Petpol9 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εμένα ρε παιδιά το asphalt 8 παίζει μια χαρά το tutorial και μόλις πάω να παίξω άλλον αγώνα εκτός tutorial με πετάει, ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 να ρωτήσω παιδιά και εγώ κάτι έχω mini-sim (τη κλασσική) για να τι κάνω Micro τι χρειάζεται; κόψιμο; με το 4G χρειάζεται να κάνω κάτι; έχω vodafone! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ναι, χρειάζεται κόψιμο. Αν η sim είναι σχετικά καινούργια είσαι εντάξει. Αν όχι, πιθανώς να πρέπει να την αλλάξεις αλλιώς δεν θα λειτουργεί το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ναι, χρειάζεται κόψιμο. Αν η sim είναι σχετικά καινούργια είσαι εντάξει. Αν όχι, πιθανώς να πρέπει να την αλλάξεις αλλιώς δεν θα λειτουργεί το 4g. πρέπει να είναι του 2007 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλύτερα να την αλλάξεις. Το ίδιο και εγώ (Cosmote) είχα την παλιά και την έκοψα, αλλά δεν λειτουργούσε το 4g μέχρι που την άλλαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλύτερα να την αλλάξεις. Το ίδιο και εγώ (Cosmote) είχα την παλιά και την έκοψα, αλλά δεν λειτουργούσε το 4g μέχρι που την άλλαξα. και πόσο πάει η αλλαγή για vodafone; Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 5 ευρώ έχει η νέα στην voda. Πάντως αν είναι σχετικά νέα είναι εύκολο να την κόψεις. Αν ο χαλκός στην sim είναι τετράγωνος (παλιές sim) τότε δεν δουλεύει το κόψιμο (τουλάχιστον όταν έκοψα την δική μου). Αν είναι παραλληλόγραμος τότε παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem2gr Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εδώ και 1 εβδομάδα έχω το τηλέφωνο και όντως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ιδιαιτέρως από τη μπαταρία του που είναι εξαιρετική. 1) Ήθελα να ρωτήσω το εξής: όταν εμφανίζει τις επαφές, στην πλαϊνή στήλη δεξιά που έχει τα γράμματα της αλφαβήτου, για να πας απευθείας στο γράμμα που θέλεις, εμφανίζει και τους αγγλικούς χαρακτήρες που πιάνουν τη μισή οθόνη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μόνο τα μισά γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου (Α,Γ,Ε κλπ). Έτσι αν θέλω να πάω πχ στο Δ πρέπει να πάω στο Γ και να περάσω όλες τις ενδιάμεσες επαφές μέχρι να φτάσω στο Δ. Υπάρχει δυνατότητα να αφαιρέσω τους αγγλικούς χαρακτήρες; 2) Για εξοικονόμηση ενέργειας, προτείνετε κάποιο task killer/manager? Απ ότι είδα δεν έχει δικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 1: Μάλλον δεν μπορείς, ίσως φεύγει από μόνο του αν δεν έχεις καμία επαφή με λατινικούς χαρακτήρες, ίσως και όχι! 2: Έχω ακούσει για το Greenify αλλά δεν το έχω δουλέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εγώ μετά από 5 μήνες χρήσης έχω να πω τα καλύτερα για το κινητό πάντα σε σχέση με τα λεφτά του. Είναι 4G, αρκετά γρήγορο, χωρίς ιδιαίτερα κολλήματα, με καλή κάμερα ειδικά η μπροστινή είναι από τις καλύτερες και με πολύ καλή αυτονομία της μπαταρίας. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι τα πίσω πλήκτρα, της κάμερας και των σημειώσεων, που πατιούνται εύκολα και αν έχεις το κινητό σε τσάντα μπορεί να τραβάει φωτογραφίες συνέχεια (μου έχει συμβεί πολλές φορές :mad: ) Στο μόνο σημείο που έχω δει κάποιο "κόλλημα" είναι όταν κάνεις scroll στις φωτογραφίες και από κάποια μικρή πάς σε κάποια μεγαλύτερη, πουθενά αλλού δεν κολλάει ακόμη κα σε παιχνίδια 2) Για εξοικονόμηση ενέργειας, προτείνετε κάποιο task killer/manager? Απ ότι είδα δεν έχει δικό του. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για task killer, πιό πολύ πρόβλημα θα προκαλέσετε. Πρακτικά αυτά τα προγράμματα είναι άχρηστα γιατί το Android στις τελευταίες εκδόσεις κάνει μόνο του swap τις εφαρμογές που δεν τρέχουν πιά στο προσκήνιο 2: Έχω ακούσει για το Greenify αλλά δεν το έχω δουλέψει!Το είχα δουλέψει παλιότερα χωρίς να δω κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το κινητό...Γενικά δεν έχει κολλήματα πουθενά αλλά στα μηνύματα όταν γράφω μετά από ένα σημείο κολλάει απίστευτα και με παιδεύει πολύ για να γράψω ένα μήνυμα.. :wacko: Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το κινητό...Γενικά δεν έχει κολλήματα πουθενά αλλά στα μηνύματα όταν γράφω μετά από ένα σημείο κολλάει απίστευτα και με παιδεύει πολύ για να γράψω ένα μήνυμα.. :wacko: Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? άλλαξε πληκτρολόγιο από το google play έχει παρα πολλά και ξαναδοκίμασε αν δεν φτιάξει δοκίμασε να αλλάξεις το app τον sms με κάποιο άλλο από το google play που έχει πολλά και πολύ ωραία!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouve Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) σιγά το task killer που έχει όσο για το greenify αν δε έχεις τη συσκευή root δεν υπάρχει κίνδυνος κλείνει μονάχα apps (facebook, messenger, φακό, here, myemail κτλπ) αν τι κάνεις root τότε θα μπορείς να κλείνεις και apps του συστήματος (τότε ίσως και να υπάρχει κίνδυνος) !!! πιστεύω αξίζει για εμένα .... κάτι ακούστηκε ότι θα πάμε για android L αληθεύει; Edited November 4, 2014 by zouve Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 άλλαξε πληκτρολόγιο από το google play έχει παρα πολλά και ξαναδοκίμασε αν δεν φτιάξει δοκίμασε να αλλάξεις το app τον sms με κάποιο άλλο από το google play που έχει πολλά και πολύ ωραία!!!! Θα δοκιμάσω και θα δω.Ευχαριστώ για την βοήθεια! :D Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Η κάρτα sim σπάνια έχει σχέση με το 4G. Ενεργοποίησε την υπηρεσία, βάλε κάποιο πακέτο ίντερνετ που είναι συμβατό κι αν δεν έχεις 4G, τότε άλλαξε sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool69 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 τραγικο λαθος της LG που εβγαλε αυτο το κινητο απο την στιγμη που εχει το optimus G . πρεπει καποιος να ειναι απίστευτα χαζος στο να προτιμήσει το G2 mini απο το G και να δωσει και περιπου 50 - 60 ευρω παραπανω !! Θα επρεπε να εχει πολυ καλυτερα χαραχτηριστικα !!! εδω η συγκριση και καμια σχεση το ενα με το αλλο !! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6077&idPhone2=4941. Αν υπηρχε φιλε το optimus G σημερα σιγουρα δεν θα σου απαντουσα αλλα επειδη με θεωρεις απιστευτα χαζο , εγω αγορασα το g2 mini red. Εχεις δικιο για το κινητο, δεν εχει καθολου καλη οθονη, τα l7 kai l9 εχουν πολυ καλυτερη, δεν εχει καθολου καλο ηχειο, η καμερα ειναι για τα σκυλια, ο επεξεργαστης ειναι για πεταμα, ζεσταινεται πολυ ευκολα( η ψυξη μπαινει συνεχεια) εχει ομως micro sd , ειναι ομορφο, το δουλευεις πολυ ευκολα με το ενα χερι οπως το l7ii ( καμια σχεση με το l9ii) και κοστιζει μολις 154ε. Προσωπικα θα ηθελα καλυτερη οθονη , καμερα να τραβαει φωτο με καθε πατημα και μεγαλυτερο επεγεργαστη , ζηταω πολλα; Το g3 τα εχει αυτα που ζηταω αλλα ειναι σαν ρακετα του πινγκ πονγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ειναι απιστευτα εκ διαμετρου αντιθετες οι αποψεις σας.ποιος να βγαλει ακρη? Ο ενας λεει καλη καμερα,ο αλλος για τα σκυλια(τους περναει ο κτηνιατρος δαχτυλο για κλικ?). Βρηκα ενα used ασπρο με 1,5 χρονιο εγγυση στα 105 ευρω για την κοπελα μου,να απαλλαγει απο το xperia arc επιτελους(με τελεια καμερα ομως). Κανει βασικη χρηση,κλησεις,sms,καμμια φωτο-βιντεο,αιντε και κανα απλο παιχνιδακι(πασιεντζα πχ). Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 κάτι ακούστηκε ότι θα πάμε για android L αληθεύει; Καλημέρα, που ακούστηκε ότι θα πάμε σε Android Lolipop; Γενικά: Όσο για το 4G χρειάστηκε να στείλω sms στη Vodafone για να ενεργοποιηθεί, δεν άλλαξα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool69 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ειναι απιστευτα εκ διαμετρου αντιθετες οι αποψεις σας.ποιος να βγαλει ακρη? Ο ενας λεει καλη καμερα,ο αλλος για τα σκυλια(τους περναει ο κτηνιατρος δαχτυλο για κλικ?). Βρηκα ενα used ασπρο με 1,5 χρονιο εγγυση στα 105 ευρω για την κοπελα μου,να απαλλαγει απο το xperia arc επιτελους(με τελεια καμερα ομως). Κανει βασικη χρηση,κλησεις,sms,καμμια φωτο-βιντεο,αιντε και κανα απλο παιχνιδακι(πασιεντζα πχ)..Δεν θα βγαλει κανεις ακρη γιατι ο καθενας εχει τα γουστα του (πχ , σε ασπρο ειναι πιο ομορφο!!!). Εγω σου λεω οτι λογω της κακιστης οθονης χαλαει και η καμερα και δεν μπορω να βγαλω ομορφες φωτο που εβγαζα με το l7ii kai to l9ii, στον υπολογιστη ειναι το ιδιο , υπολογισε ομως οτι δεν εχει επεξεργασια φωτο και πρεπει να πας στο aviary για περικοπες κτλ +οτι δεν εχει μεγαλη ριπη (6φωτο) και αργει να εστιασει για να βγαλεις πολλες φωτο πχ ενα αλογο που τρεχει, καταλαβαινεις οτι δεν πηγα ουτε βημα μπροστα απο το l7ii + οτι εχασα και το ledακι ειδοποιησης. Η μπαταρια ειναι ιδια με το l7 για αυτο μην διαβαζω χαζομαρες για μια μερα και 2 και 3, στα παιχνιδια του fb , pengle farm ,candy απο 5 ζωες το καθενα και λιγο κουτσομπολιο στο fb και παει για φορτιση. Στα θετικα , ειναι καλο σαν χειριστηριο τηλεορασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 .Δεν θα βγαλει κανεις ακρη γιατι ο καθενας εχει τα γουστα του (πχ , σε ασπρο ειναι πιο ομορφο!!!). Εγω σου λεω οτι λογω της κακιστης οθονης χαλαει και η καμερα και δεν μπορω να βγαλω ομορφες φωτο που εβγαζα με το l7ii kai to l9ii, στον υπολογιστη ειναι το ιδιο , υπολογισε ομως οτι δεν εχει επεξεργασια φωτο και πρεπει να πας στο aviary για περικοπες κτλ +οτι δεν εχει μεγαλη ριπη (6φωτο) και αργει να εστιασει για να βγαλεις πολλες φωτο πχ ενα αλογο που τρεχει, καταλαβαινεις οτι δεν πηγα ουτε βημα μπροστα απο το l7ii + οτι εχασα και το ledακι ειδοποιησης. Η μπαταρια ειναι ιδια με το l7 για αυτο μην διαβαζω χαζομαρες για μια μερα και 2 και 3, στα παιχνιδια του fb , pengle farm ,candy απο 5 ζωες το καθενα και λιγο κουτσομπολιο στο fb και παει για φορτιση. Στα θετικα , ειναι καλο σαν χειριστηριο τηλεορασης. ... μπαταρία βγάζει άνετα μια μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Τελικα όντως υπάρχει πρόβλημα με το κινητό ; Το σκεφτομαι για την γυναικα μου. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Τι Πρόβλημα να υπάρχει βρε tsak! Μια χαρά είναι από εκεί και πέρα, αναλόγως τις απαιτήσεις και τα γούστα που έχει καθένας! Πχ εγώ που το έχω, πρότεινα στην σύζυγο το ZTE VEC 4g Με ίδια specs και 720p οθόνη και Είναι πολύ καλό ! Τσέκαρε και αυτό αν θες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Το κινητό το αγόρασα για συγγενικό πρόσωπο που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Κάνει χρήση τηλεφώνου και απλή χρήση ίντερνετ. Επίσης κάποιες φωτογραφίες αραιά και που. Νομίζω πως για τα χρήματά του είναι τίμιο. Δεν έχει κανένα θέμα στη λειτουργία του μέχρις στιγμής και είναι πολύ όμορφο και συμπαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οκ παιδιά , απόρησα λίγο με κάποιες κριτικές του sprouts απλα Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ως κάτοχος G3 άνετα θα επέλεγα το g2mini ως δεύτερο κινητό. Επίσης μεγάλο ατού του κινητού είναι το κλείδωμα/ξεκλείδωμα με διπλό άγγιγμα στην οθόνη. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μεταπηδήσω ποτέ σε συσκευή που δεν έχει αυτό το χαρακτηριστικό :happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts