Jump to content

blogging @ myphone.gr: Το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών part 2 [POLL]


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιό είναι το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών; [part 2]  

780 members have voted

  1. 1. Ποιό είναι το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών; [part 2]

    • BellSouth/IBM Simon Personal Communicator
      6
    • Samsung Galaxy Note
      91
    • Motorola Razr V3
      43
    • Nokia 7650
      112
    • Siemens SX1
      35
    • Nokia 6310i
      122
    • Apple iPhone
      275
    • Ericsson R380
      26
    • Siemens SL45i
      45
    • Nokia 9000
      25


Recommended Posts

αν και ειμαι androidες μεχρι το θανατο, δεν θα ξεχασω την μερα που ο πατερας μου πηρε το Iphone. το ενιωθες οτι αυτο το κινητο ειναι κατι απο το μελλον...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταλαβαίνω οτι οι περισσοτεροι θα πείτε iphone και όχι άδικα, αλλά ίσως το iphone να μην ήταν όπως ηταν αν δεν είχαν προηγηθεί τηλέφωνα (και λειτουργικά) όπως το nokia 7650. Το πρωτο με ενσωματωμένη κάμερα, το δεύτερο ( μετα το Τ68) με έγχρωμη οθόνη αλλά καλύτερη ανάλυση, απο τα πρωτα (αν όχι το πρώτο, δεν θυμάμαι) με third party applications και παιχνίδια (java) που εγκαθιστουσαμε, grid menu και τοσα αλλά που καθόρισαν τα smartphone της εποχής, μέχρι να ερθει το iphone να μας βάλει στην εποχή των οθονών αφής με την πρωτη σωστη υλοποίηση της
Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετικά δύσκολη λίστα (αν και τα την γνώμη μου θα πρέπει να υπάρξουν καναδυο ακόμη ημιτελικοί με 2 ακόμη δεκάδες)

 

Λοιπόν εγώ θα ψηφίσω πονηρά!:p

Τι εννοώ;

Παρότι απεχθάνομαι την apple θα έδινα με πολύ ευκολία την ψήφο μου στο iphone. Απλά άλλαξε τον ρου της κινητής τηλεφωνίας και αυτό είναι αρκετό. Έλα όμως που βλέπω οτι οι περισσότεροι ψηφίζετε αυτό! Αρα σίγουρα θα παίξει μια θέση στην 5αδα (μάλλον η 1η θέση). Οπότε θα πάω στην δεύτερη επιλογή μου για να την βοηθήσω να μπει στην 5αδα αυτού του ημιτελικού.

 

Επιλέγω το Ericsson R380. Το είχε φέρει ένα παλικάρι όταν ήμουν το 2001 στον στρατό. Ναυτικός εκείνος αγόρασε ένα κινητό που λίγοι κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα. Οταν το έπιασα στα χέρια μου ήταν σαν να έπιανα ένα κομμάτι απο το μέλλον. Δεν ήξερα καν ότι ένα κινητό θα μπορούσε να είναι ένας μικρός ηλεκτρονικός υπολογιστής με τέτοιες δυνατότητες. Επίσης, χρονικά για εμένα δεν χωράει αμφισβήτηση οτι πρόκειται για το πρώτο smartphone μαζικής παραγωγής! Ελπίζω να μπει στην 5αδα, το αξίζει!

Edited by highpriest
Link to comment
Share on other sites

Κάθισα και είδα το video της παρουσίασης του iphone από τον Jobs και ξαναθυμήθηκα για ποιο λόγο περίμενα πότε με το καλό θα πάρω ένα στα χέρια μου και θα αφήσω το 7650 που μου κρατούσε τόσα χρόνια συντροφιά... Τελικά τα κατάφερα το 2009 με το 3GS και μέχρι σήμερα δεν έχω αλλάξει κινητό...

 

Το 7650 ένιωθα ότι ήταν χρόνια μπροστά από την εποχή του, αλλά το iphone....αιώνες!!! :)

-=ziko=-
Link to comment
Share on other sites

Απλά iPhone....Από το 1998 μέχρι και το 2008 αλλαζα κινητό κάθε 6μηνο.Μέχρι που παρουσιαστηκέ το iPhone. Στην παρουσίαση του είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό.Ελέγα δεν γίνεται δεν μπορεί.

Χρήστης των Nokia 9000 , Siemens SL45i, Nokia 6310i, Motorola Razr V3, Nokia 7650,Siemens SX1

2ος Νικητης Siemens SX1(ερωτας) το κράτησα 8 μηνες...

Χαλαρά... :lol:
Link to comment
Share on other sites

Το 2003 πήρα το Nokia 7650,και πραγματικσ ήταν μια συσκευή που με είχε αφήσει ικανοποιημένο σε όλα....το 2010 πήρα το πρώτο μου iPhone ένα 3GS...ανάμεσα σε αυτα τα δυο θα πέσει η ψήφος μου...το 7650 το έχω ακόμα και τώρα μετά απο τόσα χρόνια,και λειτουργεί μια χαρά....μαλλον εκεί θα πάει η ψήφος μου....7650 λοιπόν...:)
Link to comment
Share on other sites

απορω πως ειναι το sx1 μεσα, οταν την ιδια εποχη ειχε βγει το νοκια 6600 νομιζω τ οποιο εκανε οτι το sx1 αλλα πολυ καλυτερα και στοιχιζε λιγοτερο.και πραγματικα ειχε ολος ο κοσμος το Νοκια τοτε.

στο sx1 καιγουντουσαν τα ηχεια! και μετα κανανε το ιστορικο update να χαμηλωσουν την ενταση του ηχειου για να μην καιγονται, σε σημειο να ακουγονται πολυ σιγα οταν χτυπαει!

ασταματητα restart λογω παγωμα οθονης στο ξεκαρφωτο, μπαταρια δεν εβγαζε ουτε μερα,

ειχα δωσει πολλα χρηματα γι αυτο το κινητο και καθε μερα ηθελα να το πεταξω απο το παραθυρο.

η siemens μια χαρα ειναι για κουζινες και πλυντηρια και ως εκει.

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3
Link to comment
Share on other sites

Ολα τα κινητα εχουν την χαρη τους.

Ενα ομως με σημαδεψε ομως και παρολο που οι αλλοι δινουν περισσοτερς ελευθεριες και ταχυτητες αποτελει καθημερινη συντροφια στην τσεπη μου: το iPhone!

Επαναπροσδιορισε τον ορο του κινητο ως ενα πολυχρηστικο μεσο οχι μονο να παιρνει καποιος τηλεφωνο αλλα να κανει οτι μπορει να κανει απο εναν υπολογιστη και ακομα περισσοτερα (βλεπε GPS, επιταχυνσιομετρο, fitness apps κτλ).

Και ολα μεσα απο την παλαμη των χεριων μας. :-)

ALTUS
Link to comment
Share on other sites

Βλέποντας ολα αυτα τα ιερά τέρατα της κινητής τηλεφωνίας άρχισαν να έρχονται στη μνήμη μου τις ατέλειωτες ωρες που χάζευα καποια απο αυτα σε παρουσίασεις στο διαδίκτυο και περιοδικά του χώρου. Τον διακαη πόθο να τα κανω δικα μου. Και οταν καποια απο αυτα κατέληγαν στα χέρια μου την χαρα για το καινουριο μου "παιχνιδι". Απίστευτες αναμνήσεις! Ομως αντικειμενικά η μεγάλη αλλαγη ήρθε απο το iPhone οποτε αυτο!
Link to comment
Share on other sites

Οταν ειχε πρωτοβγει δεν εδωσα σημασια.Στη συνεχεια οταν καταλαβα οτι για εκεινη την εποχη ηταν πολυ μπροστα θελησα να το αγορασω και το εκανα.Σε μια βδομαδα το πουλησα,ειχε αρκετες ελλειψεις για μενα.Αργοτερα το ξαναγορασα καθως ειδα οτι ο κοσμος το αγαπησε.

Ειχε πλεον ωριμασει και το 4αρι ηταν πλεον πανεμορφο.Εκεινη την εποχη ηταν το ομορφοτερο κινητο για μενα.

Ναι το ερωτευτηκα!

Ομως ηρθε η στιγμη που το πουλησα και δεν ξαναγυρισα,νιωθω πως εχει μεινει πισω,πια δεν με καλυπτει.

Ομως αν πρεπει να ψηφισω για το καλυτερο τηλεφωνο γενικα κι οχι του σημερα τοτε μονο το iphone μου ερχετε στο μυαλο.

Η ψηφος μου εκει λοιπον!

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

7650,μονο και μονο γιατι το ειχα <3
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:
Link to comment
Share on other sites

Παρότι είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με την μηλοεταιρία εδώ και πολλά χρόνια, δεν γίνεται να μην ρίξω την ψήφο μου στο iphone.
Link to comment
Share on other sites

Αν και το sx1 είναι ο ερωτάς μου, έριξα την ψήφο μου στο 6310i το καλύτερο κινητό της ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από αρκετούς που θέλουν ένα αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας με άψογο σήμα και μπαταρία από άλλο πλανήτη.
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?
Link to comment
Share on other sites

Αν και ποτέ μου δεν συμπάθησα τα μηλαράκια, έχω την εντύπωση πως χωρίς εκείνο το επαναστατικό προϊόν, ακόμα θα παλεύαμε με πληκτρολόγια και αστείες εφαρμογές.

Ο Θεός να αναπαύσει αυτόν τον εφευρέτη και γκουρού της καινοτομίας, και εμείς ας χαρούμε τα τεχνολογικά επιτεύγματα που μας πρόσφερε...

Όσοι αμφιβάλουν, ας δουν την παρουσίαση του πρώτου iphone, και προσπαθήστε να θυμηθείτε με τι "εργαλεία" παλεύατε εκείνη την εποχή...

Edited by stregas
Link to comment
Share on other sites

@vlachaquito

Immediate Music - Journey To Glory.......

Epic Choir Orchestral.........

Μονα και μονο για το παραπανω κομματι......εύγε νέε μου!!!

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

Το iphone σίγουρα αποτελεσε οροσημο αλλα ψηφισα Note γιατι θεωρω ντροπη να ψηφισω ο, τιδηποτε αλλο ως ελαχιστο σεβασμο στην ανθρωπινη τεχνολογια κινητης τηλεφωνιας.
Link to comment
Share on other sites

Δεν τρελαίνομαι για iphone και δεν νομίζω ότι θα αγοράσω ποτέ. Αλλά, νομίζω ότι έκανε την διαφορά...μακράν.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Link to comment
Share on other sites

Τελικά όσοι έγραφαν στο προηγούμενο ότι η όλη προσέγγιση του θέματος ηταν λάθος, είχαν απόλυτο δίκιο.

αφού λοιπόν είχατε σκοπό, όπως και το αναφέρατε από την αρχή, να κάνετε 2 γκρουπ, θα έπρεπε να τα χωρίσετε μεταξύ τους με όμοιες συσκευές, ίδιας (όσο γίνετε) εποχής, οχι το 3310 με το Νεξους ή το SL45 με το Iphone.

παντελώς ατυχής επιλογή.

 

για την ιστορία σε αυτό το poll ψηφίζω το SL45 αν και θα το προτιμούσα στην προηγούμενη δεκάδα (αφού εκεί θα ταίριαζε καλύτερα) και εδώ να δώσω την ψήφο μου σε ένα smartphone aka 7650....

Link to comment
Share on other sites

κινηταρες ολα, αλλα νομιζω οτι το iphone ηταν οντως η επανεφευρεση του κινητου (μιας και προκειται για εφευρεση και οχι ανακαλυψη).

Μπορει να μην τα πηγαινω σαν τηλεφωνα, αλλα οταν βγηκαν ηταν πολυ μπροστα και ηταν η αιτια που εχουμε τωρα τηλεφωναρες

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Link to comment
Share on other sites

Ξεχάσατε το ανεπανάληπτο HTC HD2 που είναι μακράν το πιο παραμετροποιήσιμο κινητό από άποψη λειτουργικών... Εκεί πάει η ψήφος μου.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...