PETTROS Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 εβγαλα την καρτα σιμ τη δικια μου και εβαλα της γυναικας μου στο 2 δηλαδη GSM και ενω τη διαβαζει δεν αναγνωριζει το πιν η σωστη θεση για δεδομενα περαν της κινητης ειναι αυτη (η GSM) ή η αλλη (η WCDMA) ? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 εβγαλα την καρτα σιμ τη δικια μου και εβαλα της γυναικας μου στο 2 δηλαδη GSM και ενω τη διαβαζει δεν αναγνωριζει το πιν η σωστη θεση για δεδομενα περαν της κινητης ειναι αυτη (η GSM) ή η αλλη (η WCDMA) ? Δεδομένα με 3G δέχεται στην WCDMA, στην άλλη μόνο 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δεδομένα με 3G δέχεται στην WCDMA, στην άλλη μόνο 2G ευχαριστω αρα τη βαζω στη θεση 1 και ησυχαζω απο τη γυναικα μου:lol: μαλλον θα παραγγειλω και γω ενα ιδιο ειμαι μεταξυ ασπρου και μαυρου Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δεδομένα με 3G δέχεται στην WCDMA, στην άλλη μόνο 2G ρε σεις εβελα την καρτα την 4g mini sim (ανταπτορα) στην 1 εσοχη και εχει ενα Χ επανω στην δευτερη τη διαβαζε κανονικα το θεμα ειναι πως και τωρα τη διαβαζει με ονομα και τηλεφωνο αλλα δε μου ζηταει πιν λετε να φταιει ο ανταπτορας?) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε σεις εβελα την καρτα την 4g mini sim (ανταπτορα) στην 1 εσοχη και εχει ενα Χ επανω στην δευτερη τη διαβαζε κανονικα το θεμα ειναι πως και τωρα τη διαβαζει με ονομα και τηλεφωνο αλλα δε μου ζηταει πιν λετε να φταιει ο ανταπτορας?) επισης εβαλε η γυναικα μου (απο ταπετσαρια μπηκε) ενα θεμα που δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα ενα απο αυτα με κινεζικα απο κατω................. με τιποτα ομως θα σκασω ρε φιλε 20 μερες το σεταρω να το παρει ΟΚ και με την πρωτη σημερα η στραβη Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδιά ενδιαφέρομαι να πάρω το κινητό για ένα φίλο μου. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο εξαρχής; 2. Μπορώ να γράψω μήνυμα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες εξαρχής; Αν όχι τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε για 160 χαρακτήρες; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 υπαρχει περιπτωση η κινεζικη ταπετσαρια που ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να εμποδιζει την sim card? τα εχω παιξει δεν βγαινει με τιποτα τι να κανουμε ? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 υπαρχει περιπτωση η κινεζικη ταπετσαρια που ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να εμποδιζει την sim card? τα εχω παιξει δεν βγαινει με τιποτα τι να κανουμε ? Μήπως έχεις βάλει κανένα theme και πρέπει να ξαναεπιλέξει το default; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μήπως έχεις βάλει κανένα theme και πρέπει να ξαναεπιλέξει το default; ναι theme εχει βαλει πως το βγαζουμε αυτο το πραμα? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ναι theme εχει βαλει πως το βγαζουμε αυτο το πραμα? Απο την αρχική οθόνη πας στο Θέματα. Σερνεις στα δεξιά και πας τοπικά και επιλέγει το default. Για να σβησεις τελείως κάποιο πατάς πανω του και συρείς προς τα επανω και μετα πατάς το κουμπι για διαγραφή κάπως έτσι λέγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδια αυτα τα θεματα οπως βλεπω που εχει για νακατεβασεις στο κιν ειναι, τα πιο πολλα αν οχι ολα, στα κινεζικα. Δεν υπαρχει κατι στα αγγλικα τουλαχιστον?Επισης το μενου στο s1 της γυναικας μου , το μενου για να διαλεξεις θεμα, ειναι στα αγγλικα ενω στο δικο μου note ειναι στα κινεζικα παιζει ρυθμιση εκει ? ή ετσι ειναι απο τη ROM του?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Απο την αρχική οθόνη πας στο Θέματα. Σερνεις στα δεξιά και πας τοπικά και επιλέγει το default. Για να σβησεις τελείως κάποιο πατάς πανω του και συρείς προς τα επανω και μετα πατάς το κουμπι για διαγραφή κάπως έτσι λέγεται το θεμα ειναι να να παω στα θεματα γιατι με εχει ΜΟΝΟ στην αρχικη οθονη ουφ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 το θεμα ειναι να να παω στα θεματα γιατι με εχει ΜΟΝΟ στην αρχικη οθονη ουφ λοιπον πηγα στα θεματα το απενεργοποιησα / αποεγκατεστησα αλλα αυτο ειναι εκει ενωμενο δυνατο Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ευχαριστω Κερδισε η ελλαδα :D Επανηλθε και το κινητο Απλα ειχε βγει το θεμα μεν Αλλα επρεπε να κανω default αλλο θεμα Ολα καλα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ευχαριστω Κερδισε η ελλαδα :D Επανηλθε και το κινητο Απλα ειχε βγει το θεμα μεν Αλλα επρεπε να κανω default αλλο θεμα Ολα καλα Έβγαλες το θέμα και περάσαμε στους 16! τυχαίο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά ενδιαφέρομαι να πάρω το κινητό για ένα φίλο μου. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο εξαρχής; 2. Μπορώ να γράψω μήνυμα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες εξαρχής; Αν όχι τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε για 160 χαρακτήρες; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν το παραγγειλεις με την πολυγλλωση εκδοση θα εχει ελληνικο μενου κ λογικα ελληνικο πληκτρολογιο. Μήνυμα στα ελληνικά με 160 χαρακτήρες εξαρχής , δεν νομιζω . Εγω εχω την αγγλοκινεζικη rom και του εχω βαλει οπως μου προτειναν τα παιδια, το hancent sms για 160 χαρακτηρες . Βεβαια στελνεις μονο για την 1η sim , δεν νομιζω πως λειτουργει και για την 2η. Η μαμα εφαρμογη στελνει και απο τις 2 sim αλλα δεν εχει υποστηριζει 160 χαρακτηρες. Να ξερεις πως υπαρχει ελληνικη ομαδα που βγαζει εκδοσεις του λειτουργικου στα ελληνικα και προσθετει διαφορα προγραμματακια για τα sms κλπ. Θα τους βρεις στο xiaomi gr . Δεν εχω βαλει καποια rom τους και δεν ξερω να σου πω αν τα εχουν ολα σε ενα πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγω εχω την αγγλοκινεζικη rom και του εχω βαλει οπως μου προτειναν τα παιδια, το hancent sms για 160 χαρακτηρες . Βεβαια στελνεις μονο για την 1η sim , δεν νομιζω πως λειτουργει και για την 2η. Βάλε το GO SMS PRO που υποστηρίζει Dual SIM και κάνει τη δουλειά που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Βάλε το GO SMS PRO που υποστηρίζει Dual SIM και κάνει τη δουλειά που θέλεις. Σου παίζει εσένα το GO SMS PRO σε Xiaomi Redmi 1S; εμένα όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όταν καλώ ή δέχομαι κλήση κάποιες φορές σβήνει η οθόνη (κατά τη διάρκεια της κλήσης) και δεν μπορώ να τερματήσω την κλήση.Η οθόνη γίνεται μαύρη και νεκρώνουν όλα.Μετά από λίγο επανέρχεται στο κανονικό.Έχει κάποιος φίλος αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σου παίζει εσένα το GO SMS PRO σε Xiaomi Redmi 1S; εμένα όχι! To εβαλα και παιζει , απλα δεν βρισκω την επιλογη για αποστολη του sms απο την 2η sim :O Όταν καλώ ή δέχομαι κλήση κάποιες φορές σβήνει η οθόνη (κατά τη διάρκεια της κλήσης) και δεν μπορώ να τερματήσω την κλήση.Η οθόνη γίνεται μαύρη και νεκρώνουν όλα.Μετά από λίγο επανέρχεται στο κανονικό.Έχει κάποιος φίλος αντίστοιχο πρόβλημα; To επαθα και γω , οταν εβαλα την ζελατινα γτ μπλοκαρε τον αισθητηρα. Βγαλτην και ξανατοποθετησε την λιγο πιο προσεκτικα και θα εισαι οκ ( σε αντιθεση με μενα που την αχρηστευσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 To επαθα και γω , οταν εβαλα την ζελατινα γτ μπλοκαρε τον αισθητηρα. Βγαλτην και ξανατοποθετησε την λιγο πιο προσεκτικα και θα εισαι οκ ( σε αντιθεση με μενα που την αχρηστευσα) Σε ξένα φορα που έχω διαβάσει τείνουν να το αναγουν σε Hardware πρόβλημα.Μακάρι να έχεις δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 To εβαλα και παιζει , απλα δεν βρισκω την επιλογη για αποστολη του sms απο την 2η sim :O Εκεί είναι και εμένα το πρόβλημα, το κινητό το πήρα επειδή είναι δίκαρτο και αυτό με τα sms είναι το μόνο πρόβλημα που έχω τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εκεί είναι και εμένα το πρόβλημα, το κινητό το πήρα επειδή είναι δίκαρτο και αυτό με τα sms είναι το μόνο πρόβλημα που έχω τελικά! Όπως είπε πιο πάνω ένας φίλος, βάλε το GO SMS Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Όπως είπε πιο πάνω ένας φίλος, βάλε το GO SMS Pro Αυτό λέω το έβαλα και δεν αναγνωρίζει τη δεύτερη κάρτα Sim. Εαν χρησιμοποιεί κανείς μόνο μια καρτα λογικά θα του κανει. Αλλά τοτε γιατί να πάρει κάποιος κινητό με δυο καρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 για καλυτερη χρηση μπαταριας να βαλω το battery guru απο qualcomm ή το greenify? κανουν καμμια δουλεια? δοκιμασα το πρωτο αλλα δεν καταλαβα διαφορα εχει νοημα? υπαρχει κατι αλλο? σε ενα παλιο δικο μου samsung εχω βαλει το easy battery saver και ειμουνα ΟΚ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Το greenify κάνει δουλειά, ειδικά αν του δώσεις Root rights, γιατί αδρανοποιεί ότι δεν θέλεις ακόμα και εφαρμογές συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts