρησει καποιες φορες, απιστευτα υπερβολικο lag στην revo v5.3 . Το εχει δει κανας αλλος; οι μονες εφαρμογες νεες που περασα ειναι το google keep, και το lelemetro(λογω στρατου) , δεν νομιζω δηλαδη να φταιει κατι με αυτες... Πάνο και μένα μου το κάνει.. το χω κάνει φορμάτ και δε μου πάει ακόμα καλά.. με πετάει έξω πολλές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πάνο και μένα μου το κάνει.. το χω κάνει φορμάτ και δε μου πάει ακόμα καλά.. με πετάει έξω πολλές φορές Κοίτα τώρα άλλαξα κερνελ και πάει κάπως πιο καλά το βλεπω. Γενικά 1-2 μέρες ήταν το θέμα αυτό, και πάλι λίγες φορές κολλουσε, όχι συνέχεια. Τώρα έχω σταθερότητα εδώ και κάμποσο καιρό, δεν έχω λαγκακια. Ίσως φταίει και ο κερνελ, να είναι πιο καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Κοίτα τώρα άλλαξα κερνελ και πάει κάπως πιο καλά το βλεπω. Γενικά 1-2 μέρες ήταν το θέμα αυτό, και πάλι λίγες φορές κολλουσε, όχι συνέχεια. Τώρα έχω σταθερότητα εδώ και κάμποσο καιρό, δεν έχω λαγκακια. Ίσως φταίει και ο κερνελ, να είναι πιο καλός Ποιό κέρνελ έβαλες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ποιό κέρνελ έβαλες;;; Hispasian v8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Hispasian v8 Κι εμένα τώρα σταμάτησαν τα λαγκάκια, να το φλαράρω λες ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μάγκες δοκιμάστε και αυτή την ρομ σταθερή και ο κερνελ μια χαράhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2741302 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μάγκες δοκιμάστε και αυτή την ρομ σταθερή και ο κερνελ μια χαράhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2741302 Την είχα παλιά, πολύ καλή. Απλά είναι ακόμα 5.0 έκδοση, άρα θα αργεί το κουμπί με τα πρόσφατα και με σπάει τα νεύρα ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εμένα τώρα σταμάτησαν τα λαγκάκια, να το φλαράρω λες ή όχι; Βάλτον αν θες ναι, δεν υπάρχει κάποιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ρε μαγκες εσεις με την ρεβο5.3 ποιον κερνελ χρησιμοποιείτε;;; Kαι γω αυτο που ειχε η rom. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα, Μετά από αρκετό καιρό σκέφτομαι να ροοταρω το κινητό (G900F). αυτή την στιγμή έχω την 4.4.2 έκδοση και είχα περάσει πριν από παραπάνω από 1 χρόνο το πρόγραμμα towelroot για να επαναφέρω το Apps ops. Αν ακολουθήσω αυτό τον οδηγό θα είμαι ΟΚ; btw το link για την G900F δεν οδηγεί πουθενά. υπάρχει κάποια σταθερή ρομ που να αξίζει την διαδικασία του ροοτ; γενικά λιγάκι που διάβασα, ομολογώ ότι πολλά μου ακούγονται κινέζικα :) Ευχαριστώ!! Καλησπέρα, το παραπάνω είναι το πιο πρόσφατο μήνυμα σχετικό με root. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ακολουθήσω ή πιστεύετε πως είναι οκ; Δεν θέλω να περάσω κάποια rom, απλά root ώστε να βάλω adfree + app2sd Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Στην revolution 5.3 όταν σας παίρνουν τηλέφωνο, πρέπει να συρεις το πράσινο για να απαντήσεις ή απλά το κάνεις κλικ για ν απαντήσει;; μπορεί κάποιος να το τσεκάρει και ν μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Στην revolution 5.3 όταν σας παίρνουν τηλέφωνο, πρέπει να συρεις το πράσινο για να απαντήσεις ή απλά το κάνεις κλικ για ν απαντήσει;; μπορεί κάποιος να το τσεκάρει και ν μου πει; Σερνεις πρασινο. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδιά έχω την τελευταια official 5.0 ΙΤV (Iταλική) και σκέφτομαι να φλασάρω την τελευταία αγγλική... Μπορώ να το κάνω ετσι όπως ειναι,ή πρέπει να κάνω factory reset πρώτα? Θελω να πώ,κάθεται κανονικά η έκδοση η μια πάνω στην άλλη κι ας ειναι άλλης χώρας? Το τηλέφωνο οταν το αγορασα ήταν με την ιταλική πάντως... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά έχω την τελευταια official 5.0 ΙΤV (Iταλική) και σκέφτομαι να φλασάρω την τελευταία αγγλική... Μπορώ να το κάνω ετσι όπως ειναι,ή πρέπει να κάνω factory reset πρώτα? Θελω να πώ,κάθεται κανονικά η έκδοση η μια πάνω στην άλλη κι ας ειναι άλλης χώρας? Το τηλέφωνο οταν το αγορασα ήταν με την ιταλική πάντως... Καλημερα,καθεται αλλα για καλυτερο αποτελεσμα παρε back up και κανε reset. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Γεια σας. Σε S5 αμερικάνικο (G900W) μπορώ να περάσω ευρωπαϊκή ρομ (π.χ. την αγγλική); Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά με τα ελληνικά δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts