nnik_1969 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δεν συνδέονται με bluetooth headset. Εγω το έγραψα λάθος και δεν εγινε κατανοητό. Δηλαδή ακόμα δεν μπορείς να έχεις συνδεδεμένο και το Bluetooth και το ρολόι στο κινητό ταυτόχρονα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δεν μου φαίνεται και τόσο υποκειμενικό. Προσωπικά όπως προανέφερα δεν θα πάρω άμεσα android wear ρολόι γιατί δεν παίζουν οι ελληνικές εντολές για να πάρω τηλέφωνο για παράδειγμα + το ότι δεν συνδέεται με το sbh52 μου. Οπότε μου μένουν οι άλλες τρεις κύριες επιλογές: 1) Samsung Gear (που θέλουν αλχημείες για να παίξουν και δεν θέλω να ασχοληθώ και να ρισκάρω πιθανή μελλοντική ασυμβατότητα) 2) Pebble (που δεν το θέλω λόγω μη ύπαρξης οθόνης αφής) 3) Sony smartwatch που τα κάνει όλα και συμφέρει (μόνο μείον η μη ύπαρξη μεγάλης ποικιλίας εφαρμογής αλλά τα βασικά γίνονται). Οπότε προσωπικά θα περιμένω να περάσουν μια-δυο γενιές android wear smartwatches μπας και λυθούν αυτά τα θέματα και βελτιωθούν οι προτάσεις σε διάρκεια μπαταρίας. Με το sony με λογική χρήση θα βγάζω 3-4 μέρες από ότι μου είπε ο κάτοχος του ρολογιού. Μεγάλο + για μένα η δυνατότητα να πάρεις οποιοδήποτε λουρί 24mm και να το βάλεις πράγμα που το κάνει να ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Προσωπικά σχεδιάζω να πάρω και ένα μαύρο μπρεσελέ για να το φοράω και σε βραδυνές εξόδους χωρίς να <<ντρέπομαι>> σε σχέση με το πλαστικό λουρί, το οποίο όμως βολεύει τα μάλα για καθημερινή χρήση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Δηλαδή ακόμα δεν μπορείς να έχεις συνδεδεμένο και το Bluetooth και το ρολόι στο κινητό ταυτόχρονα; Ειχαν πει οτι θα έρθει με κάποιο update η συγκεκριμένη δυνατότητα αλλα απ οσο γνωρίζω ακόμα δεν εχει ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κ εγώ αυτό κοιτάζω...Έμαθα ότι με το τελευταίο update αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες εκτός από 2 (δεν θυμάμαι ποιους) που τους δείχνει λίγο χαζά... Αλλά πολύ τίμια πρόταση... εε μια χαρά τότε και ας μην αναγνωρίζει 2 σιγά δεν θέλεις να διαβάσεις κείμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δηλαδη το gear 2 neo δεν κανει για το lg g2 ?? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δηλαδη το gear 2 neo δεν κανει για το lg g2 ?? Όχι. Είναι μόνο για σαμμυ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Όχι. Είναι μόνο για σαμμυ. και ποιο κανει που ν' αξιζει? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αν δεν σε ενδιαφέρει η σύνδεση με bt headset δες κάτι με android wear. Τα gear απαιτούν πείραγμα του κινητού με xposed framework για να παίξουν σε μη επίσημα υποστηριζόμενες από την samsung συσκευές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αν όντως έχει φτιάξει η αυτονομία του 360 μετά το update δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο. Γνώμη μου πάντα. Ίσως να πω και το people που είναι μια κατηγορία μόνο του Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αν όντως έχει φτιάξει η αυτονομία του 360 μετά το update δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο. Γνώμη μου πάντα. Ίσως να πω και το people που είναι μια κατηγορία μόνο του Κ το LG G Watch R είναι πολύ ωραίο, επειδή ακριβώς έχει τα χαρακτηριστικά του 360, αλμυρό κι αυτό βέβαια!! :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αν δεν σε ενδιαφέρει η σύνδεση με bt headset δες κάτι με android wear. Τα gear απαιτούν πείραγμα του κινητού με xposed framework για να παίξουν σε μη επίσημα υποστηριζόμενες από την samsung συσκευές. το sony 2 τι λεει? η το lg ? αν και αυτα νομιζω δεν εχουν ανοιχτη ακροαση...η εχουν? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Σήμερα αγόρασα μεταχειρισμένο ένα Galaxy Gear 2 προς 150 ευρώ. Όλα καλά και ωραία, εκτός από το θέμα της κάμερας η οποία, μετά από πλύσιμο στη βρύση, πήρε νερό. Τι κάνω τώρα; Τι νερό δεν φαίνεται να το επηρέασε τις υπόλοιπες λειτουργίες του ρολογιού, και φαντάζομαι ότι σε μερικές μέρες θα φύγουν οι σταγόνες μέσα από το γυαλάκι. Αξίζει όμως να το πάω στο σέρβις; Ξέρει κανείς πόσο θα μου στοιχίσει; Φοβάμαι να ρωτήσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το samsung gear 2 και όποιος το έχει ας απαντήσει παρακαλώ... 1. Ο ήχος στην κάμερα πως απενεργοποιείτε; 2. Παρατήρησα πως η μέτρηση των παλμών σε άσκηση π.χ στο περπάτημα οι τιμές είναι ότι να ναι. Ενώ περπατάς χαλαρά δείχνει κάτι 170 και τρομάζεις. Και αν μετρήσεις σχεδόν αμέσως με την εφαρμογή εκτός άσκησης που μετρά παλμούς σου δείχνει 68. Μάλλον όταν είσαι σε κίνηση χάνει την μπάλα ο αισθητήρας ενώ όταν είσαι ακίνητος μετρά σωστά κατά μέσω όρο. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; 3. Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για το gear 2 που να σου επιτρέπει να χειρίζεσαι το player μουσικής από το τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις καν το κινητό; Edited October 25, 2014 by rush2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 το sony 2 τι λεει? η το lg ? αν και αυτα νομιζω δεν εχουν ανοιχτη ακροαση...η εχουν? δεν εχουν....αλλα βολευεται το θεμα με bt ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή ακόμα δεν μπορείς να έχεις συνδεδεμένο και το Bluetooth και το ρολόι στο κινητό ταυτόχρονα; εγω τα εχω σε S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Αυτό τι λέει? http://www.gearbest.com/sports-led-watches/pp_41652.html Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το samsung gear 2 και όποιος το έχει ας απαντήσει παρακαλώ... 1. Ο ήχος στην κάμερα πως απενεργοποιείτε; 2. Παρατήρησα πως η μέτρηση των παλμών σε άσκηση π.χ στο περπάτημα οι τιμές είναι ότι να ναι. Ενώ περπατάς χαλαρά δείχνει κάτι 170 και τρομάζεις. Και αν μετρήσεις σχεδόν αμέσως με την εφαρμογή εκτός άσκησης που μετρά παλμούς σου δείχνει 68. Μάλλον όταν είσαι σε κίνηση χάνει την μπάλα ο αισθητήρας ενώ όταν είσαι ακίνητος μετρά σωστά κατά μέσω όρο. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; 3. Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για το gear 2 που να σου επιτρέπει να χειρίζεσαι το player μουσικής από το τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις καν το κινητό; 1. Δεν απενεργοποιείται 2. Μην ασχολείσαι με τους παλμούς, είναι απάτη 3. Έχει ενσωματωμένη εφαρμογή το ρολόι. Εγώ θα ήθελα με τη σειρά μου να σε ρωτήσω κάτι... Όταν μιλάς από το ρολόι, οι ο άλλος πως σε ακούει από το τηλέφωνο του; Εμένα όλοι μου κάνουνε παράπονα ότι με ακούν πολύ χαμηλά, και στο βάθος. Αναγκάζομαι να φωνάζω ή να μεταφέρω την κλήση στο κινητό... Εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo33 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 1. Δεν απενεργοποιείται 2. Μην ασχολείσαι με τους παλμούς, είναι απάτη 3. Έχει ενσωματωμένη εφαρμογή το ρολόι. Εγώ θα ήθελα με τη σειρά μου να σε ρωτήσω κάτι... Όταν μιλάς από το ρολόι, οι ο άλλος πως σε ακούει από το τηλέφωνο του; Εμένα όλοι μου κάνουνε παράπονα ότι με ακούν πολύ χαμηλά, και στο βάθος. Αναγκάζομαι να φωνάζω ή να μεταφέρω την κλήση στο κινητό... Εσένα; Τι εννοείς απάτη; Δεν τους μετράνε σωστά; Παράθεση People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εννοώ ότι δεν είναι αξιόπιστο. Ότι δεν μπορείς να στηριχτείς σε αυτό. Είναι για να κάνεις την πλάκα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ήρθε και σε εμένα το m26 από την Κίνα...απλό..αρκετά καλοφτιαγμένο αν και φαίνεται(και είναι )φτινιαρικο...έχει δικό του πρόγραμμα...έχει ένα θέμα με τα ελληνικά άλλα καταλαβαίνεις τι θέλει να σου πει..στα κεφάλαια μια χαρά. Καμπάνα και Πολύ ποιοτικό το ηχείο.Η θερμοκρασία Που λέει είναι υψηλότερη από ότι πραγματικά...μιλάς άνετα και ακούς καλύτερα αν δεν έχει πολύ φασαρία...ακόμη το ψάχνω με της ειδοποιήσεις έβαλες την εφαρμογή rwatch στο κινητό για ειδοποιήσεις? τα ελληνικά τα δείχνει κινέζικά? Το βρήκα στο gearbest 30 ευρώ και το παρηγγειλα Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εννοώ ότι δεν είναι αξιόπιστο. Ότι δεν μπορείς να στηριχτείς σε αυτό. Είναι για να κάνεις την πλάκα σου. Πιο πολύ για να το δείξεις στο φίλο σου και να τον εντυπωσιάσεις είναι... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 έβαλες την εφαρμογή rwatch στο κινητό για ειδοποιήσεις? τα ελληνικά τα δείχνει κινέζικά? Το βρήκα στο gearbest 30 ευρώ και το παρηγγειλα Ναι την κατέβασα την εφαρμογή..δουλεύει αρκετά καλά αλλά κάποια γράμματα μικρά φαίνονται κάπως αλλαγμένη,όχι κινέζικα..πάντως βγάζεις άκρη τι λέει..στα μηνύματα όλα μια χαρά..τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να βρούμε κανένα updates..είναι ίδιο με το u8 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 LG G Watch R :):) [ATTACH]51863[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 LG G Watch R :):) [ATTACH]51863[/ATTACH] Καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 εμενα παντως περα του galaxy watch δεν μου αρεσει τιποτα αλλο. ωραιο κι αυτο http://techblog.gr/gadgets/hp-and-michael-bastian-smartwatch-9876/ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Λίγα λόγια για το LG G Watch R μετά από 2 είκοσι τετράωρα. Δεν είναι τόσο μεγάλο στο χέρι όσο ίσως να φαίνεται και είναι πολύ ελαφρύ. Θηρίο η μπαταρία (έξω από χθες το βράδυ τις 9 και τώρα στις 11.10 είναι με 28% και αρκετό παιχνίδι. Οθόνη πολύ φωτεινή με ωραίο μαύρο/λευκό και πολύ ζωντανά χρώματα. Τα υπόλοιπα εν καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts