Jump to content

dimitroula10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    955
  • Εγγραφή

  • Days Won

    6
  • Αξιολογήσεις

    0%

dimitroula10 last won the day on Ιούλιος 2

dimitroula10 had the most liked content!

About dimitroula10

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1999

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

dimitroula10's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

-128

Φήμη

  1. Κάνε αυτό που κάνουν όλοι. Βάλε την σιμ σε ένα άλλο τηλέφωνο που είναι σίγουρα συμβατό να ξεκλειδώσει και μετά βάλτη στο δικό σου.
  2. Ναι τα ήξερα, σκέφτηκα να δοκιμάσω χωρίς λεφτά, αλλά έφαγα πόρτα. Θα δω τώρα τι θα γίνει με μηδενικό υπόλοιπο.
  3. Κατέβηκα στην λαϊκή και πήρα ένα cu γιατί δεν είχανε σκέτο Ολυμπιακός. Το έκανα Ολυμπιακό στο 1266 όλα καλά. Μηδενικό υπόλοιπο. Πήγα να βάλω κασμπακ τίποτα. Ζητούσε πρώτα κανονική ανανέωση 13€. Έκανα τα πάντα δεν μπόρεσα να παρακάμψω αυτό το εμπόδιο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω αυτά τα λεφτά γιατί δεν προσφέρει τίποτα πέρα από την διατήρηση του αριθμού. Και αφού θέλει κασμπακ για τα γκολ του Ολυμπιακού δεν αξίζει. Πάει σκουπίδια.
  4. Το καουντνταουν για 4 Σαββατοκύριακα με 2,5 € που δίνει σήμερα, ΔΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ υπολοίπου για 30 ημέρες.
  5. Καμμία σχέση το σούπερ μάρκετ ή το αμάξι κλπ. Σοβαρέψου. Όταν βλέπεις ότι ο κόσμος αρνείται να πετάξει τα λεφτά του σε άχρηστο και ακριβό περιεχόμενο, αποφασίζει να μην το πληρώσει, τότε από οικονομικής άποψης είναι καλό. Του περισσεύουν τα λεφτά για άλλες πραγματικές ανάγκες. Πάμε τώρα στο σούπερ μάρκετ. Πουλάει το λάδι 20€. Εμείς βρίσκουμε τρόπο να το παίρνουμε από τον παραγωγό χωρίς μεσάζοντες με 10€ και χωρίς απόδειξη. Παράνομο? Όχι γιατί ο νόμος επιτρέπει συναλλαγές πολιτών μέχρι 5000€ χωρίς παραστατικά. Έτσι θα αναγκαστεί το σούπερ μάρκετ να μειώσει το υπερβολικό κέρδος. Εάν το κλωτσοσκούφι ζητά υπερβολικά δικαιώματα, ας μην τα πάρει. Εντάξει τα κορόιδα που σκοτώνονται για την ομάδα είναι κορόιδα, δεν περιμένουμε από αυτούς τίποτα. Υπάρχει η δυνατότητα της συνεπιβίβασης. Θα απαγορευτεί γιατί θα χάσουν λεφτά οι ταξιτζήδες και τα ΚΤΕΛ? Η κοινωνία αλλάζει, έχουν περάσει οι εποχές που δεν υπήρχε διαδίκτυο και πειραγμενοι αποκωδικοποιητές του φιλμνετ. Μπορούν όλοι να κάνουν streaming οτιδήποτε. Θα απαγορεύονται τα αυτοκίνητα για να μην χάσουν λεφτά τα κάρα? Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι πλέον το όποιο του λαού. Η πειρατεία επιτρέπεται κανονικά και ακόμα και τώρα διακινούνται "σπασμένα" πλεϊστεϊσον και άλλες παιχνιδομηχανές. Το θέμα είναι το μυαλό να βομβαρδίζεται συνεχώς με άχρηστα δεδομένα για να μην σκέφτεται. Σαν να σου ζητάνε να πληρώσεις το σκοινί που θα σε κρεμάσουν. Είσαι ευχαριστημένος? Η διαφήμιση τα πληρώνει όλα κι εμείς έμμεσα βέβαια. Ε όχι να πληρώνουμε και άμεσα. Μονοπώλιο και κατάχρηση λέγεται. Υπόψιν ότι στην οικογένεια έχουμε σταματήσει χρόνια να βλέπουμε πλύση εγκεφάλου, ακόμα και τσάμπα, γι αυτό κάνω τις ερωτήσεις εδώ. Πιο πολύ από περιέργεια. Εννοείται ότι αφού έχεις κοσμοτέ τν σημαίνει ότι έχεις διαθέσιμα χρήματα έτσι θα πληρώσεις. Γνωστή τακτική όλων των εταιρειών και όχι μόνο κινητής.
  6. Επομένως αυτά που έγραψες είναι φαντασιώσεις.😆 Έχεις προσωπική εμπειρία.? Όχι οπότε...... Οι ίδιες οι εταιρείες έριξαν τις τιμές λόγω πειρατείας, όπως ανακοίνωσαν. Εσύ απολαμβάνεις τα καλά της πειρατείας χωρίς να έχεις κάνει τίποτα αλλά και κατηγορώντας αυτούς που έριξαν τις τιμές. Δεν είναι δίκαιο αυτό.
  7. Δηλαδή σε ένα άχρηστο για την κοινωνία περιεχόμενο που δεν βοηθάει στην ανάπτυξη της κοινωνίας, εκτός από τους τεχνικούς, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ πληρώνουν ανάλογους τεχνικούς, νοικιάζουν σέρβερς οπότε γίνεται τζίρος και εκεί. Όπως είπες ΜΠΟΡΕΙ να επιφέρει αλλά μπορεί και όχι. Επομένως είναι ο φόβος του νόμου που μας ελέγχει ή κάτι άλλο. Δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης αλλά καθαρά λόγους έρευνας αγοράς. Δηλαδή η εταιρείες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πειρατεία και καταφεύγουν σε μείωση των τιμών, άρα πρέπει να θεωρούμε ότι η πειρατεία τελικά κάνει μεγαλύτερο καλό από όσο πιστεύουμε. Μήπως τελικά η πειρατεία έχει μεγάλη επίδραση στην κοινωνία και αν συνεχιστεί ίσως επιφέρει και νέα μείωση των τιμών για τους "καθώς πρέπει" πολίτες? Σκέφτομαι καθαρά μαθηματικά. Άλλωστε τα μαθηματικά είναι η ίδια η ζωή. Δηλαδή ο διαμοιρασμός μιας συνδρομής νετφλιξ Τουρκίας των 5€ με 4 φίλους δεν τα έχει όλα αυτά? Και γιατί υπάρχει αυτή η τεράστια διαφορά τιμής, που έχει κάνει όλους όσους ζουν στην παραμεθόριο να έχουν "πειρατική" διέξοδο? Επομένως είσαι κι εσύ πειρατής αφού έχεις τέτοια εμπειρία και το γύρισες στους νομοταγείς λόγω τιμής. Άρα η "πειρατεία" κάνει καλό από οικονομικής άποψης.
  8. Αυτό βέβαια που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πληρώνετε συνδρομές, ακόμα και πειρατικές, όταν υπάρχουν όλα τα αθλητικά, ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους δωρεάν στο διαδίκτυο? Συμφωνώ ότι είναι λίγο πιο εύκολη η πρόσβαση αλλά για 15" καθυστέρηση δεν αξίζουν τόσα λεφτά. Εκτός αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει.
  9. Πλάκα πλάκα όλες τις κεραίες κινητής τις έχουν αναλάβει τουρκικές εταιρείες ως υπεργολάβοι.
  10. Όχι ακριβώς. Βάζεις 9€ (σε 15' λήγει το κσουντνταουν) για να μείνουν καθαρά 7+€. Αν βάλεις 8 θα λείψουν 3 σεντς. Και καπάκι αγοράζεις την προσφορά. Αλλιώς περιμένεις το επόμενο σε 2-3 μέρες. Edit Λάθος νόμισα ότι ήταν Q. F2g δυστυχώς μόνο σε κατάστημα 9€.
  11. Πάντως αυτές τις τιμές μπορεί κάποιος να τις δει στην Ελλάδα μόνο μέσω σπινττεστς. Στην πράξη κανένας σέρβερ YouTube κλπ δεν δίνει αυτές τις ταχύτητες ακόμα και αν έχουν συνδεθεί 10 συσκευές μέσω AP ή hotspot. Τώρα στην πράξη αν τα κινητά είναι 5 που κάνουν σπινττεστς στην συγκεκριμένη κεραία δεν υπάρχει πρόβλημα, αν όμως είναι 200 δεν υπάρχει δίκτυο να δώσει τέτοιες ταχύτητες. Όσο στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ λίγα κινητά 5G δεν υπάρχει πρόβλημα, αν όμως αγοραστούν πολλά θα μπει κόφτης κανονικά και σε ταχύτητες και σε όγκους. Είναι απλά μαθηματικά. Μπορεί να ανακοινωθεί ή μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα δεν θα αφήσουν τα δίκτυα να καταρρεύσουν.
  12. Να υποθέσω ότι έχεις φραγή σε 5ψηφια? Γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.
  13. UD στο 12410 ήταν αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα για f2g. Σίγουρα για Q και νομίζω είναι το ίδιο και μπορείς να το ξαναπάρεις πριν λήξη. Προσπάθησε να μην έχεις € μέσα μόνο. Αν είναι δυνατόν βάζε 8€ σε κατάστημα.
  14. Πάντως θεωρητικά υπάρχει από άλλη εταιρεία 2g. Δεν είναι υποχρεωτικό να το κλείσουν όλες οι εταιρείες. Στην Ελλάδα τι θα γίνει αν το κόψουν που έχουν πολλοί απλά τηλέφωνα.
  15. Στην ευρωπαϊκή ένωση το 2g κουμπώνει στην διάσωση και τις κλήσεις στο 112 οπότε υποχρεωτικά μένει ενεργό. Η Ελβετία δεν ανήκει στην ΕΕ αν και η salt θα το κλείσει τέλος του 25 απ'ότι είχα ακούσει, αλλά μπορεί να μην έχει συνεργασία.
×
×
  • Create New...