freemind11 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 το εχει η κοπέλα μου εδώ και 8 μήνες και με μέτρια χρήση της κρατάει μισή μέρα... ξέρει κανείς τι παίζετε? έχετε το ίδιο πρόβλημα ή χρειάζεται να κάνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 με αυτη την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el Ναι και με αυτή μπορείς να κάνεις δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hajis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδιά καλησπέρα , ήρθε προχτές από κίνα το μικρό κτήνος που λέγεται DG800 , αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζεται αν υπάρχει καμιά aftermarket μπαταρία με περισσότερα mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 το εχει η κοπέλα μου εδώ και 8 μήνες και με μέτρια χρήση της κρατάει μισή μέρα... ξέρει κανείς τι παίζετε? έχετε το ίδιο πρόβλημα ή χρειάζεται να κάνει κάτι Για να λες κοπέλα, φαντάζομαι όλη μέρα data ανοιχτά και facebook τα πάντα όλα. Δεν τη παλεύει το κινητάκι. On demand μόνο. Στη δικιά μου έχω τη ROM που είχε βγει 15/8/2014 μιας προσωπικά και έχει τη καλύτερη απόδοση σε μπαταρία. Πολύ καιρό πριν είχα γράψει επίσης πως υπήρχε το bug με το backtouch που δεν ξέρω αν έχει λυθεί. Αν είναι κλειστό το service το κινητό ρουφάει ματαρία Non-stop. το έχω πάντα ανοιχτό (απενεργοποιημένες όλες τις υποεπιλογές) και έχω βάλει ταινία πάνω στις επαφές (αν και πλέον χρησιμοποιεί το χρωματιστό καπάκι που δεν έχει αφή στη πλάτη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Great News! We are going to release Android5.0 Upgrading in addition for models below, dear customers who had bought these models can upgrade with firmware we are going to release . And you can also purchase the Android 5.0 version smartphones from now on, thank you! DOOGEE DG280 LEO DOOGEE DG800 Valencia DOOGEE DG310 Vayager2 please follow us to get the latest news of it, or you can also pay attention to the official service page: http://www.doogee.cc/service.html Γλειφιτζουρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Great News! We are going to release Android5.0 Upgrading in addition for models below, dear customers who had bought these models can upgrade with firmware we are going to release . And you can also purchase the Android 5.0 version smartphones from now on, thank you! DOOGEE DG280 LEO DOOGEE DG800 Valencia DOOGEE DG310 Vayager2 please follow us to get the latest news of it, or you can also pay attention to the official service page: http://www.doogee.cc/service.html Γλειφιτζουρι! Τελικά αρχίζει να μου αρέσει η doogee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Άρα τα λεγόμενα μου επαληθεύονται άντε να δούμε ποια μέρα θα την ανεβάσουν να την περάσω γιατί έχουμε και πανελλήνιες.Ερώτηση επειδή είμαι root αν περάσω το γλειφιτζούρι να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα; θα χάσω το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 ναι το root θα χαθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 ναι το root θα χαθει πιο πολύ φοβάμαι για bootloops επειδή είμαι ροοτ ισχύει; Έχω πάθει πολλά bootloop αλλά πάντα το επανεφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 πιο πολύ φοβάμαι για bootloops επειδή είμαι ροοτ ισχύει; Έχω πάθει πολλά bootloop αλλά πάντα το επανεφερα στο δικο μου το dg310 απο rom με ροοτ οταν περασα την μαμα δεν ειχα θεμα, απλα το ροοτ ξανα μου κανει πολυ ωρα να γινει σε αναμωνη την lollipop και βλεπουμε :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE LOLIPOP ΓΙΑ ΤΟ DG800 ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...... http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΖΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΤΟ ΕΣΕΤ ΑΦΤΩ ΠΕΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΗΤ ΝΑΝΕ ΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ???? http://postimg.org/image/7oblg7aq9/ Edited May 23, 2015 by rossi2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE LOLIPOP ΓΙΑ ΤΟ DG800 ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...... http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΖΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΤΟ ΕΣΕΤ ΑΦΤΩ ΠΕΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΗΤ ΝΑΝΕ ΙΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ???? http://postimg.org/image/7oblg7aq9/ αυτά τα antivirus είναι γεγονός ότι πάντα βγάζουν ότι βρέθηκαν ιοί αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βλαβεροι malware. Δεν παθαίνει τίποτα μην το καθαρίσεις γιατί μπορεί να μην δουλέψει η διαδικασία σωστά. Κάποιες λειτουργίες χρειάζονται αυτά τα αρχεία που τα antivirus τα δείχνουν για ιούς εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι είδα το βίντεο αλλά να συνδέσω το κινητό με βγαλμενη την μπαταρία και κλειστό η να το συνδέσω κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 αυτά τα antivirus είναι γεγονός ότι πάντα βγάζουν ότι βρέθηκαν ιοί αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βλαβεροι malware. Δεν παθαίνει τίποτα μην το καθαρίσεις γιατί μπορεί να μην δουλέψει η διαδικασία σωστά. Κάποιες λειτουργίες χρειάζονται αυτά τα αρχεία που τα antivirus τα δείχνουν για ιούς εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι είδα το βίντεο αλλά να συνδέσω το κινητό με βγαλμενη την μπαταρία και κλειστό η να το συνδέσω κανονικά; OK ευχαριστω φιλε θα απενεργοποιησω το εσετ δε λεει αν βγαζης τη μπαταρια εχω ανοιξη το αρχειο που περιγραφη τη διαδικασια και θα το κανω......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 OK ευχαριστω φιλε θα απενεργοποιησω το εσετ δε λεει αν βγαζης τη μπαταρια εχω ανοιξη το αρχειο που περιγραφη τη διαδικασια και θα το κανω......... θα το περάσω και εγώ σε κάνα δυο ώρες έως τότε αν το έχεις περάσει πες μας τις εντυπώσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 θα το περάσω και εγώ σε κάνα δυο ώρες έως τότε αν το έχεις περάσει πες μας τις εντυπώσεις σου ΜΟΥ ΒΓΑΖΗ ΑΦΤΩ ΤΩΡΑ...???? ΔΕ ΜΟΥΧΗ ΞΑΝΑΤΥΧΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΕ>??? http://s21.postimg.org/3nj9ora5z/Screenshot_3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τα μάτια μας βρε φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τα μάτια μας βρε φίλε. σορρυ απο κεχτημενη ταχυτητα ξερουμε τι εινε αφτω που πεταει το ρημαδι???/:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 σορρυ απο κεχτημενη ταχυτητα ξερουμε τι εινε αφτω που πεταει το ρημαδι???/:worry: Πάνω στο πέρασμα στο πετάει; ότι λέει error είναι κάτι δεν πάει καλά. Το να περαστεί η νέα έκδοση με μπαταρία και ανοιχτό λίγο δύσκολο μου ακούγεται. Μήπως γι αυτό το λόγο να σου βγάζει error; μην πανικοβαλεσε ξανά προσπάθησε να ξέρεις πάντα να σταματάς τα antivirus γιατί μόλις εντοπισουν κάτι το καταστρέφουν πριν καν πατήσεις διαγραφή ιού. Ένας λόγος ακόμα να σου έβγαλε error εγώ θα ξανακατεβαζα το αρχείο και θα έκανα τα βήματα . εξάλλου το έχω πάθει κατά το πέρασμα προσπάθησα 3 φορές ακόμα και όλα εντάξει. Είχα πολλά error στην παλιά έκδοση που πέρασα αλλά τα κατάφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Πάνω στο πέρασμα στο πετάει; ότι λέει error είναι κάτι δεν πάει καλά. Το να περαστεί η νέα έκδοση με μπαταρία και ανοιχτό λίγο δύσκολο μου ακούγεται. Μήπως γι αυτό το λόγο να σου βγάζει error; μην πανικοβαλεσε ξανά προσπάθησε να ξέρεις πάντα να σταματάς τα antivirus γιατί μόλις εντοπισουν κάτι το καταστρέφουν πριν καν πατήσεις διαγραφή ιού. Ένας λόγος ακόμα να σου έβγαλε error εγώ θα ξανακατεβαζα το αρχείο και θα έκανα τα βήματα. τοκλισα το εσετ ξανακατεβασα το αρχειο δε μουμπλοκαρει τιπωτα μολις παο να τρεξω το SPMULTI μου πεταει αφτω το σφαλμα και λεω μηπως θελει κατι??? και στη συνεχεια πεταει αφτω ( read login mode fail!) χμ παρατηρησα κατι το φλασ τουλ αφτω δεν υποστιριζη μτκ6582 μπορει να φταιει αφτω θα κατεβασω αλλη βερζιον που υποστηριζη μτκ6582 να δικιμασω.. αν βρειτε και εσεις κατι πειτε... Edited May 23, 2015 by rossi2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 τοκλισα το εσετ ξανακατεβασα το αρχειο δε μουμπλοκαρει τιπωτα μολις παο να τρεξω το SPMULTI μου πεταει αφτω το σφαλμα και λεω μηπως θελει κατι??? και στη συνεχεια πεταει αφτω ( read login mode fail!) χμ παρατηρησα κατι το φλασ τουλ αφτω δεν υποστιριζη μτκ6582 μπορει να φταιει αφτω θα κατεβασω αλλη βερζιον που υποστηριζη μτκ6582 να δικιμασω.. αν βρειτε και εσεις κατι πειτε... Θα προσπαθήσω να την περάσω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλημερα στην παρεα.εχθες παρηγγειλα 2 doogee στην τιμη των 72 ευρω (το ενα).ειμαι ηδη κατοχος samsung galaxy s2 και δεν θελω τρελα πραγματα (οτι κανω με το s2 απλα με 2 καρτες).τι λετε εκανα καλη επιλογη??επισης βοηθηστε με λιγο.το κινητο μας περνει root και custom και αν ναι ειναι αξιοπιστες?ευχαριστω και καλως σας βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καταρχάς για να δουλέψει πρέπει να μετονομασουμε όλα τα κινέζικα αρχεία σε αγγλικά αλλιώς δεν διαβάζει το scatter αλλά εμένα μου κρασαρει το checksum και χωρίς αυτό δε γίνεται τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Καταρχάς για να δουλέψει πρέπει να μετονομασουμε όλα τα κινέζικα αρχεία σε αγγλικά αλλιώς δεν διαβάζει το scatter αλλά εμένα μου κρασαρει το checksum και χωρίς αυτό δε γίνεται τίποτα εγω καταφερα και εβαλα τα αρχεια στο προγραμμα αλλα στη διαδικασια για να βρη com port τιπωτα να ρωτησω αμα περασουμε την ρομ με το sp flash tool ποιο ευκολο δεν εινε??? εδω σχολιο απο το βιντεο τους στο youtube I'm flashing mine using SP Flash Tool since it's easier to use than SP Multi Port, everything seems fine so far, 43% flash download παντως πως σηκωσαν ρομ στο επισημω σαητ χωρις να την εχουνε δοκιμαση τι να πω τστστστ.. Edited May 23, 2015 by rossi2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) καλησπερα σας καντε το update μεσω του sp flash tools με οδηγιες απο αυτο το βιντεο το δοκιμασα με τις οδηγιες της doogee αλλα στην αρχη ειχα θεμα με το checksum και το δοκιμασα με sp tools που το εχω ξαναδουλεψει και πετυχε, οποτε πλεον εχω android 5 (για να ζηλεψετε σας λεω οτι παει σφαιρα και δεν εχει κανενα προβλημα συμβατοτητας!) Edited May 23, 2015 by greg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καλησπερα σας καντε το update μεσω του sp flash tools με οδηγιες απο αυτο το βιντεο το δοκιμασα με τις οδηγιες της doogee αλλα στην αρχη ειχα θεμα με το checksum και το δοκιμασα με sp tools που το εχω ξαναδουλεψει και πετυχε, οποτε πλεον εχω android 5 (για να ζηλεψετε σας λεω οτι παει σφαιρα και δεν εχει κανενα προβλημα συμβατοτητας!) και εγω ετσι πιστευα αλλα το root δε χαθηκε, οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα σου δινει τη δυνατοτητα για backup απ το προηγουμενο λογισμικο προσπαθω με το flashtool και παιρνω error για τα port οταν ειναι να ξεκινισει η διαδικασια....μπορεις να με βοηθησεις μεσο teamviwer για τα drivers ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts