Jump to content

spiliot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.329
  • Εγγραφή

  • Days Won

    5
  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

spiliot's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

133

Φήμη

  1. Μου ακούγεται σαν πρόβλημα της συσκευής, πιθανώς με factory reset να δούλευε.
  2. Δύο back-to-back ενεργοποιήσεις τις έκανα χωρίς πρόβλημα, αν προλάβεις τις μέρες θα πρέπει να είσαι οκ.
  3. Και με 13 online δουλεύει και με 8 από κατάστημα μέχρι πρόσφατα.
  4. Φεύγει ένα 10% οπότε λογικά είναι ο φόρος.
  5. spiliot

    CU Liquid

    Τι έπρεπε να λέει;
  6. Δυστυχώς το roaming στο εξωτερικό με τη nova χρειάζεται υπόλοιπο για να δεχτείς κλήση, την έχω πατήσει και εγώ. Και με μια επιφύλαξη αν το θυμάμαι σωστά, αν το φας σε κλήση, ενώ στην Ελλάδα σε κόβει στο 0.01 ευρώ για να μένει υπόλοιπο στο εξωτερικό το μηδενίζει όλο και μπλοκάρει. ΥΓ. Και πάλι με επιφύλαξη γιατί πέρασε καιρός και δε το θυμάμαι με βεβαιότητα, νομίζω ότι αν έχεις vowifi ενεργοποιημένο και συνδεθεί τότε έχεις πάλι εισερχόμενες ακόμα και με μηδέν υπόλοιπο. Με vowifi φέρεται όπως στην Ελλάδα. ΥΓ2. Μου θύμησες μία φορά κάπου 10 χρόνια πριν που ήμουν στην ΕΕ, έφαγα κατά λάθος το υπόλοιπο κατά τη διάρκεια μίας σημαντικής κλήσης για τη δουλειά (τέλειωσε ο δωρεάν χρόνος και έφαγε από τα λεφτά) και μπλόκαρε και τις εισερχόμενες οπότε δε μπορούσαν να με πάρουν ούτε αυτοί. Προσπάθησα να βάλω νέα κάρτα και είχε πέσει το online σύστημα. Επικοινώνησα με το support, επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα με τις ανανεώσεις online, τους ζήτησα να μου βάλουν έστω και ένα λεπτό του ευρώ για να δέχομαι εισερχόμενες μέχρι να το φτιάξουν, αρνήθηκαν και ο υπάλληλος αντιπρότεινε "δεν έχετε κάποιον στην Ελλάδα να πάει σε περίπτερο να σας πάρει μία κάρτα;". Τελικά 15 λεπτά μετά έφτιαξε τo online και συνέχισα, το είχα ξεχάσει μέχρι τώρα... απαράδεκτοι μία ζωή.
  7. Βλέπουν τι συσκευή έχεις από το imei αν θέλουν και αν κάνεις επίσημη καταγγελία που ισχυρίζεται κάτι που δεν ισχύει εύκολα μπορούν να το αντιπαραβάλλουν στα πλαίσια της διερεύνησης απάντησης που θα δώσουν. Δε χρειάζονται ψέματα.
  8. Αυτό δεν έχει σχέση με το VoLTE αλλά με το αν θα εμφανίζεται το εικονίδιο του δικτύου σαν LTE ή 4G, όπως και λέει. Όσον αφορά το volte, o πάροχος στο προφίλ σύνδεσης καθορίζει αν θέλει να φαίνεται το εικονίδιο στη συσκευή όταν είναι ενεργοποιημένο, αλλά δε μπορεί να επιβάλει στη συσκευή τι θα κάνει. Τα iphone (απ' όσο θυμάμαι από παλιά) δεν το δείχνουν ποτέ ότι και να λέει το προφίλ, ενώ στα android κάποιες rom μπορεί να σου δώσουν την επιλογή να το βλέπεις ή όχι, σε συνδυασμό ή μη με το προφίλ.
  9. Για επιβεβαίωση μη γίνει τζάμπα, μετά από ανανέωση 8 ευρώ ενεργοποιείται η επιλογή να βγάλεις κουπόνι e-food;
  10. Άρα το να έχουν κάποιοι αρνητικούς πόντους ήταν κατ' εντολή κάποιου;
  11. spiliot

    CU Liquid

    Πάνε και διαγράφουν κάρτες οι αλήτες για να δημιουργούν προβλήματα!
  12. spiliot

    CU Liquid

    Δεν έχεις καταχωρημένη κάρτα
  13. spiliot

    CU Liquid

    Σε εμένα κάποια στιγμή ενώ φαινόταν ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας δεν είχε το "τικ" επάνω, έπρεπε να πατήσω πάλι για να επιλεγεί, κάτι που δεν ήταν προφανές.
  14. Και το λάθος του 10ήμερου που λέει ο φίλος κάποιος υπάλληλος το έκανε, άραγε ίδρωσε καθόλου;
  15. Νομίζω όχι, εκτός αν παίρνεις δεδομένα από δεύτερη sim και αυτό με επιφύλαξη. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει, μπορεί να κλειδώσει τη συσκευή σε 3/2G για λίγες μέρες να δει αν συμβαίνει και έτσι. Αν ναι είναι άσχετο με volte... Η ρύθμιση του vowifi λέγεται WI-Fi calling και βρίσκεται στο μενού sim info and settings (το έχω στα αγγλικά, υποθέτω πληροφορίες και ρυθμίσεις sim στα ελληνικά). Αυτό που φαίνεται παραπάνω στην εικόνα είναι ο έλεγχος για το αν θα εμφανίζεται η ένδειξη ή όχι και εφόσον το επιτρέπει ο πάροχος.
×
×
  • Create New...