pappasmix Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδιά βοήθεια...από εχθές στο κινητό πατιέται μόνο το back soft key χωρίς λόγο..δηλαδή ανοίγω ένα μενού και με πάει στη προηγούμενη σελίδα.. κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων και μετά από λίγο κλείνει μόνη της...άλλες φορές η συχνότητα είναι ανά 5 περίπου δευτερόλεπτα ή συνεχόμενα..και άλλες φορές δεν με ενοχλεί για λεπτά και μετά επανέρχεται και πάλι το πρόβλημα.. ενέργειες που έχω κάνει για να το αποτρέψω: 1.καθάρισα την οθόνη καλά πάνω από το κουμπί 2.έβγαλα το screen protector 3.έβαλα την καινούργια ρομ από το site της DOOGEE που αναφέρεται και πιο πάνω όλες οι ενέργεις χώρις αποτέλεσμα.. παρακαλώ ενημερώστε με αν έχει κάπου αναφερθεί κάτι σχετικό Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδιά βοήθεια...από εχθές στο κινητό πατιέται μόνο το back soft key χωρίς λόγο..δηλαδή ανοίγω ένα μενού και με πάει στη προηγούμενη σελίδα.. κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων και μετά από λίγο κλείνει μόνη της...άλλες φορές η συχνότητα είναι ανά 5 περίπου δευτερόλεπτα ή συνεχόμενα..και άλλες φορές δεν με ενοχλεί για λεπτά και μετά επανέρχεται και πάλι το πρόβλημα.. ενέργειες που έχω κάνει για να το αποτρέψω: 1.καθάρισα την οθόνη καλά πάνω από το κουμπί 2.έβγαλα το screen protector 3.έβαλα την καινούργια ρομ από το site της DOOGEE που αναφέρεται και πιο πάνω όλες οι ενέργεις χώρις αποτέλεσμα.. παρακαλώ ενημερώστε με αν έχει κάπου αναφερθεί κάτι σχετικό Το έχω πάθει με άλλο κινητό και έφταιγε η οθόνη αφής .Μόλις άλλαξα το digitizer ( μου το έστειλαν σε εγγύηση οι Κινέζοι ) όλα καλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το έχω πάθει με άλλο κινητό και έφταιγε η οθόνη αφής .Μόλις άλλαξα το digitizer ( μου το έστειλαν σε εγγύηση οι Κινέζοι ) όλα καλά . Οκ θα επικοινωνήσω με το κατάστημα αγοράς...το κινητό που το έπαθες ήταν επώνυμο; Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Οκ θα επικοινωνήσω με το κατάστημα αγοράς...το κινητό που το έπαθες ήταν επώνυμο; Ένα DOOGEE DG300 .Αγορασμένο από banggood.com .Το έπαθε μετά από 6 μήνες χρήσης .Το άλλαξα το Ιούλιο και έκτοτε δουλεύει χωρίς πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) παιδια εχει κανεις προβλημα με το touch?το δικο μου δεν περνει χαμπαρι μαλλον το digitizer τα επαιξε. Μάλλον αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. εχω μιλήσει με geekbuying και μου έστειλαν να κανω δυο τρία πράγματα software reset it to factory, if it is the same, it maybe a soft ware problem, you can install the firmware here http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/06/14/stock-firmware-for-doogee-dg800-mtk6582-quad-core-smartphone/ please try more times, step by step.As many customers try and prove helpful . If it still the same,please 1. installed suitable version of the Advanced User Manager RE Manager, open the RE Manager, point as read-write, then backup the SYSTEM / usr / Keylayout / qwerty .kl files under the / sdcard / . 2. and then select SYSTEM / usr / Keylayout / qwerty.kl file, choose Modify permissions Open mode as Open with a text editor,changed the KEY 127 SEARCH WAKE-DROPPED to KEY 127 BACK WAKE-DROPPED, save and exit. (it is to change the search key KEY 127 SEARCH for return key KEY 127 BACK.) 3 . Turn it off, remove the battery (must do, as the system will re-read this document, or invalid), and then put it back and open the phone, you will find the key is ok. Ξέρει κανείς αν το link που μου έδωσε το geekbuying είναι η ρομ που δίνει η doogee; Την rom της DOOGEE την έχω ήδη περάσει χωρίς αποτέλεσμα... Έκανα και την διαδικασία που μου έστειλε το geekbuying όπως αναφέρω πιο πάνω αλλα το προγραμμα που φλασάρω μου βγάζει ένα σφάλμα την ώρα που παταω start all Edited October 1, 2014 by pappasmix Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 φιλε μου εγω το εστειλα για επισκευη δεν την παλευα να κανω ολη αυτη την διαδικασια γιατι δεν ειναι και δικο μου ειναι ενως φιλου και δεν θελω να πειραματιστω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημερα σας μολις πριν λιγω παρελαβα το DOOGEE DG800 VALENTHIA εβγαλα κατι φωτο και ειχα και φουλ αντηλια εξω επιτηδες να δω διορθωση ηθελα σας τι βαζω να μοιραστω μαζι σας..αν καποιος εχει να μου πει κατιαπο θεμα ριθμυσης ευχαριστως να το ακουσω........... http://s15.postimg.org/kgh3hdsqz/IMG_20141013_185923.jpg http://s3.postimg.org/gzk93vfcj/IMG_20141013_190004.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) την εκανα την ΠΑΤΑΤΑ...........:cry::cry::cry: καλησπερες μια ερωττηση οποιως ξερη ας βοηθηση ...ΕΒΑΛΑ στο DOOGEE DG800 τον νεο ρομ απο το σαητ το δικο τους και τωρα δε μου εμφανιζη το εικονιδιο που παταω να γυριση στη μπροστινη καμερα εχει τυχη σε αλλων οποια βοηθεια την δεχωμε ( εβαλα και την προηγουμενη ρομ τωρα δε τσεκαρα ποια ειχα αλλα εβαλα μια ποιο πριν απο αυτη τιπωτα... καπου ειχα δει καπου απο το μενου εκει που χη το ρεκοβερυ καναμε ρεσετ σε καμερα η σε κατι που μπορει ναχαμε προβλημα αλλα δε θυμαμε που τοχα δει Edited October 13, 2014 by rossi2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπερα παιδια, αυριο θα δω μια φιλη μου που εχει το συγκεκριμενο κινητο εδω και μερικους μηνες. Αξιζει να ασχοληθω να της περασω την νεα ρομ απ' της σιτε της Doogee ή να το αφησω ως εχει? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 την εκανα την ΠΑΤΑΤΑ...........:cry::cry::cry: καλησπερες μια ερωττηση οποιως ξερη ας βοηθηση ...ΕΒΑΛΑ στο DOOGEE DG800 τον νεο ρομ απο το σαητ το δικο τους και τωρα δε μου εμφανιζη το εικονιδιο που παταω να γυριση στη μπροστινη καμερα εχει τυχη σε αλλων οποια βοηθεια την δεχωμε ( εβαλα και την προηγουμενη ρομ τωρα δε τσεκαρα ποια ειχα αλλα εβαλα μια ποιο πριν απο αυτη τιπωτα... καπου ειχα δει καπου απο το μενου εκει που χη το ρεκοβερυ καναμε ρεσετ σε καμερα η σε κατι που μπορει ναχαμε προβλημα αλλα δε θυμαμε που τοχα δει καλημερα..επισης η καμερα η μπροστινη δε δουλεβη ...τωρα με τη νεα ρομ δε συμβαδιζη κατι τι να πω.....οποια βοηθεια δεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εγω περασα κανονικα την νεα ρομ απο το σαιτ της doogee με flash tools και ολα ειναι μια χαρα και βελτιωθηκε και η αυτονομια. Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εγω περασα κανονικα την νεα ρομ απο το σαιτ της doogee με flash tools και ολα ειναι μια χαρα και βελτιωθηκε και η αυτονομια. καλησπερα και γω με φλας τουλ την περασα κανωνικα οπως λεει..... αλλα μετα νο καμ εμπρως ετρεξα και ενα προγραμμα μου δινη την πισω καμερα και την μπρωστα μου λεει νοτ αβεημπλ και η πισω καμ οταν παει να εστιαση κανη ενα μικρο θορυβω...ενα τικ ψιλο πολλη............. εινε για να παω να πεξω λοττο λεμε την τυχη μου μεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Προσπαθώ να περάσω την καινούρια ROM (Download) αλλά το sp flash μου βγάζει μήνυμα "PMT changed for the ROM, it must be downloaded." :blink: . Εσύ είχες κανένα πρόβλημα ;; Έκανες Download η firmware Upgrade ;;; P.S. Το τηλέφωνό μου αναγνωρίζεται κανονικά από το flash tools . Και εγώ την πάτησα με αυτό το prob. Με λίγο ψάξιμο στο google θα δεις θέλει να επιλέξεις Firmware update (αν θυμάμαι καλά) δοκίμασε τα και τα 2 δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Όσο για τη φωτογραφική βάλτε το Lenovo Super Cam. Στο δικό μου κάνει θαύματα Edited October 14, 2014 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αξίζει να το αγοράσει κανείς ή να κοιτάξει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) Παιδια η τελευταια διαθεσιμη για το κινητο Rom, ειναι αυτη εδω? (http://www.needrom.com/download/doogee-dg800-2/) Το flash tools που το βρισκουμε? Η διαδικασια ειναι απλη να φανταστω? Αν υπαρχει link απο καποιον οδηγο σε οποιαδηποτε γλωσσα, θα 'ταν ευπροσδεκτος! Edited October 15, 2014 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2616 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καταρχήν να απαντήσω σε όσους ρωτάνε αν αξίζει. Για τα λεφτά του είναι φοβερό! Η κάμερα πολύ καλή (και η μπροστινή φοβερή ποιότητα) εκτός από το βίντεο. Για απλή χρήση είναι ότι πρέπει. Για πιο σύνθετη χρήση θα αντεπεξέλθει χωρίς lag αλλά.... θα ρουφήξει την μπαταρία και θα ζεματίσει από πίσω ο επεξεργαστής. Έκανα ροοτ σήμερα με το kingo root. Για όποιον θέλει να μάθει πως.... θα τον απογοητεύσω. Μάλλον στην τύχη το κατάφερα. Πάντως γίνεται σε fast boot mode και βλέπει το κινητό σαν htc (?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μολις το παρελαβε σημερα φιλος και το περιεργαστηκαμε ,μου αρεσε η ποιοτητα του κουτιου και του φωρτιστη,καλες καμερες και μπρος και πισω κατα τάλλα απιστευτο λαγκαρισμα και σε συγκριση με το T6s και των 2 κορων μας τραγικα πιο αργο,οθονη μετριοτατη,επισης το τηλ. φαινετε καλη η κατασκευη του αλλα ειναι αστεια-υπερβολικα μεγαλα τα πανω κατω bezels! Δεν ξερω αν αξιζει η αγορα του,φθηνο ειναι αλλα με 25$ παραπανω αγοραζει κανεις το κλασεις ανωτερο Xiaomi Hongmi 1S και με 25$ λιγοτερα το Thl T6s! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 φιλε μου εγω το εστειλα για επισκευη δεν την παλευα να κανω ολη αυτη την διαδικασια γιατι δεν ειναι και δικο μου ειναι ενως φιλου και δεν θελω να πειραματιστω. Το έστειλα τελικά πίσω στις 9/10 και απο τις 20/10 μου έχει βγάλει στο 17track 深圳市深南中投递站, 未妥投, Unsuccessful delivery και ελτα ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ, Addressee cannot be located..έχω στέιλει δύο μηνύματα απο τις 20/10 στη wendy του geekbuying που είχα την μέχρι τώρα επικοινωνία χωρίς να μου έχει απαντήσει..πρέπει να ανησυχώ; Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimospap87 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καλημερα σας. Προσφατα μπηκα στην παρεα σας και θελω να ρωτησω και γω κατι. Εχω παρει κ εγω το dg800 εδω και κανα διμηνο και βασικα εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος, για τα λεφτα του. Εδω και καμια βδομαδα μου βγαζει καποια προβληματα ομως, οπως το οτι δεν κραταει αρχειο κλησεων, οποτε δεν μπορω να δω αναπαντητες, δεν μπορω να προσθεσω επαφες, και αλλα διαφορα μικροπραγματα. Βρηκα ενα software απο την ιδια την doogee εδω http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html. Ελπιζω να διορθωσει τα θεματακια. Το προβλημα ειναι οτι δεν νιωθω πως μπορω να το εγκαταστησω. Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Καλημερα σας. Προσφατα μπηκα στην παρεα σας και θελω να ρωτησω και γω κατι. Εχω παρει κ εγω το dg800 εδω και κανα διμηνο και βασικα εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος, για τα λεφτα του. Εδω και καμια βδομαδα μου βγαζει καποια προβληματα ομως, οπως το οτι δεν κραταει αρχειο κλησεων, οποτε δεν μπορω να δω αναπαντητες, δεν μπορω να προσθεσω επαφες, και αλλα διαφορα μικροπραγματα. Βρηκα ενα software απο την ιδια την doogee εδω http://www.doogee.cc/servicexiazai_detail/newsId=80.html. Ελπιζω να διορθωσει τα θεματακια. Το προβλημα ειναι οτι δεν νιωθω πως μπορω να το εγκαταστησω. Καμια βοηθεια? Δοκιμασε το μπορει να στρωσουν τα πραγματα...αυτο που βρηκες ειναι η πιο προσφατη ROM για το κινητο Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδιά γιατί θέλω να το αγοράσω για τον πατέρα μου, είναι κομπλέ και πλήρως λειτουργικό έτσι όπως έρχεται από την μαμα του; Ή πρέπει να πειράξουμε τίποτα για να δουλεύει κομπλε σε όλα του; Ευχαριστώ :) Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδιά γιατί θέλω να το αγοράσω για τον πατέρα μου, είναι κομπλέ και πλήρως λειτουργικό έτσι όπως έρχεται από την μαμα του; Ή πρέπει να πειράξουμε τίποτα για να δουλεύει κομπλε σε όλα του; Ευχαριστώ :) Εγω τουλαχιστον δεν χρειαστηκε να αλλαξω τιποτα...λειτουργικοτατο απο την πρωτη στιγμη...επιπλεον κανεις τις αναβαθμισεις μεσω OTA...μονο το κολπο με το αλουμινοχαρτο εκανα που ειναι πανευκολο για την ενισχυση του WiFi..περιμενε να το παρεις απο Ελλαδα λογικα μεσα στο μηνα με 2 χρονια εγγυηση.. Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εγω τουλαχιστον δεν χρειαστηκε να αλλαξω τιποτα...λειτουργικοτατο απο την πρωτη στιγμη...επιπλεον κανεις τις αναβαθμισεις μεσω OTA...μονο το κολπο με το αλουμινοχαρτο εκανα που ειναι πανευκολο για την ενισχυση του WiFi..περιμενε να το παρεις απο Ελλαδα λογικα μεσα στο μηνα με 2 χρονια εγγυηση.. Είσαι ωραίος! Ευχαριστώ :) Εε δεν αξίζει για μένα η εγγύηση καθώς είσαι και 40 ευρώ παραπάνω, βάζοντας άλλα 40 σε 1 χρόνο παίρνεις και καινουριο κινητό καλύτερο από αυτό... :) 89 με 129 ευρώ(άμα έρθει επίσημα αλλιως 179ευρώ έχει τώρα) έχει διαφορά μεγάλη για μένα... 1 χρόνο πιστεύω θα μου αντέξει :D Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siou_atha Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Εγω τουλαχιστον δεν χρειαστηκε να αλλαξω τιποτα...λειτουργικοτατο απο την πρωτη στιγμη...επιπλεον κανεις τις αναβαθμισεις μεσω OTA...μονο το κολπο με το αλουμινοχαρτο εκανα που ειναι πανευκολο για την ενισχυση του WiFi..περιμενε να το παρεις απο Ελλαδα λογικα μεσα στο μηνα με 2 χρονια εγγυηση.. Μια ερωτηση ρε παιδια.το κολπο με αλουμινοχαρτο πως το κανατε?Γιατι το εκανα οπως τις φωτο πιο πανω αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.Θα μπορουσε να δωσει καποιος διευκρινισεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μια ερωτηση ρε παιδια.το κολπο με αλουμινοχαρτο πως το κανατε?Γιατι το εκανα οπως τις φωτο πιο πανω αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.Θα μπορουσε να δωσει καποιος διευκρινισεις??? Οπως το περιγραφει πιο πανω...δεν ειδα τρελη διαφορα αλλα υπηρξε γιατι εκει που το χρησιμοποιουσα συνηθως εκανε αποσυνδεσεις...μετα το αλουμινοχαρτο σταθεροποιηθηκε η συνδεση... Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts