Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το 1το δεν καταλαβα τι εννοείς, για το 2ρο ...ΕΛΑ ΝΤΕ???

Επίσης, στις ρυθμίσεις των πολυμεσων, το "ενημερωση πολυμεσων" τι κανει?

Στο K610 μου όταν σβήνει η οθόνη, βγάζει ένα μικρο ρολογάκι που ίσα που φαινεται...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο K610 μου όταν σβήνει η οθόνη, βγάζει ένα μικρο ρολογάκι που ίσα που φαινεται...

Και γω την ιδια απορία εχω, αυτο ρωτησα παραπάνω:(

Και κατι ακομη: (συγνωμη που ξαναστελνω καθε τρεις κ λιγο αλλα τωρα εχω ενα ακομη προβλημα) Ειχα το My phone explorer για το Κ750 ξεχασμενο στο pc μου, και τωρα ειπα, να που θα μου φανει χρησιμο, να περασω επαφες και ατζεντα! Τα ανανεωσα ολα απ το Κ750, ελα ομως που δεν μπορουσα να συνδεσω το w910 με τπτ! Τι κανω λαθος? Φταιει το pc? Το προγραμμα? Το τηλεφωνο?

Αρχισα να περναω επαφες μια-μια με BT αλλα δεν τελειωνουν!

Μπορει καποιος να με απαλλαξει απο τον κοπο?

Και γω την ιδια απορία εχω, αυτο ρωτησα παραπάνω:(

Και κατι ακομη: (συγνωμη που ξαναστελνω καθε τρεις κ λιγο αλλα τωρα εχω ενα ακομη προβλημα) Ειχα το My phone explorer για το Κ750 ξεχασμενο στο pc μου, και τωρα ειπα, να που θα μου φανει χρησιμο, να περασω επαφες και ατζεντα! Τα ανανεωσα ολα απ το Κ750, ελα ομως που δεν μπορουσα να συνδεσω το w910 με τπτ! Τι κανω λαθος? Φταιει το pc? Το προγραμμα? Το τηλεφωνο?

Αρχισα να περναω επαφες μια-μια με BT αλλα δεν τελειωνουν!

Μπορει καποιος να με απαλλαξει απο τον κοπο?

Με το myphone explorer κάνει άψογο συγχρονισμο!

Εκανα και restore απο backup που είχα κάνει απο το K610 και δεν είχε κανένα πρόβλημα (περασε contacts, calendar, SMS, Notes και ιστορικό κλήσεων)...

Σου φόρτωσε τους usb drivers κατά την 1η σύνδεση τηλεφώνου και υπολογιστή;

Στην συνέχεια βάλτο (το myphone explorer) να ψάξει για την νέα συσκευή...

Το ότι δεν μπορείς να κάνεις (απ ότι φαίνεται) φακέλους σε φώτο + βίντεο στο media manager ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Με το myphone explorer κάνει άψογο συγχρονισμο!

Εκανα και restore απο backup που είχα κάνει απο το K610 και δεν είχε κανένα πρόβλημα (περασε contacts, calendar, SMS, Notes και ιστορικό κλήσεων)...

Σου φόρτωσε τους usb drivers κατά την 1η σύνδεση τηλεφώνου και υπολογιστή;

Στην συνέχεια βάλτο (το myphone explorer) να ψάξει για την νέα συσκευή...

Το ότι δεν μπορείς να κάνεις (απ ότι φαίνεται) φακέλους σε φώτο + βίντεο στο media manager ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Αν και εγινε λιγο διάλογος μεταξύ μας το φορουμ, αφου κανεις αλλος δεν απαντάει τέτοια ώρα, δεν πειράζει:)

Δεν ειμαι στο δικο μου Η/Υ οπότε αυτο με τον συγχρονισμο δεν μπορω να το τσεκαρω τώρα.

Όσο για δημιουργία φακέλων, γίνεται τελικα (έψαξα αρκετα στο φόρουμ) απο menu/organizer/διαχ.αρχειων. Τώρα για το πως θα φαινεται από τα πολυμέσα είναι άλλο...

Αν και εγινε λιγο διάλογος μεταξύ μας το φορουμ, αφου κανεις αλλος δεν απαντάει τέτοια ώρα, δεν πειράζει:)

Δεν ειμαι στο δικο μου Η/Υ οπότε αυτο με τον συγχρονισμο δεν μπορω να το τσεκαρω τώρα.

Όσο για δημιουργία φακέλων, γίνεται τελικα (έψαξα αρκετα στο φόρουμ) απο menu/organizer/διαχ.αρχειων. Τώρα για το πως θα φαινεται από τα πολυμέσα είναι άλλο...

Μα ναι, φάκελοι μέσω του file explorer γίνονται για αρχειοθέτηση αρχείων, άλλα φαίνονται όλα μαζί στα πολυμέσα (το έψαξα στο εσάτο δεν υπάρχει λύση - κάποια ρυθμιση)

Η μόνη λύση για φώτος που δεν θές να φαίνονται στα πολυμέσα, είναι να τις βάλεις μέσα σε φακέλους κάτω απο το ringtones (στο σημείο εκείνο δεν σκανάρουν τα πολυμέσα...

Οσοι εχετε παλαιοτερες εκδοσεις του my phone explorer, φυσικα και δεν θα

μπορειτε να κανετε συνδεση με το PC, γιατι δεν υποστηριζουν το W910.

Θα πρεπει δηλ. να κατεβασετε την τελευταια version για να γινει σωστη δουλεια.

Για να δειτε ρολογακι και αναπαντητες η sms χωρις να πατηστε τα πλαινα

κουμπακια, απλα ξεχαστετο. Το εχει καταργησει αυτο η sonyericsson απ το

K750 και μετα, για λογους εξοικονομησης ενεργειας φυσικα :(.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις, κατέβασα το τελευταίο myphone explorer και δουλευει κανονικα! Κρίμα για την (κατά)μαυρη οθόνη...

Για το goοgle maps, ισχύει οτι γίνεται να δουλέψει σαν GPS, όπως γράφουν τα παιδιά πιο πάνω?

Ευχαριστω για τις απαντήσεις, κατέβασα το τελευταίο myphone explorer και δουλευει κανονικα! Κρίμα για την (κατά)μαυρη οθόνη...

Για το goοgle maps, ισχύει οτι γίνεται να δουλέψει σαν GPS, όπως γράφουν τα παιδιά πιο πάνω?

Ναι φιλε μου, γινεται να δουλεψει (περιπου) σαν GPS. Μην φανταζεσαι ομως

φωνητικη πλοηγηση και τετοια....Δεν λεει παντως, πρωτον γιατι δεν ειναι

ιδιαιτερας ακριβειας, αφου η συσκευη δεν φερει GPS chip και δευτερον θα

πρεπει να βαζεις το χερι στη τσεπη πολυ βαθεια καθε φορα που θα το κανεις

χρηση, γιατι για να σου φωρτωσει το επομενο οικοδομικο τετραγωνο π.χ θα

πρεπει να συνδεθει στο internet για να το παρει.

Εκτος και αν σου τρεχουν απ τα παντζακια τα ευρα και δεν ξερεις τι να τα

κανεις :p.

Αν οντως ειναι ετσι, σιγα που θα περνες W910.!! Τοσα PDA-GPS εχει η αγορα,

οποτε ξεχνατο καλυτερα.

Καλησπέρα.

2 ερωτησούσες παιδάκια:

1. Led για να φαίνεται η κατάσταση της μπαταρίας έχει κάπου και δεν το βλέπω ή το καταργήσανε;

2. Ένα εικονίδιο επάνω δεξιά στην μπάρα που δείχνει κάτι σαν τσεκαρισμένο σημειωματάριο... τι είναι;

Καλημερα σας!

Επεσε στα χερια μου ενα w910v για να του αλλαξω fw ή να του κανω update, διοτι κολλαει φοβερα!

Θα ηθελα μια επειγουσα βοηθεια, διοτι μου ζητηθηκε να παραδωθει σημερα το κινητο.:(

1. πως να δω την εκδοση και αν ειναι κλειδομενο το κινητο

2.αν ειναι κλειδομενο πως το ξεκλειδωνω (link)

3.και ενα guide για την εγκατασταση ενος αλλου δοκιμασμενου καλου fw

4. προγραμμα και αρχειο

Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλημερα σας!

Επεσε στα χερια μου ενα w910v για να του αλλαξω fw ή να του κανω update, διοτι κολλαει φοβερα!

Θα ηθελα μια επειγουσα βοηθεια, διοτι μου ζητηθηκε να παραδωθει σημερα το κινητο.:(

1. πως να δω την εκδοση και αν ειναι κλειδομενο το κινητο

2.αν ειναι κλειδομενο πως το ξεκλειδωνω (link)

3.και ενα guide για την εγκατασταση ενος αλλου δοκιμασμενου καλου fw

4. προγραμμα και αρχειο

Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:)

Mε Μπερδεψες :wacko:

θελεις να βγαλεις το Vodafone live και μετα λες οτι δεν μπορεις να :worry: την εκδοση του κινητου??

αρα το κινητο δεν λειτουργει!

καλα και αυτος που σου εδωσε το τηλεφωνο,στο εδωσε κλειδωμενο :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λεω :

εχω ενα κινητο, που δεν ξερω τι fw εχει μεσα! 1) πως θα το δω?

ισως να ειναι κλειδωμενο το κινητο!2) πως θα το δω? (αλλα μου ειπαν αν ειναι απο GR τοτε δεν ειναι)

και να αλλαξω το vfnl που εχει μεσα γτ κολλαει το κινητο! (και το "καταστρεφει")

Τεσπα, πηρα βοηθεια , για το πως θα το αλλαξω κλπ, αλλα το vodafone live εμεινε, δλδ τα "απολιθωματα" του browser! Καταταλλα η μπαταρια και το menu αλλαξε!

Αλλα φοβηθηκα να κανω update service γιατι εμοιαζε πως δεν εχει φυγει ΟΟΟλο το vdfn συστημα....!

Υ.Γ. τωρα ειναι ολα καλα, οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο!:) ευχαριστω τον "on_the_three_hills"

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Το κινητό αυτό είναι το πιο προβληματικό κινητό που είχα ποτέ. Το πρόβλημα με τα restart είναι οτι χειρότερο. Μπορεί να σβήσει ανα πάσα στιγμή.

Δεν προτείνω σε κανένα να το αγοράσει.

Γενικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη στην SE. Μετά από πολά χρόνια μου φαίνεται οτι θα γυρίσω στη Nokia, εκτός αν προκύψει κάτι πιο αξιόπιστο και alternative!

Καλώς σας βρήκα.

Παρακολουθώ πολύ καιρό το site σας και πραγματικά είναι πολύ καλό.

Το W910i το αγόρασα μόλις προχθές και μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος.

Τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν πλήρως.

Στο ζουμί της υπόθεσης.

Με έχει ταλαιπωρήσει πολύ το vf live μενού.

Έψαξα παντού για να βρω τρόπους να απαλλαγώ από αυτό το αισχρό πράγμα.

Για να μην τα πολυλογώ αυτή τη στιγμή έχω βρει τα παρακάτω:

1) έχω τα απαιτούμενα αρχεία για αναβάθμιση του fw (W910_R1FA035_FS_ADRIATIC_RED52.fbn, W910_R1FA035_MAIN_GENERIC_SH_RED52.mbn)

2) δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο και κάποιο customization εκτός από τα παραπάνω

3) δεν έχω βρει πουθενά κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να το flashάρει (το αναγνωρίζουν αλλά δεν μπορούν να το flashάρουν γιατί είναι CID52 DB3150)

4) το μόνο που βρήκα είναι ότι από το davinci team πληρώνοντας μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν ξέρω ποια επιλογή πρέπει να διαλέξω και δεν ξέρω για τι ποσό μιλάμε

Ρωτάω τα εξής για όποιον ξέρει.

1) εκτός των παραπάνω αρχεία χρειάζεται customization ;

2) με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το flashαρω ;

3) μπορεί κάποιος να δώσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ κάποιον οδηγό για το πως μπορώ να απαλλαγώ από το μενού της vodafone ;

4) επίσης κάποιον οδηγό για το πως μπορώ να βάλω τα flash μενού που έχω

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Για δωρεάν τρόπο debranding προσωπικά δε γνωρίζω,οπότε θα σου προτείνω το davinciteam.Υπαρχουν επίσης και τα http://www.wotanserver.com και το http://www.kulankendi.com.

Στο wotanserver κοστίζει 7 ευρώ,στο kulankendi 8 ευρώ και στο davinciteam 10 ευρώ!Δεν υπάρχει πρακτικά καμία διαφορά,οπότε θα σου πρότεινα τον wotanserver,επειδή έχει χαμηλότερη τιμή!

Με το που μπεις στην κεντρική σελίδα θα δεις την επιλογή BUY,καπου στο μέσον,ακριβώς πάνω από την 1η σειρά κινητών.Εκει θα επιλέξεις να αγοράσει 1 credit,7 ευρω.Στη συνέχεια,θα μεταφερθείς στην ιστοσελίδα του paypal όπου θα πραγματοποιήσεις την πληρωμή και στο e-mail σου θα αποσταλλούν ένα username και ένα password!

Τέλος,θα κατεβάσεις το πρόγραμμα απ’το site του Wotanserver,θα το τρέξεις,θα εισάγεις τα username και password και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες!

Σημείωση:θα επιλέξεις το GENERAL ADRIATIC λογισμικό!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και γίνει κάτι.

Και κάτι ακόμα.

1) Πως καταλαβαίνουμε αν είναι κλειδωμένο το κινητό και τι ακριβώς εννοούν όταν λένε ότι το τάδε κινητό είναι κλειδωμένο.

Αυτό που πήρα από την vodafone με το ανάλογο λογότυπό της επάνω στη συσκευή τι είναι;

2) Αυτή την στιγμή όπως είναι το κινητό με το vf menu έχει κάποιον περιορισμό στις δυνατότητές του σε σχέση με αυτό που θα βάλω όταν του αλλάξω fw;

3) Με τα flash menu τι γίνεται. Πως μπορώ να βάλω ένα;

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και γίνει κάτι.

Και κάτι ακόμα.

1) Πως καταλαβαίνουμε αν είναι κλειδωμένο το κινητό και τι ακριβώς εννοούν όταν λένε ότι το τάδε κινητό είναι κλειδωμένο.

Αυτό που πήρα από την vodafone με το ανάλογο λογότυπό της επάνω στη συσκευή τι είναι;

2) Αυτή την στιγμή όπως είναι το κινητό με το vf menu έχει κάποιον περιορισμό στις δυνατότητές του σε σχέση με αυτό που θα βάλω όταν του αλλάξω fw;

3) Με τα flash menu τι γίνεται. Πως μπορώ να βάλω ένα;

1)Τα κινητά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και έχουν το λογότυπο των Vodafone/Wind/Cosmote δεν είναι κλειδωμένα.Κλειδωμένο σημαίνει να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με κάρτα άλλου δικτύου!Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο!Η μόνη διαφορά με τα unbranded μοντέλα είναι πως έχουν πιθανώς άλλα μενου και κάποιες τροποποιήσεις στις λειτουργίες,τίποτα άλλο!

2)Ναι,έχεις περιορισμούς!Δεν μπορείς να βάλεις θέματα flash,δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού μέσω τηλεφώνου,είναι πιο δύσχρηστα τα μενού και γενικότερα λίγο αλλοπρόσαλα,έχουν κάποια μικροπροβληματάκια που πιθανόν δεν τα εχουν τα unbranded μοντέλα και συνήθως οι νέες αναβαθμίσεις λογισμικού έρχονται πιο αργά σε σχέση με τα unbranded μοντέλα!Τέλος,ενδέχεται οι αναβαθμίσεις λογισμικού να μην είναι όλες διαθέσιμες πάντα!

3)Βλέπε παραπάνω! :)

Κορυφαίο κινητάκι... Κανένα restart και το μενού του είναι ταχύτατο!

Το μόνο που με χάλασε είναι το manual του :lol:

Παρακάτω παρουσιάζω έναν οδηγό που πιστεύω θα βοηθήσει πολλούς για να απαλλαγούν από το άθλιο vodafone live menu.

Το αναπτύσσω όσο ποιο αναλυτικά γίνεται.

Τα βήματα είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν με την σειρά:

1) Εγκαθιστούμε τα προγράμματα από το cd για να έχουμε τους οδηγούς για το κινητό (Sony Ericson PC Suite, Update Service) με όλες τις ενημερώσεις που χρειάζονται.

2) Κατεβάζουμε το KKClient

3) Κατεβάζουμε τα αρχεία W910i_R1FA035_FS_ADRIATIC_CID52.fsm και W910i_R1FA035_MAIN_GENERIC_SH_CID52.min

4) Κατεβάζουμε το W910iCDF1201-0083_6_R7A_GENERIC_ADRIATIC

5) Κατεβάζουμε το Α2 Uploader

Τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την διαδικασία flashαρίσματος.

Προσοχή να έχετε αρκετή μπαταρία (με 17% με έφτασε).

Προσοχή να απενεργοποιήσετε τα antivirus γιατί κάποια όπως avg κλπ βλέπουν ως trojan τα Α2 uploader κλπ και δεν σας αφήνουν να τα εκτελέσετε. Αν συμβαίνει αυτό τότε θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τα AVG (mail watch dog) στα services, να κάνετε επανεκκίνηση, να κλείσετε το avg από το tray και να κάνετε end process τα avg από το task manager.

Προσοχή ότι υπάρχει στη μνήμη του τηλεφώνου θα διαγραφεί πχ επαφές. Η μνήμη sim και η κάρτα μνήμης flash δεν θα πειραχτεί.

6) Κλείνουμε το κινητό - αφαιρούμε την μπαταρία - τοποθετούμε ξανά την μπαταρία

7) Ανοίγουμε το KKClient

8) Επιλέγουμε την καρτέλα DB3150(A2)

9) Στο main και fs επιλέγουμε open files και διαλέγουμε τα παραπάνω αρχεία που κατεβάσαμε (με καταλήξεις .fsm και .min)

10) Έχοντας κλειστό το κινητό, πατάμε το πλήκτρο "C" και έχοντας το πατημένο συνδέουμε το καλώδιο USB

11) Πατάμε το Flash Phone και περιμένουμε (περίπου 3.20 για το πρώτο αρχείο και 2.20 για το άλλο). Θα εμφανιστεί κάτι τέτοιο:

Sending Loaders...

Loading Main File...

Loading FS File...

Flashing Main...

Main Flashed Successfully. - Time: 00:03:27

Flash certificate(s) verification process, please wait...

Flash certificate(s) verification status: Accepted

Flashing FS...

FS Flashed Successfully. - Time: 00:02:41

Flash certificate(s) verification process, please wait...

Flash certificate(s) verification status: Accepted

Flashing process finalization, please wait...

Connecting to server...

Protocol error!

Το τελευταίο error το αγνοούμε.

12) Κλείνουμε το KKClient

13) Αφαιρούμε την μπαταρία - τοποθετούμε ξανά την μπαταρία (δεν ανοίγουμε το κινητό)

14) Ανοίγουμε το Α2 Uploader

15) Έχοντας κλειστό το κινητό, πατάμε το πλήκτρο "C" και έχοντας το πατημένο συνδέουμε το καλώδιο USB

16) Πατάμε το πλήκτρο Fie system tool

17) Πάμε στο tpa/preset/custom και με drag and drop στέλνουμε όλα τα αρχεία από το custom pack που κατεβάσαμε και αποσυμπιέσαμε

18) Τα αρχεία αφού κατέβουν (μερικά δευτερόλεπτα), πατάμε shutdown fs manager (δεν φαίνεται καθαρά ότι είναι button) και κλείνουμε το πρόγραμμα

19) Αφαιρούμε την μπαταρία - τοποθετούμε ξανά την μπαταρία και ανοίγουμε το κινητό

Με το που θα ανοίξει το κινητό θα εμφανιστεί ένα άθλιο μενού που μας δίνει την εντύπωση ότι κάτι πήγε καλά. Η οθόνη θα παραμείνει στην κατάσταση αυτή μέχρι να διαβάσει όλες τις απαιτούμενες αλλαγές. Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει μετά από 1 λεπτό και κάτι κανονικά ζητώντας να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις ξανά όπως όταν το πήρατε για πρώτη φορά στα χέρια σας. Την επόμενη φορά που θα το ανοίξετε θα ανοίξει κανονικά στον κανονικό χρόνο και με τα ανάλογα χρώματα.

Αυτό ήταν. Πλέον έχετε ένα W910i unbrand σε 7 λεπτά, με το τελευταίο ελληνικό fw και χωρίς τις αθλιότητες της vodafone, χωρίς να πληρώσετε τίποτε απολύτως.

Ευχαριστώ πολύ όσους με τις απαντήσεις τους με έδωσαν την σωστή κατεύθυνση για να ψάξω. Ομολογουμένως ήθελε πολύ ψάξιμο γιατί όλα τα θέματα που βρήκα έλεγαν ότι τα συνήθη προγράμματα xs++ και setool μόνο το αναγνωρίζουν και δεν το flashαρουν και ότι ο μόνος τρόπος για να το κάνεις unbrand ήταν μέσω κάποιων site. Όλα αυτά ήταν αλήθεια, αλλά για να το κάνεις μόνος σου και free ήθελε πολύ ψάξιμο.

@denis1276

Αρχικά ευχαριστώ για τον οδηγό, αν και δεν έχω σκοπό να φλασάρω την συσκευή μου...

Θα πρότεινα να κάνεις ένα πακετάκι .rar τα αρχεία που πρότεινες για κατέβασμα, να βάλεις μέσα και το κείμενο με τις οδηγίες που έφτιαξες, και να το σηκώσεις σε ένα rapidshare, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να έχει εύκολα όλα τα εργαλεία και να μην ψάχνει άδικα...

Το έχω σκεφτεί για το rapidshare αλλά δεν ξέρω αν θα ανανεώσω το λογαριασμό μου για τον επόμενο χρόνο (λόγω της νέας πολιτικής του).

Το όλο πακέτο έχει μέγεθος 100Μ zipαρισμένο.

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο για να το ανεβάσουμε στο forum πολύ ευχαρίστως (έστω και από κάποιον admin).

Το έχω σκεφτεί για το rapidshare αλλά δεν ξέρω αν θα ανανεώσω το λογαριασμό μου για τον επόμενο χρόνο (λόγω της νέας πολιτικής του).

Το όλο πακέτο έχει μέγεθος 100Μ zipαρισμένο.

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο για να το ανεβάσουμε στο forum πολύ ευχαρίστως (έστω και από κάποιον admin).

και στο rapidshare να το ανεβασεις δεν μπορεις να το δωσεις το λινκ στο φορουμ.

επισης και upload να κανεις μπορεις να εισαι και free member :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και στο rapidshare να το ανεβασεις δεν μπορεις να το δωσεις το λινκ στο φορουμ.

επισης και upload να κανεις μπορεις να εισαι και free member :)

Μπορεί όμως να δώσει το link με ΠΜ να το ανεβάσουμε στα blog μας φίλε raver

καθώς και στα γνωστά forums που ασχολούνται με modifications ;)

Μπορεί όμως να δώσει το link με ΠΜ να το ανεβάσουμε στα blog μας φίλε raver

καθώς και στα γνωστά forums που ασχολούνται με modifications ;)

Ετσι μπορεις ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W910i