Jump to content

Cloud

Members
  • Δημοσιεύσεις

    716
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Cloud's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Το έβαλα στην μέση νομίζω είναι καλα για εμένα. Πάντως στην φωτογραφία διακρίνω χρωματική βελτίωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  2. Μόλις έκανα και εγώ το update. Εμφανής βελτίωση στα χρώματα της οθόνης (με την επιλογή ζωντάνια χρωμάτων) και βελτίωση στις φωτογραφίες. Μια δοκιμή που έκανα σε εσωτερικό χώρο με 10x πριν και μετά νομίζω φαίνονται πιο έντονα τα χρώματα.
  3. Μέσω του Camera Assistant η ρύθμιση. Απορώ οι Ινδοί πως και γιατι το αναγνώρισαν ως πρόβλημα...
  4. Υπάρχει ρύθμιση για την φόρτιση. Επίσης υπάρχει ρύθμιση για την μπαταρία. Προσωπικά πιστεύω δεν υπάρχει λόγος για μικρό φορτιστή με αυτές τις επιλογές. Επίσης με τις ρουτίνες ενεργοποιείς/απενεργοποιείς ρυθμίσεις conditionally.
  5. Προσωπικά βλέπω μια διαφορά γιατί γυαλίζει πλέον. Οπως ανέφερα και πιο πανω έχω βάλει το ESR. Λογικά με το antireflective της Samsung μόνο διατηρείται.
  6. S24 Ultra. Έχω πάρει από Day 1 την γνήσια wallet της Samsung. Αρκετά καλή. Την συνιστώ..με μόνο άγχος τους φακούς. Προστασία οθόνης πήρα της ESR Tempered Glass https://www.esrgear.com/products/galaxy-s24-ultra-tempered-glass-screen-and-camera-lens-protectors-set/ Χωρίς να έχω βάλει την προστασία για τους φακούς. Αναφέρει ότι δεν ταιριάζει η προστασία των φακών με την γνήσια θήκη της Samsung. Το τζαμακι φαίνεται ok, τοποθετήθηκε εύκολα και απλά ξαναπέρασα τα αποτυπώματα. Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο. Μου λείπει το antireflective. Δεύτερη θήκη πήρα μια της Spigen Optik Armor https://www.spigen.com/products/galaxy-s24-series-case-optik-armor που έκατσε καλά και με το tempered glass της ESR.
  7. Καλορίζικο το εργαλείο! Πάντως το πενάκι και για εμένα είναι μια χαρά. Ερώτηση φωτογραφίες σε τι αναλογία βγάζετε συνήθως ; 9:16 ή 3:4;
  8. Πάντα χωρίς...είναι καλύτερο...😅
  9. Πάντως και εγώ για την γνήσια μεμβράνη πάω γιατί λένε όλοι ότι διατηρεί το antireflective. Αν και σκεφτόμουν το Whitestone...που να βάζεις κόλλες UV σε αυτό το αριστούργημα.
  10. Σήμερα παρέλαβα και εγώ! Είμαι στο στήσιμο... Μετά από χρόνια με OnePlus...το πρώτο Galaxy. Λοιπόν όντως το πενάκι και σε εμένα έτσι είναι. Δεν με προβληματίζει καθόλου. Έχω προς το παρόν την θήκη wallet από Γερμανό και όλα μια χαρά. Έχω πάθει ΣΟΚ με την οθόνη. Πριν είχα το OnePlus 8 Pro. Έχει τρομερή antireflective ικανότητα. Αφού σκέφτομαι τι να κάνω με tempered glass! Άψογο για την ώρα.
  11. Καλησπέρα, σχετικά με το VoWifi θα ήθελα να επισημάνω το εξής. Έχω OP6 και κάνοντας τις συγκεκριμένες ενέργειες παίζει απροβληματιστα με Vodafone το VoWifi. Στο OP3T της γυναίκας βγάζει διαφορετικά profiles στο PDC και επίσης παρατηρώ ότι όταν διαγράφω ένα profile μετά από επανεκκίνηση επανέρχεται! Διαβάζοντας σε άλλα forum κυρίως εδώ https://android-hubo.de/thread/7983-anleitung-oneplus-3-3t-volte-vilte-vowifi-freischalten-de-nl-ohne-root/?pageNo=1 διάβασα ότι πρέπει να προστεθούν τα profiles στο EFS Partition. Έχει κάποιος ενεργοποιήσει το VoWifi να επιβεβαιώσει;
  12. Η δικιά μου εμπειρία. Εχω μια θήκη spiegen armour και tempered glass της nillkin h+ amazing κλπ Είπα μια μέρα και γω να βάλω την official θήκη (sandstone) ε και τα κατάφερα και στο πάνω μέρος έκανα ένα μικρό σημαδάκι γιατί η official θήκη αφήνει ακάλυπτο το πάνω και το κάτω μέρος και η nillkin περιμετρικά δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Ευτυχώς είναι μικρό και είναι στο σημείο που τελειώνει το πάνω μέρος της οθόνης πριν το πλαίσιο. Δεν είναι πολύ αλλά εγώ που είμαι ψείρας όταν το είδα τρελάθηκα.....
  13. Εγώ είμαι ακόμη σε αναμονή. Επικοινώνησα μαζί τους στις 28/12, το κινητό έφυγε από Ελλάδα στις 29/12 και έφτασε Πολωνία στις 30/12. Δεν έχω λάβει κάποιο e-mail τους ακόμη. Λογικά λόγω εορτών. Τσεκάρω συνεχώς τα e-mails! :rolleyes:
  14. Συμφωνώ και επαυξάνω για το SERVICE τους, αποδέχθηκα και εγω και περιμένω UPS να το παραλάβει. Το μεσημέρι έκανα Service Request μετά απο 3 ώρες μου απάντησαν και μετά απο μισή ωρα αφότου τους απάντησα μου έστειλαν τα στοιχεία για αποστολή UPS να εκτυπώσω, να ετοιμάσω το τηλέφωνο κλπ Το έκανα αυτό το σκεπτικό πριν διότι το δικό μου κινητό έχει καπάκι τσαλακωμένο δεν δουλεύει το fingeriprint (πρέπει να έσπασε το sub-board-flex) και οθόνη (το κινητό βγήκε έτσι απο τροχαίο ατύχημα). Όλα αυτά τα έδειξα με φωτογραφίες και τα έγραψα κιόλας στο description. Μου έστειλαν και εμένα περίπου 90 Ευρώ (estimated όπως είπαν). Μόλις μου είπαν την τιμή το αποδέχθηκα δίχως δεύτερη σκέψη. Εγώ με έναν πρόχειρο υπολογισμό από Κίνα (ebay-aliexpress) με ανταλλακτικά τρίτων ήθελα γύρω στα 200+ Εύχομαι να παραμείνω σε αυτά τα λεφτά. Αν και πιστεύω πως θα ανέβει κανα 100αρικο με την ζημιά που έχω. Θα σας ενημερώσω στο παρόν topic για το αποτέλεσμα. Πάντως ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ μέχρι στιγμής!:D
×
×
  • Create New...