Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Φαντάζομαι ότι είναι πιο future proof αν φοράει Android Wear γιαυτό και το σκέφτομαι αρκετά το συγκεκριμένο. Απλά φοβάμαι μην δεν με βολέψει λόγω εμφάνισης.

Εχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο αλλά λίγο πιο "ρολόι" στα ~150 ευρώ;

Δεν είναι απλά πιο future proof όπως λες, αλλά χωρίς Android wear δε θα καταλάβεις τίποτα από τις δυνατότητες του smartwatch. Μια εκ των οποίων είναι πως εξοικονομεί μπαταρία στο κινητό σου αφού έχεις το κινητό κλειστό με ανοιχτό το Bluetooth και το 4G και τα κάνεις όλα από το ρολόι. Και επειδή η οθόνη του κινητού είναι κλειστή, η μπαταρία διαρκεί πάρα πολύ. Ακούς τη μουσική που θέλεις, βλέπεις YouTube, σερφάρεις, κάνεις κλήσεις αλλά και δέχεσαι, διαβάζεις ακόμα και pdf. Ακόμα βέβαια δεν έχει tapatalk για να βλέπεις τα μηνύματα και να απαντάς πάρα μόνο λαμβάνεις ειδοποιήσεις, αλλά εντάξει επειδή τα smartwatch έχουν πολλές δυνατότητες γνώμη μου είναι να μη σταθείς στη στρογγυλή η τετράγωνη οθόνη αλλά στα λοιπά χαρακτηριστικα του όπως η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, κάτι που έχει το smartwatch 3, η τετράγωνη οθόνη που βολεύει να βλέπεις καλύτερα τα πάντα από τη στρογγυλή, και επίσης να έχει καλό Bluetooth γιατί θα συνδέει κινητό και ακουστικά και ακόμα καλύτερα ίσως αν έχει nfc. Επίσης αποθηκευτικό χώρο για να ακούς τη μουσική σου κατευθείαν από το ρολόι αλλά και επειδή τουλάχιστον σε μένα όταν ακούω μουσική που βρίσκεται στο κινητό και σερφαρω από το ρολοι κόβεται κάτι που δε συμβαίνει όταν την ακούω κατευθείαν από τον αποθηκευτικό χώρο του ρολογιού. Επίσης έχω διαβάσει δυσκολίες σε μερικούς που έχουν στρογγυλή οθόνη, πως δεν εμφανίζονται κάποιες φορές ολόκληρομενα τα τελευταία γράμματα ενός κειμένου για παράδειγμα η κάποιων εφαρμογών.

Τέλος σημαντικό είναι και το να είναι αδιάβροχο όσο περισσότερο γίνεται γιατί το ρολόι είναι συνέχεια εκτεθειμένο στα πάντα.

Όλα τα παραπανω τα έχει το Sony smartwatch 3 και νομίζω για την τιμή του είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή γνώμη μου καλύτερα να έχεις ένα ρολόι που σε εξυπηρετεί πλήρως πάρα κάποιο που σου αρέσει η εμφάνιση επειδη δειχνει κλασσικο στρογγυλο ρολοι αλλά υστερεί σε διάφορα γιατί έτσι ίσως να μη το πολύ χρησιμοποιείς και να αναγκαστεις μετά από λίγο καιρό να αγοράσεις κάτι άλλο.

Και για το λόγο ότι έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή σε κάτι ebay ή άλλα μαγαζιά που κάνουν προσφορές.

Καλημέρα παιδιά!

Έχει κανείς ιδέα από αυτό;

http://m.everbuying.net/product1133395.html

Φαίνεται καλό τουλάχιστον, στο μάτι...

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Καλημέρα παιδιά!

Έχει κανείς ιδέα από αυτό;

http://m.everbuying.net/product1133395.html

Φαίνεται καλό τουλάχιστον, στο μάτι...

No name κινεζικουρια !! ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!!

Μάλιστα...ειδα από κοντά το huawei και ήταν καλό, αλλά χοντρό ρε ****το!
Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Παιδιά ψάχνω κάτι τέτοιο HELP

Θέλω να έχει αρκετά αν μπορεις βαλτε κάνα λινκ απο ελληνικό μαγαζί καλύτερα?

προς το παρών εχω το note 4 οπότε Θέλω να συνεργάζονται όσο γίνεται καλύτερα πχ χωρίς αποσυνδεσεις.*

Θέλω να έχει πολλά μέσα! δε με νοιάζει η μάρκα Θέλω να μου προτείνετε ένα οικονομικό κ vfm αλλά κ κάποιο πιο ακριβό.*

Το Θέλω να με βοηθαει στη γυμναστική με τα απαραίτητα! Θέλω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρολόι μονο του*

Θα ήθελα να έχει χώρο για μουσική κ Εικόνες κ να διαβαζει pdf και text αν Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ σαν κινητό με SIM μονο του ευπρόσδεκτο να κάνω κλήσεις κτλ. Αν παίρνει κάρτα μνήμης δεκτο αλλά κ μονο εσωτερική να έχει π.χ σχετικά αρκετή οκ . Αν μπορεί να δει ότι εχω στη συσκευή π.χ text Εικόνες μουσική η να παίζει τα δικα του*

Βρήκα κ κινέζικα που κάνουν πολλά αλλά κ άλλα επώνυμα ακριβά αλλά δεν ξέρω ποιο αξιζει. Απο ομορφιά ότι αρέσει σε εσας θα μου αρέσει κ μένα. Αυτονομία 2 με 3 μέρες. Όσα πιο πολλά έχει απο αυτά τόσο το καλύτερο

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αγόρασα ένα u8 κλώνο..

Πολύ ωραίο για τα λεφτά του αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα..Θέλω όταν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνό να στέλνει τον ήχο απευθείας στο τηλέφωνο και όχι στο ρολόι..

Αν το επιλέξω αυτόματα χάνεται η σύνδεση με το ρολόι.Δηλαδή Θέλω να βλέπω στο ρολόι ποιος με καλεί, να απαντάω από το κινητό και είτε να μιλάω από το τηλέφωνο είτε από hands free..

Αν είναι σαν το zgpax s29 που έχω,δεν γίνεται αυτό που θες.Η μόνη λύση που έχω βρει είναι με πατέντα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6277899#post6277899 δες ποστ 678 και μετά

Αν είναι σαν το zgpax s29 που έχω,δεν γίνεται αυτό που θες.Η μόνη λύση που έχω βρει είναι με πατέντα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6277899#post6277899 δες ποστ 678 και μετά

Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω..Όσο και αν έψαξα πάντως λύση δεν βρήκα..Ευχαριστώ..

Ερώτηση..μπορείς με τον ίδιο τρόπο να να στείλεις την κλήση αυτόματα με την απάντηση στο τηλέφωνο; Ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι με το πρόγραμμα sound about..Δηλαδή να απαντάω είτε από το τηλ είτε από το τηλέφωνο και αυτόματα να μεταφέρετε ο ήχος στο τηλ..

Βέβαια αν είναι να έχεις τόσα προγράμματα επιπλέον για να έχεις την πλήρη λειτουργικότητα δεν ξέρω και αν αξίζει και τον κόπο...

Edited by anikologr

Ναι γινεται αυτο.Απλα στην αποσυνδεση δε θα βαλεις να συνδεεται με το bt headset.Τωρα δοκιμασα με το soundabout και λειτουργει και αυτο αψογα για τη μεταφορα της κλησης στο τηλεφωνο.Εγω εξτρα εβαλα το secure settings.Το llama το χρησιμοποιω ετσι και αλλιως και για αλλους αυτοματισμους.

Υπάρχει κάνας χριστιανός εδώ μέσα που να μπορεί να μου προτείνει κάνα smart watch?? Ας είναι και βουδιστης :-) 3ποστ πιο πίσω εχω γράψει τι περίπου ψάχνω ααααν θέλει και μπορεί κάποιος ας βοηθησει

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Υπάρχει κάνας χριστιανός εδώ μέσα που να μπορεί να μου προτείνει κάνα smart watch?? Ας είναι και βουδιστης :-) 3ποστ πιο πίσω εχω γράψει τι περίπου ψάχνω ααααν θέλει και μπορεί κάποιος ας βοηθησει

Καλημέρα. Το gear s. Δε γνωρίζω εαν μπορεί να σε καλύψει σε όλα αυτά που ζητάς. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί με το note 4. Επίσης το χρησιμοποιώ και αυτόνομα με δική του κάρτα και όλα είναι μια χαρά. Ένα μειονέκτημά του είνια το υψηλό κόστος απόκτησής του. Προτείνω αυτό γιατί το έχω, για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη.

Παιδιά ψάχνω κάτι τέτοιο HELP

Θέλω να έχει αρκετά αν μπορεις βαλτε κάνα λινκ απο ελληνικό μαγαζί καλύτερα?

προς το παρών εχω το note 4 οπότε Θέλω να συνεργάζονται όσο γίνεται καλύτερα πχ χωρίς αποσυνδεσεις.*

Θέλω να έχει πολλά μέσα! δε με νοιάζει η μάρκα Θέλω να μου προτείνετε ένα οικονομικό κ vfm αλλά κ κάποιο πιο ακριβό.*

Το Θέλω να με βοηθαει στη γυμναστική με τα απαραίτητα! Θέλω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρολόι μονο του*

Θα ήθελα να έχει χώρο για μουσική κ Εικόνες κ να διαβαζει pdf και text αν Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ σαν κινητό με SIM μονο του ευπρόσδεκτο να κάνω κλήσεις κτλ. Αν παίρνει κάρτα μνήμης δεκτο αλλά κ μονο εσωτερική να έχει π.χ σχετικά αρκετή οκ . Αν μπορεί να δει ότι εχω στη συσκευή π.χ text Εικόνες μουσική η να παίζει τα δικα του*

Βρήκα κ κινέζικα που κάνουν πολλά αλλά κ άλλα επώνυμα ακριβά αλλά δεν ξέρω ποιο αξιζει. Απο ομορφιά ότι αρέσει σε εσας θα μου αρέσει κ μένα. Αυτονομία 2 με 3 μέρες. Όσα πιο πολλά έχει απο αυτά τόσο το καλύτερο

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ

Ολα αυτα π ζητας ειναι δυσκολο τα να βρεις σε 1 οικονομικο smartwatch.Ξεκινα απο huawei και moto 360 2nd gen και μετα σε sony(δν παιρνουν καρτα σιμ) και συνεχισε να κατεβαινεις σε τιμη κ ποιοτητα...Ειναι τοσα πολλα εκει εξω π δν γινεται απλα να σου πουμε 3-4...Υπαρχουν κ με 80- 50 ευρω π κανουν πολλα απο αυτα π ζητας αλλα χανουν σε ποιοτητα...Ψαξε σε κανενα καναλι στο youtube να παρεις ιδεες..Αλλιως μπες skroutz γραφοντας smartphone και θα τα βρεις ολα με τα χαρακτηριστηκα τους!

Σας ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας

S10+ <3

• 3 weeks later...

Καλημέρα και χρόνια πολλα !!!

Θέλω να παρω ένα ρολόι το οποίο να είναι συμβατό με την συσκευή για να μπορώ να βλέπω Sms μηνύματα viber οταν ειμαι σε απόσταση από την συσκευή έχετε να μου προτείνεται κάποιο ;;;;;

Αν είναι εφικτό να μπορώ να διαβάζω τα μηνύματα και να απαντάω από εκεί .

Όχι της Apple είναι πολύ ακριβό .

Από όσο έχω καταλάβει μόνο το pebble το κανει αλλα δεν αναγνωρίζει ελληνικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα, Χθες αγόρασα απο ebay το παραπάνω smart wristband το οποίο έχει την εφαρμογή Zeroner... Παίζοντας με την εφαρμογή είδα πως γίνεται να κάνω firmware upgrade ... Αφου δεν μου εδειξε καμια προειδοποίηση πως μπορει να ειναι επικίνδυνο και επειδη ηταν απο την εφαρμογη της εταιρείας το δοκίμασα... Όμως απο τοτε η συσκευη δονείται διαρκώς μεχρι να τελειώσει η μπαταρία και φωτάει το led .. Επίσης το κινητό το εντοπίζει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί .. Μπορω να κανω κατι;;

Καλησπέρα παίδες, υπάρχει κάνα wearable ρολόι με δικιά του μνήμη όπου να μπορείς να του φορτώσεις αρχεία κειμένου και να τα διαβάζεις μέσω του ρολογιού; Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι συνδεδεμένο με το κινητό ή όχι. Επίσης αν "διαβάζει" κι ελληνικά ακόμα καλύτερα.

Αυτά. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Γεια σας. Λοιπόν, επειδή αθλούμαι, δεν μπορώ να έχω το κινητό πάνω μου, ειδικά σε αθλήματα όπως basket και ποδόσφαιρο. Έτσι χάνω πολλές κλήσεις. Θα ήθελα κάτι, όσο πιο φθηνό γίνεται, το οποίο να με ειδοποιεί (να δονείται στον καρπό μου) όταν έχω κλήση, ή ειδοποίηση. Δεν με ενδιαφέρει να μπορώ να απαντήσω στις κλήσεις, απλώς να ξέρω πως δέχομαι κλήση. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο το fitness κομμάτι, αν και δεν θα με πείραζε να έχει και το κάτι παραπάνω. Και τελευταίο: να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτό και μικρό σε πάχος και πλάτος, ώστε να μην ενοχλεί. Έχετε κάτι υπ'όψη σας;
Θάνος :)

• 2 weeks later...

Γεια σας.... Θέλω ενα smartwatch για android συσκευή, τώρα έχω το LG V10.

Σκέφτομαι να πάρω το LG watch ubrane.

Με την εφαρμογή LG CALL θα μπορώ να απαντάω στης κλήσεις; Ειδοποιήσεις από facebook έρχονται;

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)