Jump to content

Doogee DG800

Manux_oS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

#405 Σελιδα 27.Δοκιμασε το, το εχουν κανει αρκετοι με επιτυχια.

Πω εντάξει, το παλικάρι απίστευτο που ξέρει αυτόν τον τρόπο. Έφτιαξε το ακουστικό κ ακούγεται πολύ κομπλέ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια κ για την γρήγορη απάντηση.

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια επειγον....περασα μεσω sp το cwm αλλα ανοιγω το κινητο και τρεμοπαιζει η οθονη!!!!.και δεν μπαινει σε recovery mode εμφανιζει μονο πιξελς

Περνάς νέα rom ή ξαναπερνάς το cwm.

Καλησπέρα σας

Σήμερα μόλις παρέλαβα το κινητό από GearBest και δυστυχώς μάλλον έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να βρει καθόλου σήμα σε καμία από τις δύο κάρτες (Cosmote, Vodafone). Λίγο που το έψαξα βλέπω ότι δεν έχει πρόβλημα με τα IMEI. Δοκίμασα να κάνω OTA Update αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ??

Ευχαριστώ πολύ.

Xiaomi Mi9T Pro

Ποσο παλιες ειναι οι καρτες σου?Εαν ειναι πανω απο 4-5 χρονια,ισως φταινε.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ποσο παλιες ειναι οι καρτες σου?Εαν ειναι πανω απο 4-5 χρονια,ισως φταινε.

Η μια κάρτα είναι 1-2 χρονών (Cosmote) η δεύτερη 2 μηνών (Vodafone)

Xiaomi Mi9T Pro

Παιδιά μήπως έχει κανείς πρόβλημα με το ακουστικό? Όταν μιλάω στην αρχή τους ακούω κομπλέ και μετά από λίγο ανεβοκατεβαίνει η ένταση.

Μήπως υπάρχει καμία ROM ή καμία ρύθμιση που θα πρέπει να βάλω/κάνω ώστε να είναι κομπλέ?

Ευχαριστώ πολύ.

• 2 weeks later...
παιδια εχει κανενας θεμα με το βιντεο;;;τραβηξα τις μικρες ενα βιντεο κ μου δειχνει καρε καρε κ μια γραμμη που αλλαζει το χρωμα.το χει κανενας;

παιδια εχει κανενας θεμα με το βιντεο;;;τραβηξα τις μικρες ενα βιντεο κ μου δειχνει καρε καρε κ μια γραμμη που αλλαζει το χρωμα.το χει κανενας;

Μπα όχι....δοκίμασε να παιξεις ένα άλλο βιντεο. στο κάνει σε όλα όσα τραβηξες με την καμερά σου? Δοκίμασε να κατεβασεις μια αλλη καμερα απο το google play store και δες αν στο κανει και εκει.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα , μετά από 1 χρόνο που έχω το τηλέφωνο, όταν χρησιμοποιώ το wi-fi , η μπαταρία φτάνει στο 70 % και μετά κλείνει. Το τηλέφωνο δεν ξανά ανοίγει αν δεν το φορτίσω. Είναι θέμα μπαταρίας ή λογισμικού? Έχει χρησιμοποιήσει κανένας την έκδοση του Android 5? Αξίζει? Σας ευχαριστώ .

• 2 weeks later...

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση....

Έχω πάρει το κινητό στη γυναίκα μου και ξαφνικά πριν κανα 2 ημερες έκανε κατι γραμμές η οθόνη και μετά έκλεισε.

Απο τότε δεν ξανανοιξε ποτε...

Μήπως το έχετε συναντήσει αυτό?

Το έβαλα σε φόρτιση, τίποτα. Έβγαλα μπαταρία, την ξανα έβαλα αλλά τίποτα.

Πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξεις rom. Αν δεν φτιάξει τότε μάλλον έχει βλάβη.

και εγω εχω θεμα τις τελευταιες μερες...κανει επανεκινησεις μονο του αλλα ανοιγει και δεν ζηταει πιν, επανερχεται στην κατασταση που ηταν!!! καμια ιδεα??

και εγω εχω θεμα τις τελευταιες μερες...κανει επανεκινησεις μονο του αλλα ανοιγει και δεν ζηταει πιν, επανερχεται στην κατασταση που ηταν!!! καμια ιδεα??

Παιδιά τέτοιου είδους φαινόμενα τα έχουμε ξαναπεί. Τα αντιμετωπίζετε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν επιμένει το πρόβλημα πάτε σε αντικατάσταση rom.

Καινούργια μπαταρία από Ελλάδα που θα βρούμε ξέρει κάποιος? Λόγο cc δεν κουνιετε φύλο από Κίνα.

Στο wap5.gr είχα βρει digitizer. Ρίξε μια ματιά μήπως έχει μπαταρία.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση, η εταιρία έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα της update σε android 5.0. Ξέρει κανείς πως γίνεται;

• 3 weeks later...
Παιδες καλησπερα.μολις εβαλα γλυφιτζουρι...θελω ομως να κανω restore αλλα δεν εχει cwm recovery.δεν εχει καποιο??

Που μπορώ να βρώ την lollipop ρομ καθώς και οδηγίες πως θα την περάσω; Στο επίσημο site δεν δουλεύει κανένα Link ουτε στο needrom επίσης.
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Που μπορώ να βρώ την lollipop ρομ καθώς και οδηγίες πως θα την περάσω; Στο επίσημο site δεν δουλεύει κανένα Link ουτε στο needrom επίσης.

Στο doogee.cc δουλευει μια χαρα

Edited by giannnis12

Γιατί δεν μπορώ να μπώ σε αυτό το site;

Ποια ειναι η ακριβής διεύθυνση;

Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Γιατί δεν μπορώ να μπώ σε αυτό το site;

Ποια ειναι η ακριβής διεύθυνση;

Λαθος μου απο πανω :) http://www.doogee.cc

http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html

Edited by giannnis12

• 4 weeks later...
Καλησπέρα ,έχω το τηλέφωνο 14 μήνες και έχω περάσει την έκδοση κιτκατ 4.4 2014-11-18.Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αναβάθμιση σε λολιποπ,αν θα δω κάποια βελτίωση στη χρήση του και αν τελικα αναβαθμίσω θα σβήστουν και τα αρχεία και προγράμματα που έχω εγκαταστήσει ;