Jump to content

spiliot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.394
  • Εγγραφή

  • Days Won

    6
  • Αξιολογήσεις

    0%

spiliot last won the day on Ιούλιος 8

spiliot had the most liked content!

2 Followers

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

spiliot's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

145

Φήμη

  1. Φαντάζομαι δε μπορεί να συνδυαστεί με bring a friend αφού έχει ένα μόνο πεδίο για κωδικό;
  2. Αν η sim δεν συνδέεται στο δίκτυο, έστω και μία στο τόσο, μπορεί να προκαλέσεις την διαγραφή της νωρίτερα ή να μην παίρνεις δώρα με τον ίδιο τρόπο. Εσύ ξέρεις τι θες να δοκιμάσεις πάντως.
  3. Οι περισσότεροι θέλουν ενεργό το νούμερο να λαμβάνει κλήσεις όσο περισσότερο γίνεται. Αν κατάλαβα καλά θα έχεις την συσκευή κλειστή, οπότε δε ξέρω τι νόημα έχει να δεις αν παραμένει μετά από 13 μήνες.
  4. Το πρόσεξες ότι λέει με 16 ευρώ;
  5. Είναι αλλά ότι θέλουνε κάνουνε Από εδώ. Με βάση αυτό και αρκετό πρήξιμο, όλες τις μετατροπές τις είχα κάνει δωρεάν. Ένα "ανυπέρβλητο" πρόβλημα που πιθανώς να βρουν είναι ότι το σύστημα σε υποχρεώνει να πληρώσεις την sim (5 ευρώ) και αυτό γίνεται γιατί βάζουν "αλλαγή sim" ενώ πρέπει να βάλλουν "αλλαγή sim σε εγγύηση" για να πάει 0. Η "λύση" αυτή είχε δοθεί μετά από πολλές επικοινωνίες του καταστήματος με τους "υπεύθυνους" της εταιρίας. Επίσης αν δεν έχει αλλάξει κάτι, μη βάλεις κάρτα στο νέο νούμερο ότι και να σου πουν, θα βρεις 3 ευρώ μέσα και ίσως να έρθουν και άλλα δώρα ειδικά αν δεν βάλεις κάρτα άμεσα. Καλό κουράγιο 🙂
  6. Γνωρίζει κάποιος τις χρεώσεις roaming σε ΕΕ για εξερχόμενες κλήσεις χωρίς πακέτο/χρόνο ομιλίας; Στο https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/roaming/#?panel=note-53 λέει σε διαφορετικά σημεία Πια χρέωση ρε μάστορα αφού λες ότι δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση; Το πρόβλημά μου είναι ότι σε κανένα δημοσιευμένο τιμοκατάλογο δεν υπάρχει χρέωση ανά κλήση πέρα από το "απεριόριστα με 2.2 ευρώ". Αυτό ισχύει; Έχει δοκιμάσει κανείς;
  7. Στο vodafone app δεν σας έχει ζητήσει την ίδια διαδικασία επιβεβαίωσης με sms και email εδώ και μήνες;
  8. Μπράβο κυρίως γιατί κατάφερες να κάνεις δύο αλλαγές σε ας πούμε 24 ώρες. Εμάς μας βγάζανε το λάδι και μάλιστα για τη μία μόνο κατεύθυνση.
  9. Είσαι ήδη offtopic από το αρχικό μήνυμα και καλό θα ήταν να το καταλάβεις και να σταματήσεις. Στο καφενείο του χωριού μπορείτε να μιλάτε όλοι μαζί για τα αλουμίνια που βάζετε (ελπίζω όχι στο κεφάλι σας), εδώ είναι για να μιλάμε για την q card.
  10. Από την μια στο χωριό δεν έχει σήμα καμία εταιρία, μηδέν μπάρες και δε μπορεί να βγάλει εισερχόμενη και εξερχόμενη κλήση, από την άλλη στις ίδιες συνθήκες έχει ίντερνετ που βελτιώθηκε μια τάξη μεγέθους. Χμμ, ναι. Το αλουμίνιο δεν ενισχύει το σήμα, μπλοκάρει και ανακλά σε τυχαίες διευθύνσεις. Ας μην ακουμπήσουμε καν ότι το σχήμα δεν είναι παραβολικό και άρα δεν "συγκεντρώνει" ούτε ότι οι ανακλάσεις δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα με multipath σήματα. Δε μπορείς να μετατρέψεις ένα omni time sharing σήμα κινητής σε κατευθυντικό με τέτοιο τρόπο, αν ήταν τόσο εύκολο θα είχαμε περισσότερα θαυματουργά κινεζοπροιόντα για ενίσχυση σήματος απ' ότι θήκες σιλικόνης. Αυτά είναι επιπέδου "το ένα τρικ που δεν θέλουν που εταιρίες κινητής να μάθετε για να αυξήσετε το σήμα, διαδώστε!!!111“. Το να επηρεάσεις τις μπάρες που βλέπεις στο κινητό είναι εύκολο, είναι απλά μια μη εκτίμηση βασισμένη στο NSR και μάλιστα μη γραμμική. Η μόνη πιθανότητα να υπάρξει κάποιο μικρό ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι για κάποιο λόγο οι παρεμβολές στο συγκεκριμένο χωριό να έρχονται από μια και μόνο κατεύθυνση και η κεραία είναι από την ακριβώς άλλη, μπόρεσε να το ευθυγραμμίσει και ταυτόχρονα δε δημιουργείται χειρότερο αποτέλεσμα από το multipath φαινόμενο, κάτι που έτσι και αλλιώς καλύτερα κινητά με ΜΙΜΟ κεραίες και ποιοτικούς πομποδέκτες σχεδόν σίγουρα θα κάνουν καλύτερα. Ας δεχτούμε ότι και αυτό το τυχερό έκατσε στο χωριό του φίλου δημητρούλα όπως και η ψησταριά με τα καλύτερα σουβλάκια στην Ελλάδα δίπλα από το σπίτι του. Και ας ελπίσουμε να σταματήσει και αυτό το offtopic εδώ.
  11. Εμένα δε με ενδιαφέρει η προσφορά, δεν είχα σκοπό να βάλω κάρτα σε κανένα νούμερο τώρα κοντά, αλλά κοιτώντας 6 νούμερα δεν το έχει κανένα.
  12. Με πήραν και μένα (φαντάζομαι το κουλό ψεύτικο νούμερο που είχε πάνω από 10 ψηφία) αλλά από εδώ που είμαι κάνει 2 ευρώ το λεπτό η εισερχόμενη και θα μου στοίχιζε την κάρτα να τους ξεχέσω. Είμαι σίγουρος ότι εσείς θα κάνετε καλή δουλειά.
  13. Να φανταστώ έχεις ψητοπωλείο στη γειτονιά σου που σου κόβει το ΦΠΑ χωρίς απόδειξη και στα powerbank και γι αυτό το ύφος στον άνθρωπο;
×
×
  • Create New...