Jump to content

Inevar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.354
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Inevar

  1. Είναι από το cu special, να διορθώσω ότι δεν είναι πακέτα αλλά προσφορές.
  2. Καλημέρα στην παρέα! Ένα εύγε θα το πω στην βονταφον γιατί έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου, τα πακέτα συγχωνεύτηκαν σε ένα βάζοντας 15€!! Ιδού
  3. Τελικά έβαλα 15€ και μου ήρθε 6gb και όχι 5gb από το bring a friend.
  4. Και συνεχίζει...αλλά υπάρχει μια αντίφαση σε όλο αυτό. Δηλαδή αν βάλω λιγότερα λεφτά (13€) θα πάρω περισσότερες παροχές από ότι αν πιστώσω περισσότερα (15€). Άραγε αν βάλω 15€ , μήπως θα πάρω και τις δύο προσφορές; Ουσιαστικά απεριόριστα δεδομένα και 6.500 λεπτά ομιλίας. Εντάξει θα το λέω "κράχτη" , όχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης. Επίσης τα λεφτά που έχω στον αριθμό λήγουν στις 25/04/2024... Όμως τι ώρα ; 23:59;
  5. Ήρθε τελικά προσφορά! ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CU ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΚΑΙ 5000 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ! ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 29/04 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ
  6. Να πω και κάτι που παρατήρησα. Τους τελευταίους μήνες κάθε φορά που πλησίαζε η λήξη του χρηματικού μου υπόλοιπου η εταιρεία έστελνε ένα μήνυμα προειδοποίησης αλλά ήταν ταυτόχρονα και δελεαστικό . Προσφορά που αφορούσε σε δωρεάν γκιγκα κατά βάση .. ε λοιπόν σήμερα μου στείλαν πάλι προειδοποιητικό μήνυμα ότι στις 25/04 λήγει το υπόλοιπο και να μην ξεχάσω να βάλω κάρτα … δηλαδή καμία προσφορά ! Ισως είναι και αυτό ένα δείγμα της πτώσης της εταιρείας . Βέβαια θα πάρω 5gb όταν βάλω κάρτα , από το bring a friend.
  7. Inevar

    CU Liquid

    Πουλήθηκε ; Σε ποιους και γιατί ; υγ βαριέμαι να γκουγκλάρω χαχα
  8. Inevar

    CU Liquid

    Τραγικοί απλά … κυριολεκτικά το σκότωσαν το «υγρό» και πάνω που ετοιμαζόμουν να φέρω το CU special μου εκεί μιας και λήγει σε 2 μήνες η ιδιότητά του ! Μόνο ως κράχτης λειτούργησε το «υγρό» ευελπιστούμε σε καλύτερα «υγρά» από δω και πέρα !
  9. Και εγώ έχω ενεργοποιήσει το τρίτο και τελευταίο επίπεδο αυτών των απεριόριστων... Μια χαρά όλα οκ, απλά νομίζω ότι αυτό με χρέωσε κρυφά στα 2€. Το λέω με κάθε επιφύλαξη.
  10. Στέλνεις τον τηλεφωνικό αριθμό που ψάχνεις σε μήνυμα , στο 1292.
  11. Μη ξεχάσετε να τα ενεργοποιησετε. Μέχρι 27/03 είναι η προθεσμία και το έκανα σήμερα. Χρόνια πολλά Ζήτω η Ελλάδα!
  12. Αν δεν δώσει, μη ξεχνάμε ότι έδωσε άτυπα και ως προσωπικές προσφορές σε πολλούς από εμάς αυτό, που ακόμα δεν το ενεργοποίησα. Μάλλον θα εξαντλήσω το περιθώριο μέχρι της 27/03.
  13. Μόλις με ενημέρωσαν ότι στην Λευκάδα δεν βγαίνουν κλήσεις από και προς βονταφον. Λογικά συντήρηση δικτύου. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ στη Θεσπρωτία .
  14. Inevar

    CU Liquid

    Σίγουρα πάνω από έξι μήνες , μη πω παραπάνω ..
  15. Inevar

    CU Liquid

    Δεν χάνονται οι κρύσταλλοι το έχω παρατηρήσει εκ πείρας .
  16. Σωστό, αναμένουμε νέα ενημέρωση!! Εν τω μεταξύ μου ήρθε μόλις τώρα και εμένα η προσφορά!
  17. Ντοινγκ.. την ίδια έχουμε. Οπότε τι τους ήρθε να μου στείλουν αυτό το μήνυμα. Φαίνεται θα ήταν αυτοματοποιημένο άνευ κριτηρίων.
  18. Παρόλο που με ήρθε αυτή ειδοποίηση , μπηκα playstore αλλά δεν εμφανίστηκε ακόμα η ενημέρωση .
  19. Inevar

    CU Liquid

    Σού ήρθε και ως sms η προσφορά;
  20. Σωστά καταλάβατε , για αυτό έγραψα επιπλέον αυτό για να δω αν θυμάμαι καλά τον διαχωρισμό .
  21. Αν εγώ το κάνω cu liquid από την εφαρμογή της CU ,θα μου συμβεί και σε εμένα αυτό; Όχι λογικά, ισχύει για φορητότητα και νέους αριθμούς εικάζω.
  22. Οπότε δεν μου το έκοψαν, συνεχίζω σε special.
  23. Inevar

    CU Liquid

    Μου ήρθε αυτό μόλις τώρα.
×
×
  • Create New...