Jump to content

XP130TD

Administrators
 • Δημοσιεύσεις

  236
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by XP130TD

 1. XP130TD

  4G LTE

  Άφαιρεθηκαν δημοσιεύσεις εκτός των όρων χρήσης και που περιέχουν συγκρίσεις δικτύων. Να υπενθυμίσω πως χαρακτηρισμοί και κριτική επι προσωπικού δεν επιτρέπονται.
 2. Υπέθεσες ότι είναι ρυθμισμένο σε απεριόριστο χρόνο. Στην πραγματικότητα είναι ορισμένο στα 5 λεπτά, για την περίπτωση που κάποιος ξεχάσει κάτι και θελήσει να συμπληρώσει. Για αυτό, όπως και σου είχα πει και σε συζήτηση που είχαμε, δεν καταλάβαινα τότε τι ακριβώς εννοείς. Θεωρώ πως η σωστή πρακτική είναι εφόσον θέλεις να προσθέσεις κάτι είναι να κάνεις edit στο υπάρχον post και όχι να καταχωρήσεις νέο ελπίζοντας πως θα γίνει auto merged. Αλλά θα το συζητήσουμε με την ομάδα διαχείρισης μήπως αυξηθεί αυτό το μικρό όριο που υπάρχει.
 3. Ούτε εμένα φαίνονται. Υποθέτω πως είναι προβληματικά τα links. Και το url να το αντιγράψεις και να το ανοίξεις ξεχωριστά δεν δείχνει τίποτα πέρα από το μήνυμα " URL signature expired".
 4. XP130TD

  4G LTE

  Αφαιρέθηκαν μηνύματα εκτός θέματος. Για τις επιδόσεις των άλλων παροχών μπορείτε να τοποθετηθείτε στα αντίστοιχα δικά τους νήματα, ή στο συγκριτικό στους διαξιφισμούς.
 5. XP130TD

  iPhone 12 Pro Max

  Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο. Έγινε.
 6. XP130TD

  iPhone 12 Pro Max

  Έχετε απόλυτο δίκιο, και διορθώθηκε. Ευχαριστούμε.
 7. Υπάρχει η πληροφορία, αλλά όπως σου είπα ήδη, είναι στην ευχέρεια του χρήστη αν θα μοιράζεται το αν είναι συνδεδεμένος και ποια ακριβώς είναι η δραστηριότητά του την συγκεκριμένη στιγμή. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Αν το θεωρείς παραπληροφόρηση, λυπάμαι, αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να το αγνοήσεις. Απορώ που βλέπεις να λέω ότι θα διαγράψουμε μέλη. Όταν έγραψα ότι τα ίδια τα μέλη το σταματούν κατά βούληση, αναφέρομαι στην κοινοποίηση της κατάστασής τους. Όσο για τα παράπονα, τα βλέπουμε και ότι περνάει από το χέρι μας προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Για ότι δεν μπορούμε άμεσα το ψάχνουμε.
 8. Πληροφοριακά, μιας και το γράφεις συνέχεια και στηρίζεις ολόκληρο συλλογισμό σε αυτό, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και δεν υπάρχει κάτι να σταματήσουμε. Τα ίδια τα μέλη το σταματούν κατά βούληση. Είναι πολύ απλό. Σαν μέλος δεν μπορείς να δεις στην λίστα όσους έχουν θέσει στις ρυθμίσεις security and privacy το προφίλ τους ως hidden. Περί τα 80 άτομα είναι hidden και συνδεδεμένα μόλις αυτή τη στιγμή. Και μόλις 1-2 visible.
 9. Ισάριθμο με τον αριθμό των προσωπικών συζητέσεων, 500.
 10. Καλημέρα. Για δοκιμάστε τα pm όποιος θέλει. Πρέπει να είναι εντάξει τώρα.
 11. XP130TD

  Wind 4G

  Τα off topic που ξεκίνησαν από την παράθεση ιστορικών στοιχείων μεταφέρθηκαν εδώ : https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8187411#post8187411 Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Για κάτι τέτοιο άσχετο με την θεματολογία ενός νήματος ψάχνουμε να δούμε αν υπάρχει άλλο σχετικό. Αν όχι ανοίγουμε ένα νέο.
 12. Τα εκτός θέματος σχετικά με 4G μεταφέρθηκαν σε νέο νήμα : https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=489189
 13. Ενημερώνω για οποιον το αγνοεί, πως προσωπικοί χαρακτηρισμοί απαγορεύονται από τους όρους του forum. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
 14. Aπό ότι βλέπω το 1ii μπήκε στην ενότητσα Sony Ericsson. To άλλο δεν έχει καν ζητηθεί. Θα μπει στην επόμενη φουρνιά.
 15. Υπάρχει οτιδήποτε ζητήσανε τα μέλη. Για ότι δεν βλέπετε, δεν έχετε παρά να το γράψετε εδώ και θα το φτιάξουμε.
 16. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις, στην ενότητα "Θέματα Συζήτησης & Forums" και να επιλέξεις το "Εμφάνιση Υπογραφών". Στο προφίλ σου βλέπω πως αυτή τη στιγμή είναι αποεπιλεγμένο, για αυτό λογικά δεν βλέπεις τίποτα. Αν νομίζεις ότι το έχεις κάνει, έκανες μετά αποθήκευση αλλαγών; Επανέλαβε την διαδικασία αν θες.
 17. Υπενθυμίζω,από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, πως "Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. " Αυτό ισχύει στο ακέραιο και για πρώην μέλη της ΟΔ. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
 18. XP130TD

  4G LTE

  Τα μηνύματα σχετικά με 5G μεταφέρθηκαν σε νήμα που υπάρχει ήδη : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470517
 19. XP130TD

  Wind 4G

  Έχουμε πει επανειλημμένα πως κόντρες μεταξύ δικτύων δεν επιτρέπονται. Την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί το φαινόμενο θα ληφθούν πιο δραστικά μέτρα.
 20. Έγινε εκκαθάριση από μηνύματα εκτός ΟΠΧ και κυρίως αυτών που χαρακτηρίζουν ανθρώπους. Την επόμενη φορά που κάποιος θα το επαναλάβει, θα αποβληθεί.
 21. Εννοείται πως ένα θέμα τόσο σόβαρο που μας αφορά όλους δεν έχει λόγο να κλειδωθεί. Ωστόσο όποιος δεν σέβεται τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης και χαλάει την συζήτηση θα παίρνει κόκκινη κάρτα.
 22. Διαγράφτηκαν μηνύματα εκτός όρων και συγκριτικά. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και προσβολές απαγορεύονται, παρακαλώ να μην επαναληφθούν. Διαφορετικά οι χρήστες που το κάνουν συστηματικά θα έχουν κυρώσεις.
 23. Διαγράφτηκαν posts εκτός θέματος και εκτός όρων. Παρακαλώ η κουβέντα να μείνει στα της συσκευής του τίτλου.
 24. Διαγράφτηκαν posts. Η κριτική σε πρόσωπα απαγορεύεται από τους όρους. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί, διαφορετικά θα υπάρξουν επιπτώσεις.
 25. Διαγράφτηκαν μηνύματα μη σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Υπενθυμίζω πως δεν επιτρέπεται κριτική σε πρόσωπα.
×
×
 • Create New...