Jump to content

Inevar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.348
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Inevar

  1. Να πω και κάτι που παρατήρησα. Τους τελευταίους μήνες κάθε φορά που πλησίαζε η λήξη του χρηματικού μου υπόλοιπου η εταιρεία έστελνε ένα μήνυμα προειδοποίησης αλλά ήταν ταυτόχρονα και δελεαστικό . Προσφορά που αφορούσε σε δωρεάν γκιγκα κατά βάση .. ε λοιπόν σήμερα μου στείλαν πάλι προειδοποιητικό μήνυμα ότι στις 25/04 λήγει το υπόλοιπο και να μην ξεχάσω να βάλω κάρτα … δηλαδή καμία προσφορά ! Ισως είναι και αυτό ένα δείγμα της πτώσης της εταιρείας . Βέβαια θα πάρω 5gb όταν βάλω κάρτα , από το bring a friend.
  2. Inevar

    CU Liquid

    Πουλήθηκε ; Σε ποιους και γιατί ; υγ βαριέμαι να γκουγκλάρω χαχα
  3. Inevar

    CU Liquid

    Τραγικοί απλά … κυριολεκτικά το σκότωσαν το «υγρό» και πάνω που ετοιμαζόμουν να φέρω το CU special μου εκεί μιας και λήγει σε 2 μήνες η ιδιότητά του ! Μόνο ως κράχτης λειτούργησε το «υγρό» ευελπιστούμε σε καλύτερα «υγρά» από δω και πέρα !
  4. Και εγώ έχω ενεργοποιήσει το τρίτο και τελευταίο επίπεδο αυτών των απεριόριστων... Μια χαρά όλα οκ, απλά νομίζω ότι αυτό με χρέωσε κρυφά στα 2€. Το λέω με κάθε επιφύλαξη.
  5. Στέλνεις τον τηλεφωνικό αριθμό που ψάχνεις σε μήνυμα , στο 1292.
  6. Μη ξεχάσετε να τα ενεργοποιησετε. Μέχρι 27/03 είναι η προθεσμία και το έκανα σήμερα. Χρόνια πολλά Ζήτω η Ελλάδα!
  7. Αν δεν δώσει, μη ξεχνάμε ότι έδωσε άτυπα και ως προσωπικές προσφορές σε πολλούς από εμάς αυτό, που ακόμα δεν το ενεργοποίησα. Μάλλον θα εξαντλήσω το περιθώριο μέχρι της 27/03.
  8. Μόλις με ενημέρωσαν ότι στην Λευκάδα δεν βγαίνουν κλήσεις από και προς βονταφον. Λογικά συντήρηση δικτύου. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ στη Θεσπρωτία .
  9. Inevar

    CU Liquid

    Σίγουρα πάνω από έξι μήνες , μη πω παραπάνω ..
  10. Inevar

    CU Liquid

    Δεν χάνονται οι κρύσταλλοι το έχω παρατηρήσει εκ πείρας .
  11. Σωστό, αναμένουμε νέα ενημέρωση!! Εν τω μεταξύ μου ήρθε μόλις τώρα και εμένα η προσφορά!
  12. Ντοινγκ.. την ίδια έχουμε. Οπότε τι τους ήρθε να μου στείλουν αυτό το μήνυμα. Φαίνεται θα ήταν αυτοματοποιημένο άνευ κριτηρίων.
  13. Παρόλο που με ήρθε αυτή ειδοποίηση , μπηκα playstore αλλά δεν εμφανίστηκε ακόμα η ενημέρωση .
  14. Inevar

    CU Liquid

    Σού ήρθε και ως sms η προσφορά;
  15. Σωστά καταλάβατε , για αυτό έγραψα επιπλέον αυτό για να δω αν θυμάμαι καλά τον διαχωρισμό .
  16. Αν εγώ το κάνω cu liquid από την εφαρμογή της CU ,θα μου συμβεί και σε εμένα αυτό; Όχι λογικά, ισχύει για φορητότητα και νέους αριθμούς εικάζω.
  17. Οπότε δεν μου το έκοψαν, συνεχίζω σε special.
  18. Inevar

    CU Liquid

    Μου ήρθε αυτό μόλις τώρα.
  19. EXEIΣ 120MB AΠO THN ΠPOΣΦOPA CU SPECIAL. Αυτό μου ήρθε μόλις πριν μια ώρα, το έβαλα εδώ. Θα το βάλω και στο άλλο νήμα.
  20. Όχι εντάξει τα έλαβα Απλά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν ξέρει για το πακέτο που έγραψα 11.8 και 11.5
  21. Απόψε λήγει το πακέτο cuapola 11.8 , όμως έχει καταργηθεί για να το βάλω πάλι. Αν βάλω το 11.5 ( ο αντικαταστάτης του) λέτε να αθροιστεί με το παραπάνω πακέτο; Γνωρίζει κάποιος σίγουρα; <<ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 03/03. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ TOTE ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΩΡΟ 30GB KAI 1000' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ! https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup >> Κάρτα έβαλα , τα παραπάνω όμως ΔΕΝ τα έλαβα ακόμα. ΥΓ τα έλαβα τα 30gb και 1000 λεπτά πεος όλους!
  22. Σκοπός κάθε επιχείρησης είναι η μεγιστοποίηση των κερδών της ακαλε. Τα λεφτά μένουν στο υπόλοιπο άρα φυσικά και είναι προσφορά.. δεν μας χαρίζουν καθρεφτακια. Βάλε κάρτα και θα πάρεις σου λέει. Μετά κάνε ότι θες με αυτά τα λεφτά. ΥΓ Αν μου κόψαν το special, θα το γυρίσω σε liquid. ΥΓ2 ευτυχώς το wu μου είναι ακόμα φοιτητικό, ειδάλλως θα έμπαινα σε σκέψεις να το φέρω και αυτό στο δίκτυο της βονταφον.. άραγε εφοσον τα δύο νούμερα ανήκουν σε μένα θα ίσχυε η προσφορά bring a friend; ΥΓ3 Άποψη μου είναι πως αν έχεις δύο νούμερα καλό είναι να βρίσκονται σε διαφορετικά δίκτυα ακριβώς για να μπορείς και να συγκρίνεις ταχύτητες,παροχές κτλπ. Όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό γιατί αν δεν ήταν ακόμα φοιτητικό το δικό μου θα είχα στραφεί άλλου.
  23. ενταξει άσχημο δε το λες σε καμμια περιπτωση..
×
×
  • Create New...