gnt Δημοσιεύτηκε May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2014 Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για τα αξεσουάρ του HTC One (Μ8). Τα δημοφιλέστερα αξεσουάρ θα προστίθενται εδώ ώστε να μπορεί ο καθένας να ενημερώνεται εύκολα και γρήγορα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ξεκινάμε φυσικά με τη θήκη που δίνει η HTC στη συσκευασία. Εντυπώσεις; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 για τσαμπα καλη ειναι.αναγκαιο κακο θα ελεγα με τετοια ποιοτητα να το εχεις σε θηκη.Παμε τωρα.Την dot view case που θα βρουμε ειναι το θεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μου έχει γίνει shipped. Θα δω αν έρθει αύριο από Αγγλία. Handtec... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 το κρυβει που το κρυβει η Stock... θα το κρυψεις τελοιος με την DOT. Για καμια clear barely σκεφτομαι... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 θα διαφωνήσω με το φίλο που έγραψε για τζάμπα καλή είναι, και θα έλεγα πως είναι πολύ μέτρια, δείχνει φτηνή και λόγω φτήνιας υλικού "μαγνητίζει" τη σκόνη. Θα προτιμούσα κάτι σαν πουγγί παρά αυτή. Περιμένω τη dot view case και θα επανέλθω. edit: griniaris, από εδώ την παρήγγειλα http://www.ebay.com/itm/221427581704 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Η πιο όμορφη που έχω δει μέχρι τώρα και με πολύ καλά σχόλια σε reviews είναι η slim armor της spigen. Ειδικά το gun metal χρώμα αλλά και το χρυσαφί. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Απλά να ξέρεις, ότι η slim armor της spigen δίνει όγκο, βάρος και κρύβει το IR blast. Κατά τα άλλα όλα τα review λένε οτι είναι καταπληκτική σε λεπτομέρεια αλλά και σε προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 θα διαφωνήσω με το φίλο που έγραψε για τζάμπα καλή είναι, και θα έλεγα πως είναι πολύ μέτρια, δείχνει φτηνή και λόγω φτήνιας υλικού "μαγνητίζει" τη σκόνη. Θα προτιμούσα κάτι σαν πουγγί παρά αυτή. Περιμένω τη dot view case και θα επανέλθω. edit: griniaris, από εδώ την παρήγγειλα http://www.ebay.com/itm/221427581704 την ψαχνω σε πορτοκαλι χρωμα:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Απλά να ξέρεις, ότι η slim armor της spigen δίνει όγκο, βάρος και κρύβει το IR blast. Κατά τα άλλα όλα τα review λένε οτι είναι καταπληκτική σε λεπτομέρεια αλλά και σε προστασία. Είμαι φαν της spigen. Αγοράζω από την συγκεκριμένη εταιρεία πάνω από 2 χρόνια και πάντα είμαι υπέρ ευχαριστημενος από τα προϊόντα τους. Το ότι δίνει όγκο είναι σχετικό. Σίγουρα δεν είναι για κάποιον που θέλει μια ultra slim θηκη. Την σειρά slim armor οπως και την neo hybrid την έχω πάρει για galaxy s4, note 3, nexus 5 και σε λιγο για το one. Επίσης περιμένω να δω και μια υλοποίηση της Neo Hybrid για το one. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μου έχει γίνει shipped. Θα δω αν έρθει αύριο από Αγγλία. Handtec... Πραγματικα θελω να δω αν το handtec θα μου στειλει (τη περιμενω σημερα) τη warm black που ειχα παραγγειλει ή τη γκρι.Δεν εχω καταφερει να καταληξω ποια ειναι τα χρωματα που παραγει η htc Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 spigen slim armour green Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μου έγινε shiped η dot view από το expansys... Λογικά θα υπάρχει ακόμα αποθεμα για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μου έγινε shiped η dot view από το expansys... Λογικά θα υπάρχει ακόμα αποθεμα για όποιον ενδιαφέρεται. Νικολα οταν τη παρεις στα χερια σου στειλε μου ενα pm Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 [ATTACH]45041[/ATTACH][ATTACH]45042[/ATTACH] Ήρθε και φορέθηκε... Πολύ καλή παιδιά... Και το κυριότερο δεν προσθέτει ιδιαίτερο όγκο στο κινητό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πρακτική θήκη αλλά εμπρός μοιάζει σαν σιτα για τις μύγες. Ειδικά στα ανοικτά χρώματα. Εγώ πλέον για όλες μου τις συσκευές θα χρησιμοποιώ μόνο pouch. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πρακτική θήκη αλλά εμπρός μοιάζει σαν σιτα για τις μύγες. Ειδικά στα ανοικτά χρώματα. Εγώ πλέον για όλες μου τις συσκευές θα χρησιμοποιώ μόνο pouch. Είμαι φαν του pouch εδώ και πολλά χρόνια στα κινητά μου. Στο Μ7 μου έχω pouch και μια αρκετά διάφανη θήκη της Poetic. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν δεν έχει κανένα σημάδι (ούτε ζελατίνα έχω βάλει) και δεν κρύβει καθόλου από την ομορφιά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Συμφωνώ για το pouch. Αλλά δεν έχω βρει κανένα για το m8 Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Έχω την εντύπωση ότι αν την δουλέψετε φορεμενη στο κινητό θα αλλάξετε γνώμη. Εγώ βέβαια είμαι φαν τον συγκεκριμενων θηκών. Και στο note αλλά και στο s5 έχω τις αντίστοιχες. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Συμφωνώ για το pouch. Αλλά δεν έχω βρει κανένα για το m8 Για ψάξε στην Bugatti. Στο iPhone έχω μια τέτοια μαλακή που όταν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο την διπλωνω και την βάζω στην τσέπη μου. Μάλιστα επειδή έχω smart watch βλέπω ποιος με καλεί και μπορώ να απαντήσω από το ρολόι (όχι να μιλήσω). Βάζω το τηλέφωνο όπως είναι με την θήκη στο αυτί μου και μιλάω κανονικά. Οπότε όταν είμαι κάπου δύσκολα η όταν οδηγώ δεν χρειάζεται να το βγάλω από την θήκη. Το ίδιο και αν θέλω να καλέσω κάποιον από τις επαφές μου που βρίσκονται στην λίστα με τις πρόσφατες κλήσεις. Με λίγη προσοχή δεν παθαίνει τίποτα σε τέτοιες θήκες. Τώρα σε εκδρομές κλπ του βάζεις μια ενισχυμένη θήκη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Για ψάξε στην Bugatti. Στο iPhone έχω μια τέτοια μαλακή που όταν χρησιμοποιώ το τηλέφωνο την διπλωνω και την βάζω στην τσέπη μου. Μάλιστα επειδή έχω smart watch βλέπω ποιος με καλεί και μπορώ να απαντήσω από το ρολόι (όχι να μιλήσω). Βάζω το τηλέφωνο όπως είναι με την θήκη στο αυτί μου και μιλάω κανονικά. Οπότε όταν είμαι κάπου δύσκολα η όταν οδηγώ δεν χρειάζεται να το βγάλω από την θήκη. Το ίδιο και αν θέλω να καλέσω κάποιον από τις επαφές μου που βρίσκονται στην λίστα με τις πρόσφατες κλήσεις. Με λίγη προσοχή δεν παθαίνει τίποτα σε τέτοιες θήκες. Τώρα σε εκδρομές κλπ του βάζεις μια ενισχυμένη θήκη. Φίλος μου. Όταν ξανάρθεις Ελλάδα να τα πούμε στο Extreme Mobile. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το smartwatch για τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ βολικό μου έχει λύσει τα χέρια αρκετές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Συμφωνώ για το pouch. Αλλά δεν έχω βρει κανένα για το m8 Yπάρχουν site που φτιάχνουν custom pouches. Ανάλογα βέβαια και τι είδους θέλεις. Εγώ π.χ. έχω πάρει υφασμάτινο και είχα πει ακριβώς τις διαστάσεις στην κοπέλα που το έφτιαχνε. http://www.etsy.com/search?q=htc%20one%20m8&ship_to=GR&ref=auto4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 πηρα απο ebay αυτο το screen protector http://www.ebay.com/itm/351061826783?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ,λιγο ακριβουτσικη αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει σε κινητο.σα τζαμακι με απιστευτη υφη και χωρις ιχνος δακτυλιας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 πηρα απο ebay αυτο το screen protector http://www.ebay.com/itm/351061826783?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ,λιγο ακριβουτσικη αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει σε κινητο.σα τζαμακι με απιστευτη υφη και χωρις ιχνος δακτυλιας. Δεν κάνει εξόγκωμα στα τελειώματα πάνω κάτω? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts