Jump to content

kmpatra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9.317
  • Εγγραφή

  • Days Won

    21
  • Αξιολογήσεις

    0%

kmpatra last won the day on Σεπτέμβριος 3

kmpatra had the most liked content!

2 Followers

Συσκευή

  • Συσκευή
    Motorola G32

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πάτρα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

29.520 profile views

kmpatra's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

611

Φήμη

  1. λιγο εκτος θεματος,στο ρουτερ αυτο ειδα οτι βαζοντας σιμ εχεις και τηλεφωνια, απο το κινητο νουμερο. Μηπως εχει στο μενου και sip τηλεφωνια, ωστε να χρησιμοποιηθει η τηλεφωνικη θυρα με modulus,intertelecom κλπ?
  2. Συμβολαιο εχει βάλει https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home#clicktocall Το 1ο με τα 22,95 είναι,με τον περιορισμό στα 12,οταν ξεπερνά τα 300.
  3. Πρέπει πριν κανεις την ανανέωση, να απενεργοποιησεις την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου.
  4. Που είναι η φόρμα που συμπληρώνω για να παρω τους κρυστάλλους και να πάω κατευθείαν στο legend? 😁
  5. Προσωπική άποψη, δεν θεωρώ ότι θα δώσει εύκολα την προσφορά τη συγκεκριμένη αν δεν βάλεις ποτέ κάρτα. Να συμπληρώσω επίσης ότι εκτός από την προσφορά δίνεται 0.01 για να λειτουργήσει, συνήθως δηλαδή τη δίνουν όταν έχει λήξει το υπόλοιπο. Ας μας διευκρινίσει η @dimitroula10aν έχει βάλει ποτέ λεφτά π.χ. στο νούμερο της λαϊκής πριν πάρει την εν λόγω προσφορά.
  6. @Bas Το έχω δοκιμάσει, με ενεργοποίηση του πακέτου πχ με τα 3 gb/4.5€ παίρνει παράταση και δίνει κανονικά την συγκεκριμένη προσφορά και τον επόμενο μήνα, για 3η φορά δηλαδή με μια μόνο ανανέωση. Με την επιφύλαξη πάντα ότι μπορεί κάτι να έχει αλλάξει πολύ πρόσφατα. Γενικά όμως όλες αυτές οι προσφορές όλα αυτά τα χρόνια προϋποθέτουν επί της ουσίας να μην έχεις ληγμένο μηδενικό υπόλοιπο.
  7. (Fun mode on) Πρόσεχε γενικά με τις καλημέρες. Εδώ ένας ποδοσφαιριστής πριν χρόνια έστειλε στην άλλη "καλημέρα τι κάνεις εσύ" και λιγο ελειψε να φάει μήνυση. Χαλάλι το dislike 😄 (fun mode off)
  8. Γύρω στις τρεις εργάσιμες κάνουν να απαντήσουν, κοίτα και στα ανεπιθύμητα μήπως έχει πέσει εκεί κάποιο μήνυμα
  9. Ισχύει ακόμα. Για το αλλο το ειχαμε πει παλι. Επιστροφή υπολοίπου δικαιούται καποιος που επηρεάζεται απο τιμολογιακες αλλαγες που ανακοινώνονται. Την περίοδο που οριζεται απο την ανακοινωση, κανει αιτημα φορητότητας προς την εταιρία που θελει. Έπειτα, στέλνει στη φορμα επικοινωνίας της νοβα ενυπογραφο αιτημα επιστροφής του υπόλοιπου μαζι με φωτοτυπία ταυτοτητας και iban λογαριασμου στον οποίο είναι 1ος δικαιούχος. Η επιστροφή του ποσού στο λογαριασμό εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις γίνεται μέσα σε 30 μέρες Παράδειγμα η τελευταία ανακοίνωση η οποία δίνει δικαίωμα έως τέλος του μήνα για φορητότητα και επιστροφή ποσού εφόσον κάποια από τις αλλαγές σε επηρεάζει. https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-2-8-2024
  10. Στις 9 του μήνα ήταν η κλήρωση εκτός αν πήρε αναβολή.
  11. Και πάλι λέω ότι εφόσον ξαναχρησιμοποιήσεις το νούμερο κάποια στιγμή, καλό θα ήταν να το πάρεις (εφοσον σε ενδιαφέρει η παροχή που δίνει γιατι αλλιώς γιατί το συζητάμε; ). Άλλο να περαστεί το token στην αποθήκη των token, άλλο να εξαργυρωθεί για να το χρησιμοποιήσεις. Δεν απαιτεί ανανέωση για να το χρησιμοποιήσεις εφόσον δεν υπάρχει φραγή
  12. Δεν απαιτείται βεβαίωση. Αρκεί να συμπίπτουν τα στοιχεία που θα δωσεις με αυτά που έχουν δηλωθεί στην nova.
  13. 23.59 Για να καταλάβω, σου έβγαλε το token όταν ανανέωσες? Θα πατήσεις εκεί που λέει πάρε το token, και αυτό θα αποθηκευτεί με τυχόν υπόλοιπα token που έχεις. Ακόμα κι αν δεν ανανεώσεις αυτό θα παραμείνει εκεί. Θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις (εξαργύρωση το λέει) πριν μπει φραγή. Και μετά δεν χάνεται, όταν ξαναβάλεις λεφτά θα μπορεις να το χρησιμοποιήσεις. Για ευκολία βάλε μας και ένα screenshot αν γίνεται.
  14. Κάθε πακέτο είτε ομιλίας είτε δεδομένων λήγει 23.59
  15. Μέχρι τις 12 έχεις το δικαίωμα να το πάρεις. Την εξαργύρωσή του, δηλαδή τη χρήση του την κάνεις όποτε θέλεις όσο δεν έχεις φραγή
×
×
  • Create New...