Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σε όλους,

Κερδησα σήμερα σε κλήρωση ένα smart ρολόι, το SWISENT ORIZONS 7305.. Επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα, γνωρίζει κάνεις την μάρκα, είναι καλό το μοντέλο;; Επίσης, έχει ένα καλώδιο usb στο κουτί, αυτό είναι για φόρτιση από ότι κατάλαβα.. Πόση ώρα το φορτίζω την πρώτη φορά ξέρει κανείς;;;

Σας ευχαριστώ.!

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια τι λέτε για αυτό? Είναι καλή αγορά σε αυτά τα χρήματα?

http://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/axesouar/smartwatches-wearable-devices/acsalc00005/smart-watch-onetouch-alcatel-wave-short-pure-white

Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μια χαρά φαίνεται.

Δεν έχει Android wear βέβαια.

Παιδια τι λέτε για αυτό? Είναι καλή αγορά σε αυτά τα χρήματα?

http://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/axesouar/smartwatches-wearable-devices/acsalc00005/smart-watch-onetouch-alcatel-wave-short-pure-white

Μια χαρά φαίνεται.

Δεν έχει Android wear βέβαια.

Δηλαδή φίλε μου?

Παιδιά εχω 3 προβλήματα με το smartwatch:

α) Σε κάποια μηνύματα βλέπω αντι για χαρακτήρες τετραγωνάκια...

β) Στο phonebook βλέπω επίσης τετραγωνάκια στις επαφές, ενώ δεν μπορώ να δω την λιστα με τις επαφές.

γ) Δεν μπορώ να βρω πληκτρολόγιο ούτε στις Επαφές για αναζήτηση ούτε στα μηνύματα (δεν υπάρχει καν επιλογη για αποστολή μηνυματος)

Τι συμβαίνει?? Πως μπορώ να βαλω πληκτρολόγιο??

Να σημειώσω ότι εχω κατεβάσει στο κινητο το ΒΤ Notification, ενώ και το ρολόι δεν υποστηρίζει Ελληνικά (εχω επιλέξει αγγλικά)..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Εφαρμογή Android που φέρνει διάφορες εφαρμογές για wearables!

https://www.android.com/wear/

Αλλά αν σε καλύψουν οι εφαρμογές που έχει το Alcatel είσαι οκ!

Δηλαδή φίλε μου?

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα από κινα και συγκεκριμένα από το aliexpress το iwown i7. Είναι ένα smartwatch παρόμοιο με το pebble.

Έχει πολύ μεγάλη αυτονομία χάρη στην lcd οθόνη που διαθέτει, η οποία σημειωτέον είναι μόνιμα ανοικτη.

Το έχω τρεις ημέρες και η μπαταρία είναι στο 60%.

Επίσης, όλες οι λειτουργίες του είναι προσβάσιμες μέσω της οθόνης αφής και δεν έχει κανένα κουμπί.

http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB18CrQLFXXXXcnXXXXq6xXFXXX1/Newest-iwown-i7-band-fitness-tracker-Smart-Bracelet-Bluetooth-Wristband-Intelligent-Sports-Step-font-b-Sleep.jpg

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι:

• Pedometer
    Heart rate monitoring
    Καταγραφή δεδομένων για πολλές δραστηριότητες όπως pushups,tennis,basketball etc μέσω της εφαρμογής zeroner health.
    Ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης με δυνατότητα απόρριψης. Υποστηρίζει και τα ελληνικά του τηλ. καταλόγου.
    Ειδοποίηση για sms και ανάγνωση από το ρολόι, με υποστήριξη ελληνικών.
    Ειδοποίηση για εφαρμογές όπως facebook,whatsup,twitter και sκype.
    Κουμπί για λήψη φωτογραφίας από την κάμερα του κινητού.
    Έλεγχος του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής του κινητού.
    Backlight το οποίο ενεργοποιείται με την κίνηση του καρπού.
    Είναι συμβατό με android και ios.
    Μαγνητικό ακροφύσιο για φόρτιση.

Μερικά βίντεο με παρουσιάσεις του ρολογιού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο thread στο xda-developers.

Ή τιμή τού στο aliexpress ξεκινάει περίπου από τα 41 ευρώ και πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του.

Edited by tsahmatsis

Ειχα το smartwatch 2 της Sony και ειχα πολλα προβληματα τα οποία τελικα δεν λυθηκαν και το εχω στο συρταρι τωρα.

Εχετε να προτεινετε κατι αξιοπιστο γυρω στα 150 ευρω? Σ'αυτη την τιμη ειναι το smartwach 3 αλλα εχω καεί απ'αυτο και φοβαμαι τωρα.

Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω ενα smartwatch και θα ήθελα τη βοήθεια σας, είμαι ανάμεσα στο Motorola Moto 360 (2nd Gen) και στο Samsung Gear S2 Classic. Το ερώτημα μου είναι πιο από τα δυο έχει περισσότερα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη αυτονομία. Ευχαριστώ:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Ειχα το smartwatch 2 της Sony και ειχα πολλα προβληματα τα οποία τελικα δεν λυθηκαν και το εχω στο συρταρι τωρα.

Εχετε να προτεινετε κατι αξιοπιστο γυρω στα 150 ευρω? Σ'αυτη την τιμη ειναι το smartwach 3 αλλα εχω καεί απ'αυτο και φοβαμαι τωρα.

Εκτος απο το οτι χρειαζεται φορτηση καθε 2 περιπου μερες ή 3 στην δικια μου περιπτωση, το 3αρι ειναι μια χαρα αξιοπιστο και κανει πολυ καλη δουλεια !! Δεν εχω παραπονο !! Δεν ξερω βεβαια τι ακριβως ψαχνεις απο smartwatch......

Αναμφίβολα μία από τις πιο «μαγικές» λειτουργίες των smartwatch είναι η δυνατότητα να αλλάζουμε την εμφάνισή τους. Για τους φανατικούς των ρολογιών - και όχι μόνο - η συλλογή watchface μπορεί να γίνει πολύ εθιστική :p

Στο συγκεκριμένο thread θα προτείνουμε μόνο όσα προορίζονται για συσκευές με λειτουργικό Android Wear. Σημειώστε μόνο ότι θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει την εφαρμογή των watchface στο ρολόι. Οι πιο γνωστές είναι το WatchMaker και το Facer.

Ας προτείνουμε, λοιπόν, τα πιο όμορφα..

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολλά watchface είναι απλά όμορφα ή μιμούνται κάποιο γνωστό μοντέλο ακριβής ωρολογοποιίας.

Υπάρχουν όμως και κάποια καλοφτιαγμένα, με πολύ προσοχή και λεπτομέρεια που μεταμορφώνουν το smartwach και απογειώνουν τη χρηστικότητά του.

Για ψάξτε τις δημιουργίες του dotcompt ;)

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκτος απο το οτι χρειαζεται φορτηση καθε 2 περιπου μερες ή 3 στην δικια μου περιπτωση, το 3αρι ειναι μια χαρα αξιοπιστο και κανει πολυ καλη δουλεια !! Δεν εχω παραπονο !! Δεν ξερω βεβαια τι ακριβως ψαχνεις απο smartwatch......

Ευχαριστω για την απαντηση. Να δουλευει θελω. Το 2 μου χαλασε 3 φορες (εκανε επανεκινησεις απο μονο του) το πηγα 3 φορες αντιπροσωπεια, εκαναν απο 10-15 μερες την καθε φορα να μου το επιστρεψουν και την 4η φορα που χαλασε το αφησα στο συρταρι. Οποτε το μονο που θελω ειναι να κανει τη δουλεια του και μονο.

Ευχαριστω για την απαντηση. Να δουλευει θελω. Το 2 μου χαλασε 3 φορες (εκανε επανεκινησεις απο μονο του) το πηγα 3 φορες αντιπροσωπεια, εκαναν απο 10-15 μερες την καθε φορα να μου το επιστρεψουν και την 4η φορα που χαλασε το αφησα στο συρταρι. Οποτε το μονο που θελω ειναι να κανει τη δουλεια του και μονο.

Τετοια προβλγματα που ανεφερες ουτε κατα διανοια να κανει το 3 !! Μονο που το φορτιζω καθε 3 μερες ειναι το μονο πραγμα που πρεπει να λαβεις υπ'οψην !! Τα αλλα ολα ειναι μια χαρα !!!

Huawei smartwatch ή Moto 2nd gen.

Καλησπερα.Αν ειχατε δωροεπιταγη των 400 ευρω ποιο smartwatch θα επιλεγατε?

Διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Smartwatch 3 αλλά με ενοχλεί λίγο που δεν είναι σαν ρολόι κλασικό αλλά φέρνει σε πιο σπορ.

Οπότε κοίταγα και το onetouch της Alcatel. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο;

Το Smartwatch 3 ποια τα θετικά και ποια τα αρνητικά του;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Smartwatch 3 αλλά με ενοχλεί λίγο που δεν είναι σαν ρολόι κλασικό αλλά φέρνει σε πιο σπορ.

Οπότε κοίταγα και το onetouch της Alcatel. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο;

Το Smartwatch 3 ποια τα θετικά και ποια τα αρνητικά του;

Το Alcatel δεν τρέχει Android Wear (αν σε ενδιαφέρει)

Για το Sony Smartwatch 3 έχουμε δικό του thread και τα λέει όλα :cool:

Το Alcatel δεν τρέχει Android Wear (αν σε ενδιαφέρει)

Για το Sony Smartwatch 3 έχουμε δικό του thread και τα λέει όλα :cool:

Φαντάζομαι ότι είναι πιο future proof αν φοράει Android Wear γιαυτό και το σκέφτομαι αρκετά το συγκεκριμένο. Απλά φοβάμαι μην δεν με βολέψει λόγω εμφάνισης.

Εχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο αλλά λίγο πιο "ρολόι" στα ~150 ευρώ;

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον, ψαχνω κατι σαν το xiaomi mi band ΑΛΛΑ να δειχνει και την ωρα.

αγορα απο ελλαδα ή εξωτερικο. οσο φθηνοτερο, τοσο το καλυτερο

θα χρησιμοποιηθει με samsung galaxy s6

λοιπον, ψαχνω κατι σαν το xiaomi mi band ΑΛΛΑ να δειχνει και την ωρα.

αγορα απο ελλαδα ή εξωτερικο. οσο φθηνοτερο, τοσο το καλυτερο

θα χρησιμοποιηθει με samsung galaxy s6

Πάρε και ενα miband δεν θα το μετανιώσεις...

εγω θα παρω mi band.

για αλλο ατομο προοριζεται αυτο που ψαχνω, το οποιο θελει να βλεπει την ωρα

αν δεις στο geek νομίζω κάτι εχει στην κατηγορία 20 με 30 ευρώ

Παιδιά ποια η διαφορά του mi band 1s με το 2??? Ποιο είναι καλύτερο γιατί με ενδιαφέρει να το παραγγείλω?

Παιδιά ποια η διαφορά του mi band 1s με το 2??? Ποιο είναι καλύτερο γιατί με ενδιαφέρει να το παραγγείλω?

Αν δεν κάνω λάθος καλύτερο είναι το 1s..το άλλο νομίζω δεν έχει μετρητή καρδιακών παλμών

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)