GeorgeV90 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 #405 Σελιδα 27.Δοκιμασε το, το εχουν κανει αρκετοι με επιτυχια. Πω εντάξει, το παλικάρι απίστευτο που ξέρει αυτόν τον τρόπο. Έφτιαξε το ακουστικό κ ακούγεται πολύ κομπλέ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια κ για την γρήγορη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ωραιος.χαιρομαι που εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 παιδια επειγον....περασα μεσω sp το cwm αλλα ανοιγω το κινητο και τρεμοπαιζει η οθονη!!!!.και δεν μπαινει σε recovery mode εμφανιζει μονο πιξελς Περνάς νέα rom ή ξαναπερνάς το cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeV90 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Γνωρίζει μήπως κανείς, άμα υπάρχει επιλογή Τ9 συγκεκριμένα για το Messenger και πως το ενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλησπέρα σας Σήμερα μόλις παρέλαβα το κινητό από GearBest και δυστυχώς μάλλον έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να βρει καθόλου σήμα σε καμία από τις δύο κάρτες (Cosmote, Vodafone). Λίγο που το έψαξα βλέπω ότι δεν έχει πρόβλημα με τα IMEI. Δοκίμασα να κάνω OTA Update αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ?? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ποσο παλιες ειναι οι καρτες σου?Εαν ειναι πανω απο 4-5 χρονια,ισως φταινε. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ποσο παλιες ειναι οι καρτες σου?Εαν ειναι πανω απο 4-5 χρονια,ισως φταινε. Η μια κάρτα είναι 1-2 χρονών (Cosmote) η δεύτερη 2 μηνών (Vodafone) Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeV90 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Παιδιά μήπως έχει κανείς πρόβλημα με το ακουστικό? Όταν μιλάω στην αρχή τους ακούω κομπλέ και μετά από λίγο ανεβοκατεβαίνει η ένταση. Μήπως υπάρχει καμία ROM ή καμία ρύθμιση που θα πρέπει να βάλω/κάνω ώστε να είναι κομπλέ? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 παιδια εχει κανενας θεμα με το βιντεο;;;τραβηξα τις μικρες ενα βιντεο κ μου δειχνει καρε καρε κ μια γραμμη που αλλαζει το χρωμα.το χει κανενας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 παιδια εχει κανενας θεμα με το βιντεο;;;τραβηξα τις μικρες ενα βιντεο κ μου δειχνει καρε καρε κ μια γραμμη που αλλαζει το χρωμα.το χει κανενας; Μπα όχι....δοκίμασε να παιξεις ένα άλλο βιντεο. στο κάνει σε όλα όσα τραβηξες με την καμερά σου? Δοκίμασε να κατεβασεις μια αλλη καμερα απο το google play store και δες αν στο κανει και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Τελικα το κανει μονο με την ''open camera''.Με την μαμα τραβαει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeris Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλησπέρα , μετά από 1 χρόνο που έχω το τηλέφωνο, όταν χρησιμοποιώ το wi-fi , η μπαταρία φτάνει στο 70 % και μετά κλείνει. Το τηλέφωνο δεν ξανά ανοίγει αν δεν το φορτίσω. Είναι θέμα μπαταρίας ή λογισμικού? Έχει χρησιμοποιήσει κανένας την έκδοση του Android 5? Αξίζει? Σας ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.... Έχω πάρει το κινητό στη γυναίκα μου και ξαφνικά πριν κανα 2 ημερες έκανε κατι γραμμές η οθόνη και μετά έκλεισε. Απο τότε δεν ξανανοιξε ποτε... Μήπως το έχετε συναντήσει αυτό? Το έβαλα σε φόρτιση, τίποτα. Έβγαλα μπαταρία, την ξανα έβαλα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξεις rom. Αν δεν φτιάξει τότε μάλλον έχει βλάβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 και εγω εχω θεμα τις τελευταιες μερες...κανει επανεκινησεις μονο του αλλα ανοιγει και δεν ζηταει πιν, επανερχεται στην κατασταση που ηταν!!! καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 και εγω εχω θεμα τις τελευταιες μερες...κανει επανεκινησεις μονο του αλλα ανοιγει και δεν ζηταει πιν, επανερχεται στην κατασταση που ηταν!!! καμια ιδεα?? Παιδιά τέτοιου είδους φαινόμενα τα έχουμε ξαναπεί. Τα αντιμετωπίζετε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν επιμένει το πρόβλημα πάτε σε αντικατάσταση rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καινούργια μπαταρία από Ελλάδα που θα βρούμε ξέρει κάποιος? Λόγο cc δεν κουνιετε φύλο από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Στο wap5.gr είχα βρει digitizer. Ρίξε μια ματιά μήπως έχει μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερώτηση, η εταιρία έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα της update σε android 5.0. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παιδες καλησπερα.μολις εβαλα γλυφιτζουρι...θελω ομως να κανω restore αλλα δεν εχει cwm recovery.δεν εχει καποιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Που μπορώ να βρώ την lollipop ρομ καθώς και οδηγίες πως θα την περάσω; Στο επίσημο site δεν δουλεύει κανένα Link ουτε στο needrom επίσης. Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Που μπορώ να βρώ την lollipop ρομ καθώς και οδηγίες πως θα την περάσω; Στο επίσημο site δεν δουλεύει κανένα Link ουτε στο needrom επίσης. Στο doogee.cc δουλευει μια χαρα Edited September 17, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Γιατί δεν μπορώ να μπώ σε αυτό το site; Ποια ειναι η ακριβής διεύθυνση; Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Γιατί δεν μπορώ να μπώ σε αυτό το site; Ποια ειναι η ακριβής διεύθυνση; Λαθος μου απο πανω :) http://www.doogee.cc http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html Edited September 17, 2015 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλησπέρα ,έχω το τηλέφωνο 14 μήνες και έχω περάσει την έκδοση κιτκατ 4.4 2014-11-18.Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αναβάθμιση σε λολιποπ,αν θα δω κάποια βελτίωση στη χρήση του και αν τελικα αναβαθμίσω θα σβήστουν και τα αρχεία και προγράμματα που έχω εγκαταστήσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts