tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 RAM Mount X-Grip Universal Smartphone Suction Mount Εγώ έχω βρει την υγειά μου πάντως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υ.Γ Δοκιμασμένο στους αθάνατους Ελληνικούς δρόμους με απόλυτη επιτυχία. :) Υ.Γ2 ΚΑΙ ελεύθερη την κάμερα για καταγραφή της διαδρομής, που ακόμη και τα "συμβατά" πολλές φορές, ΔΕΝ σου δίνουν την δυνατότητα. Υ.Γ3 Πανεύκολο στο βάλε-βγάλε. Κάπου υπάρχει και βίντεο. Υ.Γ4 Για καλύτερα αποτελέσματα εγώ επειδή χρησιμοποιώ συνήθως pouch θήκη, το χρησιμοποιώ μαζί με την θήκη που είχε η HTC στο κουτί. Ευχαριστώ πολύ αλλά για εμένα είναι πολλά τα λεφτά. Δεν θα το χρησιμοποιώ συνέχεια οπότε δεν θέλω να φτάσω σε τέτοιο ποσο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 RAM Mount X-Grip Universal Smartphone Suction Mount Εγώ έχω βρει την υγειά μου πάντως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υ.Γ Δοκιμασμένο στους αθάνατους Ελληνικούς δρόμους με απόλυτη επιτυχία. :) Υ.Γ2 ΚΑΙ ελεύθερη την κάμερα για καταγραφή της διαδρομής, που ακόμη και τα "συμβατά" πολλές φορές, ΔΕΝ σου δίνουν την δυνατότητα. Υ.Γ3 Πανεύκολο στο βάλε-βγάλε. Κάπου υπάρχει και βίντεο. Υ.Γ4 Για καλύτερα αποτελέσματα εγώ επειδή χρησιμοποιώ συνήθως pouch θήκη, το χρησιμοποιώ μαζί με την θήκη που είχε η HTC στο κουτί. Aπο τα καλυτερα και πολυ ασφαλες. Το εχω στην μηχανη! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Το κατάστημα που αγόρασα το Μ8 μου, είχε προσφορά μαζί την dot view αλλά δυστυχώς όχι σε γκρι. Μόνο μπλε και πορτοκάλι. Προτίμησα την έκπτωση περίπου 25 ευρώ. Μου βγήκε δηλαδή χωρίς την θήκη ίδιο πωλούνται στην Ελλάδα στα σκρουτζ αλλά είναι αντιπροσωπείας. Αγόρασα προσωρινά μια flip που είναι κομψή μεν αλλά πλαστικό. Το κακό είναι ότι προσφέρει προστασία και βγαίνει εύκολα όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω χωρίς. Pouch δεν υπάρχουν εδώ. Δεν τις αγοράζει κάνεις. Έχω στην Ελλάδα την Baseus διάφανη σε γκρι χρώμα και περιμένω να μου την στείλουν. Την είχα αγοράσει τον Απρίλιο. Έχει δοκιμάσει κάνεις αυτό το glass protector? Είναι το μοναδικό που βρίσκω εδώ στα 14 ευρώ. http://www.ebay.com/itm/Mocolo-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-HTC-One-M8-/321412796748?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item4ad5b2114c Edited August 26, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 καλα εκανες Κωστα!!!το περιμενω και εγω σε λιγες μερες!!!Αντε να φυγουμε για λιγο απο την samsung!!(για λιγο ε)χα χα χα..παντως ειναι το κορυφαιο smartphone Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχω διαβάσει καλά λόγια για mocolo glass απο xda μεριά. Εγώ παρήγγειλα σήμερα nillkin με baseus απο aliexpress πάντως Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες από συνδυασμό nillkin με spigen slim armor και θα γράψω και εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες από συνδυασμό nillkin με spigen slim armor και θα γράψω και εντυπώσεις! Μια ερωτηση. Το nillkin έχει καμπύλες επάνω και Κάτω ώστε να μην σκαλωνει το δάχτυλο? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μια ερωτηση. Το nillkin έχει καμπύλες επάνω και Κάτω ώστε να μην σκαλωνει το δάχτυλο? Υπάρχουν 2 τύποι. Προσοχή τι έχεις παραγγείλει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Υπάρχουν 2 τύποι. Προσοχή τι έχεις παραγγείλει. H+ και λέει για καμπύλη 2.5D Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μια ερωτηση. Το nillkin έχει καμπύλες επάνω και Κάτω ώστε να μην σκαλωνει το δάχτυλο? Η nillkin H+ έχει στρογγυλεμενες άκρες. Αλλά όταν την πάρεις θα διαπιστώσεις ότι η μία μεριά είναι πιο στρογγυλή από την άλλη. Αυτή θα βάλεις επάνω για να μην σε ενοχλεί όταν κατεβάζεις το notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Η nillkin H+ έχει στρογγυλεμενες άκρες. Αλλά όταν την πάρεις θα διαπιστώσεις ότι η μία μεριά είναι πιο στρογγυλή από την άλλη. Αυτή θα βάλεις επάνω για να μην σε ενοχλεί όταν κατεβάζεις το notification bar. Ωραία. Ευχαριστώ πολύ. Γενικά έχω διαβάσει τα καλύτερα. Περιμένω λοιπόν να μου έρθει και θα δώσω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Να είστε καλά παιδιά. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μόλις παρήγγειλα και εγώ το glass από το post του φίλου tpal. Θα αργήσει λίγο από ότι κατάλαβα. Υπομονή τώρα καμιά 40ριά μέρες με την Dot. :) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μόλις παρήγγειλα και εγώ το glass από το post του φίλου tpal. Θα αργήσει λίγο από ότι κατάλαβα. Υπομονή τώρα καμιά 40ριά μέρες με την Dot. :) Ελπίζω να είναι καλό και να μην σε πάρω στο λαιμό μου. Έχει καλές κριτικές πάντως Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Pouch χρησιμοποιεί κανείς με το Μ8; Edited August 27, 2014 by Sotnem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Pouch χρησιμοποιεί κανείς με το Μ8; Το έχω γράψει και πιο πίσω. Εγώ χρησιμοποιώ την bugati slim fit Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδια, η θηκουλα που εχει στη συσκευασια με εχει βολεψει και λεω να τη χρησιμοποιω μονιμα. Εχετε παρατηρησει να κανει σημαδια μετα απο καιρο χρησης η κατι αλλο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδια, η θηκουλα που εχει στη συσκευασια με εχει βολεψει και λεω να τη χρησιμοποιω μονιμα. Εχετε παρατηρησει να κανει σημαδια μετα απο καιρο χρησης η κατι αλλο? Ευχαριστω. Καλημέρα!Εγω που την χρησιμοποιώ εδω και ενάμισι μήνα δεν εχω παρατηρήσει καποιο σημάδι αν και την εχω βγάλει και ξαναβάλει 2-3 φορές!Βεβαια οταν ειναι να την ξανά βάλω την καθαρίζω μέσα με ενα πανακι να μην έχει κόκκους σκόνης!Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετά ευχαριστημένος με την θηκουλα(ειδικά που ειναι και δώρο) διότι ειναι σφιχτή και αγκαλιάζει γερά το κινητο!Το μονο που θα σου πω ειναι να μην την μπαινοβγαζεις συχνά γιατί εγω παρατήρησα τελευταία μια χαλαρότητα στην μεριά που ειναι τα πλήκτρα της έντασης με αποτέλεσμα να περνάει λίγη σκόνη απο εκεί!Κατα τα αλλα ειναι μια χαρά! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παιδια, η θηκουλα που εχει στη συσκευασια με εχει βολεψει και λεω να τη χρησιμοποιω μονιμα. Εχετε παρατηρησει να κανει σημαδια μετα απο καιρο χρησης η κατι αλλο? Ευχαριστω. Το σημάδια να κάνει. Αν την καθαρίζεις πριν την βάλεις να μην τυχόν έχει κόκκους σκόνης από τι να κάνει? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το σημάδια να κάνει. Αν την καθαρίζεις πριν την βάλεις να μην τυχόν έχει κόκκους σκόνης από τι να κάνει? Ακριβώς αυτο :) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το σημάδια να κάνει. Αν την καθαρίζεις πριν την βάλεις να μην τυχόν έχει κόκκους σκόνης από τι να κάνει? Απο αυτο ακριβως Κωστα. Απο specks of dust που ενδεχομενως παγιδευτουν κατω απο τη θηκη και λογω της τριβης με τη συσκευη δημιουργησουν θεμα. Επισης θυμαμαι οτι το cover της θυρας φορτισης στο παλιο one m8 που ειχα σε 2 μερες χρησης δεν επανερχοταν στη σωστη θεση, δεν "κουμπωνε" δηλαδη σωστα. Απομενει να δουμε αυτη πως θα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Απο αυτο ακριβως Κωστα. Απο specks of dust που ενδεχομενως παγιδευτουν κατω απο τη θηκη και λογω της τριβης με τη συσκευη δημιουργησουν θεμα. Επισης θυμαμαι οτι το cover της θυρας φορτισης στο παλιο one m8 που ειχα σε 2 μερες χρησης δεν επανερχοταν στη σωστη θεση, δεν "κουμπωνε" δηλαδη σωστα. Απομενει να δουμε αυτη πως θα ειναι... Προς το παρόν κουμπώνει μετά από 4 μέρες χρήσης και πολλά βάλε βγάλε. Συν ότι το συνδέω και στο αυτοκίνητο. Επίσης έχει το καλό ότι αφαιρείται εύκολα. Με ενδιαφέρει αυτό γιατί το χρησιμοποιώ πολλές ώρες χωρίς θήκη. Θα δοκιμάσω και την baseus όταν μου την στείλουν και θα αποφασίσω ποια θα χρησιμοποιώ. Γενικά σε συσκευές αυτού του μεγέθους δεν με βολεύουν οι flip. Μόνο σε note θα έβαζα και σαν την dot view. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Παιδια, η θηκουλα που εχει στη συσκευασια με εχει βολεψει και λεω να τη χρησιμοποιω μονιμα. Εχετε παρατηρησει να κανει σημαδια μετα απο καιρο χρησης η κατι αλλο? Ευχαριστω. Φίλε Βαγγέλη και λοιποί. Την φοράω εδώ και 5 ημέρες και μόνο ευχαριστημένος είμαι. Το κινητό εφαγε και την πρώτη τούμπα με τη θήκη και δεν έχει ούτε γρατζουνιά. (μου εφυγε καθώς έτρεχα σε διαδρομο στο γυμναστήριο.Έσκασε κατω και το πήρε και ο διάδρομος πίσω) Πήγα να τρελαθώ αλλά όλα καλά. Κώστα περιμένω και εγώ την baseus άντε να δούμε.Επίσης στο βάλε βγάλε να προσέχουμε γιατί έτσι την έπαθα και μου έκανε γρατζουνια σε μεγεθος τριχάς βέβαια στο κόψιμο γύρω γύρω (αν καταλάβατε που λέω) Edited August 28, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 μια και αποφάσισα να το (ξανα)αγοράσω και αφού πρόκειται για συσκευή κατασκευασμένη από αλουμίνιο , επέλεξα το pouch που είχα και στο iPhone5 ομορφη κομψη θηκη με κορυφαιο δερμα και με επενδυση εσωτερικα που δεν γρατζουναει. τελεια για συσκευες απο μεταλλο. http://www.bugatti-mobilecases.de/en_htc-one-m8-pure-premium-leather-black_8621_10730.html το κινητο θα το χρησιμοποιησω αποκλειστικα με αυτην,ειναι κριμα να μην το χαιρεται καποιος. 30€ απο amazon.de Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) μια και αποφάσισα να το (ξανα)αγοράσω και αφού πρόκειται για συσκευή κατασκευασμένη από αλουμίνιο , επέλεξα το pouch που είχα και στο iPhone5 ομορφη κομψη θηκη με κορυφαιο δερμα και με επενδυση εσωτερικα που δεν γρατζουναει. τελεια για συσκευες απο μεταλλο. http://www.bugatti-mobilecases.de/en_htc-one-m8-pure-premium-leather-black_8621_10730.html το κινητο θα το χρησιμοποιησω αποκλειστικα με αυτην,ειναι κριμα να μην το χαιρεται καποιος. 30€ απο amazon.de Te_salatti hand made :) Δοκιμαστική έκδοση. Δεν βολεύουν πάντα οι pouch. Πχ όταν το βάζεις σε βάση αυτοκινήτου όταν βγάζεις φωτο σε εκδρομές, όταν κουβαλάς πράγματα στα χέρια σου, και γενικά σε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις. Edited August 28, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Te_salatti hand made :) Δοκιμαστική έκδοση. Δεν βολεύουν πάντα οι pouch. Πχ όταν το βάζεις σε βάση αυτοκινήτου όταν βγάζεις φωτο σε εκδρομές, όταν κουβαλάς πράγματα στα χέρια σου, και γενικά σε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις. ισχυει αυτο που λες ,αλλα προτιμω να τα αφηνω ολα κατω κ να το βγαζω απο την θηκη. δεν θελω με τιποτα σιλικονη. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts