Jump to content

thomas69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thomas69

  • Ημ. Γέννησης 12/07/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

thomas69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το συγκεκριμένο κινητό με έχει τρελάνει στις επανεκκινήσεις όταν λειτουργεί το wifi ή το wifi spot. Έχω δοκιμάσει hard reset 2 φορές και format την sd αλλά επιμένει. Αν συνδεθώ σε wifi δίκτυο με τον φορτιστή κουμπωμένο στο κινητό τότε δεν κάνει επανεκκινήσεις.:blink:
  2. Υπάρχουν και τα 3 πληκτρολόγια στο Desire C.Στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου HTC sense επιλέγεις 3 γλώσσες (ελληνικά,αγγλικά και ρώσσικα ή βουλγάρικα)
  3. Απενεργοποίησε τα.Ρυθμίσεις-εφαρμογές επιλέγεις την εφαρμογή που δεν θέλεις-απενεργοποίηση
  4. Φίλε και γω την έχω κόψει στο σημείο του σένσορα και λειτουργεί κανονικότατα.Στην αγορά που έψαξα υπάρχει μόνο ένας screen protector ελληνικής εταιρίας υπολογιστών και περιφερειακών οπότε αναγκάστηκα να καταφύγω στην χειροτεχνία.Και η πλάκα είναι ότι τα screen protectors της ίδιας εταιρίας για άλλα HTC μοντέλα έχουν θέση για τον σένσορα. Το πρόβλημα πάντως με την καθυστέρηση του μικροφώνου κατά το ξεκλείδωμα και στην λήψη κλήσης παραμένει,τις περισσότερες φορές επαναλαμβάνω τα λόγια μου και δυστυχώς δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση. Θετική εντύπωση μου άφησε η διάρκεια της μπαταρίας,με νορμάλ χρήση μου πάει 2-3 μέρες.Το προηγούμενο smartphone που είχα (Samsung Galaxy Ace) είχε φτάσει στις 2 φορτίσεις την ημέρα χωρίς απαιτητική χρήση.
  5. Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου HTC Desire C είναι ότι αργεί να ανοίξει η γραμμή. Όταν με παίρνουν τηλ και το ξεκλειδώνω για να μιλήσω λέω 2 φορές ναι για να με ακούσει ο άλλος. Επίσης ο σένσορας της οθόνης όποτε θέλει λειτουργεί,πολλές φορές αναγκάζομαι να ανοίξω την οθόνη από το πλήκτρο Power για να κλείσω την γραμμή.Αυτό όμως με μια επιφύλαξη το λέω γιατί το screen protector καλύπτει τον σένσορα και δυστυχώς δεν βρήκα άλλο στην αγορά.
  6. Εγώ έχω αυτή και είναι πολύ καλή http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/carrying-cases/nokia-carrying-case-cp-371 Από κατάστημα Nokia Care
  7. Παρόμοια περίπτωση είμαι και γω.BA In Business Administration and Finance και MBA αλλά σε κολλέγια.Θα ήθελα να ακολουθήσω το επάγγελμα του λογιστή ως ελεύθερος πλέον επαγγελματίας.Η προυπηρεσία μου είναι βοηθός λογιστή σε λογιστήρια εταιριών. Σύμφωνα με αυτά που ισχύουν στην Ελλάδα οι απόφοιτοι διοίκησης επιχειρήσεων εγγράφονται εαν θέλουν στο Οικονομικό Επιμελητήριο.Δεν είναι δεσμευτικό,εκτός εαν κάποιος απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων θέλει να ακολουθήσει το ελευθέριο επάγγελμα του λογιστή/οικονομολόγου. Το CMI (Chatered Management Institute) αμφιβάλλω εαν αναγνωρίζεται από το Οικονομικό Επιμελητήριο.Είναι κάτι σαν την δική μας ΕΕΔΕ και δεν αναφέρεται στην λίστα του προεδρικού διατάγματος στα επιμελητήρια που μπορεί κάποιος να μεταφέρει επαγγελματικά προσόντα. Αυτά που αναγνωρίζονται είναι κάποια επιμελητήρια λογιστών κυρίως της Αγγλίας όπου δεν έχουν καμία σχέση με το κοροιδιλίκι του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.Για να γραφτείς εκεί πρέπει να έχεις προυπηρεσία τουλάχιστον 3 χρόνια σε εργοδότη που συνεργάζεται μαζί τους και να δώσεις εξετάσεις σε 6 εως 13 μαθήματα.Βέβαια με την εγγραφή σου εκεί είσαι πλέον ισάξιος με ορκωτό λογιστή. Στην Ελλάδα με ένα απλό πτυχίο έστω και τουριστικών επαγγελμάτων από ΤΕΙ εγγράφεσαι κανονικά και μπορείς μετά από κάποια χρόνια προυπηρεσία να γίνεις λογιστής. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω από μένα ας μας συμβουλέψει.Εγώ νομίζω οτι είμαι διαπαντώς εκτός από το Οικονομικό Επιμελητήριο και δεν νομίζω να αλλάξει και τπτ. Ο χρόνος περνά,για προυπηρεσία στην Αγγλία είναι λίγο αργά και σκέφτομαι να ασχοληθώ με κάτι άλλο γιατί αυτό που κάνω δεν με κατοχυρώνει άρα δεν έχω και μέλλον. Θα προτιμούσα πάντως μια απάντηση απο τους εκάστοτε Υπουργούς Παιδείας του στυλ "δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστείτε ας προσέχατε" παρά αυτό τον λαβύρινθο που έχουνε στήσει.
  8. καλημέρα σας σε μένα όταν γίνει η εκκίνηση στην οθονη αναμονής για ένα δευτερόλεπτο δείχνει την ένδειξη request divert status. τι σημαίνει αυτό? υπάρχει περίπτωση να το δημιουργεί κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή? σας ευχαριστώ
  9. Καλησπέρα και από μένα Είμαι και γω ένας κάτοχος του E52 Εχω μια απορία.Σήμερα πέρασα τις ρυθμίσεις για e-mail τις οποίες τις αφαίρεσα αργότερα μόλις αντιλήφθηκα οτι η εφαρμογή δεν υποστηρίζει σάρωση και χρήση wifi για την ανάγνωσή του e-mail. Παρ'ολα αυτά μετά την ενεργοποίηση της εγκατάστασης e-mail μου ήρθε ένα e-mail που με έβαλε σε σκέψεις από το nokia messaging και το οποίο αναφέρει οτι όταν πλησιάζει η λήξη της περιόδου δοκιμαστικής χρήσης, θα μου στείλουνε μια υπενθύμιση. Με άλλα λόγια αυτή η εφαρμογή είναι trial όπως το nokia maps σε άλλα κινητά και κλειδώνει μετά από λίγο καιρό? ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Μετά από login στο site του nokia messaging φαίνεται οτι το subscription μου είναι active χωρίς να αναφέρει date of expiration...στο nokia support άλλοι λένε οτι είναι free και άλλοι πως οχι...
  10. Προβλήματα δεν θα έχεις απλά θα χάσεις τις ρυθμίσεις για wap και internet, οπότε για να χρησιμοποιείς a-gps θα πρέπει να τις περάσεις χειροκίνητα. Πάντως εγώ δεν είδα καμιά ουσιαστική διαφορά από 4.13 σε 5.15 για να πω την αλήθεια.Οπότε δεν ξέρω και αν αξίζει τον κόπο.
  11. Επειδή και γω το ενεργοποίησα και το μετάνιωσα γιατί κακά τα ψέμματα το what's up το έχω για να καλώ what's up και οχι άλλα δίκτυα (για αυτή την περίπτωση έχω την σύνδεση) ούτε με συμφέρει να μαζεύω πιστωτικά υπόλοιπα στην κάρτα, κάλεσα το 1313 και μου είπαν οτι για να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία στέλνω 1500off στο 1313. Στο αν μετά την απεργοποίηση θα ισχύει το πακέτο των 3€ πήρα μια αντιφατική απάντηση.Μου απάντησαν οτι δεν ισχύει γιατί ενεργοποιήθηκε μια φορά η υπηρεσία στο 1330 αλλά μπορώ να δοκιμάσω να στείλω ναδω αν θα περάσει
  12. Δηλαδή ακόμα και αν ζητήσω σε ένα κατάστημα Alpha Copy να μου κάνουν format και δουν οτι το Product Code της συσκευής αντιστοιχεί στο cosmote branded firmware 4.13?
  13. Εντελώς πληροφοριακά.. Υπάρχει περίπτωση απο το firmware 5.15 να γίνει downgrade στο 4.13 branded της cosmote μέσω pc ή θα πρέπει το κίνητο να επισκεφτεί την Alpha Copy?
  14. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε αφού πέρασα χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για Cosmote MMS-GPRS και internet ρυθμίσεις-ρυθμίσεις τηλεφώνου-σύνδεσμοι-προορισμοί Θα χρειαστείτε όμως ένα nokia 6220 cosmote branded, από εκέι τις έκανα copy-paste Το εικονίδιο του δορυφόρου συνεχίζει να μην εμφανίζεται αλλά τουλάχιστον τώρα λοκάρει το GPS
×
×
  • Create New...