asboof Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλημέρα εκανα τη .......κια και φυσηξα το τηλέφωνο. Πλέον το μικρόφωνο μου κανει νερά. Ξέρει κανείς αν θα επανέλθει η τι άλλο μπορω να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Καλημέρα εκανα τη .......κια και φυσηξα το τηλέφωνο. Πλέον το μικρόφωνο μου κανει νερά. Ξέρει κανείς αν θα επανέλθει η τι άλλο μπορω να κάνω; Καλημέρα, κακώς το φυσηξες με αέρα, αυτός ο τρόπος καθαρισμού είναι λάθος για κάθε ηλεκτρονική συσκευή εκτός το ότι μπορεί να κάνεις ζημιά σε ευαίσθητα εξαρτήματα με την πίεση μπορεί να προκαλέσεις και γενικότερη ζημιά λόγω της υγρασίας που μπαίνει μέσα στη συσκευή.Το πιο πιθανό είναι να αλλάξεις το μικρόφωνο και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgoodman Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Τελικά το pdf ήταν βλαμενο δεν ήταν θέμα εφαρμογής. Να ρωτήσω κάτι άλλο, πώς μπορούμε να περάσουμε, εκτός από το XExtStorage που υπάρχει σε προηγούμενες σελίδες, εφαρμογές από το τηλ στην κάρτα sd γιατί έχει φουλάρει. Η ρομ είναι η τελευταία αγγλοκινεζικη αν παίζει κανένα ρόλο, εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι από το μενού του τηλ. Edited December 13, 2014 by jimgoodman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 παραγγειλα απο ebay αυτο το προστατευτικο θα ειναι καλο ? http://www.ebay.com/itm/Enduring-Great-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Hongmi-Red-Rice-1S-ABUS-/161480197929?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2598f84729 εχει περασει μια βδομαδα και το track number που εχει δεν δουλευει... μας δουλευει ο κινεζος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παραγγειλα απο ebay αυτο το προστατευτικο θα ειναι καλο ? http://www.ebay.com/itm/Enduring-Great-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Hongmi-Red-Rice-1S-ABUS-/161480197929?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2598f84729 εχει περασει μια βδομαδα και το track number που εχει δεν δουλευει... μας δουλευει ο κινεζος? Ούτε πρόκειται να δουλέψει.. Πιστεύεις ότι με 2 ευρώ αντικείμενο θα σου έδινε tracking number? Και μένα μου έχει εμφανίσει σε μερικά φφτηνά αντικείμενα κάτι σαν tracking number αλλά δεν είναι.. Το αν είναι καλό θα το διαπιστώσεις όταν σου έρθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn1 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Ούτε πρόκειται να δουλέψει.. Πιστεύεις ότι με 2 ευρώ αντικείμενο θα σου έδινε tracking number? Και μένα μου έχει εμφανίσει σε μερικά φφτηνά αντικείμενα κάτι σαν tracking number αλλά δεν είναι.. Το αν είναι καλό θα το διαπιστώσεις όταν σου έρθει.. Δεν εχω κανει πολλες αγορες και δεν ξερω τι γινεται συνηθως. ρωταω μηπως το εχει παρει κανεις Edited December 14, 2014 by reborn1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα, κάποια στιγμή τα πλαϊνά κουμπιά θα χαλασουν,έστω και μετά από χρόνια . Υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα, κάποια στιγμή τα πλαϊνά κουμπιά θα χαλασουν,έστω και μετά από χρόνια . Υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτά; Πόσα χρόνια σκοπεύεις να το κρατήσεις? :-P Λογικά αν ψάξεις στο ebay θα βρεις αλλά προμηθευσου τώρα γιατί σε δύο τρία χρόνια που μπορεί να χαλάσουν σίγουρα δεν θα βρεις ανταλλακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καλημερα το σαββατο μου επεσε πολυ γρηγορα η μπαταρια και σημερα απο το 87% περιπου ξαφνικα το κοιταω και ηταν στο 1% το μονο που εχω κανει ειναι πως κατεβασα το here maps . υπαρχει περιπτωση να ηπιε αυτο το προγραμμα ολη τη μπαταρια προλαβα 2 σκρινσοτς να το δουν οι γνωστες https://lh3.googleusercontent.com/-VsfG0prGhxs/VI69-SAA1II/AAAAAAAAB1g/tcwvxEZq7kg/w392-h697-no/Screenshot_2014-12-15-11-10-23.png https://lh6.googleusercontent.com/-fQ5cmW5UudU/VI699ZiX--I/AAAAAAAAB1U/y60uNhYTZUs/w392-h697-no/Screenshot_2014-12-15-11-10-16.png Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γεια σου Πέτρο. Είδα στο ADSLgr έναν ακόμη φίλο που παραπονέθηκε για τέτοιο πρόβλημα με το Here Maps, όχι συγκεκριμένα σε Redmi 1S. Αν κατάλαβα καλά, είπε ότι έκλεισε μεν το app, αλλά το GPS παρέμεινε ανοιχτό και προσπαθούσε να κλειδώσει στίγμα, με αποτέλεσμα να του ρουφήξει τη μπαταρία σε dt. Μου έχει συμβεί κι εμένα κατά καιρούς (αρκετά σπάνια βέβαια) ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS όπως π.χ. το Vrisko app αλλά και το Google Maps, να μην κάνουν καθαρό close και να αφήνουν ανοιχτό το GPS. Μάλιστα, ανοιγοκλείνοντας άλλη εφαρμογή GPS μπας και πάρει τον έλεγχο και κλείσει σωστά τον GPS δέκτη, δεν γινόταν τίποτα. Μόνη λύση το reboot του κινητού δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Γεια σου Πέτρο. Είδα στο ADSLgr έναν ακόμη φίλο που παραπονέθηκε για τέτοιο πρόβλημα με το Here Maps, όχι συγκεκριμένα σε Redmi 1S. Αν κατάλαβα καλά, είπε ότι έκλεισε μεν το app, αλλά το GPS παρέμεινε ανοιχτό και προσπαθούσε να κλειδώσει στίγμα, με αποτέλεσμα να του ρουφήξει τη μπαταρία σε dt. Μου έχει συμβεί κι εμένα κατά καιρούς (αρκετά σπάνια βέβαια) ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το GPS όπως π.χ. το Vrisko app αλλά και το Google Maps, να μην κάνουν καθαρό close και να αφήνουν ανοιχτό το GPS. Μάλιστα, ανοιγοκλείνοντας άλλη εφαρμογή GPS μπας και πάρει τον έλεγχο και κλείσει σωστά τον GPS δέκτη, δεν γινόταν τίποτα. Μόνη λύση το reboot του κινητού δυστυχώς. επειδή τα γράφεις ολίγον λάθος,με κίνδυνο να μπερδέψεις κι άλλους,ας πούμε τα βασικά: υπάρχει ο γενικός διακόπτης του GPS (πχ στα toggles κατεβάζοντας την μπάρα) που αν το κλείσουμε από εκεί, το GPS απλά δεν λειτουργεί με τίποτα. αν είναι ανοικτό από εκεί,τότε η κάθε εφαρμογή που έχει άδεια να το χρησιμοποιεί,μπορεί να το ανοιγοκλείνει όπως νομίζει...καλό είναι λοιπόν να το κλείνουμε από πάνω όταν δεν το χρειαζόμαστε. και με κλειστό το GPS,αν μια εφαρμογή "ξυπνάει" συνέχεια προσπαθώντας να συνδεθεί,μπορεί να "φάει" επίσης πολύ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 επειδη το εχω αφησει ησυχο και ειμουνα μια χαρα και επειδη κατεβασα την συγκεκριμενη εφαρμογη , νομιζω οτι απο εκει ξεκινησε το θεμα θα την ξηλωσω και ολα ΟΚ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο και να οφείλεται σε wakelock του Here Maps. Εμένα προσωπικά δε μου δημιούργησε πρόβλημα το Here Maps, (προσπαθώ να) μεταφέρω μαρτυρία τρίτου και να τη συνδέσω με παρόμοιο πρόβλημα που συνάντησα με άλλες εφαρμογές στο παρελθόν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πόσα χρόνια σκοπεύεις να το κρατήσεις? :-P Λογικά αν ψάξεις στο ebay θα βρεις αλλά προμηθευσου τώρα γιατί σε δύο τρία χρόνια που μπορεί να χαλάσουν σίγουρα δεν θα βρεις ανταλλακτικό. Λογικά θα το κρατήσω όσο αντέξει (+ δεν ειμαι τυπος που αλλαζει τα κινητα καθε χρονο). Δεν νομίζω να πάμε γρήγορα σε λειτουργικά που θα θες 2G ram ώστε να έχει θέμα το κόκκινο ρυζάκι μας. Από Android 4.3 σε 5.0 λογικά θα λειτουργεί πιο άνετα. Mόνο digitizers βρήσκω στο ebay :/ Οχι πως ειναι ασχημα να εχεις ενα καβα. Μια πτωση θα την εχει στην ζωη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Είχα δημοσιεύσει κάποιες πριν κάμποσο καιρό.. Ειδικά στο φως ημέρας ήταν και είναι πολύ καλές καλησπέρα αυτές οι photo από ποια έκδοση είναι? ποια έκδοση να προτιμήσω? έχουν την ίδια camera? διάβασα ότι παίζει θέμα με υπερθέρμανση στην μία έκδοση και στην άλλη ότι δεν υπάρχει υποστήριξη σε θέμα rom και αν γίνεται να μου παραθέσετε ένα link για να μην μπερδευτώ και παραγγείλω άλλο μοντέλο ευχαριστώ θα το αγοράσω λόγο κάμερας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) xiaomi redmi 1s 4G (μετωπικη κοντρα με lenovo k3 music lemon) εκτιμηση $115/€85 οθονη 4.7" (720x1280) 2G/3G/4G (με εκδοση για ευρωπη) δικαρτο (micro sim) τετραπυρηνο 1.3 mt6582 1gb ram, 8gb rom, card slot 32bg android 4.4 καμερες 1.6mp & 8mp διαστασεις 137 x 69 x 9.9 mm, βαρος με μπαταρια 158g ραδιοφωνο / bluetooth 4.0 / usb 2.0 / otg / προγραμματισιμο on-off / gyro, proximity, light, compass / notification led μπαταρια 2200mah (ευτυχως η xiaomi αυξησε την μπαταρια εστω 200mah) εμπρος μαυρο με ιδια αισθητικη οπως ο προκατοχος και διαφοροι χρωματισμοι πισω μερους Edited December 15, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 καλημερα το σαββατο μου επεσε πολυ γρηγορα η μπαταρια και σημερα απο το 87% περιπου ξαφνικα το κοιταω και ηταν στο 1% το μονο που εχω κανει ειναι πως κατεβασα το here maps . υπαρχει περιπτωση να ηπιε αυτο το προγραμμα ολη τη μπαταρια προλαβα 2 σκρινσοτς να το δουν οι γνωστες https://lh3.googleusercontent.com/-VsfG0prGhxs/VI69-SAA1II/AAAAAAAAB1g/tcwvxEZq7kg/w392-h697-no/Screenshot_2014-12-15-11-10-23.png https://lh6.googleusercontent.com/-fQ5cmW5UudU/VI699ZiX--I/AAAAAAAAB1U/y60uNhYTZUs/w392-h697-no/Screenshot_2014-12-15-11-10-16.png Δεν φταίει το HERE maps αλλά μάλλον έχεις κατεβάσει μεγάλο όγκο mb στην sd card (μαλλον χάρτες για το HERE maps) και έχει φάει κόλλημα ο media server σκαναροντας συνέχεια την sd card για νέα δεδομένα ή η κάρτα σου είναι προβληματική. Δοκίμασε Settings > applications > All > Media Storage > clear data, force stop and reboot και δες πως πάει μετά από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) hongmi - red rice - redmi είναι το ίδιο πράγμα παίζουν και διαφορετικές εκδόσεις νομίζω ΑΚΥΡΟ Edited December 15, 2014 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ποτε το περιμένουμε;είναι να παραγγειλω ενα απλο ααύριο να περιμένω μήπως αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Ερώτηση: Άμα αγοράσω έναν αντάπτορα Ethernet σε USB σαν και αυτόν http://www.ebay.com/itm/New-USB-A-Female-to-Ethernet-RJ45-Adapter-Connector-/140559443383?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item20b9fee5b7 μπορώ να τον συνδέσω με το κινητό και να έχω ενσύρματο ίντερνετ? Θα το αναγνωρίζει αρκεί το κινητό να υποστηρίζει OTG? Το έχει δοκιμάσει κανείς? έχω άλλο usb σε rj45 http://www.ebay.com/itm/Ethernet-External-USB-to-Lan-RJ45-Network-Card-Adapter-10-100-Mbps-For-Laptop-PC-/380993377039?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item58b4f9930f το οποίο δούλευε σε tablet (λόγω βλάβης wifi) με έβαλες στον τρυπάκι και το δοκίμασα με το 1ς αλλά πάπαλα ενώ δείχνει ότι στέλνει δεδομένα (αναβοσβήνει το λαμπάκι που έχει επάνω πήρε ip από το router) δεν μπορεί να συνδεθεί στο νετ το κινητό , λογικά με πείραγμα (:lol:) στον kernel θα δουλέψει ...... Α! και όπως είπε ο φίλος nikstar αυτό που κοιτάς δεν έχει σχέση με αυτό που πήρα εγώ, αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτό που λες θα πάρεις κάτι σαν το δικό μου Edited December 16, 2014 by lost Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 επειδη το εχω αφησει ησυχο και ειμουνα μια χαρα και επειδη κατεβασα την συγκεκριμενη εφαρμογη , νομιζω οτι απο εκει ξεκινησε το θεμα θα την ξηλωσω και ολα ΟΚ Δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο και να οφείλεται σε wakelock του Here Maps. Εμένα προσωπικά δε μου δημιούργησε πρόβλημα το Here Maps, (προσπαθώ να) μεταφέρω μαρτυρία τρίτου και να τη συνδέσω με παρόμοιο πρόβλημα που συνάντησα με άλλες εφαρμογές στο παρελθόν. :) Δεν φταίει το HERE maps αλλά μάλλον έχεις κατεβάσει μεγάλο όγκο mb στην sd card (μαλλον χάρτες για το HERE maps) και έχει φάει κόλλημα ο media server σκαναροντας συνέχεια την sd card για νέα δεδομένα ή η κάρτα σου είναι προβληματική. Δοκίμασε Settings > applications > All > Media Storage > clear data, force stop and reboot και δες πως πάει μετά από αυτό. πάντως κάτι πρέπει να παίζει με το here,πρώτη φορά μου άδειασε κι εμένα έτσι η μπαταρία! βέβαια δεν εμφανίζεται πουθενά στο wakelock detector, επιφυλάσσομαι λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εχω το τηλεφωνο και τα μηνυματα απο τη μανα του Οφφ στις επαφες mi Οταν ψαχνω στα μηνυματα επαφη να στειλω μνμ μου τις δειχνει διπλες Και τωρα εγκατεστησα το βαιμπερ Κα ολες οι επαφες ειναι διπλες παλι Πως γενεν αυτο; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) επειδή αγοράζω από minideal αλλά δεν το βλέπω σε άσπρο λέω να το αγοράσω από ali http://www.aliexpress.com/item/Unlocked-Xiaomi-Red-Rice-HongMi-MIUI-V5-4-7-inch-IPS-Android-4-2-phones-MTK6589T/1631463256.htm αυτό είναι? ξέρετε άλλο shop που να το έχει σε άσπρο Edited December 16, 2014 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εχω το τηλεφωνο και τα μηνυματα απο τη μανα του Οφφ στις επαφες mi Οταν ψαχνω στα μηνυματα επαφη να στειλω μνμ μου τις δειχνει διπλες Και τωρα εγκατεστησα το βαιμπερ Κα ολες οι επαφες ειναι διπλες παλι Πως γενεν αυτο; όταν είσαι στο dial,ρυθμίσεις/επιλογές εμφάνισης/λίστες επαφών και επιλέγεις τι θες να βλέπεις. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επειδή αγοράζω από minideal αλλά δεν το βλέπω σε άσπρο λέω να το αγοράσω από ali http://www.aliexpress.com/item/Unlocked-Xiaomi-Red-Rice-HongMi-MIUI-V5-4-7-inch-IPS-Android-4-2-phones-MTK6589T/1631463256.htm αυτό είναι? ξέρετε άλλο shop που να το έχει σε άσπρο από aliexpress οι πιθανότητες για fake είναι μεγάλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 από aliexpress οι πιθανότητες για fake είναι μεγάλες... +1 Δεν θα το συνιστούσα. Εκτός και αν πετύχει κανέναν σούπερ ντούπερ αξιόπιστο χρήστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts