Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω φιλε lost!

Μια ακομα ερωτηση. Ποια η διαφορα του backup απο twrp και του backup που δινει το MIUI?

Ευχαριστω

Δίνει backup η μαμά recovery ? Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο , την έχω αλλάξει από την πρώτη μέρα αλλά νομίζω πως όχι .

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Καλησπερα σε ολους ψαχνω να αγορασω μια μπαταρια για Xiaomi Redmi 1s μαζι με φορτιστη.Μπορει καποιος να μου πει απο που να παραγγειλω?(ειτε απο κινα ειτε απο Ελλαδα)

Εβαλα TWRP ωστε να παρω το backup.

Παω να κατεβασω την 5.8.27 developer αλλα για το 1S το λεει CWN Recovery.

Αυτο σημαινει οτι δεν θα μπορεσω να εγκαταστησω τη νεα ROM μεσω TWRP και update.zip?

Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις σε update.zip, το twrp είναι "κλώνος" με πιο πολλα εξτρά του cwm

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εκανα ρισετ . μου έβαλε και μια ωραία οθόνη κλειδώματος με το Παρθενώνα....

Αλλά στις ρυθμίσεις μου λέει πως σταμάτησε να λειτουργεί....οεο

το κάνει και σε εμένα και άφησα το μαμά και στην v6 αλλά και στην v7 τώρα , σε μια φάση άλλαξα μόνο την εικόνα κλειδώματος και πάλι έτρωγε σκαλώματα , οπότε μάλλον το βλέπω σαν bug

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις σε update.zip, το twrp είναι "κλώνος" με πιο πολλα εξτρά του cwm

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το κάνει και σε εμένα και άφησα το μαμά και στην v6 αλλά και στην v7 τώρα , σε μια φάση άλλαξα μόνο την εικόνα κλειδώματος και πάλι έτρωγε σκαλώματα , οπότε μάλλον το βλέπω σαν bug

Αν αλλαξεις τη γλωσσα στα αγγλικα δουλευει κανονικα

κουκουρουκου

Μια ερωτηση γρήγορη. Εκανα ενα update στο 1s της γυναίκας μου (μετα απο ενα χρόνο που το έχει) και διαπιστωνω οτι η εφαρμογη radio που υπαρχει δεν παιζει ράδιο, αλλα ειναι ιντερνετικη. Κανω κατι λάθος; Εχω περάσει τη stable 6.7.1.0 αγγλοκινεκικη.

Ακυρο! Όλα καλά, το βρήκα!.. Μια χαρά!

Edited by mitsre

• 3 weeks later...

Παιδιά , προσωπικά το xiaomi μου με έχει κουράσει. Έχω περάσει την cyanogenmod από την έκδοση kit kat και μετά πέρασα και σε lolipop. Γενικά την θεωρώ καλύτερη από την MIUI λόγω καλύτερης διαχείρισης της ραμ (έκλειναν οι εφαρμογές επειδή δεν άντεχε) και της μπαταρίας. Έχει όμως από πριν από το καλοκαίρι αρχίζει να τρώει κάτι σκαλώματα το κινητό. Πέρασα στην lolipop από την αρχή μπας και στρώσει αλλά πάλι τα ίδια. Νομίζω, ειδικά όταν είμαι σε συνδεση με δεδομένα στο κινητό, αυτό θερμένεται και κολάει κατά περιόδους και δεν μπορώ να κάνω σκρολ στον brawser και οποιαδήποτε άλλη κίνηση προσπαθώ να κάνω γίνεται εξαιρετικά αργά. Συνήθως πατάω το home button, όπου με πηγαίνει μετά από ώρα και μετά εμφανίζει backround, μετά από λίγο τα εικονείδια και τέλος το widget της ώρας-ημερομηνίας-καιρού που έχω και το αφήνω να ησυχάσει. Επίσης αν παίζω κανά παιχνιδάκι πάλι μπορεί μετά απο κανα 20λεπτο να ζεσταθεί και να αρχίσει να λαγκάρει, αλλά αυτό δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Λέω να του περάσω από την αρχή την τελευταία έκδοση της lolipop cyanogenmod και όχι από επάνω από την τελευταία μπας και φτιάξει. Έχετε καμιά πρόταση ιδέα του τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει; Γενικά έχω και μια sd card που πρόσφατα της έβγαλα κάμποσα πράγματα. Δεν με πειράζει αν χάσω δεδομένα κτλ αν πρόκειται να δω διαφορά.

Εναλλακτικά σκέφτομαι να το κρατήσω όσο αντέχω και ύστερα να πάω σε άλλη συσκευή, όταν θα μπορούμε να κάνουμε αγορές και από Κίνα (δεν ξέρω τι γίνεται τώρα).

Edited by Slester

CM 12.1 + Xcelerate + F2FS σε /data και /cache

Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά ώστε να ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν αυτα. Σας έχω δει να μιλατε ξανα για xcelerate kernel και πιθανές τροποοιήσεις που κάνεις αλλα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ούτε ξέρω πως το βάζω,ενώ δεν ξέρω τι εννοείς και με το F2FS. Προσωπικά είχα απλά κάνει root και είχα περάσει την cyanogenmod με βάση το guide που είχε ποσταριστεί. Αυτό μόνο. Αν υπήρχαν πάλι κάπου οδηγίες θα βοηθούσε.

Edited by Slester

Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά ώστε να ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν αυτα. Σας έχω δει να μιλατε ξανα για xcelerate kernel και πιθανές τροποοιήσεις που κάνεις αλλα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ούτε ξέρω πως το βάζω,ενώ δεν ξέρω τι εννοείς και με το F2FS. Προσωπικά είχα απλά κάνει root και είχα περάσει την cyanogenmod με βάση το guide που είχε ποσταριστεί. Αυτό μόνο. Αν υπήρχαν πάλι κάπου οδηγίες θα βοηθούσε.

...πρόκειται για filesystem που υποστηρίζεται σε CM12.1 για ταχύτερη απόκριση...διάβασε σχετικά:

http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/general/tutorial-how-to-format-data-cache-ext4-t3144285

Εδώ: http://en.miui.com/thread-94779-1-1.html σχετικά με την μία από τις καλύτερες Android L 5.1.1 (Mokee: http://download.mokeedev.com/?device=armani) και τις σχετικές διαδικασίες...

Edited by emxa2k

Πάντως με την καινούργια ραμ απο το ελληνικό φόρουμ το κινητό πετάει...μόνο με την μπαταριά υπάρχει θέμα, και αυτό όχι και τόσο πολύ.

καλησπερα

εβαλα το live scores

στο iphone

ενω ειναι κλειστη η οθομη οταν μπει γκολ αναβει και ενημερωνει

εδω στη miui

παρολο που εβαλα να δειχνει τα παντα ...δεν

υπαρχει αλλος τροπος να επεμβω?

edit

στο lg g2 mini της γυναικας μου

δεν ανοιγει μεν αλλα δινει ηχο μνμτος

και εχει κανονικο μνμ

Edited by PETTROS
κουκουρουκου

Υπάρχουν εργαλεία & οδηγίες για το πως να το επαναφέρεις, λίγο ψάξιμο εδώ, στο φορουμ της xiaomi (eu & επίσημο) και το έφτιαξες πολύ εύκολα και γρήγορα!

Καλησπέρα παιδιά. Έχω cyanogenmod 12 και θέλω να πάω πάλι πίσω σε miui 6. Mπορω να το κάνω κατευθείαν φλασαροντας το zip από TWRP recovery που έχω ή πρέπει να βάλω τη "μαμισια" Recovery?

Καλησπερα. Εχω την 4.9.26 απο το ελληνικο φορουμ,αλλα το κινητο τελευταια εχει δικη του προσωπικοτητα.. κολλαει πολυ και ανοιγοκλεινει οποτε θελει,χωρις να παρει την αδεια...το κινητο ειναι για χρηση browsing-fb και ομιλια,καθολου παιχνιδια και πολλα app. Τι προτεινετε απο ρομ, επειδη οι γνωμες ποικιλουν. Παω σε καινουρια εκδοση απο το ελληνικο φορουμ ή να δοκιμασω cm? επειδη το κινητο δεν χρησιμοποιειται απο εμενα, μερικα παραπανω σχολια για τις ρομ που εχετε θα βοηθουσαν πολυ να καταληξω καπου.κατι τελευταιο, recovery εχω της xiaomi, να το αλλαξω αμεσα ή ειναι αξιοποστο?

Καλησπερα. Εχω την 4.9.26 απο το ελληνικο φορουμ,αλλα το κινητο τελευταια εχει δικη του προσωπικοτητα.. κολλαει πολυ και ανοιγοκλεινει οποτε θελει,χωρις να παρει την αδεια...το κινητο ειναι για χρηση browsing-fb και ομιλια,καθολου παιχνιδια και πολλα app. Τι προτεινετε απο ρομ, επειδη οι γνωμες ποικιλουν. Παω σε καινουρια εκδοση απο το ελληνικο φορουμ ή να δοκιμασω cm? επειδη το κινητο δεν χρησιμοποιειται απο εμενα, μερικα παραπανω σχολια για τις ρομ που εχετε θα βοηθουσαν πολυ να καταληξω καπου.κατι τελευταιο, recovery εχω της xiaomi, να το αλλαξω αμεσα ή ειναι αξιοποστο?

Έχω εδω και καιρό την miui v7 5.9.17 developer απο το ελληνικό forum και είμαι πολύ ευχαριστημένος παρότι είναι παραπάνω ενεργοβορο...είναι πολύ πιο γρήγορο με καλλίτερη Διαχείριση μνήμης και όλες οι εφαρμογές τρέχουν καλλίτερα απο ποτέ.

την δοκιμασα αλλά μου φάνηκε λίγο πιο βαριά και ξαναπέρασα απο την αρχή την 4.9.26 και πήρε τα πάνω του αρκετά... Αν και θέλω cm να δοκιμάσω κάποια στιγμή, δεν είχα ομως χρόνο να διαβάσω για τις εξτρά αλλαγές που κανετε, πως γινεται κτλπ...

http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-t3075376/post63231835

Θα περιμένω τα αμέσως επόμενα CM12.1 builds με πολύ ενδιαφέρον... :)

Καλησπέρα σας ,

Ελπίζω να γράφω στο σωστό section . Έχω το xiaomi redmi 1s , το αγόρασα το Γενάρη . Το πρόβλημα το έχω αρκετό καιρό , είναι ότι δεν ανοίγει το wfi . Όταν μπαίνω στο wifi , και πάω να ενεργοποιήσω τη μπάρα κύλισης τότε άλλες φορές μένει ανενεργή και άλλες ενεργοποιείται ( μετατοπίζεται δηλαδή ) και από κάτω γράφει ενεργοποίση wifi ... ή άλλες φόρες βρίσκει wifi και δε συνδέεται .

Το είχα δώσει στο φίλο που μου το αγόρασε που είχε γνώσεις παραπάνω , άλλαξε ρομς ή γενικά ψάχτηκε αλλά τζίφος . Η ρομ που έχει πάνω είναι η ΜΚ.51.1 armani 151001 .

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη !

Δοκίμασε να κάνεις clean install την MIUI 7, υπάρχουν αρκετοί οδηγοί για το πως να περάσεις fastboot rom στο en.miui.com

Για λίγο καιρό μην φλασάρει κάνεις την CM12.1 γιατί οι devs φτιάξανε καινούριο Kernel βασισμένο στα νέα sources και προσπαθούν να φτιάξουν τα νέα θέματα που προκύπτουν...!