chocbhed_6630 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 τελικα και το δικο μου sony sw2 ξεκινησε τα rebboot και με κανενα τροπο δεν επανερχετε, δεν το γλυτωνω το service...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 τελικα και το δικο μου sony sw2 ξεκινησε τα rebboot και με κανενα τροπο δεν επανερχετε, δεν το γλυτωνω το service...... Απεγκαταστήστε πρώτα την εφαρμογή smartwatch 2 και ξαναβάλτε τη και μετά στείλτε το στο service. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Απεγκαταστήστε πρώτα την εφαρμογή smartwatch 2 και ξαναβάλτε τη και μετά στείλτε το στο service. Εννοείται οτι το πρωτο που εκανα ηταν αυτο αλλα τζιφος, απο βδομαδα σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εννοείται οτι το πρωτο που εκανα ηταν αυτο αλλα τζιφος, απο βδομαδα σερβις Απεγκατεστησε και τις δύο εφαρμογές (smartwatch 2 & smart connect). Κάνε επανεκκίνηση το κινητό. Ξαναεγκατεστησε και τις δύο εφαρμογές. Αν σου κάνει πάλι τα ίδια τότε service. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Huawei Watch! http://www.theverge.com/2015/2/28/8126821/huawei-watch-android-wear-leaked-revealed Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 (edited) Πολύ καλό φαίνεται, για να δούμε κ τιμή! Edited March 1, 2015 by napgin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Huawei Watch! http://www.theverge.com/2015/2/28/8126821/huawei-watch-android-wear-leaked-revealed Ξέρουμε πότε βγαίνει στην αγορά; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ξέρουμε πότε βγαίνει στην αγορά; Είναι η μόνη από τις τρεις wearable συσκευές που έδειξε σήμερα η Huawei που δεν ανακοινώθηκε ούτε τιμή, ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Huawei Watch! http://www.theverge.com/2015/2/28/8126821/huawei-watch-android-wear-leaked-revealed ΠΟλύ όμορφο .Πάλι σε έξοδα μας βλέπω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εντυπωσιακό όντως!Υπάρχει περίπτωση να έχει GPS :rolleyes: αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται! Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζουμε "faces" στο καντράν του? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Εντυπωσιακό όντως!Υπάρχει περίπτωση να έχει GPS :rolleyes: αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται! Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζουμε "faces" στο καντράν του? Γιατι να μην υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης faces? Νομιζω κανονικα θα εχει αφου τρεχει android wear. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) Ρε τους κινεζους, ειναι πολλα τα λεφτα!! :lol: http://www.smartwatcher.gr/2015/03/huawei-watch-1000.html Edited March 5, 2015 by nickmostro Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Βγήκε κλώνος του iwatch έχω λιώσει στο γέλιο καλύτερο απο το original φαίνεται http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_127169.html Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Βγήκε κλώνος του iwatch έχω λιώσει στο γέλιο καλύτερο απο το original φαίνεται http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_127169.html Είχε βγει πριν εβδομάδες. Είχα δει και reviews. Όλα ίδια είναι :D Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βγήκε κλώνος του iwatch έχω λιώσει στο γέλιο καλύτερο απο το original φαίνεται http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_127169.html Κι αυτός είναι ο νέος κλώνος που διαθέτει και σιμ. http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_156250.html Ερώτηση προς όσους έχουν κινέζικο smart watch με σιμ. Λειτουργεί; Με ενδιαφέρει πολύ, γιατί θέλω να πάρω ένα, ώστε να βρίσκω το γιο μου, χωρίς να κουβαλάει κινητό μαζί του (είναι μικρός και φοβάμαι μήπως τον κάνω στόχο με το κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikoG Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Γειά σας, Θα ήθελα την γνώμη σας για να επιλέξω smartband. Καταρχήν να πω οτι περισσότερο το θέλω για ειδοποιήσεις κλήσεων, ειδοποιήσεις/ανάγνωση μυνημάτων απο sms/whatsapp/viber και ανάγνωση ώρας, και λιγότερο για τις άλλες πολύ καλές και ενδιαφέρουσες λειτουργίες που έχει και σίγουρα είναι μπόνους. Ο μετρητής καρδιακών παλμών μου αρέσει πολύ, όπως και οι άλλοι μετρητές για τις άλλες λειτουργίες. Θα μου πείτε γιατί δεν πας σε ένα smartwatch; Η απάντηση είναι απλή - το design. Τα smartbands μου αρέσουν πολύ γιατί είναι κομψά, λεπτά, δεν φαίνονται σαν κανονικά ρολόγια αλλά σαν.... bands(!!) και μπορούν να έχουν τις λειτουργίες που με ενδιαφέρουν. Αν θα μπορούσα να κάνω το Gear FIT να δουλέψει με το ΜΧ4 μου, πιστεύω θα κατέληγα σε αυτό αλλά δυστυχώς, απ' όσο ξέρω λειτουργεί πλήρως μόνο με Samsung Galaxy συσκευές και δεν θέλω να αλλάξω κινητό για το smartband. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν έχει υπόψην σας κάποιο smartband που να είναι του ίδιου στυλ όπως το Gear FIT αλλά για όλες τις Android συσκευές. Παράθεση Ericsson T28s, Nokia 6510, Sony Ericsson W550i, Apple iPhone 3, Sony Erricson C510, Sony Xperia S, Meizu MX4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα ένα smartwatch με το οποίο να μπορώ να διαχειρίζομαι τις κλήσεις αλλα να μιλάω απο το bluetooth headset ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Καλησπέρα σας δεν ξερω αν το εχω γραψει στο σωστο σημείο αλλα θελω ενα smart watch για αθλητικες δραστηριοτητες(τρεξιμο,ποδηλατο,αεροβια γυμναστικη) και αν γινεται ας είναι αδιαβροχο εχετε να προτείνετε κατι? το κινητό μου είναι το samsung galaxy s5.εχω σκεφτει το gear it αλλα είναι ακριβο...κατι αλλο? Edited April 7, 2015 by manostaz λάθος τίτλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobo1704 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα κι απο μένα! Ενδιαφέςρομαι για το NO.1 G2. Μου φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του. Το έχει κανένας; Αξίζει η αγορά; Σε review που έχω δει κι εδώ και σε άλλες σελίδες, λένε καλά λόγια. Κυρίως με ενδιαφέρει να έχει μικρόφωνο,ηχείο και να είναι ψιλοαδιάβροχο. Στο everbuying το βρήκα στο 60άρι. Με κανένα κουπόνι και μερικούς πόντους που έχω, θα το πάω γύρω στο 50άρι. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 55 - 60 ευρώ, ας μου προτείνει κάποιος... Ευχαριστώ!! Παράθεση ...everything can happen... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. April 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα bobo1704! Κοίτα το Νο.1 G2 θεωρώ πως είναι ήδη παλιό σαν μοντέλο. Καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό να βγούνε και άλλα ρολόγια που θα είναι πιο καλά σε αυτονομία-χαρακτηριστικά. Και εγώ προς το παρόν περιμένω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoks Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 http://www.e-shop.gr/sony-smartband-talk-swr30-large-black-p-TEL.018512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Αυτά συνδέονται μέσω bluetooth με το κινητό έτσι; Παράλληλα θα μπορούμε να έχουμε και ένα ακουστικό συνδεδεμένο με το κινητό ή δεν γίνεται να είναι δύο συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες με bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. April 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Smartwatches : Ένας χρόνος μετά…(Μέρος 1ο) Χαιρετώ όλους τους φίλους! Το παρόν thread κλείνει σήμερα τον πρώτο χρόνο ύπαρξης του και σκέφτηκα να κάνω μια ανασκόπηση στο πως εξελίχτηκαν ή όχι τα smartwatches αυτή την χρονιά. Θα ξεκινήσω πρώτα με την υλοποίηση της Google, το Android Wear που βρίσκεται στα Moto 360, Lg G watch κτλ. Στα θετικά του η έγχρωμη οθόνη, η κυκλική κάσα ορισμένων ρολογιών, η δυνατότητα χειρισμού του ρολογιού με φωνητικές εντολές και η δυνατότητα για always screen on. Στα αρνητικά θα βάζαμε πρώτο την μη υποστήριξη συσκευών με android 4.2.2 και κάτω, και έπειτα την αυτονομία των ρολογιών που δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 36 ώρες λειτουργίας. Η Samsung παράλληλα παρουσίασε το Gear S. Στην ουσία από το σχήμα του και μόνο καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα κινητό καρπού και όχι για smartwatch με ότι αυτό συνεπάγεται. Σίγουρα αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση μέχρι σήμερα με τις πιο πολλές δυνατότητες, από την άλλη όμως συνεργάζεται με λίγα μόνο κινητά της Samsung και το σχήμα του θα ξενίσει μερικούς. Σίγουρα τους οπαδούς του κλασσικού σχήματος του ρολογιού. Η δυνατότητα του να το χρησιμοποιήσεις σαν αυτόνομη συσκευή είναι αδιαμφισβήτητο προσόν αλλά δυστυχώς απαιτεί ένα σημαντικό ποσό χρημάτων για την απόκτηση του. Οι Κινέζοι κατασκευαστές πραγματικά βομβάρδισαν την αγορά με πάμπολλες προτάσεις. Δυστυχώς μεγάλο μέρος των προτάσεων αυτών είναι smartjunk και όχι smartwatch. Ανύπαρκτη αυτονομία, κακογραμμένες ROM, πάμπολλα κατασκευαστικά προβλήματα, μηδενική υποστήριξη. Σε αυτό τον καταιγισμό προτάσεων όμως ξεχώρισαν κάποια πραγματικά value for money ρολόγια. Θα αναφέρω ενδεικτικά το Νο1 G2, μια συσκευή που αγαπήθηκε από την κοινότητα και την προσωπική μου πρόταση (αν και ακριβότερη) το ZGPAX S8. To ZGPAX S8 έρχεται με android λειτουργικό, παίρνει sim κάρτα και micro sd, έχει wifi και μπορεί να λειτουργήσει και σαν αυτόνομη συσκευή. Κάτι σαν το Gear S αλλά πολύ πιο συμμαζεμένο σε διαστάσεις και φτηνότερο αν και ξεκάθαρα κατώτερο σε specs από το Gear S. Αξίζει να αναφέρω και το ZGPAX S29 που κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ, το οποίο θα ήταν για μένα απίστευτο value for money, αλλά ένα σημαντικό μειονέκτημα το βγάζει εκτός λίστας. ΔΕΝ υποστηρίζει ελληνικά. Τέλος για λόγους πληρότητας θα αναφέρω το Apple Watch. H τραγικά υψηλή του τιμή, η εμφάνιση του που πιο πολλά αρνητικά παρά θετικά σχόλια συγκεντρώνει, το ότι δεν είναι waterproof και η ανύπαρκτη αυτονομία του σε κάνουν να αναρωτηθείς πως κατάφερε η Apple να το πλασάρει σαν το νέο hype. Έλεος! Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το άρθρο. Θα επανέλθω σύντομα με νέο άρθρο που θα είναι όπως πάντα…δυναμίτης! Περιμένω με ενδιαφέρον τις δικές σας τοποθετήσεις! Edited April 25, 2015 by the_dynamite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Ωραία τα λες και μπράβο για τον κόπο σου. Να προσθέσω το pebble που είναι και αυτό πολύ καλό λίγο παραπάνω στο χώρο αλλά δεν έχει σημασία. Εκτός και αν μιλάμε για smartwatch που έχουν οθόνη έγχρωμη και αφής. Edited April 25, 2015 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. April 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ευχαριστώ tpal. Για το pebble έχω γράψει καλά λόγια παλιότερα. Σήμερα έγραψα για αυτά που βγήκαν μετά το pebble. Εξακολουθεί πάντως να είναι ανταγωνιστικό με την μεγάλη του αυτονομία και τις άπειρες εφαρμογές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts