chalk Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αν έννοεις την εφαρμογή su ναι είναι περασμένη miui app δεν έχω. Αρα εχεις root κανονικα με το SU. Οταν ξαναπερασεις καμια πιο καινουργια εκδοση ειτε Eλληνικη ειτε Αγγλικη θα εχεις το μαμα root της xiaomi απο το rootpermissions που εψαχνες. Τωρα λειτουργεις κανονικα με το SuperUser. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αρα εχεις root κανονικα με το SU. Οταν ξαναπερασεις καμια πιο καινουργια εκδοση ειτε Eλληνικη ειτε Αγγλικη θα εχεις το μαμα root της xiaomi απο το rootpermissions που εψαχνες. Τωρα λειτουργεις κανονικα με το SuperUser. Ευχαριστώ .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Έχετε να προτείνετε κάποιο συμβατό bluetooth (4.0) για το hongmi 1s ( κυριως ) ή handsfree ; Edited July 11, 2014 by canoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλησπέρα. Έχω διαβάσει ευλαβικά όλες τις σελίδες και είμαι έτοιμος να το παραγγείλω. Γνωρίζω τα υπέρ και τα κατά του κινητού αλλά με τα περισσότερα των προβλημάτων να έχουν λυθεί από τα παλικάρια στο miui.gr. Αν και στηρίζω Minideal λέω να πάω προς Vickmall. Έχει επιλογή για την -Multi, Root και Playstore ή - English ROM. Προτείνεται ή 2η; Μόλις το πάρω φυσικά θα περάσω την 3,15 που υπάρχει στη 1η σελίδα. Επίσης είναι κανείς από Καβάλα και έχει το κινητό να το δώ ή να έχουμε ένα αλληλό-support; Το κινητό που έχω στη κατοχή μου είναι το Samsung SII αλλά θέλω ένα 2καρτο και εμπιστεύομαι ΜΟΝΟ Xiaomi και Snapdragon επεξεργαστές. Οπότε το μόνο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το 1s. Πιστεύετε είναι πολύ καλύτερο του SII ; Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία-μετάβαση; Αυτά για αρχή. Επίσης θα πάρω και αυτή τη θήκη http://www.aliexpress.com/item/22-Color-High-quality-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-XIAOMI-Hongmi-Red-Rice/1620263628.html δίνοντας στο κινητό πολλούς πόντους. Εύχομαι να στηριχθεί το κινητό από Xiaomi και Ελλάδα ώστε να έχουμε αναβαθμίσεις-λύσεις για τα όποια προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Το κινητό που έχω στη κατοχή μου είναι το Samsung SII αλλά θέλω ένα 2καρτο και εμπιστεύομαι ΜΟΝΟ Xiaomi και Snapdragon επεξεργαστές. Οπότε το μόνο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το 1s. Πιστεύετε είναι πολύ καλύτερο του SII ; Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία-μετάβαση; Είναι κατά πολύ καλύτερο του SII. Τουλάχιστον στις επιδόσεις (παντού). Σε αυτό που ίσως υστερεί είναι στο γενικότερο έλεγχο και ποιότητα κατασκευής. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Δεν υστερεί ούτε εκεί. Το παλιο S2 μου καλό χρυσό, αλλά πολύ πίσω.. Πιο δίκαιη η σύγκριση με νεότερες γενιές, S3.. Και πάλι.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Προσπαθώ να εργοποιήσω την υπηρεσία "locate device", αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται. Παρατηρώ ότι βγαίνει ένα μήνημα στα Notifications, του Mi Cloud, "failed to send activation sms" ενώ έχω δώσει access στην υπηρεσία μηνυμάτων... Το έχει κάνει κανείς? Το συγκεκριμένο νούμερο είναι καρτοκινητό με υπόλοιπο μηνυμάτων, χρημάτων (για πιθανό international sms) Δεν ξέρω να αξίζει η υπηρεσία, αλλά θα το πάρει ο πιτσιρικάς από αύριο στην κατασκήνωση και εκεί πολλές φορές υπάρχουν "μακριά" χέρια.. Edited July 13, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastien Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό από minideal. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με εκδόσεις, root, ελληνικά/αγγλικά κλπ, αυτό που θέλω είναι να παραλάβω το κινητό έτοιμο, να έχει δυνατότητα να βάλω και ελληνικά αλλά να μην χρειάζεται να το πειράξω, γιατί πάει για δώρο στη γυναίκα μου. Μπορείτε να μου πείτε ποιο μοντέλο ακριβως να αγοράσω (πχ στείλτε μου το link από minideal) και τι πρέπει να γράψω στους κινέζους εκεί για να μου το στείλουν ακριβώς όπως το θέλω? Ευχαριστώ θερμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Προσπαθώ να εργοποιήσω την υπηρεσία "locate device", αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται. Παρατηρώ ότι βγαίνει ένα μήνημα στα Notifications, του Mi Cloud, "failed to send activation sms" ενώ έχω δώσει access στην υπηρεσία μηνυμάτων... Το έχει κάνει κανείς? Το συγκεκριμένο νούμερο είναι καρτοκινητό με υπόλοιπο μηνυμάτων, χρημάτων (για πιθανό international sms) Δεν ξέρω να αξίζει η υπηρεσία, αλλά θα το πάρει ο πιτσιρικάς από αύριο στην κατασκήνωση και εκεί πολλές φορές υπάρχουν "μακριά" χέρια.. Kαι εμενα μου εμφανιζε αυτο μνμ , δεν θυμαμαι τι και πως αλλα ενεργοποιηθηκε . Δοκιμασα τωρα απο περιεργια να εντοπισω την συσκευη απο το https://i.mi.com αλλα δεν βρηκε τιποτα . Βεβαια μολις παταω το κουμπι το gps δειχνει να λειτουργει αλλα στον χαρτη δεν βγαζει αποτελεσμα. Αν εισαι σε ανοιχτο χωρο ισως να το βρει απο τους δορυφορους (και σε μπαλκονι που δοκιμασα τζιφος ) Εχεις ομως επιλογες οπως lock ,wipe :O σε περιπτωση που γινει το κακο . Edited July 13, 2014 by canoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Kαι εμενα μου εμφανιζε αυτο μνμ , δεν θυμαμαι τι και πως αλλα ενεργοποιηθηκε . Δοκιμασα τωρα απο περιεργια να εντοπισω την συσκευη απο το https://i.mi.com αλλα δεν βρηκε τιποτα . Βεβαια μολις παταω το κουμπι το gps δειχνει να λειτουργει αλλα στον χαρτη δεν βγαζει αποτελεσμα. Αν εισαι σε ανοιχτο χωρο ισως να το βρει απο τους δορυφορους (και σε μπαλκονι που δοκιμασα τζιφος ) Εχεις ομως επιλογες οπως lock ,wipe :O σε περιπτωση που γινει το κακο . Τα κατάφερα. (το να στείλει ενεργοποίηση). Είχα την κάρτα sim σε άλλο κινητό που αρχικά προόριζα για τον υιό, στο οποίο είχα ενεργοποιήσει τη λίστα κλήσεων, για να μην κάνει ο μικρός άσχετες κλήσεις . Και η λίστα αυτή ακολουθεί τη sim και όχι τη συσκευή. Την ξεκλείδωσα, έστειλε το απαραίτητο sms, αλλά η χαρά κράτησε λίγο, διότι συμβαίνει αυτό που λες. Πατάω το locate από το site i.xiaomi.com, βλέπω να ενεργοποιείται το gps (το έχω και γω σε εξωτερικό χώρο κανά 20λεπτο) αλλά τζίφος. Μου λέει (το site) ότι το κινητό είναι απενεργοποιημένο... Τα έχει καταφέρει κανείς σε αυτή τη φάση? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό από minideal. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με εκδόσεις, root, ελληνικά/αγγλικά κλπ, αυτό που θέλω είναι να παραλάβω το κινητό έτοιμο, να έχει δυνατότητα να βάλω και ελληνικά αλλά να μην χρειάζεται να το πειράξω, γιατί πάει για δώρο στη γυναίκα μου. Μπορείτε να μου πείτε ποιο μοντέλο ακριβως να αγοράσω (πχ στείλτε μου το link από minideal) και τι πρέπει να γράψω στους κινέζους εκεί για να μου το στείλουν ακριβώς όπως το θέλω? Ευχαριστώ θερμά Θα σου προτεινα να το παρεις απο vickmall Οπως βλεπεις εδω http://tinyurl.com/pg5kld6 επιλεγεις Multi-language ROM(will root,install google play) για να εχεις δυνατοτητα ελληνικου μενου χρωμα ,δωρακια κλπ επιλεγεις εσυ τι θες η τιμη ειναι στα ιδια με minideal (λενε πως ειναι το ιδιο μαγαζι) Απλα να ξερεις η μαμα εφαρμογη για μηνυματα χωραει μεχρι 60-70 χαρακτηρες ελληνικα , μετα σε χρεωνει 2ο sms . Για 160 χαρακτηρες θα χρειαστει να βαλεις εσυ καποια αλλη απο playstore . Θα χωραει 160 χαρακτηρες μονο για την sim1 οχι και για sim2 , προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παίδες βγήκε νέα σταθερή έκδοση 29.για τα αγγλοκινεζικα . Κάνει τώρα το κινητό την ενημέρωση. Ωραία ούτε ένας μήνας με το κινητο και update :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παίδες βγήκε νέα σταθερή έκδοση 29.για τα αγγλοκινεζικα . Κάνει τώρα το κινητό την ενημέρωση. Ωραία ούτε ένας μήνας με το κινητο και update :-) Την περίμεναν καιρό, μιας και είχαν διαρρεύσει διάφορες beta εκδόσεις. Μόλις την δουλέψεις πες μας πως τα πάει με την μπαταρία και την διαχείριση πόρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό από minideal. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με εκδόσεις, root, ελληνικά/αγγλικά κλπ, αυτό που θέλω είναι να παραλάβω το κινητό έτοιμο, να έχει δυνατότητα να βάλω και ελληνικά αλλά να μην χρειάζεται να το πειράξω, γιατί πάει για δώρο στη γυναίκα μου. Μπορείτε να μου πείτε ποιο μοντέλο ακριβως να αγοράσω (πχ στείλτε μου το link από minideal) και τι πρέπει να γράψω στους κινέζους εκεί για να μου το στείλουν ακριβώς όπως το θέλω? Ευχαριστώ θερμά Aπό minideal έχω πάρει 2 τέτοιες συσκευες και έχουν έρθει και οι δύο με multilanguage rom με Ελληνικά. Το ένα το πήρα για την γυναίκα, μια χαρά είναι για αυτήν χωρίς τίποτα εγκαταστήσεις ρομ, και το άλλο για έναν φίλο που γι αυτόν είναι το πρώτο του smrtphone οπότε και σε αυτόν πήγε όπως ήρθε. Σου πρωτείνω ανεπιφύλακτα το minideal και δεν θα χρειαστείς να κάνεις κάτι στο κινητό πριν το δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 για σε ολους Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το ρυζακι μου Απο minideal παραγγελία 27/6 μαζί με τη "δερμάτινη θήκη" το κινητό είναι σουπερ για μένα αν και εμπειρία απο σμαρτφον είναι μονο απο το ζτε κισ. Η θήκη καλουτσικη Και τώρα η χαζή μου ερώτηση Πως μπορω να επιλεξω σαν default browzer τον όπερα Όστε οταν παταω κάποιο λινκ απο το φατσοβιβλιο να ανήγειρε με όπερα και όχι με το ενσωματωμένο πρόγραμμα ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 για σε ολους Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το ρυζακι μου Απο minideal παραγγελία 27/6 μαζί με τη "δερμάτινη θήκη" το κινητό είναι σουπερ για μένα αν και εμπειρία απο σμαρτφον είναι μονο απο το ζτε κισ. Η θήκη καλουτσικη Και τώρα η χαζή μου ερώτηση Πως μπορω να επιλεξω σαν default browzer τον όπερα Όστε οταν παταω κάποιο λινκ απο το φατσοβιβλιο να ανήγειρε με όπερα και όχι με το ενσωματωμένο πρόγραμμα ίντερνετ Λοιπόν, πας ρυθμίσεις->εφαρμογες->προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εφαρμογών->πλοηγός και επιλέγεις την εφαρμογή που θες! Α και καλορίζικο!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παίδες βγήκε νέα σταθερή έκδοση 29.για τα αγγλοκινεζικα . Κάνει τώρα το κινητό την ενημέρωση. Ωραία ούτε ένας μήνας με το κινητο και update :-) βγήκε και η multi με την 29.0.0! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 να και εγω παλι το λοιπον η γυναικα μου το επεστρεψε πισω το κινητο δεν την βολεψε ειπε / μεγαλο ειπε / η θηκη δεν δουλευε (μια με 2 κενα στην οθονη) τελος παντων , θα το μαζεψω εγω που το ζαχαρωνα και που εχω 2 σιμ και που βαρεθηκα το το samsung s duos ειχα μεινει στη GTV 3.9 και ανευ ρουτ αμα περασω την 3.15 θα γινω αυτοματα και ρουτ ή πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? ετσι και αλλιως θελω την ελληνικη miui χρειαζεται να κανω τιποτε αλλο? θα κανω και το τρικ με την ΧexStorage επισης βελτιωθηκε η αποδοση της μπαταριας? με τις τελευταιες ρομ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αντιγραφω απο miui hellas Θα σας περιγράψουμε τα βήματα που χρειάζονται για να τα έχετε όλα. To ROOT γίνεται αυτόματα με το Flash της ROM και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οδηγίες. Κατεβάζουμε την ROM Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας. Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής σας. Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης. Επιλέγουμε από την SD Card το ZIP της ROM που κατεβάσαμε. Επιλέγουμε το Update/Αναβάθμιση Το τηλέφωνο θα περάσει την ROM και θα ξαναμπεί στην MIUI και θα έχετε πλέον Ελληνικά + ROOT. εγω δεν βλεπω κανενα updater αλλα ειναι αυτα απο εκεινα που γραφονται εδω? τι δεν καταλαβαινω? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 να και εγω παλι το λοιπον η γυναικα μου το επεστρεψε πισω το κινητο δεν την βολεψε ειπε / μεγαλο ειπε / η θηκη δεν δουλευε (μια με 2 κενα στην οθονη) τελος παντων , θα το μαζεψω εγω που το ζαχαρωνα και που εχω 2 σιμ και που βαρεθηκα το το samsung s duos ειχα μεινει στη GTV 3.9 και ανευ ρουτ αμα περασω την 3.15 θα γινω αυτοματα και ρουτ ή πρεπει να ακολουθησω αλλη διαδικασια? ετσι και αλλιως θελω την ελληνικη miui χρειαζεται να κανω τιποτε αλλο? θα κανω και το τρικ με την ΧexStorage επισης βελτιωθηκε η αποδοση της μπαταριας? με τις τελευταιες ρομ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αντιγραφω απο miui hellas Θα σας περιγράψουμε τα βήματα που χρειάζονται για να τα έχετε όλα. To ROOT γίνεται αυτόματα με το Flash της ROM και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οδηγίες. Κατεβάζουμε την ROM Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας. Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκελλο System/Ασφάλεια στην οθόνη της συσκευής σας. Πατάμε το αριστερό πλήκτρο αφής (μενού) και επιλέγουμε Select Update Package/Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης. Επιλέγουμε από την SD Card το ZIP της ROM που κατεβάσαμε. Επιλέγουμε το Update/Αναβάθμιση Το τηλέφωνο θα περάσει την ROM και θα ξαναμπεί στην MIUI και θα έχετε πλέον Ελληνικά + ROOT. εγω δεν βλεπω κανενα updater αλλα ειναι αυτα απο εκεινα που γραφονται εδω? τι δεν καταλαβαινω? Ο updater είναι στις ρυθμίσεις ,σχετικα με το τηλέφωνο τέρμα κάτω στη μέση ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ο updater είναι στις ρυθμίσεις ,σχετικα με το τηλέφωνο τέρμα κάτω στη μέση ακριβως. Με τη ρομ που εχω (την 3.9) δεν υαπαρχει απντειτερ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ήρθε το κόκκινο καπάκι που παρήγγειλα απο vickmall και τελικά δεν είναι κόκκινο όπως λένε, αλλά ροζίζει!!! Περίμενα κατί σαν αυτό: http://liliputing.com/wp-content/uploads/2014/02/xiaomi-hongmi-1s.jpg και ήρθε αυτό: http://easycaptures.com/fs/uploaded/796/0096267380.jpg Αν το θέλει κανείς που αγόρασε το κινητό για γυκαίκα, μου στέλνει πμ και του το στέλνω. Aς μου δώσει μόνο 10€ για την speedex και θα το έχει την επόμενη μέρα. Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shodanas Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γειά σας, Εχω παραγγείλει το Redmi 1s και είπα να ρίξω μια ματιά στο σχετικό φόρουμ εδώ. Διάβασα κάτι πολύ ανησυχητικό, ότι ΔΕΝ μπορείς να περάσεις εφαρμογές, φωτό, βίντεο στην sd card. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, τότε απλά δεν ενδιαφέρομαι για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Στο Huawei Ascend G510 είχα εφαρμογές, παιχνίδια, εικόνες, βίντεο στη κάρτα. Μπορώ να έχω μία έγκυρη απάντηση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γειά σας, Εχω παραγγείλει το Redmi 1s και είπα να ρίξω μια ματιά στο σχετικό φόρουμ εδώ. Διάβασα κάτι πολύ ανησυχητικό, ότι ΔΕΝ μπορείς να περάσεις εφαρμογές, φωτό, βίντεο στην sd card. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι, τότε απλά δεν ενδιαφέρομαι για ένα τέτοιο τηλέφωνο. Στο Huawei Ascend G510 είχα εφαρμογές, παιχνίδια, εικόνες, βίντεο στη κάρτα. Μπορώ να έχω μία έγκυρη απάντηση; Ευχαριστώ. Φωτογραφίες και βίντεο μπορείς να περάσεις στην SD με έναν file Explorer. Και εφαρμογές μπορείς να περάσεις απλώς με άλλη διαδικασία. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ήρθε το κόκκινο καπάκι που παρήγγειλα απο vickmall και τελικά δεν είναι κόκκινο όπως λένε, αλλά ροζίζει!!! Περίμενα κατί σαν αυτό: http://liliputing.com/wp-content/uploads/2014/02/xiaomi-hongmi-1s.jpg και ήρθε αυτό: http://easycaptures.com/fs/uploaded/796/0096267380.jpg Αν το θέλει κανείς που αγόρασε το κινητό για γυκαίκα, μου στέλνει πμ και του το στέλνω. Aς μου δώσει μόνο 10€ για την speedex και θα το έχει την επόμενη μέρα. Δυστυχώς οι Κινέζοι δεν έχουν την ίδια άποψη με μας για το κόκκινο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παίδες βγήκε νέα σταθερή έκδοση 29.για τα αγγλοκινεζικα . Κάνει τώρα το κινητό την ενημέρωση. Ωραία ούτε ένας μήνας με το κινητο και update :-) Canoni εχουμε καμια διαφορα. Να αναφερω οτι εχει βγει και multi 29 http://xiaomi.eu/community/threads/4-7-11.24912/ Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts