Jump to content

mobileras2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

460 profile views

mobileras2's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Όποιος κάνει κανονική ανανέωση μέσω του Liquid ας μας πει ποιά ημερομηνία λήξης του λέει.
  2. Δεν υπηρξε καμμια ενημερωση. Πρωτα εκαναν το password reset και μετά ενημερωσαν. Αυτο επιβεβαιωνεται (οτι δεν ηπηρξε ενημερωση απο πριν) απο το banner που λεει "μην ανησυχειτε δεν υπηρξε χακαρισμα". Καποιοι δηλωσαμε email που δεν χρησιμοποιουμε. Οι admins οφειλαν ΠΡΙΝ κανουν το password reset να ενημερωσουν και δεν το εκαναν. 6 φεβρουαριου ανεβηκε το μπανερ. "Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα πριν λίγη ώρα προχωρήσαμε σε reset των passwords όλων των χρηστών του myphone.gr, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν κάποια περιστατικά hacked λογαριασμοί των τελευταίων ημερών, που ταλαιπωρούν και άλλο μεγάλο τεχνολογικό forum στην Ελλάδα όπως έχουμε διαπιστώσει (iphonehellas). ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ οτι ΔΕΝ έχουμε πέσει θύμα hackers σε καμία περίπτωση και τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, δεν έχει διαρρεύσει τίποτα" Οπως βλεπεις ΠΡΩΤΑ εκαναν το password reset και ΜΕΤΑ ενημερωσαν ("πριν λιγη ωρα προχωρησαμε σε reset")
  3. Οχι, απλά δεν θυμάμαι το email που είχα δώσει. Εάν ενημέρωναν πριν το κάνουν το reset, όσοι είχαμε παλια emails θα τα κάναμε updated και δεν θα είχαμε προβλημα.
  4. Δεν θυμάμαι ποιο email είχα δώσει τότε και τώρα με το password reset δεν μπορώ να μπω στο προφιλ που είχα.
  5. Υπάρχει κάποιος άλλος admin να αλλάξει το email μου γιατί ο MyPhoneAdmin δεν μου απαντάει; Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος admin να μου αλλάξει το email; Εστειλα πμ στον MyPhoneAdmin αλλά δεν έχω παρει απάντηση.
  7. Προς ενημέρωση όλων, το δώρο του τριημέρου: - δεν ισχυει για roaming - θέλει να έχεις κάνει ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες.
  8. Επιβεβαιώνω ότι στις προηγουμενες προσφορες (εάν δεν κάνω λάθος και των Χριστουγέννων) μπορουσα να παρω την προσφορά έως την ημερομηνία λήξης της προσφοράς (ημερομηνία ενεργοποίησης) και είχε ισχύ για όσες μέρες το έδινε η προσφορά.
  9. Μου θύμησες έναν τυπο πριν πολλά χρόνια (όταν δουλευα σε κατάστημα vodafone) που ηρθε με 2 μοντέλα και ζήτησε σε σπαστά ελληνικά "10 καρτοκινητα και 50€ σε κάθε ένα"...
  10. Στείλε email με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και προστασια καταναλωτή. Και σε μένα κολλησε μία φορά χωρίς να χρεωθεί η κάρτα μου και από τότε κάνω ανανεώσεις στο app της cosmote χωρίς κανένα κόλλημα.
  11. Απλά ενεργοποιώντας την προσφορα θα έχει απεριόριστο ιντερνετ ΚΑΙ την Δευτέρα. Το εάν αξίζει να κάνει ανανέωση για να το παρει, αυτό μόνο ο φίλος το ξερει.
  12. Εάν είσαι σε WiFi, το ίδιο δωρεαν δεν είναι και για κλήσεις μεσω viber και άλλα messaging apps;
  13. Στον admin πήγαινε, αλλά καμμία απάντηση ακόμη. Παντως οι admins θα μπορούσαν να γράψουν ένα τοπικ (όπως αυτό που είμαστε τώρα) και να ενημέρωναν τον κόσμο ότι σε 5 π.χ. ημέρες θα γίνει password reset, οπότε να προλαβαιναμε να αλλάξουμε e-mail όσοι δεν είχαμε προσβαση στο δηλωμενο e-mail.
×
×
  • Create New...