Jump to content

Kosta2712

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Kosta2712's Achievements

  1. Να το κάνω δηλαδή όχι να το σκέπτομαι 🙂
  2. Καλησπέρα παιδιά σκέπτομαι να παραγγείλω ένα μεγάλο κουτί απωλεσθέντων από ΑΜΑΖΟΝ: https://randompallet.shop/products/amazon-global-online-wholesale-pallet?utm_source=fb_ads&utm_medium=0322 RP QUANQIU&utm_campaign=0322 RP QUANQIU&campaign_id=23853333848710643&adset_id=23853333848740643&ad_id=23853371791800643&fbclid=IwAR1xU36XMDTt8-E9aOa-MBl3SI6i6B6DFE18ei7UZQf5PIJoGq34mymdjrg&sku=18058200249832969821183708 Θα έχω κάποιο τελωνείο? Με ποια κούριερ έρχεται?
  3. Δεν υπάρχει παρά μόνο σε αγγελίες. Ίσως αργότερα δώσω το δικό μου αν δεν βιάζεσαι.
  4. Τελικά έβαλα το unlimited Τελικά έκανα την αλλαγή από frog σε whatsup, είχα και υπόλοιπο χρημάτων, οπότε έβαλατο unlimited. Το προνομιακό θα το ανανεώνω κάθε χρόνο μήπως και ξαναχρειαστεί. Παιδιά με μία κάρτα sim και ενεργοποιημένο το volte, αν με πάρουν τηλέφωνο έχω ιντερνετ ενώ μιλάω?
  5. Καλησπέρα παιδιά. Έχω δύο γραμμές (ένα frog και ένα προνομιακό) Σκέπτομαι να καταργήσω τη μία γραμμή του προνομιακού και να βάλω στο frog (αφού το κάνω whats'up) το παραπάνω πακέτο unlimited calls, το οποίο μου κάνει. Το ιντερνετ μου φτάνει ήδη με το προνομιακό. Το ερώτημά μου είναι επειδή μιλάω πάρα πολύ στο τηλέφωνο, το πακέτο αυτό θα μείνει καιρό η μπορεί να το καταργήσουν μετά από κάποιο διάστημα και να ψάχνομαι? Επίσης να πω ότι δεν χρειάζομαι δύο γραμμές, το frog είναι το επαγγελματικό μου νούμερο και επειδή μιλάω πολύ, το προνομιακό το έχω αναγκαστικά για να μιλάω (επειδή στο frog πλήρωνα 30 ευρώ το μήνα για ομιλία).
  6. Ήρθε και σε μένα.
  7. Τελείωσε μάλλον η προσφορά. Και σε δύο καταστήματα ακόμα. Οπότε ψάξε bestprice.:
  8. Ακουστικά έχω ενσύρματα και είτε απαντήσω από το τηλέφωνο είτε από αυτά είναι το ίδιο, δηλαδή μιλάω από αυτά. Αν όμως απαντήσεις από το ρολόι μιλάς από αυτό και νομίζω ότι μπορείς να μεταφέρεις και την κλήση μέσω τηλεφώνου. Αν έχεις bluetooth ακουστικά λογικά θα σου βγάζει επιλογή στο τηλέφωνο με τι να συνδεθείς όταν έχεις η κάνεις κλήση. Αν απαντήσεις με τα ακουστικά λογικά θα μιλάς με αυτά. Κάνει να φορτίσει περίπου μιάμισι ώρα με φορτιστή 40w huawei. Τα πολύ δυνατά σημεία είναι η απίστευτη διάρκεια μπαταρίας, οι ακριβείς καρδιακοί παλμοί, η διαχείριση κλήσεων, (ειδοποιήσεις, ανάγνωση μηνυμάτων) και η συνεχής χρήση σε θάλασσα και ντους, δηλαδή το βγάζεις μόνο για φόρτιση.
  9. Το έψαξα πολύ και πήρα το πολύ καλό gt runner που έπεσε πάρα πολύ η τιμή του. Τώρα έχει 115 ευρώ, σε μενού έχει ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες με το gt3. Το pro έχει μία κατά εμένα αμφίβολη λειτουργία καρδιογραφήματος επιπλέον. Από μπαταρία αν είσαι οικονόμος σαν και μένα δύο εβδομάδες με έξυπνη λειτουργία καρδιακών παλμών συνεχώς ανοιχτή, με λήψη ειδοποιήσεων, μηνυμάτων και κλήσεων, τα υπόλοιπα οξυγόνα και άγχη κλειστά.
  10. Αν δεν κάνω λάθος το watch 3 παίρνει esim. Καλύτερα που δεν πήρες το gt2pro. Και εγώ πρόσφατα ήμουν στο ψάξιμο, προερχόμενος από GT. Σκεπτόμουν για το gt3 pro, αλλά τελικά κατέληξα στο gt runner λόγω της χαώδης διαφοράς σε τιμή, καθώς και για τους εξής λόγους: Σε λειτουργίες είναι ακριβώς το ίδιο με το Gt3 και σε σχέση με το Pro δεν έχει ηλεκτροκαρδιογράφημα, πράγμα που νομίζω ότι είναι τραβηγμένο για ρολόι, θέλει εξειδικευμένο μηχάνημα. Επίσης είναι κατασκευασμένο από πολυμερές υλικό με μεταλική στεφάνη, πράγμα που σημαίνει πιο ελαφρύ. Επίσης η στεφάνη προστατεύει την οθόνη, πράγμα που το gt3 και pro δεν έχουν. Επίσης το ηχείο του είναι στο πλάι και όχι από κάτω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η μπαταρία κρτατάει δύο εβδομάδες, με φωτεινότητα οθόνης στη μέση, η οποία ρυθμίζεται αυτόματα, όχι ενεργή οθόνη, παρά μόνο μία εγγραφή άσκησης την εβδομάδα και μόνιμα καρδιακούς παλμούς σε καταγραφή με έξυπνη λειτουργία. Το καλύτερο το αφή\νω για το τέλος, το πήρα από το eshop στα 120 ευρώ! Αυτή τη στιγμή υπάρχει σε αξιόπιστα μαγαζιά στο best price στα 115 ευρώ. Επίσης να πω ότι πριν προβώ στην αγορά έριξα πολύ μελέτη και είδα πολλά βίντεο που υπάρχουν στο youtube με συγκριτικά κλπ. Το ρολόι αυτό έκανε 300 ευρώ πριν από 10 μήνες.
×
×
  • Create New...