PETTROS Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πριν λίγες ώρες έγινε αγορά απο minideal έγινε shipped απο ο,τι καταλαβα και μενα με χτεσινη βραδυνη παραγγελια Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Σκέφτομαι να πάρω μια sd για το κινητό μαλλον για 32gb σκέφτομαι για aliexpress εχει δοκιμάσει κανεις;και κανένα λινκ θα βοηθούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Σκέφτομαι να πάρω μια sd για το κινητό μαλλον για 32gb σκέφτομαι για aliexpress εχει δοκιμάσει κανεις;και κανένα λινκ θα βοηθούσε Μετα την μουφα που εφαγα με μαιμου καρτα απο ebay καρτες μονο απο Ελλαδα μονο πια,με ουτε καν 14 ευρω αγοραζεις 32gb class 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Απο οτι φαινεται θα πεσει παραγγελια και απο εμενα για τον ξαδερφο. Εχει κυκλοφορησει καπου νωριτερα για να διαβασουμε εντυπωσεις απο καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Σκέφτομαι να πάρω μια sd για το κινητό μαλλον για 32gb σκέφτομαι για aliexpress εχει δοκιμάσει κανεις;και κανένα λινκ θα βοηθούσε Επρεπε να παρεις απο το καταστημα που το προμηθετικες. Θα σου εκανε και καλυτερη τιμη στο συνολο. Δεν ειναι γνησιες αλλα παιζουν μια χαρα. Απο οτι φαινεται θα πεσει παραγγελια και απο εμενα για τον ξαδερφο. Εχει κυκλοφορησει καπου νωριτερα για να διαβασουμε εντυπωσεις απο καπου; Youtube προς το παρρον θα βρεις αρκετα videos Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ρώτησα έναν τύπο που το παρουσιάζει στο youtube αν έχει gorilla glass και είπε πως δεν έχει. Έμαθε κανείς με σιγουριά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πριν λίγες ώρες έγινε αγορά απο minideal έγινε shipped Και το δικό μου έγινε shipped γύρω στις 2μ.μ, η παραγγελία είχε πέσει χθες το βράδυ. Εν αναμονή...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Γιατί σας ενδιαφέρει τόσο το gorilla? Αν νομίζετε ότι δεν γρατζουνιζεται για να το έχετε χωρίς screen protector κάνετε λάθος.. Εδώ το moto g που έχει το πιο πρόσφατο gorilla δύο χρήστες που το είχαν χωρίς προστασία τους έκανε μικρές γρατσουνιές.. Οπότε μην χαλιεστε.. Καλό touch να έχει και όλα τα άλλα διορθώνονται με ένα screen protector.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ρώτησα έναν τύπο που το παρουσιάζει στο youtube αν έχει gorilla glass και είπε πως δεν έχει. Έμαθε κανείς με σιγουριά? Στα site βάζουν φωτογραφίες του red rice που έχει gorilla και έχει μπερδευτεί πολύς κόσμος. Στο to2c που το παρήγγειλα στα σχόλια έλεγε ότι δεν έχει. Λογικό για μένα αν σκεφτείς την τιμή, και δεν είναι και μεγάλο μείον, με ένα screen protector δεν παθαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ναι, δεν βγάζεις άκρη από τους resellers. Στο hands on video του minideal στο youtube, ο τύπος λέει στο 25:00 "corning gorilla glass" Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Η αληθεια ειναι οτι οι κινεζοι στην περιγραφη προϊόντων είναι θεοί, το ίδιο κινητο με 10 διαφορετικά specs σε κάθε site!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) έχω μπερδευτεί Και δεν ξέρω ποιο κατάστημα να διαλέξω. vicmall, to2c, minideal? το minideal έχει και PayPal, να το πληρώσω με PayPal? Edited May 15, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 έχω μπερδευτεί Και δεν ξέρω ποιο κατάστημα να διαλέξω. vicmall, to2c, minideal? Απ ΄όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, αξιόπιστα είναι και τα 3. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αν και η απαντηση που δινω δεν ειναι η επισημη μιας και περιμενω επισημο mail απο mi. Ουτε το Hongmi με τον Mediatek Ουτε το Hongmi 1s εχει Gorilla Glass 2. Συμφωνα με το επισημο site της ΜΙ αν θεωρησουμε οτι ειναι το παρακατω δεν γραφει σε κανενα απο τα δυο μοντελα οτι εχουν Gorilla glass. Γραφει και στα δυο μοντελα αυτες τις προδιαγραφες. Sharp/AUO (Apple suppliers) 4.7-inch retina IPS screen Resolution up to 1280 x 720, display precision of up to 312PPI. IPS screen that can display 16 million colors, have a wider viewing angle, And excellent color and reaction speed. παρακατω ετοιμες οι σελιδες μεταφρασμενες 1s: http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http://www.mi.com/hongmi1s Mediatek : http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http%3A%2F%2Fwww.mi.com%2Fhongmi Επαιξε καλο photoshop απο τους resellers??? Οπως σας προειπα περιμενω απαντηση οπως και ο gbuster για το τι πραγματικα ισχυει. Οπως και να εχει η οθονη ειναι παρα πολυ καλη μιας και το hongmi εχει σπασει ταμια χωρις κανενας να βρει κατι στην οθονη του απο ολες τις μεριες. Επισης οποιος επιθυμει μου φερνει και γρατζουναω-σπαω οποια Gorilla Glass θελει. Βεβαια αν υπαρχει δεν ειναι κακο. Ιδωμεν.. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 έχω μπερδευτεί Και δεν ξέρω ποιο κατάστημα να διαλέξω. vicmall, to2c, minideal? το minideal έχει και PayPal, να το πληρώσω με PayPal? Vicmall και minideal έχουν γρήγορο shipping και όλα έχουν paypal Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αν και η απαντηση που δινω δεν ειναι η επισημη μιας και περιμενω επισημο mail απο mi. Ουτε το Hongmi με τον Mediatek Ουτε το Hongmi 1s εχει Gorilla Glass 2. Ετσι πρέπει να είναι, διότι στο σαιτ της κατασκευάστριας Corning, ποτέ δεν διαφημίστηκε ως Corning Gorilla supplier for Xiaomi... Εκτιμώ λοιπόν οτι το αναβαθμισμένο 1S (με 4000 AnTuTu παραπάνω!) αξίζει! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ετσι πρέπει να είναι, διότι στο σαιτ της κατασκευάστριας Corning, ποτέ δεν διαφημίστηκε ως Corning Gorilla supplier for Xiaomi... Εκτιμώ λοιπόν οτι το αναβαθμισμένο 1S (με 4000 AnTuTu παραπάνω!) αξίζει! asot είσαι και στο bmwfans.gr ? Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) asot είσαι και στο bmwfans.gr ? yep, but not active lately... "gadget" boy... flashlights too, I confess! Edited May 15, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 yep, but not active lately... Επίσης είσαι λάτρης των φακών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Το παράγγειλα και εγώ από minideal χθές και σήμερα μου έστειλαν tracking #.. να ρωτήσω ξέρει κανείς αν υποστηρίζει usb otg? και κάτι ακόμα είναι το ίδιο εξωτερικά με το παλιό? γιατί θέλω να πάρω κανένα screen protector και στο ebay δεν υπάρχει ακόμα ποικιλία για το καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παρήγγειλα και εγώ από Vickmall, επειδή στέλνει άμεσα και ο παλιός μου διπλόSIMος κινέζος, το FAEA F1, δε λειτουργεί πια. Απο service ξέρει κανείς πως λειτουργεί η xiaomi; πχ το FAEA το είχα αγοράσει απο android-inside.com που πλέον έχει κλείσει. Στέλνοντας mail στην FAEA για να κανονίσω για επιστροφή για επιδιόρθωση με έγραψαν εκεί που δε πιάνει μελάνι... Η απάντηση φαίνεται πως έρχεται με τα πόδια απο Κίνα! Εαν πχ το Vickmall κάνει καμία στραβή εντός του χρόνου της εγγύησης, μπορούμε να απευθυνθούμε απ' ευθείας στην XIAOMI; Κάτι ακόμη. Το hongmi έχει RGB led για ειδοποιήσεις; (αναπάντητες, SMS κτλ) Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Γιατί σας ενδιαφέρει τόσο το gorilla? Αν νομίζετε ότι δεν γρατζουνιζεται για να το έχετε χωρίς screen protector κάνετε λάθος.. Εδώ το moto g που έχει το πιο πρόσφατο gorilla δύο χρήστες που το είχαν χωρίς προστασία τους έκανε μικρές γρατσουνιές.. Οπότε μην χαλιεστε.. Καλό touch να έχει και όλα τα άλλα διορθώνονται με ένα screen protector.. Υπαρχουν απειρα Tempered Glass Screen Protector που κανουν καλη δουλεια και παμφθηνα σε ali και ebay,και για το δικο μου το coolpad f1 που εχει gorilla παρηγγειλα,ολα σπανε και ολα γρατζουνιουνται gorilla και μη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Το παράγγειλα και εγώ από minideal χθές και σήμερα μου έστειλαν tracking #.. να ρωτήσω ξέρει κανείς αν υποστηρίζει usb otg? και κάτι ακόμα είναι το ίδιο εξωτερικά με το παλιό? γιατί θέλω να πάρω κανένα screen protector και στο ebay δεν υπάρχει ακόμα ποικιλία για το καινούργιο Υποστηριζει, και ειναι το ιδιο εξωτερικα με το προηγουμενο. Παρήγγειλα και εγώ από Vickmall, επειδή στέλνει άμεσα και ο παλιός μου διπλόSIMος κινέζος, το FAEA F1, δε λειτουργεί πια. Απο service ξέρει κανείς πως λειτουργεί η xiaomi; πχ το FAEA το είχα αγοράσει απο android-inside.com που πλέον έχει κλείσει. Στέλνοντας mail στην FAEA για να κανονίσω για επιστροφή για επιδιόρθωση με έγραψαν εκεί που δε πιάνει μελάνι... Η απάντηση φαίνεται πως έρχεται με τα πόδια απο Κίνα! Εαν πχ το Vickmall κάνει καμία στραβή εντός του χρόνου της εγγύησης, μπορούμε να απευθυνθούμε απ' ευθείας στην XIAOMI; Κάτι ακόμη. Το hongmi έχει RGB led για ειδοποιήσεις; (αναπάντητες, SMS κτλ) Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι οτι απο τα παρα παρα πολλα που εχουν πουληθει Ελλαδα ελαχιστα εως καθολου εβγαλαν προβληματα. Και να εβγαλαν ομως αν το παρεις απο αξιοπιστο μαγαζι θα ισχυει κανονικα η εγγυηση ενος χρονου. Εκτος αν ειναι δικο σου φταίξιμο οποτε δεν γινεται κατι. Εχει notification led. Επισης επειδη το gorilla εχει γινει καραμελα κυριως απο Κινεζους αν ισχυει οτι μονο αυτοι που ειναι στο site της Corning ειναι τα επισημα εργοστασια που χρησιμοπουουν Gorilla Glass τοτε ολα τα αλλα ειναι ChinoGorilla Glass Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Το πήρε κανείς στα χέρια του να μας πει εντυπώσεις από την προσωπική του εμπειρία; καλά τα antutu και τα benchmarks και όλα τα νούμερα αλλά από την προσωπική καθημερινή χρήση τι εντύπωση αφήνει; από SAR ξέρει κάποιος τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Τελικά λέω να παραγγείλω από minideal με paypal. Για να μην κάνουμε λάθος. http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Αυτό δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts