Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγα λόγια για το LG G Watch R μετά από 2 είκοσι τετράωρα.

Δεν είναι τόσο μεγάλο στο χέρι όσο ίσως να φαίνεται και είναι πολύ ελαφρύ.

Θηρίο η μπαταρία (έξω από χθες το βράδυ τις 9 και τώρα στις 11.10 είναι με 28% και αρκετό παιχνίδι.

Οθόνη πολύ φωτεινή με ωραίο μαύρο/λευκό και πολύ ζωντανά χρώματα.

Τα υπόλοιπα εν καιρό...

Κ εγώ σ αυτό κατέληξα!

Περιμένω κ το τηλέφωνο επιτέλους, για να το παραγγείλω κ αυτό! :)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1. Δεν απενεργοποιείται

2. Μην ασχολείσαι με τους παλμούς, είναι απάτη

3. Έχει ενσωματωμένη εφαρμογή το ρολόι.

Εγώ θα ήθελα με τη σειρά μου να σε ρωτήσω κάτι... Όταν μιλάς από το ρολόι, οι ο άλλος πως σε ακούει από το τηλέφωνο του; Εμένα όλοι μου κάνουνε παράπονα ότι με ακούν πολύ χαμηλά, και στο βάθος. Αναγκάζομαι να φωνάζω ή να μεταφέρω την κλήση στο κινητό... Εσένα;

Συγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω γιατί λόγω χρόνου δεν μπήκα στο forum λίγες μέρες.

Λοιπόν έχω μιλήσει από το ρολόι καμιά 10ριά φορές και μάλιστα όλες τις φορές τους ρωτούσα πως ακούγομαι χωρίς να τους πω ότι μιλάω από ρολόι και όλοι μου είπαν πολύ καλά... Κανείς δεν έκανε παράπονα για αλλοιωμένο ήχο ή κάτι άλλο.

Όσον αφορά τους παλμούς επειδή το έχω ξανά αναφέρει δεν ξέρω αν είναι απάτη αλλά όταν περπατάς χαλαρά και δείχνει 170 παλμούς τότε ξενερώνεις για το ρολόι που πίστευες ότι είναι ένα τεχνολογικό θαύμα. Ο αισθητήρας μετρά στο πάνω μέρος του καρπού και είναι δύσκολο να αξιολογήσει σωστά άσε που από τις 10 φορές τις 7 σου λέει ξαναπροσπάθησε. Λάθος της samsung αν έβαλε την λειτουργία για τα μάτια του κόσμου. Απλά ξεφτιλίζονται.

Πάντως το ρολογάκι είναι πολύ καλό.

Σχετικά με τον ήχο της κάμερας πολύ εκνευριστικός ο ήχος κλείστρου. Πρέπει να βοηθήσει αν γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται έστω και με κάποια εφαρμογή.

Edited by rush2

Από τις οκτώ το πρωί έως και τώρα με όλα ενεργά και ambient mode on το Motorola360 είναι τώρα στο 26%.Άρα βγάζει άνετα μία working day.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το LG G Watch R από της 7 το πρωί με την οθόνη πάντα on είμαι τώρα στο 40%.

Μια χαρά είναι.

Ξ

Έχει κανείς καμια πρόταση για έξτρα charging wireless pad για το ΜΟΤΟ 360 ;

Κ εγώ αυτό κοιτάζω...Έμαθα ότι με το τελευταίο update αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες εκτός από 2 (δεν θυμάμαι ποιους) που τους δείχνει λίγο χαζά...

Αλλά πολύ τίμια πρόταση...

Πολυ καλό! Value for money φαίνεται.

Και επίσης όμορφο.

Το έχει κανένας;

Λένε αυτονομία 3 εβδομάδες.

Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα το πάρει για να το δούμε?

Αναφέρομαι στο weloop tommy

MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)

Συγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω γιατί λόγω χρόνου δεν μπήκα στο forum λίγες μέρες.

Λοιπόν έχω μιλήσει από το ρολόι καμιά 10ριά φορές και μάλιστα όλες τις φορές τους ρωτούσα πως ακούγομαι χωρίς να τους πω ότι μιλάω από ρολόι και όλοι μου είπαν πολύ καλά... Κανείς δεν έκανε παράπονα για αλλοιωμένο ήχο ή κάτι άλλο.

Όσον αφορά τους παλμούς επειδή το έχω ξανά αναφέρει δεν ξέρω αν είναι απάτη αλλά όταν περπατάς χαλαρά και δείχνει 170 παλμούς τότε ξενερώνεις για το ρολόι που πίστευες ότι είναι ένα τεχνολογικό θαύμα. Ο αισθητήρας μετρά στο πάνω μέρος του καρπού και είναι δύσκολο να αξιολογήσει σωστά άσε που από τις 10 φορές τις 7 σου λέει ξαναπροσπάθησε. Λάθος της samsung αν έβαλε την λειτουργία για τα μάτια του κόσμου. Απλά ξεφτιλίζονται.

Πάντως το ρολογάκι είναι πολύ καλό.

Σχετικά με τον ήχο της κάμερας πολύ εκνευριστικός ο ήχος κλείστρου. Πρέπει να βοηθήσει αν γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται έστω και με κάποια εφαρμογή.

Σου έστειλα pm.

Από τις οκτώ το πρωί έως και τώρα με όλα ενεργά και ambient mode on το Motorola360 είναι τώρα στο 26%.Άρα βγάζει άνετα μία working day.

Αντωνη πως τα παει τελικα απο μπαταρια τωρα που το εχεις αρκετο καιρο?

Επισης θα ηθελα να μου πεις αν δουλευουν σωστα οι ειδοποιησεις και το Navigate?

και τελος επειδη εχεις περασει απο αρκετα SW, ποια ειναι η δικη σου γνωμη; αξιζει η αγορα του?

ps

Μηπως εχει και αυτη την λειτουργια του Gear?

'' Όταν απομακρυνθούμε 1.5μέτρο από την συσκευή κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα η συσκευη όταν επιστρέψουμε (Auto Lock/Unlock)''

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αντωνη πως τα παει τελικα απο μπαταρια τωρα που το εχεις αρκετο καιρο?

Επισης θα ηθελα να μου πεις αν δουλευουν σωστα οι ειδοποιησεις και το Navigate?

και τελος επειδη εχεις περασει απο αρκετα SW, ποια ειναι η δικη σου γνωμη; αξιζει η αγορα του?

ps

Μηπως εχει και αυτη την λειτουργια του Gear?

'' Όταν απομακρυνθούμε 1.5μέτρο από την συσκευή κλειδώνει και ξεκλειδώνει αυτόματα η συσκευη όταν επιστρέψουμε (Auto Lock/Unlock)''

Δεν έχω δει να υπάρχει επιλογή auto lock.

Δεν έχω επίσης δοκιμάσει navigation.

Η συσκευή όπως είπα βγάζει μια working day αλλά έως εκεί.

Το ρολόι είναι πολύ smooth χωρίς προβλήματα στο software με εξαιρετικό integration στις ειδοποιήσεις και την καλύτερη δόνηση από όλα τα smartwatches,η οποία είναι διακριτική αλλά ταυτόχρονα και αισθητη χωρίς να ενοχλεί.

Είναι πολύ ελαφρύ και πολύ πιο άνετο να το φοράς από το gear αλλά και από το πολύ ελαφρύ smartwatch 2.

Και βέβαια είναι το πιο όμορφο από όλα.Ό Κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι δεν είναι κανονικό ρολόι

Oταν λες working day εννοεις 9am-9pm δλδ.12 ωρες?

και κατι τελευταιο

Θεωρεις οτι το software της Google ειναι καλυτερο απο το Tizen?

Oταν λες working day εννοεις 9am-9pm δλδ.12 ωρες?

και κατι τελευταιο

Θεωρεις οτι το software της Google ειναι καλυτερο απο το Tizen?

Ακριβώς ,εννοω εννιά με εννιά.

Δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο.Το βλέπω όμως να αναπτύσσεται πολυ γρηγορότερα.

Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλα ακόμη και το Μότο αλλα και το gear δεν κανουν πράγματα που το smartwatch 2 τα κανει πολυ εύκολα.

Μπα, μην το λες

Mε oλες τις αναβαθμισεις που εχει παρει το Gear, πια εχει ξεφυγει σε ολα + οτι φορτιζεις την 5η ημερα

Κριμα παντως γιατι το Moto μου αρεσε πολυ αλλα με 12 ωρες μπαταρια ... it's shame

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Πάντως επειδή το είδα από κοντά σήμερα το Moto του Αντώνη, πρώτον είναι πανέμορφο, πολύ smooth και αρκετά ελαφρύ...

Η μπαταρία μπορεί να είναι ένα σχετικό μείον αλλά με φόρτιση στο 100% σε 15 λεπτά κάπως το σώζει...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Η μπαταρία μπορεί να είναι ένα σχετικό μείον αλλά με φόρτιση στο 100% σε 15 λεπτά κάπως το σώζει...

Αυτο που μολις ειπες αλλαζει λιγο τα δεδομενα

δλδ. αν το βαλεις για φορτιση απο το 10% φορτιζει σε 15' full(100%) ???

Όντως, φορτίζει πολυ γρήγορα.Πρέπει να φορτίζει σαφώς γρηγορότερα από ένα τοις εκατό το λεπτο .

Όντως, φορτίζει πολυ γρήγορα.Πρέπει να φορτίζει σαφώς γρηγορότερα από ένα τοις εκατό το λεπτο .

οπότε σε μια ώρα plus και οχι σε 15' που είπε ο Alex

οπότε σε μια ώρα plus και οχι σε 15' που είπε ο Alex

Η αληθεια είναι ότι εγώ του το είπα, εννοούσα ότι σε δεκαπέντε λεπτά έχει ήδη φορτίσει σε ένα σημαντικό ποσοστό, αλλά νομίζω φορτίζει πλήρως σε λιγότερο από ωρα .

Είδα και εγώ χτες το μότο

του Αντώνη. Μόνο μείον πέραν της αυτονομίας είναι το λουρί που <<τσαλακώνει>> ακόμα και μετά από ελάχιστα φορέματα. Κατά τα άλλα καταπληκτικό, γρήγορο, μικρό σαν συνολικό μέγεθος και απροβλημάτιστο εκτός από τον heart rate monitor.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Είχα σκεφτεί την αγορά του αλλά τελικά που φαίνεται το πιο αδιάφορο από τα δημοφιλή ρολόγια. Αν δεν τίθεται θέμα αυτονομίας δαγκωτό moto 360.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Είχα σκεφτεί την αγορά του αλλά τελικά που φαίνεται το πιο αδιάφορο από τα δημοφιλή ρολόγια. Αν δεν τίθεται θέμα αυτονομίας δαγκωτό moto 360.

Απο θέμα αυτονομίας δαγκωτό LG G Watch R εννοείς. Μη μπερδευεσαι! :)

Το LG μπορει να συνεργαστει με συσκευες αλλων εταιριων η ακολουθει την τακτικη της σαμσουνγκ (τα δικα της ρολογια για τις δικες της συσκευες)?

Το LG μπορει να συνεργαστει με συσκευες αλλων εταιριων η ακολουθει την τακτικη της σαμσουνγκ (τα δικα της ρολογια για τις δικες της συσκευες)?

Το LG τρέχει Android Wear όπως και το Moto 360. Απλά έχει καλύτερη μπαταρία και επεξεργαστή.

Είναι φουλ κύκλος η οθόνη του.

Απο θέμα αυτονομίας δαγκωτό LG G Watch R εννοείς. Μη μπερδευεσαι! :)

Λέω ότι αν ΔΕΝ τον πειράζει η μπαταρία να πάρει το μότο.

Το lg για μένα έχει δύο σοβαρά μειονεκτήματα:

1) είναι μεγάλο

2)το καντράν που είναι περιττό και άσχημο αν προτιμάς ψηφιακό ρολόι.

Λέω ότι αν ΔΕΝ τον πειράζει η μπαταρία να πάρει το μότο.

Το lg για μένα έχει δύο σοβαρά μειονεκτήματα:

1) είναι μεγάλο

2)το καντράν που είναι περιττό και άσχημο αν προτιμάς ψηφιακό ρολόι.

Έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα το "Αν δεν τίθεται..":)

ΥΓ. Το έχεις δει απο κοντά?

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)