Jump to content

Doogee DG800

Manux_oS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθησα να περασω το update που βρηκα εδω http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html αλλα μάλλον κατι δεν κανω σωστα. Υπαρχει κανεις που να το εχει κανει?

• Απαντήσεις 748
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εκανα. Το πιο δυσκολο ειναι να περασεις τα drivers σωστα. Εχει καποια βιντεο στο YouTube και ειναι ενα που το εχει κανει ελληνας αλλα για το doogee DG 550. Ακολουθησε τον οδηγο. Ειναι ακριβως το ιδιο εκτος απο τα αρχεια.
The Venus Project

εμενα το κινητο μου στον αριθμο εκδοσης γραφε <<DOOGEE-VALENCIA-DG800-Android4.4-2014_08_29>> ενω στην επισημη doogee η ημερομηνια ειναι 2014_08_15 πως γιενται αυτο μηπως γωωριζει κανεις?

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να το αγοράσω για τον πατέρα μου. Αξίζει τα λεφτά του?

Στο to2c που ρώτησα μου είπαν πως δεν το κάνουν root... Έχετε καμιά ιδέα? Για να αφαιρέσω και τις κινεζιές από μέσα...

thanx

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Παιδια, εχει δοκιμασει κανεις σας αυτη την Rom: http://www.needrom.com/download/doogee-dg800-2/ ?

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να το αγοράσω για τον πατέρα μου. Αξίζει τα λεφτά του?

Στο to2c που ρώτησα μου είπαν πως δεν το κάνουν root... Έχετε καμιά ιδέα? Για να αφαιρέσω και τις κινεζιές από μέσα...

thanx

Μια χαρα κινητακι για τα λεφτα του, κομψο και γρηγορο.

Της κοπελας μου εδω και 3-4 μηνες δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα

Ρωτα τους και στο MiniDeal αν μπορουν να το rootαρουν και στη συνεχεια να αφαιρεσουν τις Κινεζικες εφαρμογες.

Coolpad F1 (8297W)

Μια χαρα κινητακι για τα λεφτα του, κομψο και γρηγορο.

Της κοπελας μου εδω και 3-4 μηνες δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα

Ρωτα τους και στο MiniDeal αν μπορουν να το rootαρουν και στη συνεχεια να αφαιρεσουν τις Κινεζικες εφαρμογες.

Από minideal το πήρες? Γενικότερα δεν έχω αποκομίσει θετικές κριτικές για τούτο το κινεζομάγαζο...

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Παιδιά αν κάνω την αναβάθμιση θα τα χάσω όλα τα δεδομένα? Και πολυμέσα και επαφές κτλπ???

Εγω σε μια που εκανα μεσω Ota δεν εχασα τιποτα...

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Εγω σε μια που εκανα μεσω Ota δεν εχασα τιποτα...

μεσω οτα δε μου βρισκει τιποτα..οπότε θα χρειαστώ μέσω flashtools να γινει η δουλεια..τα χάνω λοιπόν?

μεσω οτα δε μου βρισκει τιποτα..οπότε θα χρειαστώ μέσω flashtools να γινει η δουλεια..τα χάνω λοιπόν?

Δεν εχω δοκιμασει αλλα πιστευω οτι θα τα χασεις

Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Ενδιαφερομαι να αγορασω το DOOGEE DG800 VALENCIA απο Κινα.

Τα χαρακρτηριστικα και η τιμη του,μου αρεσουν.

Εχω κανει αναζητηση στο ιντερνετ σχετικα με τα Applications που μπορεις να εγκαταστησεις σε κινεζικα Smartphone,αλλα δεν εχω βρει ξεκαθαρη απαντηση.

Το συγκεκριμενο τηλεφωνο μπορει να κανει κανονικα εγκατασταση π.χ. facebook,twitter,παιχνιδια και αλλες εφαρμογες οπως ολοι φανταζομαι κατεβαζουμε απο το Google Play?

Το λεω αυτο γιατι,ο κολλητος μου αγορασε ενα Tablet απο κινα και δεν μπορουσε να κανει εγκατασταση καμια εφαρμογη!!

Ειχε ενα παραξενο κινεζικο Google Play με καμια 20αρια κινεζικες εφαρμογες και μονο αυτες,τις οποιες εβλεπα για πρωτη φορα και αυτο ηταν,τιποτε αλλο δεν μπορουσες να κανεις εγκατασταση ουτε και να κατεβασεις!

Γι'αυτο σας ρωταω,τι πρεπει να προσεξω με το κινητο,γιατι δεν θελω να την παθω σαν τον φιλο μου!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το οτι τα περισσοτερα κινεζικα κινητα δεν εχουν Java,αυτο επηρεαζει σε κατι την λειτουργια τους? Η γνωμη σας?

Παιδιά το έχω εδώ εδώ και πέντε μήνες είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Έχω αυτό με δύο GB ram.

Δεν νομίζω ότι έχει βγάλει έκδοση με 2 γιγα..μπορείς να δώσεις λινκ αγοράς;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου κάνει εντύπωση η υπερβολικά χαμηλή τιμή...για πάρτο στα χέρια σου πρώτα και μετά θα μας πεις...μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενδιαφερομαι να αγορασω το DOOGEE DG800 VALENCIA απο Κινα.

Τα χαρακρτηριστικα και η τιμη του,μου αρεσουν.

Εχω κανει αναζητηση στο ιντερνετ σχετικα με τα Applications που μπορεις να εγκαταστησεις σε κινεζικα Smartphone,αλλα δεν εχω βρει ξεκαθαρη απαντηση.

Το συγκεκριμενο τηλεφωνο μπορει να κανει κανονικα εγκατασταση π.χ. facebook,twitter,παιχνιδια και αλλες εφαρμογες οπως ολοι φανταζομαι κατεβαζουμε απο το Google Play?

Το λεω αυτο γιατι,ο κολλητος μου αγορασε ενα Tablet απο κινα και δεν μπορουσε να κανει εγκατασταση καμια εφαρμογη!!

Ειχε ενα παραξενο κινεζικο Google Play με καμια 20αρια κινεζικες εφαρμογες και μονο αυτες,τις οποιες εβλεπα για πρωτη φορα και αυτο ηταν,τιποτε αλλο δεν μπορουσες να κανεις εγκατασταση ουτε και να κατεβασεις!

Γι'αυτο σας ρωταω,τι πρεπει να προσεξω με το κινητο,γιατι δεν θελω να την παθω σαν τον φιλο μου!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το οτι τα περισσοτερα κινεζικα κινητα δεν εχουν Java,αυτο επηρεαζει σε κατι την λειτουργια τους? Η γνωμη σας?

με τις εφαρμογές που αναφέρεις δεν θα έχεις κανένα θέμα..τό έχει η γυναίκα μου και είναι καταπληκτικό...δεν κολλάει πουθενά...έχει play store

Το παρήγγειλα και εγώ για το φάδερ... Θα δούμε... Αυτό με την αφή δύο σημείων δεν πολυκατάλαβα αλλά βλέπουμε

Cube U30GT2

Το παρήγγειλα και εγώ για το φάδερ... Θα δούμε... Αυτό με την αφή δύο σημείων δεν πολυκατάλαβα αλλά βλέπουμε

Οπως το λεει δυο σημειων...προσωπικα δεν καταλαβα ποτε αν χρειάζονται παραπάνω από δύο δάχτυλα για ένα απλό χρήστη..Ακόμα και για έναν απαιτητικό δεν ξέρω που χρειάζονται τα παραπάνω σημεία...

Οπως το λεει δυο σημειων...προσωπικα δεν καταλαβα ποτε αν χρειάζονται παραπάνω από δύο δάχτυλα για ένα απλό χρήστη..Ακόμα και για έναν απαιτητικό δεν ξέρω που χρειάζονται τα παραπάνω σημεία...

Έλα ντε?? Έχουμε κανένα μέλος από το Τσέρνομπιλ που να το έχει πάρει να μας πει???

:lol::lol::lol::lol::lol:

Cube U30GT2

Είμαι και εγώ στην αναμονή... Όταν το έχω στα χέρια μου θα σας πω τη γνώμη μου... Για την ττιμή του πάντως είναι άψογο...

Το παρελαβα χθες.Τιμη 65 περιπου ευρω απο το ebay . Πρωτες εντυπωσεις αριστες.Το κινητο πεταει .Εχω κανει μεχρι στιγμης εγκατασταση skype, youtube.Καμερα καλη αλλα με αδυναμο φλας.Το WI-FI δουλευει κανονικα αλλα εχει λιγο μικροτερη εμβελεια.Γενικα για τα λεφτα του ειναι τελειο.Παρηγγειλα αλλο ενα.

Το παρελαβα χθες.Τιμη 65 περιπου ευρω απο το ebay . Πρωτες εντυπωσεις αριστες.Το κινητο πεταει .Εχω κανει μεχρι στιγμης εγκατασταση skype, youtube.Καμερα καλη αλλα με αδυναμο φλας.Το WI-FI δουλευει κανονικα αλλα εχει λιγο μικροτερη εμβελεια.Γενικα για τα λεφτα του ειναι τελειο.Παρηγγειλα αλλο ενα.

Καλορίζικο! 65 το έχω παραγγείλει κι εγώ. Σε πόσες ημέρες περίπου σου ήρθε;

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

ηρθε σε 22 ημερες με swiss post (συστημενο παραλαβη απο ελτα).Προσοχη μονο γιατι το στελνουν με φορτιστη us o oποιος ομως δουλευει οπως γραφει και στα 220 βολτ.Οποτε το φορτιζω με φορτιστη αλλου κινητου,αλλα παρηγγειλα απο το ebay και adaptor us to eu με 1,60ευρω (3 τεμαχια)

Το παρήγγειλα κι εγώ από τον ίδιο αλλά είναι η πρώτη μου αγορά στο ebay και δεν ξέρω αν όλα πήγαν καλά.

Πέρασαν 4 ημέρες και ακόμη δεν το έστειλε, ακόμη δεν πήρα tracking number!

Μπορεί κάποιος σας να μου πεί τί χρειάζεται να του γράψω για να πάει καλά η αγορά?

Καλησπερα εχω και γω το dg800 και σημερα ανακαλυψα νεα rom εδω https://drive.google.com/file/d/0B-eEVUUoOlT4TVc2TThBWnRIdGM/view?pli=1

Παραγγειλα και εγω απο το tο2c και μου ηρθε με τη νεα ρομ την DOOGEE-VALENCIA-DG800-Android4.4-2014_10_08_release το παλιο που εχω που πηρα απο το ebay πριν 1 μηνα εχει την παλια Rom

Ερωτηση: γιατι στην ιστοσελιδα τουσ εχουν την παλια ρομ και οχι τη νεα?

Αν ξερει κανεις ας γραψει. Οσοι παρηγγειλαν απο ebay με τα 67 ευρω ας πουν τι rom φοραει.

Δεν το εχω τσεκαρει παντως για να πω διαφορες, μου ηρθε σημερα το πρωι.

Θυμιζω οτι στην ιστοσελιδα τους εχουν δυο version αλλα οποια και να πατησεις την ιδια κατεβαζει.

Τι μυστηριοι ειναι αυτοι οι κινεζοι...............!!!

Στο xda παντως λενε για την νεα rom :

Fixed Problem:

1.Improves camera effects(solves auto white balance problems with red color)

2. Camera voice control off by default

Files that not have the same size compared with the old (2014 25th august) are :

- kernel

- system.img

- recovery.img

so I thing there is more things updated than they said....as usually

Edited by linguistgr

Παίδες, πάει και σε μένα η μπαταρία. Κρατάει 2 ώρες με πολλή χρήση που του κάνω. Ναι, 2 ώρες!!!! Τι μπορώ να κάνω;

Αυτό με το ενεργοποιημένο back panel-απενεργοποιημένα τα τικ, αρκεί; Σημείωση, έχω βάλει τώρα τη θήκη χωρίς το back touch.

Βοηθήστε με, είναι κρίμα το κινητό κατά τα άλλα να σπέρνει, αλλά να πέφτει συνέχεια η μπαταρία! Το φορτίζω 3 φορές τη μέρα δηλαδή και λίγες είναι πάλι!