Jump to content

dontias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dontias

  1. dontias

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να αναβαθμίσουμε την χωρητικότητα του κινητού από 128 σε 256? Φαντάζομαι όχι αλλά λέω ας ρωτήσω... Ευχαριστώ
  2. dontias

    Huawei P30 Pro

    Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος του p30 pro και εγώ. Με την θήκη ringke fusion transparent μπορούμε να συνδιάσουμε κάποιο tempered glass χωρίς να το πετάξει?
  3. Καλημέρα παιδιά, έχουμε αναβάθμιση σε Android pie... Ξεκίνησα το κατέβασμα.
  4. Καλή μου επιτυχία! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό.
  5. Γειά σας παιδιά. Ευχαριστημένος κάτοχος του mi mix 2 από τον Ιανουάριο. Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι προβληματική σύνδεση του Bluetooth με διάφορες συσκευές (από διάφορα hands-free μέχρι το Stratos). Πολλές διακοπές σύνδεσης, όταν είναι σε αναμονή αλλά ακόμη και την ώρα που ακούω μουσική. Έχω την τελευταία Global Version. Έχω σεταρει το κινητό και δεύτερη φορά με επαναφορά από το cloud. Γνωρίζει κάποιος κάτι για το θέμα? Ευχαριστώ...
  6. Γειά σας παιδιά! Έχω το κινητό περίπου 2.5 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά σε όλους τους τομείς. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα με το Bluetooth. Κάνει συχνές αποσυνδέσεις κάτι τη διάρκεια της ημέρας με το hands-free που διαθέτω. Μπορεί να αποσυνδεθεί όσο το κινητό είναι σε stand-by, αλλα και όταν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή. Σήμερα αποσυνδέθηκε ακόμη και την ώρα που μιλούσα. Συμβαίνει και με διαφορετικά hands-free όπως. Είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  7. Εγω το τσίμπησα παιδιά και είμαι ενθουσιασμενος. Ειχα σκοπό για το 128 αλλα πιστεύω και με το 64 θα εμαι οκ
  8. Καλησπέρα Statyss! είμαι ανάμεσα στην αγορά του mi6 και mi note 2. Δεν έχω βρει ακομη προς τα που γέρνει η ζυγαριά. Το mi note 2 έχει μεγαλύτερη μπαταρία και παίζει σε ολες τις μπαντες ( εγώ έχω Vodafone στην επαρχία). Δώσε μερικά στοιχεία καθημερινής χρήσης που σε κάνουν να θεωρείς το Mi6 καλύτερο.
  9. Γεια σας παιδια εχω το 3GS με jailbrake την 3.1 . Θελω να σας ρωτησω : 1. αξιζει η αναβαθμιση στην 3.1.2? 2. υπαρχει κατι νεοτερο για το αν μπορουμε να περασουμε custom firmware σε blackrain'd συσκευη? (σχετικα με τις μελλοντικες αναβαθμισεις?)
  10. Παιδια γνωριζεται αν το καινουργιο λειτουργικο μπορει να μετατρεψει το κινητο σε εξωτερικο σκληρο? Απο οτι διαβασα μεχρι στιγμης δεν ειδα να αναφερεται κατι τετοιο.
  11. Αν θυμάμαι καλά η διεύθυνση είναι Γαμβέτας 152 (περιοχή ανάμεσα σε Π.Συνδίκα και Μαρτίου).
  12. Γεια σας παιδια, εχω μερικες ταινιες σε Divx και Xvid και θα ηθελα να τις μετατρεψω σε DVD με υποτιτλους. Φανταζομαι οτι θα ειναι μια χρονοβορα διαδικασια αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω. Γνωριζει καποιος καποιο προγραμμα ? Ευχαριστω εκ των προτερων
  13. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω το windows xp σε ελληνικη εκδοση.Και ετσι σκεφτηκα να βαλω αυτα που εχω, δηλαδη την αγγλικη εκδοση, και να κανω ενα Add-on ,οπως ειπες, της ελληνικης γλωσσας. Εν το μεταξυ κατεβασα το language pack for greek και δεν μπορω να εγκαταστησω. Στο πακετο αυτο το κυριω αρχειο ειναι το LANGEL.SLD το οποιο δεν ξερω τι να το κανω.Στο δικο μου Regioanal and language options δεν εχει το Laguage used in menus and dialogs.
  14. Χεχε ευχαριστω, θα το δοκιμασω αρχικα σε ενα PC που δεν εχει τιποτα περασμενο πανω οποτε αν παει κατι στραβα κανω φορματ. Θα αναφερω εδω τα αποτελεσματα.
  15. ναι αυτο βλεπω και εγω! εχω τα ΧΡ με SP1. Windows XP Embedded with Service Pack 1 (Evaluation Kit) και Windows XP Embedded with Service Pack 1 ποια ειναι η διαφορα?Δηλαδη πιο να διαλξω? Σορυ που σε πρηζω αλλα τελικα ειμαι πιο ασχετος απο οτι νομιζα!
×
×
  • Create New...