Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω

και αμα ειναι στην αλλη σελιδα?

Tην σερνεις στην διπλα σελίδα νμζ, αν το πας το εικονίδιο ακρη ακρη λογικά θα στο πάει στην διπλανη σελίδα.

Εγώ περιμένω το κινητό αλλά και στα άλλα ανδροιδ έτσι είναι.

2014-07-20 13:41, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) οπότε φτάνει :)

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tην σερνεις στην διπλα σελίδα νμζ, αν το πας το εικονίδιο ακρη ακρη λογικά θα στο πάει στην διπλανη σελίδα.

Εγώ περιμένω το κινητό αλλά και στα άλλα ανδροιδ έτσι είναι.

2014-07-20 13:41, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) οπότε φτάνει :)

Πατάς με το ενα δάχτυλο παρατεταμένα στην εφαρμογή μέχρι να επιλεχθεί και με το άλλο δάχτυλο αλλαζεις σελιδα.

Πατάς με το ενα δάχτυλο παρατεταμένα στην εφαρμογή μέχρι να επιλεχθεί και με το άλλο δάχτυλο αλλαζεις σελιδα.

Σωστός :up:

Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα αυτή την θήκη

http://www.aliexpress.com/item/22-Color-High-quality-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-XIAOMI-Hongmi-Red-Rice/1620263628.html

Το τηλέφωνο μπορώ να πω ότι μεταμορφωθηκε σε κόσμημα. Άψογη κατασκευή. Δίνει μια πολυτέλεια στη συσκευή, κάτι που έλειπε. Όσο για τον πωλητή, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Σύνολο 17ημερες για την παραλαβή. Βέβαια κατά την παραγγελία επέλεξε αποστολή με SG με μια μικρή χρέωση αλλά άξιζε το χρήμα.

Μόλις την παρέλαβα και εγω. Σε μένα ήρθε σε 1 μήνα ακριβώς !

Πολύ όμορφη και το πίσω μέρος δεν γλυστράει καθόλου και είναι πολύ βολικό. Ενα μειονέκτημα όμως , στην δικιά μου θήκη τουλάχιστον, είναι οτι κολάνε τα κουμπιά και ειδικότερα το volume+ καθώς κα το κουμπί ενεργοποίησης.

Δεν κολάνε συνέχεια, αλλά αρκετές φορες και είναι εκνευριστικό.

Ασχετος

Ρε παιδια αυτο που λετε στον νοβα που εχω βαλει δεν γινεται

Η το παει για εκει που εχω κατι widgets

H απλα μου βγαζει ενα χ για να το διωξω

κουκουρουκου

Πολύ όμορφη και το πίσω μέρος δεν γλυστράει καθόλου και είναι πολύ βολικό. Ενα μειονέκτημα όμως , στην δικιά μου θήκη τουλάχιστον, είναι οτι κολάνε τα κουμπιά και ειδικότερα το volume+ καθώς κα το κουμπί ενεργοποίησης.

Καλορίζικη!

Στην αρχή κολλάνε τα πλήκτρα ελαφρώς αλλά αν τα πατήσεις μερικές φορές, στρώνουν σαν να είναι του κινητού. Γενικά, στην αρχή είναι σφιχτή πάνω στο κινητό σαν θήκη (λογικό) αλλά μετά από λίγες ώρες παίρνει ακριβώς το σασί του τηλεφώνου και είναι απροβληματιστη.

Εγώ την έχω τόσο καιρό και την έχω κατά ευχαριστηθεί!

Παιδιά δυνατότητα διαφορετικού ήχου κλήσης σε κάθε κάρτα σιμ υπάρχει με την 3.15; γιατί δεν μπορώ να το βρω...

καλησπερα στην παρεα...ενδιαφερομαι για κντ με 2 sim, και με οσο γινεται καλυτερη φωτογραφια και καταγραφη βιντεο,και να εχει καλη ηχογραφηση...... αυτα ειναι τα πιο βασικα.....αλλα δεν με χαλανε καθολου οι εξτρα δυνατοτητες και εφαρμογες,πιο πολυ ομως θελω να διαβαζω pdf , και να εχει καλο gps και αν ειναι δυνατον και πυξιδα ισως να μπορω να βαλω και καμια εφαρμογη οπως καποια που να μου δειχνει που ειναι τα αστερια καθε στιγμη ( ετσι μου εχουν πει..ξερει κανεις για ποια μιλαω? αν ναι παρακαλω για το λινκ..)δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου να παιζω παιχνιδια η να βλεπω βιντεο και δεν εχω σκοπο να το πειραξω καθολου στα λειτουργικα του........... βλεπω εδω μιλατε για το Redmi Note ξερει κανεις να μου απαντησει αν πληρει τις προδιαγραφες μου η να μου προτεινει κατι καλυτερο?διαθετω 150- 200 ευρω

Καλησπερα παιδιά. Ευτυχής κάτοχος της συσκευής εδώ και μια βδομάδα, το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Εαν διορθωθούν μερικά bags η συσκευή θα πετάει.

Έχω δύο sim την πρώτη την χρησιμοποιώ μόνο για internet 3g και την άλλη μόνο για κλίσεις.

Ξέρει κανείς κάποιο προγραμματάκι που να διαχειρίζεται καλύτερα και πιο εύκολα την ενεργοποίηση-αποενεργοποίηση των sim καθώς και τις κλείσεις των sim έτσι ώστε η πρώτη μου να μην λαμβάνει και να μην κάνει κλείσεις όταν είναι ανοιχτή αλλά να μπαίνει μονο internet;

Edited by centris

[/color]

καλησπερα στην παρεα...ενδιαφερομαι για κντ με 2 sim, και με οσο γινεται καλυτερη φωτογραφια και καταγραφη βιντεο,και να εχει καλη ηχογραφηση...... αυτα ειναι τα πιο βασικα.....αλλα δεν με χαλανε καθολου οι εξτρα δυνατοτητες και εφαρμογες,πιο πολυ ομως θελω να διαβαζω pdf , και να εχει καλο gps και αν ειναι δυνατον και πυξιδα ισως να μπορω να βαλω και καμια εφαρμογη οπως καποια που να μου δειχνει που ειναι τα αστερια καθε στιγμη ( ετσι μου εχουν πει..ξερει κανεις για ποια μιλαω? αν ναι παρακαλω για το λινκ..)δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου να παιζω παιχνιδια η να βλεπω βιντεο και δεν εχω σκοπο να το πειραξω καθολου στα λειτουργικα του........... βλεπω εδω μιλατε για το Redmi Note ξερει κανεις να μου απαντησει αν πληρει τις προδιαγραφες μου η να μου προτεινει κατι καλυτερο?διαθετω 150- 200 ευρω

Καλησπέρα, παιδια.Πρώτη φορά γράφω, γι' αυτό συγχωρεστε μου οποιο λάθος! Δοκίμασε αυτόhttp://heavy.com/tech/2014/04/top-best-astronomy-apps-iphone-android-april-2014/ και διάλεξε οτι σε αντιπροσωπεύει...(astronomy apps)

Edited by NikosGeo

ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ.

ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ.

Την έχω παραγγείλει και εγώ και περιμένω να έρθει. Επικοινώνησες καθόλου με τον πωλητή γιατί το aliexpress μου είχε στείλει μειλ και μου έλεγε να μιλήσω. Έχει περάσει περίπου ένα δεκαπενθήμερο από την παραγγελεία.

Λοιπον καλημερα

Με την ρομ απο miui hellas την 3.15 εχω το εξης κολλημα

Ο,τι εφαρμογη εχω κατεβασει εμφανιζει προβλημα με το wlan αλλα και με τα δεδομενα

Δεν υπαρχει λεει διαθεσιμοτητα δικτυου η δεδομενων

Εσεις ποια εχετε;

Σας βγαζει τετοια προβληματα;

Να περασω απο την αγγλια την JHCCNBE29.0 (V5) ;

Κι αμα την περασω , τι θα παθω;;;;

Και αν βγαλουν οι εδω αλλη πιο καλη μπορω να την περασω παλι;

Ο updater θα κανει updates απο οπου θελω εγω;

Ξερει κανεις;

´´´´´´´´´

Ασχετο

Αυτα τα κλειδωνει τοσους δορυφορους το τζιπιες, που τα βλεπετε;

Εγω εχω τους ...χαρτες και με βρισκει με τη μια οπου και ναμαι

κουκουρουκου

Καλησπερα

Μια φιλη μου ενδιαφερεται να αγορασει το hongmi 1s.Εχουν λυθει τα προβληματα της εργοστασιακης ρομ η θελει πειραγμα το κινητο;

Εδώ μιλάμε για το Hongmi Redmi 1s όχι για το ΝΟΤΕ. Το 1s είναι πάρα πολύ καλό ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει. Το ΝΟΤΕ είναι από όσο έχω καταλάβει έναι Μεγάλο 1s. Χωρίς να ξέρω καλά τα υπόλοιπα κινητά, το να κινηθείς για ένα XIAOMI, NOTE ή 1s, έχεις επιπλέον, το ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή υποστήριξη που δεν θα βρεις αλλού από αυτή την "κοινότητα" https://xiaomi-miui.gr/community/ συν το γεγονός του ότι είναι και αρκετά κάτω του budget που διαθέτεις.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Μου ήρθε ρε παιδιά η θήκη από το aliexpress (αυτή με το αλουμίνιο και το γυαλί) αλλά όταν την βάζω μένουν πατημένα μόνιμα το power button και το volume down με αποτέλεσμα να μπαίνει σε fastboot...

Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;

Αραγε θα μπορουσε να λυθει και το θεμα της υπερθερμανσης?

50+ βαθμοι κελσιου ειναι υπερβολη, ακομα και για σκληρη χρηση, ασε που οδηγει σε προωρη γηρανση των υλικων.

Μου ήρθε ρε παιδιά η θήκη από το aliexpress (αυτή με το αλουμίνιο και το γυαλί) αλλά όταν την βάζω μένουν πατημένα μόνιμα το power button και το volume down με αποτέλεσμα να μπαίνει σε fastboot...

Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;

Καλορίζικη!

Στην αρχή κολλάνε τα πλήκτρα ελαφρώς αλλά αν τα πατήσεις μερικές φορές, στρώνουν σαν να είναι του κινητού. Γενικά, στην αρχή είναι σφιχτή πάνω στο κινητό σαν θήκη (λογικό) αλλά μετά από λίγες ώρες παίρνει ακριβώς το σασί του τηλεφώνου και είναι απροβληματιστη.

Εγώ την έχω τόσο καιρό και την έχω κατά ευχαριστηθεί!

Ασε κλειστό το τηλ, πάτα μερικές φορές τα πλήκτρα της θήκης, βάλε - βγάλε το τηλ δύο τρεις φορές και θα είσαι εντάξει. Στην αρχή είναι λίγο σφιχτή...

Ασε κλειστό το τηλ, πάτα μερικές φορές τα πλήκτρα της θήκης, βάλε - βγάλε το τηλ δύο τρεις φορές και θα είσαι εντάξει. Στην αρχή είναι λίγο σφιχτή...

Έσπρωξα με τα δάκτυλα λίγο την θήκη στα πλάγια, την έβγαλα και στον κινητό μερικές φορές και τώρα είναι μια χαρά!

Ο πωλητής έκανε 3 4 μέρες να την στείλει. Dispatched έγινε στις 3 του μηνός και έφτασε σήμερα στο σπίτι μου!

[/color]

Καλησπέρα, παιδια.Πρώτη φορά γράφω, γι' αυτό συγχωρεστε μου οποιο λάθος! Δοκίμασε αυτόhttp://heavy.com/tech/2014/04/top-best-astronomy-apps-iphone-android-april-2014/ και διάλεξε οτι σε αντιπροσωπεύει...(astronomy apps)[/QU

ευχαριστω πολυ για το link:D

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Καλησπέρα, παιδια.Πρώτη φορά γράφω, γι' αυτό συγχωρεστε μου οποιο λάθος! Δοκίμασε αυτόhttp://heavy.com/tech/2014/04/top-best-astronomy-apps-iphone-android-april-2014/ και διάλεξε οτι σε αντιπροσωπεύει...(astronomy apps)

ευχαριστω πολυ για το link:D

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ μιλάμε για το Hongmi Redmi 1s όχι για το ΝΟΤΕ. Το 1s είναι πάρα πολύ καλό ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει. Το ΝΟΤΕ είναι από όσο έχω καταλάβει έναι Μεγάλο 1s. Χωρίς να ξέρω καλά τα υπόλοιπα κινητά, το να κινηθείς για ένα XIAOMI, NOTE ή 1s, έχεις επιπλέον, το ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή υποστήριξη που δεν θα βρεις αλλού από αυτή την "κοινότητα" https://xiaomi-miui.gr/community/ συν το γεγονός του ότι είναι και αρκετά κάτω του budget που διαθέτεις.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση:)

Έσπρωξα με τα δάκτυλα λίγο την θήκη στα πλάγια, την έβγαλα και στον κινητό μερικές φορές και τώρα είναι μια χαρά!

Ο πωλητής έκανε 3 4 μέρες να την στείλει. Dispatched έγινε στις 3 του μηνός και έφτασε σήμερα στο σπίτι μου!

Eιδα πως λέγατε καλά πράγματα για τον πωλητή μου άρεσε και η θήκη και είπα να πάρω και εγώ μια.

Όμως δεν μου έστειλε κανά μειλ να με ενημερώσει για shipment information κτλ, απλά μου έστειλαν ένα μειλ πως το έστιλε 10/7 ο πωλητής.

Όλα πάνε καλά και απλά πρέπει να περιμένω καμια βδομάδα ακόμη;

Eιδα πως λέγατε καλά πράγματα για τον πωλητή μου άρεσε και η θήκη και είπα να πάρω και εγώ μια.

Όμως δεν μου έστειλε κανά μειλ να με ενημερώσει για shipment information κτλ, απλά μου έστειλαν ένα μειλ πως το έστιλε 10/7 ο πωλητής.

Όλα πάνε καλά και απλά πρέπει να περιμένω καμια βδομάδα ακόμη;

Αν πας στις παραγγελίες σου στο aliexpress και επιλέξεις την συγκεκριμένη σου δείχνει το tracking number;

Νομίζω ούτε εμένα μου έστειλε email για να ενημερώσει για την αποστολή...

Αν θες μπορείς να του μιλήσεις και στο chat!

Αντε να δουμε προκοπη με το miui 6 στις 16 Αυγουστου γιατι εχω βαρεθει να το φορτιζω.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Αντε να δουμε προκοπη με το miui 6 στις 16 Αυγουστου γιατι εχω βαρεθει να το φορτιζω.

Κάτσε να δούμε πρώτα αν θα ανακοινωθεί και για το κινητό μας, αν και μου φαίνεται απίθανο να μην βγει για εμάς...

Αν πας στις παραγγελίες σου στο aliexpress και επιλέξεις την συγκεκριμένη σου δείχνει το tracking number;

Νομίζω ούτε εμένα μου έστειλε email για να ενημερώσει για την αποστολή...

Αν θες μπορείς να του μιλήσεις και στο chat!

Ευχαριστώ, το δείχνει απο τις αποστολές στο aliexpress.

Το tracking number δείχνει αυτά:

2014-07-22 23:00, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-07-22 12:24, Item in conta Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 12:23, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 11:52, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 07:21, Item to be delivered, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 06:35, Item in conta Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 06:25, Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

2014-07-22 03:57, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-07-21 11:53, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Γιατί στο τέλος λέει "ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" ; Προσπάθησαν να με βρουν και δεν με βρήκαν; Να περάσω αύριο από τα ΕΛΤΑ στο φάληρο να δω τι παίζει ε;