Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην εφαρμογη του facebook και κλιστη να την εχω βγαζει στους φιλους μου ενα κινητο..πως γινεται να φυγει αυτο?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

στην εφαρμογη του facebook και κλιστη να την εχω βγαζει στους φιλους μου ενα κινητο..πως γινεται να φυγει αυτο?

Δυστυχως δε νομιζω να γινεται. Και σε εμενα το κανει (χωρις να εχω την εφαρμογη) και σε πολλους φιλους μου. Δειχνει οτι εισαι απο κινητο ενω δεν εισαι.

Δυστυχως δε νομιζω να γινεται. Και σε εμενα το κανει (χωρις να εχω την εφαρμογη) και σε πολλους φιλους μου. Δειχνει οτι εισαι απο κινητο ενω δεν εισαι.

δεν με νοιαζει τοσο να το λεει..απλα μου στελνουν μυνηματα και δεν απανταω

αυτο εχει γινει και σε γνωστο μου που εχει iphone

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

δεν με νοιαζει τοσο να το λεει..απλα μου στελνουν μυνηματα και δεν απανταω

αυτο εχει γινει και σε γνωστο μου που εχει iphone

Πιθανοτατα ειναι θεμα του facebook μιας και σε εμενα που δεν εχω την εφαρμογη, το ιδιο κανει.

Δε νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο. Αφου την εσβησες, χαθηκε...

Καλό είναι να είμαστε σίγουροι πριν συμβουλέψουμε κάποιον.

Στην 1η περίπτωση, αν μετά το σβήσιμο των φωτογραφιών, δεν έχουν εγκατασταθεί νέες εφαρμογές στο κινητό ή δεν έχουμε τραβήξει νέες φωτό και video ώστε να καλυφθεί ο χώρος όπου βρίσκονταν πριν τα δεδομένα της σβησμένης φωτό, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσουμε να επαναφέρουμε την φωτό με κάποιο recover data πρόγραμμα.

Στην 2η περίπτωση, είναι θέμα ρύθμισης του FB όσον αφορά το κινητό και φυσικά μπορείς μέσα από την κατάλληλη ρύθμιση να σταματήσει να το κάνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχει βγει νεα εκδοση και για την ωρα υπαρχει στο μαρκετ..

Ήταν πολύ καλό.. το κακό με όλες τις εφαρμογές αυτού του τύπου είναι ότι διαβάζω στα σχόλια πως πετάνε ads στη notification bar, πράγμα που απεχθάνομαι. Σου το κάνει εσένα??

X-plore

Καταπληκτικός διαχειριστής αρχείων, όποιος δεν τον έχει δοκιμάσει , πραγματικά χάνει. Απίστευτα βολικός με μορφή δέντρου όπως στους υπολογιστές και στα μεγάλα του σύν, ότι έχει διπλή θέαση, δηλαδή έχεις συγχρόνως σε δύο οθόνες ανοικτούς δύο διαφορετικούς φακέλους, όλα τα λεφτά.

Τον είχα κι εγώ σε symbian παλιά. Δεν τον περίμενα τόσο καλό η αλήθεια είναι αλλά είναι πραγματικά πολύ καλός. Βέβαια και σε αυτόν όπως και στον efile δεν μπορώ να κάνω μαζική αποστολή μουσικών αρχείων με BT. Φωτογραφίες μπορώ κανονικά. Νομίζω μόνο ο ES από τους γνωστούς με άφηνε αν κ δεν τον έχω τώρα.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

http://Cεχω το aura sugic αλλα οταν κανει πλοηγηση στο κεντρο της οθονης δειχνει τα υπολειπομενα μετρα για να στριψω μαζι με τα βελακια και ολα αυτα πεφτουν το ενα πανω στο αλλο με αποτελεσμα να μη φαινεται τιποτα,υπαρχει τροπος να αλλαξει αυτο;επισυναπτω και φωτο Edited by gnomonas

Ήταν πολύ καλό.. το κακό με όλες τις εφαρμογές αυτού του τύπου είναι ότι διαβάζω στα σχόλια πως πετάνε ads στη notification bar, πράγμα που απεχθάνομαι. Σου το κάνει

Αυτός ήταν o λόγος που έψαχνα μια εφαρμογή σαν το music junk. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμιά διαφήμιση.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα, αυτονομο apk για google maps?

Ψαχνω δεξια κι αριστερα αλλα δεν βρισκω.

Γιατι το ψαχνω οταν ειναι δωρεαν θα μου πειτε.

Μηπως και καταφερω να το ριξω στην sd, γιατι ως τωρα αρνειται, κι ας ειναι root το κινητο, κι ας προσπαθω με link2sd.

Κανω μια υποθεση μηπως αν το εγκαταστησω εγω απο την αρχη, μπορεσω να το μετακινησω.

Υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα, αυτονομο apk για google maps?

Ψαχνω δεξια κι αριστερα αλλα δεν βρισκω.

Γιατι το ψαχνω οταν ειναι δωρεαν θα μου πειτε.

Μηπως και καταφερω να το ριξω στην sd, γιατι ως τωρα αρνειται, κι ας ειναι root το κινητο, κι ας προσπαθω με link2sd.

Κανω μια υποθεση μηπως αν το εγκαταστησω εγω απο την αρχη, μπορεσω να το μετακινησω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αψογος! Ευχαριστω!

Αλλα βλεπω θελω uninstall με titanium κλπ

Την τελευταια φορα που εκανα uninstall με titanium μια εφαρμογη, δεν μπουταρε μετα το τηλεφωνο, και εχω παρει με φοβο αυτη τη διαδικασια...

Στην 1η περίπτωση, αν μετά το σβήσιμο των φωτογραφιών, δεν έχουν εγκατασταθεί νέες εφαρμογές στο κινητό ή δεν έχουμε τραβήξει νέες φωτό και video ώστε να καλυφθεί ο χώρος όπου βρίσκονταν πριν τα δεδομένα της σβησμένης φωτό, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορέσουμε να επαναφέρουμε την φωτό με κάποιο recover data πρόγραμμα.

Μηπως εχεις υπ οψιν καποια εφαρμογη;

Για το pc εχω, απλα οταν ειμαι εκτος σπιτιου θα ηθελα να το εκανα απο το κινητο, σε περιπτωση λαθους

Μηπως εχεις υπ οψιν καποια εφαρμογη;

Για το pc εχω, απλα οταν ειμαι εκτος σπιτιου θα ηθελα να το εκανα απο το κινητο, σε περιπτωση λαθους

χθες εψαχνα κατι τετοιο και βρηκα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImZhaHJib3QuYXBwcy51bmRlbGV0ZSJd το κακο ειναι οτι πρέπει να εισαι root και αυτη την στιγμη δεν ειμαι για να το δοκιμασω

Samsung galaxy s21+

Αψογος! Ευχαριστω!

Αλλα βλεπω θελω uninstall με titanium κλπ

Την τελευταια φορα που εκανα uninstall με titanium μια εφαρμογη, δεν μπουταρε μετα το τηλεφωνο, και εχω παρει με φοβο αυτη τη διαδικασια...

Θα εσβησες σιγουρα καποια λαθος εφαρμογη...;)

Μη φοβασαι τη διαδικασια λοιπον...

Follow me on XDA

Θα εσβησες σιγουρα καποια λαθος εφαρμογη...;)

Μη φοβασαι τη διαδικασια λοιπον...

Ειχες δικιο...

Και μαλιστα το πειραμα της μεταφορας του maps στην sd, πετυχε! Απελευθερωντας φυσικα, πολυτιμο χωρο απο την εσωτερικη μνημη! :)

Να υποθεσω οτι υπαρχει αυτονομη εφαρμογη apk και για το market/play της google?

Αν ναι, υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω κανενα προβλημα στο κατεβασμα εφαρμογων απο τους servers της google? Επισης να υποθεσω οτι δεν θα αναβαθμιζεται αυτοματα?

Αν διωξω και το market/play μετα κατι ψιλοπρογραμματακια παραμενουν στην internal memory και θα ειμαι μια χαρα!

Ειχες δικιο...

Και μαλιστα το πειραμα της μεταφορας του maps στην sd, πετυχε! Απελευθερωντας φυσικα, πολυτιμο χωρο απο την εσωτερικη μνημη! :)

Να υποθεσω οτι υπαρχει αυτονομη εφαρμογη apk και για το market/play της google?

Αν ναι, υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω κανενα προβλημα στο κατεβασμα εφαρμογων απο τους servers της google? Επισης να υποθεσω οτι δεν θα αναβαθμιζεται αυτοματα?

Αν διωξω και το market/play μετα κατι ψιλοπρογραμματακια παραμενουν στην internal memory και θα ειμαι μια χαρα!

Εδώ και η νέα έκδοση google play που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα...;)

Κάνετε εγκατάσταση το apk κανονικά, σαν μια εφαρμογή..:)

https://dl.dropbox.com/0/view/pfxmt0vtcbh6fle/com.android.vending-3.5.15.apk

Follow me on XDA

Εδώ και η νέα έκδοση google play που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα...;)

Κάνετε εγκατάσταση το apk κανονικά, σαν μια εφαρμογή..:)

https://dl.dropbox.com/0/view/pfxmt0vtcbh6fle/com.android.vending-3.5.15.apk

Ευχαριστω!

Υπαρχει ενδεχομενο να εχω τυχον προβληματα αν το google play το εχω εγκαταστησει εγω, αντι γι' αυτο που ειχε μεσα η rom?

To λεω γιατι θα συνδεεται στην google, και αναρωτιεμαι αν θα αναβαθμιζεται μονο του στο μελλον, ή πρεπει να το αναβαθμιζω εγω με ενα νεο apk που θα βρισκω.

(φυσικα αναμενω οτι κι αυτο θα μετακινηθει στην sd-που ειναι και το ζητουμενο για μενα-αλλα θελω να ξερω για τυχον προβληματα πριν παρω την αποφαση και το κανω).

Ευχαριστω!

Υπαρχει ενδεχομενο να εχω τυχον προβληματα αν το google play το εχω εγκαταστησει εγω, αντι γι' αυτο που ειχε μεσα η rom?

Όχι, δε νομίζω να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Βέβαια, καλού κακού, κάνε ένα backup το market που έχεις στο /system/apps, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα σου χρειαστεί.

Follow me on XDA

καλημερα

εχω κατεβασει την CyanogenMod 7.2.0-RC0 μεσω της rom manager και πηγα να τη κανω εγκατασταση

πατησα να κανει reboot και instal και εχει κολησει στο λογοτυπο της LG και δεν ανοιγει το κινητο

εβγαλα τη μπαταρια αλλα κ παλι τα ιδια

ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

μια τελευταια προσπαθεια πριν το παω στην LG ρε παιδια :(

καλημερα παιδεια μια βοοηθεια επειδη ειμαι καινουργιος ακουω συνεχεια για καποιους file manager ειναι σημντικο να το κατεβασει καποιος ειναι απαραιτητο

σας ευχαριστω παραπολυ

καλημερα παιδεια μια βοοηθεια επειδη ειμαι καινουργιος ακουω συνεχεια για καποιους file manager ειναι σημντικο να το κατεβασει καποιος ειναι απαραιτητο

σας ευχαριστω παραπολυ

Αν και δεν έχεις ερωτηματικό (;) Θα υποθέσω ότι ρωτάς..:)

Είναι σημαντική εφαρμογή λοιπόν ένας file manager, αφού μπορείς να δεις, να τροποποιήσεις κτλ, όλα τα αρχεία της κάρτας σου ή της internal memory, αλλά και του /system αν είσαι root.

ES explorer the best..;)

Follow me on XDA

Αν και δεν έχεις ερωτηματικό (;) Θα υποθέσω ότι ρωτάς..:)

Είναι σημαντική εφαρμογή λοιπόν ένας file manager, αφού μπορείς να δεις, να τροποποιήσεις κτλ, όλα τα αρχεία της κάρτας σου ή της internal memory, αλλά και του /system αν είσαι root.

ES explorer the best..;)

εχεις δικιο ρωταω:O οταν λες να τροποποιησω τι ενοεις?

εχεις δικιο ρωταω:O οταν λες να τροποποιησω τι ενοεις?

Να διαγραψεις, να προσθέσεις, να αντιγραψεις/επικολλήσεις διάφορα αρχεία.

Follow me on XDA

μια τελευταια προσπαθεια πριν το παω στην LG ρε παιδια :(

Καλύτερα να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου, που είναι και το αρμόδιο για τέτοιου είδους προβλήματα ;)

Τhe end of an era...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση