therion1985 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Bγηκε και αυτο...[OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 προς τα κατω εχει και τα Attached Files...αλλα ποιο ειναι για το δικο μας ? εβαλε δοκιμασε κανεις?... οχι δε κανει για μας αυτο.Για μας υπαρει αλλο!Δεν αξιζει ομως το xposed.Τα μοντακια που εχουν τα xposed,ειναι ιδια με αυτα που εχουν οι custom rom Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μααλιστα..ευχαριστω...μου ξεφυγε προφανως στο διαβασμα κατι..αλλα σιγα μην το εκανα πριν ρωτησω οπως και εκανα...κατα τη γνωμη σας ποιες custom rom αξιζουν? και κατι αλλο τις περασατε με TWRP η με αλλο τροπο οπως λεει στο post CWM or PhilZ Touch recovery? οπως επισης μ αυτο το εργαλειο TWRP Manager να περασω το recovery η να το φλασαρω?..(ακομα μαθαινω νεος στο android..τι να κανω..) ευχαριστω.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 καλησπέρα! αυτή τη στιγμή στο κινητό που είναι περασμένη μια Γερμανική rom της vodafone. Θα ήθελα να περάσω την αγγλική μέσω odin. Υπάρχει κάπου κάποιο guide γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 καλησπέρα! αυτή τη στιγμή στο κινητό που είναι περασμένη μια Γερμανική rom της vodafone. Θα ήθελα να περάσω την αγγλική μέσω odin. Υπάρχει κάπου κάποιο guide γι αυτό? Διαβασε εδω...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 ευχαριστώ! Όσον αφορά τη UK rom ποια απ όλες να βάλω? εδώ βλέπω πολλές... http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/BTU/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) ευχαριστώ! Όσον αφορά τη UK rom ποια απ όλες να βάλω? εδώ βλέπω πολλές... http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/BTU/ Αυτην... 2015-06-01 (απαραιτητο πριν φλασαρεις...επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αφου φλασαρεις μια ακομα και θα εισαι οκ...) United Kingdom 5.0 G900FXXU1BOE5 G900FOXA1BOE5 Edited July 19, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Εγώ είμαι σε bod3 (ATO Austria) αξίζει να περάσω την αγγλική η δεν έχουν διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Εγώ είμαι σε bod3 (ATO Austria) αξίζει να περάσω την αγγλική η δεν έχουν διαφορές? Αν δεν εχεις κανενα προβλημα δε βλεπω λογο ..το μονο οτι η αγγλικη παιρνει απ τις πρωτες updates.. Edited July 25, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Κανεις εδω σε προηγουμενη ερωτηση μου..."κατα τη γνωμη σας ποιες custom rom αξιζουν? (απροβληματιστες) ....ευχαριστω.." Περασα τη CM 12.1 αλλα "φτωχη" λεω να περασω Aliance V9...γινετε απο πανω (αφου γινουν τα απαραιτητα wipe) η θελει και κατι αλλο? γιατι στις οδηγιες στο XDA λεει αυτο ..If G900F Update your bootloader and modem using these files from _alexndr? Edited July 29, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Κανεις εδω σε προηγουμενη ερωτηση μου..."κατα τη γνωμη σας ποιες custom rom αξιζουν? (απροβληματιστες) ....ευχαριστω.." Περασα τη CM 12.1 αλλα "φτωχη" λεω να περασω Aliance V9...γινετε απο πανω (αφου γινουν τα απαραιτητα wipe) η θελει και κατι αλλο? γιατι στις οδηγιες στο XDA λεει αυτο ..If G900F Update your bootloader and modem using these files from _alexndr? Μονος ρωτω μονος απαντω...αφου δεν πηρα τη βοηθεια του κοινου...:lol: περασα και τις 3 CM Alliance Omega...καμια δε μου αρεσε :wacko: ξαναγυρισα σε στοκ...και τελικα αν εχεις περασμενη Lolipop δεν χρειαζεται φλασαρισμα bootloader-modem στην Alliance και στην Omega για οποιον θελει να δοκιμασει...:D Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Κατέβασα το γερμανικό firmware που βγήκε προχθές..να το περάσω η δεν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Κατέβασα το γερμανικό firmware που βγήκε προχθές..να το περάσω η δεν αξίζει? Ποιο εχεις περασμενο? το γερμανικο τι ειναι 5.1 ? εγω εχω την τελευταια αγγλικη BOE5... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδιά έχω την τελευταία ωμεγα v18. Πέρασα σήμερα τον artel97 και έμεινα από μπαταρία γιατί δεν πρόλαβα να βρω πρίζα. Το βαζω τώρα και δεν ανοίγει και λεει bad kernel και ξανά κλείνει. Τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδιά έχω την τελευταία ωμεγα v18. Πέρασα σήμερα τον artel97 και έμεινα από μπαταρία γιατί δεν πρόλαβα να βρω πρίζα. Το βαζω τώρα και δεν ανοίγει και λεει bad kernel και ξανά κλείνει. Τι κανω;Πέρασε ξανά τον κέρνελ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Πέρασα την sixperiens v5.1 και δεν αναγνωρίζει την sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Πέρασα την sixperiens v5.1 και δεν αναγνωρίζει την sim Τι εννοείς δεν την αναγνωρίζει; Τι θέμα έχει δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Γράφει lock Sim και δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο για να βάλω το pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Γράφει lock Sim και δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο για να βάλω το pin Imei έχεις; μήπως έγινε κάνα τούβλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Imei έχεις; μήπως έγινε κάνα τούβλο Το τηλ άνοιξε μια χαρά. Δεν ξέρω γιατί δεν ξεκλειδώνει την sim Το αρχείο ήταν 960mb και με παραξενεψε όταν το είδα γιατί η αμέσως προηγούμενη 4.1 ηταν1.4gb Θα κατεβάσω την 4.1 να δω γιατί όσο την δούλεψα λίγο μαρεσε πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Το τηλ άνοιξε μια χαρά. Δεν ξέρω γιατί δεν ξεκλειδώνει την sim Το αρχείο ήταν 960mb και με παραξενεψε όταν το είδα γιατί η αμέσως προηγούμενη 4.1 ηταν1.4gb Θα κατεβάσω την 4.1 να δω γιατί όσο την δούλεψα λίγο μαρεσε πάρα πολύ τσεκαρε αν εχεις ΙΜΕΙ. ειναι το βασικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 τσεκαρε αν εχεις ΙΜΕΙ. ειναι το βασικο Λοιπόν στην 5.1 έλειπε η επιλογή scs για χώρα. Πέρασα την 4.0 μόλις. Υπάρχει περίπτωση η 5.1 να πςρναγε σαν Update από πάνω στην 4.0 και όχι clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Me ωμεγα 18 μπορω να βάλω το xposed? Αν ναι ένα λινκ παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδια εχω το SM-G906L (Κορεα) αλλα δεν εχει ελληνικη γλωσσα. Ποια official rom μπορω να περασω και με ποιο τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εγω εχω το s5 g906s γιατι πηρες το L?ελα priv να μιλησουμε δεν υποστηριζει ελληνικη γλωσσα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Τελικα βρεθηκε τροπος που να μην πεφτει ο Knox,να ειναι ευκολος για εναν αρχαριο σαν εμενα και να μην υπαρχει μεγαλος κινδυνος να παθει ζημια η συσκευει?(να μην ανοιγη,bootloop...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts