ch_makis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ακόμα δεν υπάρχει τρόπος για root στην 4.4.2 ε ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Το ζαχαρώνω απο το smarties.gr το οποίο είναι το φθηνότερο αυτή την στιγμή. Εχει αγοράσει κανένας απο αυτο το μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχω αγοράσει εγώ από το smarties (Όχι το flex ). Είναι αξιόπιστο κατάστημα και με φιλική εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ακόμα δεν υπάρχει τρόπος για root στην 4.4.2 ε ; :) δοκιμασες towelroot ? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Όχι από όσο είδα είναι για 4.2.2. Όχι 4.4.2. Θα το τσεκάρω ξανά . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχω αγοράσει εγώ από το smarties (Όχι το flex ). Είναι αξιόπιστο κατάστημα και με φιλική εξυπηρέτηση. η γυναικα μου εχει παρει 3 κινητα απο κει (το τελευταιο πριν 5-6 μηνες το nexus 5) χωρις θεματα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 η γυναικα μου εχει παρει 3 κινητα απο κει (το τελευταιο πριν 5-6 μηνες το nexus 5) χωρις θεματα Δούλεψε το towelroot. Τέλεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το παρήγγειλα..Αυριο θα το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το παρήγγειλα..Αυριο θα το έχω στα χέρια μου. Άντε και άλλος στη παρέα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Είχα το S 3 περίπου δύο χρόνια και τώρα τελευταία εκτός του ότι το φορτίζω 2 φορές έτρωγε κάτι κολλήματα που μόνο με βγάλσιμο της μπαταρίας διορθωνόταν. Έψαχνα διάφορα άλλα ήθελα διάρκεια μπαταρίας με bluetooth mail και πολλές κλήσεις. Θα το πάρω και θα δούμε. .. από ότι διάβασα για διάφορα μοντέλα πρέπει να με υπερκαλύπτει. Edited October 8, 2014 by gliout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 παιδια ξερεις κανεις ποσο καιρο εχει εγγύηση η συσκευή οτι θα παίρνει update το λογισμικό? καποιοσ μου είπε για 3 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 18 μήνες υποτίθεται. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 αρα να μην περιμένουμε αλλη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την lg αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε την L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 μακάρι γιατι μια τετοια κινηταρα χρειάζεται ενα πιο εξελιγμένο λογισμικό, και ελπιζω αυτη τη φορα να εχουμε τα γραφικα οπως και οι πιο καινουριες συσκευές...(lg g3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 μακάρι γιατι μια τετοια κινηταρα χρειάζεται ενα πιο εξελιγμένο λογισμικό, και ελπιζω αυτη τη φορα να εχουμε τα γραφικα οπως και οι πιο καινουριες συσκευές...(lg g3) Φίλε το LG g 3 σε σχέση με το flex λαγκαρει σαν τρελό. Στο λέω με μεγάλη σιγουριά Αυτή τη στιγμή το flex είναι το πιο γρήγορο και smooth κινητό μετά το m8. Με σιγουριά Στο λέω αφού περιπλανήθηκα αρκετά τις τελευταίες μέρες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Μολις το πηρα...Είναι 1.0 Θα κοιτάξω να δώ εαν εμφανίζει αυτό το ghosting. Μέχρι στιγμής είναι σε άλλο επίπεδο το κινητό. ....ειμαι απο τους ατυχους....εμφανιζεται... Edited October 9, 2014 by gliout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μολις το πηρα...Είναι 1.0 Θα κοιτάξω να δώ εαν εμφανίζει αυτό το ghosting. Μέχρι στιγμής είναι σε άλλο επίπεδο το κινητό. ....ειμαι απο τους ατυχους....εμφανιζεται... Τηλέφωνο εδώ 210 4800564 στo service της LG E. θα σε κατευθύνουν κατάλληλα, έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ευχαριστώ. Πήγα σε εξουσιοδοτημένο εδώ στα Ιωάννινα, ο οποίος διαπίστωσε και αυτός το πρόβλημα, και θα μιλήσουμε αύριο με το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εγώ θέλω να ρωτήσω εάν αυτό το grain effect το έχετε όλοι. Φαίνεται σαν κατακόρυφες γραμμές στην οθόνη . Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα και θέλω να μάθω αν αξίζει να το στείλω για αντικατάσταση οθόνης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αυτο συνήθως φαίνεται στα πολυ ανοιχτα ιδιαίτερα στο λευκο αλλα ειναι ετσι. Για μενα αστο οπως ειναι. Το μοναδικο που να κοιταξεις ειναι το ghosting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Α μάλιστα κατάλαβα. Εγώ το βλέπω σε σκούρο φόντο όπως αυτό του tapatalk. Όχι σε ανοιχτά χρώματα και όχι σε τελείως μαύρο. Συγκεκριμένα από το service menu έκανα το hardware test Και το βλέπω όταν αρχίζει να γίνεται σκούρο από τελείως λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Α μάλιστα κατάλαβα. Εγώ το βλέπω σε σκούρο φόντο όπως αυτό του tapatalk. Όχι σε ανοιχτά χρώματα και όχι σε τελείως μαύρο. Συγκεκριμένα από το service menu έκανα το hardware test Και το βλέπω όταν αρχίζει να γίνεται σκούρο από τελείως λευκό. Υπάρχει σε όλα Μάκη.Μην ανησυχείς. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavrami Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 παιδια μολις εκανα τεστ στο antutu και μου εβγαλε 38000, ενω πριν διαγράψω το clean master μου εβγαζε 43500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 παιδια μολις εκανα τεστ στο antutu και μου εβγαλε 38000, ενω πριν διαγράψω το clean master μου εβγαζε 43500 Με 4.2.2 εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts