Jump to content

Nikolas14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10.064
  • Εγγραφή

  • Days Won

    19
  • Αξιολογήσεις

    0%

Nikolas14 last won the day on Απρίλιος 21

Nikolas14 had the most liked content!

2 Followers

About Nikolas14

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 29

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 14 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

34.196 profile views

Nikolas14's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

715

Φήμη

  1. Nikolas14

    Nova 4G

    Εγώ πάντως το είδα και βόρεια στη Θεσσαλονίκη, αν βρει και κάνει μετάπτωση μένει κολλημένο.
  2. Nikolas14

    NOVA 5G

    Θα συμφωνήσω, η Nova έχει πολύ δυνατές θέσεις αλλά από το 2016 που κολλάει στη Vodafone άρχισε στην επαρχία να κάνει πανομοιότυπη κάλυψη και μέτριες ταχύτητες. Για εμένα η Nova αν δεν αναβαθμίσει τους σταθμούς και δεν δώσει λεφτά στις οπτικές ίνες ώστε να βελτιώσει δίκτυο κινητής και σταθερής που για εμένα η σταθερή είναι ισάξια με την Cosmote απλά έχει υψηλότερο ping σε κάποιες περιπτώσεις. Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ σήμερα το πρωί:https://www.speedtest.net/result/i/6201756911 Εθνικης Αμυνης απέναντι από τη φιλοσοφική του ΑΠΘ https://www.speedtest.net/result/i/6199052492 Νοτια πύλη ΔΕΘ https://www.speedtest.net/result/i/6196141350 Δελφων στα ΕΛΤΑ https://www.speedtest.net/result/i/6196144963 Γρηγορίου Λαμπράκη στο 4all μετά το γήπεδο του ΠΑΟΚ https://www.speedtest.net/result/i/6200927913 Λαμπρακη με Διαγορα https://www.speedtest.net/result/i/6200973013
  3. Ήθελα να δώσω μια μέτρηση αλλά , ο πατέρας μου που έχει Vodafone και κινούμαστε Λεπτοκαρυά & Πλάκα Λιτοχώρου οριακά την παλεύει η Vodafone. Με κίνηση μεν αλλά δουλεύει καλύτερα από Cosmote. Σκοτινα που περνάω απ έξω είναι μια χαρα, δεν έχεις θέμα. Edit: Στο Veranda που είναι πάνω στα βράχια οριακά σήμα για κλήσεις και επίσης χαμένες κλήσεις μια στις δέκα έχουμε. Σοβαρό θέμα όμως έχει στον σιδηροδρομικό σταθμό Λιτοχώρου, το Micro από το Cavo Olympo το ξενοδοχείο ποσό να καλύψει την περιοχή; Η Cosmote έχει ολόκληρο σταθμό και Micro.
  4. Καραγκιοζηδες… συμβόλαιο με Nova εγώ το έχω πει. Σκεφτείτε το πριν υπογράψετε και αν θέλετε να φύγετε ετοιμαστείτε με αρκετή υπομονή και όρεξη να ασχοληθείτε να βρείτε το δίκιο σας.
  5. Στη Γαύδο έχει ενα σταθμό η Vodafone και ενα η Nova. Απλά η Nova έχει βάλει και εξοπλισμό στον σταθμό της Vodafone. Η Cosmote έχει ενα σταθμό κοντά στη Vodafone και ενα Micro στο λιμάνι.
  6. Nikolas14

    NOVA 5G

    Κατάλαβα, γενικά στο Πανόραμα δεν απογοητεύει η Nova. Από εκεί και πέρα όσο ήμουν Λεπτοκαρυά & Πλάκα Λιτοχώρου πήγαινε τρένο.
  7. Nikolas14

    NOVA 5G

    Αξιοπρεπής στο πανόραμα είναι αν και στην Alpha Bank χαμηλά είχα 4G μόνο. Δύσκολο να παρευρίσκεσαι σε κηδεία, ειδικότερα αν είναι συγγενής ο εκλιπων. Εύχομαι συλλυπητήρια και ζωή σε εσάς αν αφορά δικό σας πρόσωπο.
  8. Nikolas14

    NOVA 5G

    Ακριβώς, στη Πάτρα χρωστάει πολλές αναβαθμίσεις η Nova. Και επειδή σας είπα, το Πάτρα-Κυλλήνη είναι ενα κομμάτι της διαδρομής Πάτρα-Πύργος που έχει κίνηση γιατί περνάνε από Μηχανάκια έως Νταλίκες για Ζάκυνθο & Κεφαλονιά έχει σημεία που είσαι με 2G ακόμα για 2-3 χιλιόμετρα.
  9. Παραλία Λεπτοκαρυάς,οριακά δουλεύει και μια εναλλαγή σε Edge
  10. Nikolas14

    NOVA 5G

    Ψόφια πράγματα… θα μπορούσε καλύτερα. Πάντως στο Κορδελιο η Cosmote έχει Ν78 και η Nova 10-20Mbps. Παρε στο 13700 να στο ανοίξουν, από το Ριο μέχρι την είσοδο για το Νέο Λιμάνι έχει 5G στη Πάτρα η Nova. Απλά κάποιες κεραίες περιμετρικά προς ΒΙΠΕ κυρίως εχουν μείνει με 4G. Και στο Πανεπιστήμιο στο Ριο έχω δει μόνο έως τώρα Ν78. Παμε μετρήσεις: 1) Κατσαντώνη, Ελευθέριο Κορδελιο σε εσωτερικό χώρο Απο Αθήνα, Αχαρνων με Σκιαθου, έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατησια, δίπλα στη κεραία. Κοντά στη Λεόντειο Σχολή, Άνω Πατήσια. Οδος Χίου με Κρήτης περιοχη Σταθμός Λαρισης. Σε εσωτερικό χώρο μονοψήφια η Nova όμως.
  11. Στη θέση σου θα έφευγα για Cosmote χθες… πάντως στο κέντρο που κινήθηκα μια χαρά παίζει… η Nova μέτρια πράγματα σε ταχύτητες. Έξω από τον σταθμό Κάτω Πατησια να έχει 60Mbps 5G και η κεραία δίπλα; ΞΕΦΤΙΛΑ. Θα έπρεπε όλο το κέντρο στην Αθηνα να έχει Ν78, Ν1, Ν28 παντού. Η Cosmote πληρώνεις κατι παραπάνω αλλά έχεις υπηρεσίες.
  12. Θεσσαλονίκη μια χαρά είναι, είναι αξιοπρεπής στα περισσότερα σημεία. Ειδικά στο κέντρο ίσαξια και καλύτερη από τη Nova.
  13. Είχα νταλίκες με πήγε καρότσα, προσπέραση πολύ δύσκολα και λίγη ορατότητα. Να θες να περάσεις την νταλίκα που σε πάει με 30 και να μην μπορείς με τίποτα. Επίσης στην εθνική μετά τα διόδια της Θήβας τα μετωπικά έχει 4G μέχρι την έξοδο για Ακραιφνιο και πιο πάνω. edge είδα στο τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου, στα ίδια σημεία η Nova ήταν καλύτερη, η κοσμοτε κάπου γύρισε σε Edge. Σχηματάρι ΣΕΑ κερδίζει η Nova. Στα τούνελ της Γερανειας ζορίζεται η Nova ενώ Cosmote πάει τρένο. Από Σπάρτη μέχρι έξοδο Μεγαλοπολης κερδίζει η Nova σε πολλά σημεία, ελάχιστο Edge είδα, η Cosmote είναι στο 100%,ελαχιστη διαφορά μεταξύ τους. Στο κομμάτι Κόρινθος-Μεγαλοπολη καλές και οι δυο, 5G όμως παντού η Cosmote. Στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου οριακά είναι η Nova σε κάλυψη. Το κέντρο Αθήνας το έκανα σχεδόν όλο με Nova, λίγο στην Αχαρνών εβαλα τη Cosmote για να μην χάσω το GPS. Επίσης τούνελ Τεμπη και τα τρία κλασσικά η Cosmote 5G, ο ανταγωνισμός έμεινε με 4G. Καλό 5G και οι δυο στην εθνική από Ευαγγελισμό μέχρι Βόλο, η Cosmote παντού όμως. Κάποια σημεία με 4G από έξοδο Βελεστίνου μέχρι ΣΕΑ Αλμυρού η Nova.
  14. Nikolas14

    NOVA 5G

    5G N78 Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας προς το νέο Γήπεδο της ΑΕΚ Με κλειστή την Cosmote αυτά είναι τα νούμερα.
  15. Δεν είδα πράσινη καθόλου, είδα όμως τα χάλια μας σαν οδηγοί… και όχι, επειδή ακούγεται ότι πάνε με μηχανές σε ομάδες για βόλτα προς τα Βιλια και παίρνουν τις στροφές σαν τον Valentino Rossi, σας πληροφορώ αυτά που είδα από ΙΧ είναι δέκα φορές χειρότερα.
×
×
  • Create New...