Jump to content

r31134

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.692
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

21.580 profile views

r31134's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

44

Φήμη

  1. r31134

    Xiaomi 12

    Ναι γι αυτό παρηγγειλα ηδη αλλη μια 5αδα με 2.5€. δεν ειναι σε ενοχλητικο σημείο η ατελεια και γινεται αντιληπτη μόνο σε μαυρο φόντο ή σβηστη οθονη. Ειναι εκει που ειναι τα soft buttons.
  2. r31134

    Xiaomi 12

    Τελικα χθες αναγκαστηκα να βγαλω την εργοστασιακη μεμβρανη και να βαλω αυτες που ειχα αγορασει προσφατα απο Κινα. Επεσα σε ελαττωματικη παρτιδα και οι 5 εχουν μια ατελεια στην κατω πλευρα τους, κατι το οποιο φαινεται αφου τις τοποθετησα στην οθονη. Δοκιμασα 2 αλλα μετα τσεκαρα και τις αλλες 3 που εχω στην ακρη. Σαν μεμβρανη ειναι καλυτερη, πιο μαλακη και λεπτη σε σχεση με την εργοστασιακη η οποια μολις την αφαιρεσα,σκιστηκε-κοπηκε. Η τοποθετηση ειναι αστεια και αφου κολληθει και πιεστει και περιμετρικα,αφαιρεις το εξτρα προστατευτικο απο επανω. Η αισθηση στο χερι επισης ειναι καλυτερη και καλυτερη ευκρινεια κά ζωντανια χρωματων. Λες ηταν καπως πιο θαμπη η εργοστασιακη ισως και λογω παχους και υλικου. Θα το αφησω 2-3 μερες μη τυχον εξαφανιστουν οι ατελειες του ελαττωματος αλλα δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος. Υπολοιπες φουσκιτσες κλπ εξαφανιστηκαν ηδη απο χθες. Και σαν διασταση ειναι τελεια πανω στην οθονη και στα καμπυλωτα ακρα κολλαει μια χαρα.
  3. r31134

    Xiaomi 12

    Εγω ειδα καλυτερη με το HyperOs. Μετα απο μερικους κυκλους και μερικα restart θα δεις πραγματικά. Μηπως καποια εφαρμογη στυλ facebook σου κανει ζημια; Ακομα και μια επανεγκατασταση αυτης ισως βοηθησει, αν φταιει καποια εφαρμογη.
  4. r31134

    Xiaomi 12

    Απο χθες κατηργησα δομιμαστικα την επιπλεον ram γιατι καπου διαβασα ειναι ενεργοβορα κατα αντικειμενικα δεν τη χρειαζομαι στην χρηση που κανω και το γυρισα σε λειτουργια αποδοσης. Δεν ξερω τι απο τα δυο ευθυνεται αλλα μου φαινεται το κινητο ακομα πιο γρηγορο και μια μικρη βελτιωση της μπαταριας. Εχει κανει κανενας αντιστοιχη δοκιμη;
  5. r31134

    Xiaomi 14

    Την ρυθμιση στο κινητο την εχεις κανει να επιλεγει δικτυο 5G? Περα απο την ενεργοποιηση απο τον παροχο,ακομα και με την τοποθετηση της σε αλλη συσκευη...
  6. Δεν ισχυει το 14ημερο υπαναχωρησης;
  7. r31134

    Xiaomi 12

    Το επίπεδο ενημέρωσης συστήματος google play έγινε 1 Μαρτίου 2024 με χειροκίνητο update απο τις ρυθμίσεις της συσκευής.
  8. r31134

    Xiaomi 12

    Το επιπεδο ενημερωσης συστηματος google play εγινε 1 Φεβρουαρίου με χειροκινητο update
  9. Τα ιδια εικονιδια χρησιμοποιω κι εγω στο xiaomi
  10. r31134

    Xiaomi 12

    Οχι. Του pro ειναι μεγαλυτερες οι διαστασεις
  11. Εχω ειχα ενα αθλιο μοντεμ ρουτερ της vodafone σε 24αρα adsl το οποιο επαιζε μονο 2.4 οποτε αγορασα ενα ρουτερ της Huawei με 13€ και το κουμπωσα πανω του με καλωδιο ωστε να εχω 5GHz απο το ρουτερ. Tο προτινω ως μια απλη,φθηνη λυση. Η nova δεν στο αλλαζει με κατι πιο καλο; Εδω και ποσα χρονια στο πατρικο εχω 50vdsl Nova με το ZTE Η288 το οποιο ειναι σουπερ και με μηδενικα προβληματα τοσο καιρο.
  12. r31134

    Xiaomi 12

    Αφου κανεις την ρυθμιση στην ενοτητα ηχος και δονηση στις ρυθμισεις του κινητου (απτικη αναδραση ενεργη) μετα πας στις ρυθμισεις του Gboard (προτιμησεις-αναδραση αφης κατα το πατημα πλήκτρου ) και εισαι ετοιμος. Σε εμενα λειτουργει αψογα η δονηση στον Gboard. Μετα απο χειροκινητο update, το συστημα google play ισοφαρισε το συστημα σε 1-1-2024. ΥΓ: Απενεργοποιησε και την εξοικονομηση ενεργειας γιατι απενεργοποιει την δονηση αυτη.
  13. Τελικα σημερα μου επιστραφηκαν τα χρηματα οπως ειχαμε συμφωνησει τηλεφωνικα και μεσω Tobi. Ενα γεματο τριμηνο απο την μερα που ζητησα διακοπη λογω και e-bill και μεταβαση στη NOVA FTTH. Με ενοχλησε που αλλα ειπαμε αρχικα και αλλα εκαναν, που δεν εστειλαν ποτε λογαριασμο,ουτε ηλεκτρονικο ουτε εγχαρτο, που δεν μ αφησαν ουτε την παγια εντολη να απενεργοποιησω μεσω του app. Κατα τυχη ειδα την χρεωση. Καποιος που δεν θα ασχολιοτανε, μπορει να μην το επαιρνε ποτε χαμπαρι και να την ετρωγε κανονικα. Εχω και 2 ρουτερ τους τα οποια κανεις δεν ξερει αν πρεπει να τα επιστρεψω.
  14. r31134

    Xiaomi 12

    Βαλτε τες μονοι. Τις πρωτες ωρες με απαλες κινήσεις μπορειτε να τις μετακινησετε για να ερθουν ακριβως. Οι τυχον φουσκιτσεε φευγουν μονες σε 2-3 μερες. Μονο χνουδια,σκουπιδακια μην παρουν οσο κανετε τη διαδικασια. Εχω βαλει πολλες φορες υδροτζελ μεμβρανη σε κινητα μου,μη φοβαστε την τελικη θεση αν κατσει λιγο εκτος θεσης στην αρχης. Αυτοθεραπευονται μονες του ακομα και του AliExpress με μικρογρατζουνιες και παραμορφωσεις απο πιεση (πχ. Νυχι)
  15. r31134

    Xiaomi 12

    Το i-repair με 10-20€ ευρω, αναλογα την ποιοτητα, σου κοβει και σου βαζει επιτοπου μεμβρανη υδροτζελ.
×
×
  • Create New...