ADISSON Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εχει καμεις καμια ιδεα τι παιζει με το NO.1 G6 Το εχει κανεις μπας και παρω μια ιδεα? Οπτικα μου αρεσει αρκετα και η τιμη του ειναι πολυ καλη http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_461948.html Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εχει καμεις καμια ιδεα τι παιζει με το NO.1 G6 Το εχει κανεις μπας και παρω μια ιδεα? Οπτικα μου αρεσει αρκετα και η τιμη του ειναι πολυ καλη http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_461948.html Αυτό δεν είναι ακόμα presale; Ρωτάω γιατί πριν 10 μέρες πήρα το G5 που ήταν έτοιμο αλλά δυστυχώς δεν ήρθε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αυτό δεν είναι ακόμα presale; Ρωτάω γιατί πριν 10 μέρες πήρα το G5 που ήταν έτοιμο αλλά δυστυχώς δεν ήρθε ακόμα. Απο οτι φαινεται στο link πωλειται κανονικα και οχι presale. http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_461948.html Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Απο οτι φαινεται στο link πωλειται κανονικα και οχι presale. http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_461948.html Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω και γω μηπως ξερεις αν μπορω να βλεπω και τα μυνηματα του viber στο g6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω και γω μηπως ξερεις αν μπορω να βλεπω και τα μυνηματα του viber στο g6? Αυτο που ξερω ειναι οτι φοραει διαφορα πακετα γλωσσων αλλα δεν γνωριζω πως και αν γινεται να αλλαξει κανεις .... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Καλημέρα, ψάχνω για φίλο smartwatch, που να έχει 2 συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (όπως τα ζήτησε), και δεν έχω ιδέα από αυτά τα γκάτζετ ρε παιδιά... Θέλει να διαβάζει text κείμενα, slideshow φωτογραφίες και να έχει ελληνικό μενού..... Προτάσεις για κάποιο-α? Edited October 26, 2016 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Φλάσαρα μια ρομ σε ένα GT08 και χάθηκε το ΙΜΕΙ. Πήγα να το περάσω με το SN Write Tool αλλά δεν βρίσκω το χαρτί που το είχα σημειώσει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή πάει για πέταμα το ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Χαίρετε. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός smartwatch για να καταγράφω σφύξεις/θερμίδες κ.τ.λ. κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων. Παρά τις πολλές λύσεις τριγύρω (ειδικά από Κίνα υπάρχουν βοφερές value for money επιλογές), δεν έχω βρεί κάτι οικονομικό για Windows Phone. Υπάρχει κάτι αξιόλογο ? Αν όχι, τα συγκεκριμένα ρολόγια πρέπει να είναι πάντα "συνδεδεμένα" με το κινητό για να δουλέψουν σωστά ? Μπορώ π.χ. να πάω γυμναστήριο/τρέξιμο κτλ φορώντας μόνο το ρολόι (χωρίς να έχω μαζί μου το κινητό) και μετά να κατεβάσω τα δεδομένο στο smartphone ή στο λάπτοπ (σε περίπτωση που τα Windows Phone δεν υποστηρίζονται ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπερα παιδια ελεγα να παρω ενα smartwatch και επεσε στην αντιληψη μου αυτο υπαρχει καποιος γνωστης να μας πει αν αξιζει???/ http://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-360-Sport-Smartwatch-45mm-2nd-Generation-GPS-4GB-Silicone-New/201670161854?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D2220072%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D7af13f4756c04ab883766a12b1611ffd%26pid%3D100010%26rk%3D1%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D201729901482 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπερα παιδια :) Ψαχνω καποιο οικονομικο smartband για να το κανω δωρο στην αδερφη μου. Εχει το i5s οποτε περιοριζονται ελαφρως οι επιλογες Κυριως το MiBand 2 κοιτουσα, αλλα τα reviews της εφαρμογης στο AppStore ειναι τραγικοτατα και βαθμολογια 2/5 Υπαρχει καποιο οικονομικο η θα πρεπει να ανεβω σε κανα Jawbone UP2 (η αλλη προταση αν εχετε)? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Νο.1 F1 Δε ξέρω αν συνδέεται με ios Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Νο.1 F1 Δε ξέρω αν συνδέεται με ios Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Λεει πως συνδεεται, αλλα μονο μια απο το 2014 βλεπω ως εφαρμογη στο app-store :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπερα παιδια :) Ψαχνω καποιο οικονομικο smartband για να το κανω δωρο στην αδερφη μου. Εχει το i5s οποτε περιοριζονται ελαφρως οι επιλογες Κυριως το MiBand 2 κοιτουσα, αλλα τα reviews της εφαρμογης στο AppStore ειναι τραγικοτατα και βαθμολογια 2/5 Υπαρχει καποιο οικονομικο η θα πρεπει να ανεβω σε κανα Jawbone UP2 (η αλλη προταση αν εχετε)? Και στο play store η εφαρμογή mifit έχει βαθμολογία 3.2/5 αλλά μια χαρά είναι η εφαρμογή κατά την προσωπική μου άποψη τα 2 χρόνια που χρησιμοποιώ το miband, τόσο το 1 όσο και το 1s. Πάντα δούλευε όπως έπρεπε χωρίς προβλήματα η εφαρμογη. ειδικά μετά τα τελευταία updates έχουν προστεθεί λειτουργίες όπως live καταγραφή της διαδρομής στο χάρτη κλπ. Φαντάζομαι τις ίδιες λειτουργίες θα έχει και στο iPhone, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο η βαθμολογία της εφαρμογής είναι κριτήριο για την αγορά του. Απλώς να ξέρεις ότι έχει μόνο Αγγλικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Δεν είναι θέμα αυτό οπότε κομπλέ Θα το τσιμπησω και στην χειρότερη θα το κρατήσω εγώ :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfbill Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλημέρα! Έχω παραλάβει από Κίνα το smartwatch DZ09 χωρίς Ελληνικά, μπορείτε να με βοηθήσετε πως μπορώ να τα βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλημέρα ξέρει κανείς πώς αλλάζουν οι τιμές στο fundo wear για ένα νο1 g6 από ίντσες σε μέτρα κλπ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
git Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έχω το alcatel onetouch watch. Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι όταν σου έρθει μια ειδοποίηση (email, sms, skype viber) βλέπεις το περιεχόμενο αλλά η ειδοποίηση συνεχίζει να παρουσιάζεται συνεχώς στο ρολόι, με αποτέλεσμα να μαζεύονται πολλές ειδοποιήσεις που τις έχεις δεί. Θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η συμπεριφορά των ειδοποιήσεων σε ένα ρολόι με android wear; Δηλαδή: Αν σου έρθει ένα μύνημα τι επιλογές σου δίνει. Μπορείς να το διαγράψεις; Διαγράφεται και απο το τηλέφωνο; Η δυνατότητα αυτή είναι ίδια σε όλα τα ρολόγια με android wear ή μπορεί να διαφέρει απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καλησπέρα αρχηγέ, Εγώ έχω ένα huawei watch που είναι συνδεδεμένο με το oneplus3.Όταν βλέπω κάρο από το ρολόι, είτε κάποια κλήση είτε κάποιο μήνυμα viber, είτε οτιδήποτε από μόνο του δεν μου το δείχνει μετά στο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
git Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ευχαριστώ φίλε μου! Ευχαριστημένος με το ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonamegr Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Αυτο που ξερω ειναι οτι φοραει διαφορα πακετα γλωσσων αλλα δεν γνωριζω πως και αν γινεται να αλλαξει κανεις .... http://en.001phone.cn/download-55.html NO.1 G6 Official firmware οδηγιες: http://www.chinawatchs.com/mtk-smartwatch-update-the-proper-way/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Παρά πολύ,απο τα καλύτερα gatzetakia που έχω πάρει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skekos Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα προχθες απο Πλαίσιο το smartwatch Tempus HR. Οι κύριες λειτουργιες που προς το παρον με ενδιαφερουν ειναι βηματομετρητης και φυσικα Ρολόι. Για ενημερωση: Ο βηματομετρητης λειτουργει με ακριβεια μονο οταν το ρολόι στεκεται οσο πιο ακινητο γινεται. Εαν κουναμε το χερι μας οπως περπαταμε, τοτε χανει βηματα (μετραει λιγότερα). Το ελεγξα πάνω από 10 φορες. Με την εφαρμογή FUNDO WEAR που προτεινει το πλαισιο, υπάρχει το εξης προβλημα: μόλις το ρολοι συγχρονιστει με τοκινητο, το κινητό αρχιζει να παιζει μουσική και δεν σταματαει εαν δεν το κλεισω- το κινητο. ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορω να δοκιμάσω και άλλη εφαρμογή και εαν ναι μου συστηνετε κάποια ? Σας ευχαριστώ πολύ, Καλή σας μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 eχω παραγγειλει και περιμενω τοno.1 d5+ και ηθελα να ρωτησω τα εξης,χωρις να εχω καρτα σιμ μεσα στο ρολοι και συνδεδεμενο στο κινητο μου(s7 edge)με bt,αν με καλεσουν μπορω να απαντησω και να μιλησω απο το ρολοι?δεδομενα για ιντερνετ θα τραβαει απο το κινητο για fb,youtube κτλ?απο μπαταρια πως τα παει?επισης μπορει να γινει ταυτοχρoνη συνδεση μεταξυ κινητου-ρολογιου και bt ακουστικων και να μιλαω απο τα ακουστικα?ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην την πατησα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλημέρα! Σκεφτομαι να αγορασω smartwatch με καρτα sim (π.χ. http://m.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_309683.html ) μπας και το καλοκαιρι αφηνω το κινητο μερικες φορες σπίτι. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μπορω να συνδεσω smartwatch με ακουστικο bluetooth, το χει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξες αν έχει ακτινοβολία sar το συγκεκριμένο ρολόι και αν ναι πόσο??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts