nnik_1969 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Cpu tuner greenfiy Android tuner κυρίως Δοκίμασες να τα απεγκαταστησεις πριν κάνεις αντιγραφή το build prop ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Δοκίμασες να τα απεγκαταστησεις πριν κάνεις αντιγραφή το build prop ; Όχι είναι Η Αλήθεια... Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Όχι είναι Η Αλήθεια... Δεν γράφουν στο system αυτές οι εφαρμογές,ούτε καν το gravity box, που είναι και πιο παρεμβατικό, έπρεπε να τα απεγκαταστησεις πρώτα. Τέλος πάντων όλα καλά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Άντε να ηρεμήσει λίγο το thread παίδες...Μία με τους fake πωλητές, μία με τα ρουταρίσματα, χάσαμε αυτή τη νηνεμία που επικρατούσε τόσο καιρό...και τώρα τελευταία έχει πάρει και την ανιούσα στο skroutz...378,99 ευρώ το πιο φθηνό και κατόπιν παραγγελίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κάτι θα πούλησε φαίνεται... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Άντε να ηρεμήσει λίγο το thread παίδες...Μία με τους fake πωλητές, μία με τα ρουταρίσματα, χάσαμε αυτή τη νηνεμία που επικρατούσε τόσο καιρό...και τώρα τελευταία έχει πάρει και την ανιούσα στο skroutz...378,99 ευρώ το πιο φθηνό και κατόπιν παραγγελίας... Πάντως είναι απίστευτο. Στην καθημερινή χρήση δεν λαγκαρει ποτέ βρε παιδιά, μα ποτέ όμως Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Πάντως είναι απίστευτο. Στην καθημερινή χρήση δεν λαγκαρει ποτέ βρε παιδιά, μα ποτέ όμως Με αυτό ενθουσιάζομαι κάθε μέρα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Με αυτό ενθουσιάζομαι κάθε μέρα...:p Ρε φίλε, ακόμα και το Νοτε 3,ηταν στιγμές που έβλεπα εγώ που είμαι τρελός κάτι μικρούς δισταγμούς. Εδώ ποτέ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ρε φίλε, ακόμα και το Νοτε 3,ηταν στιγμές που έβλεπα εγώ που είμαι τρελός κάτι μικρούς δισταγμούς. Εδώ ποτέ Στο flex δεν υπάρχουν τέτοια...Κάθε μέρα το ερωτεύομαι πιο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Άντε να ηρεμήσει λίγο το thread παίδες...Μία με τους fake πωλητές, μία με τα ρουταρίσματα, χάσαμε αυτή τη νηνεμία που επικρατούσε τόσο καιρό...και τώρα τελευταία έχει πάρει και την ανιούσα στο skroutz...378,99 ευρώ το πιο φθηνό και κατόπιν παραγγελίας... αυτο που ακολουθει εγραψε καποιος προφανως που την εψαξε α ρε Ελλαδισταν με τα κοροιδα σου. Στη mediamarkt Γερμανιας 399euro k στο ιδιο καταστημα στο ελλαδισταν 899...α ρε δουλεμα που πεφτει.:mad::mad::mad: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 αυτο που ακολουθει εγραψε καποιος προφανως που την εψαξε α ρε Ελλαδισταν με τα κοροιδα σου. Στη mediamarkt Γερμανιας 399euro k στο ιδιο καταστημα στο ελλαδισταν 899...α ρε δουλεμα που πεφτει.:mad::mad::mad: Καλά ,εμείς το πήραμε 365 και δεν κλαίμε καθόλου τα λεφτά μας. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλά ,εμείς το πήραμε 365 και δεν κλαίμε καθόλου τα λεφτά μας.Ομοιως:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ρε παιδιά με την εφαρμογή για υπέρυθρες που έχουμε, έχει καταφέρει κάνεις να ελέγξει εκτός από τηλεοράσεις κάτι άλλο; έχω 3 air condition στο σπίτι.toshiba, airwell και General electric.παρόλο που δεν έχει καμία αποθηκευμένη, ενώ ρυθμίζω manual τα κουμπιά και τα αποθηκεύω, τελικά δεν δουλεύει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ρε παιδιά με την εφαρμογή για υπέρυθρες που έχουμε, έχει καταφέρει κάνεις να ελέγξει εκτός από τηλεοράσεις κάτι άλλο; έχω 3 air condition στο σπίτι.toshiba, airwell και General electric.παρόλο που δεν έχει καμία αποθηκευμένη, ενώ ρυθμίζω manual τα κουμπιά και τα αποθηκεύω, τελικά δεν δουλεύει τίποτα... Εχω δοκιμασει αποκωδικοποιητές ραδιοcd τηλεορασεις αλλα κλιματιστικα δυστυχώς αυτα που εχω δεν τα εχει στις μαρκες το προγραμμα. Και κατι αλλο απο μενα: το wifi direct εχει καταφέρει κανενας να το δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εχω δοκιμασει αποκωδικοποιητές ραδιοcd τηλεορασεις αλλα κλιματιστικα δυστυχώς αυτα που εχω δεν τα εχει στις μαρκες το προγραμμα. Και κατι αλλο απο μενα: το wifi direct εχει καταφέρει κανενας να το δουλεψει? μα μπορείς να ρυθμίσεις χειροκίνητα και να φτιάξεις τηλεκοντρόλ για οποιαδήποτε συσκευή θες, θεωρητικά, ακόμη κι αν δεν έχει την μάρκα της...Αυτό εννοώ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ποιες μάρκες αποκωδικοποιητών δουλεύουν; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Θεωρητικά δουλεύουν όλα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν έχει κάποιες στάνταρ μάρκες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 μα μπορείς να ρυθμίσεις χειροκίνητα και να φτιάξεις τηλεκοντρόλ για οποιαδήποτε συσκευή θες, θεωρητικά, ακόμη κι αν δεν έχει την μάρκα της...Αυτό εννοώ εγώ. Αυτο δεν το δοκίμασα αλλα θα το δοκιμάσω το απογευμα που θα παω σπιτι και θα σου πω αποτελεσμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εχω δοκιμασει αποκωδικοποιητές ραδιοcd τηλεορασεις αλλα κλιματιστικα δυστυχώς αυτα που εχω δεν τα εχει στις μαρκες το προγραμμα. Και κατι αλλο απο μενα: το wifi direct εχει καταφέρει κανενας να το δουλεψει? Με τη Samsung smart TV παίζει τούμπανο. Καλύτερα από το Νοτε 3 :D Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εγω που τελικα δε κατορθωσα να το παρω αλλα πηρα το μικροτερο αδερφακι του το ιδιο θεμα δεν.εχει ολες τις μαρκες ειδικα στα κλιματιστικα.Θα δοκιμασω και γω αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδιά το flex μου έπαθε android L και G3 μαζί...:p[ATTACH]47678[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδιά το flex μου έπαθε android L και G3 μαζί...:p[ATTACH]47678[/ATTACH] Χαχαχα τέλειο.!!! Του android L τα είχα βάλει και εγώ . Αλλά από G3 Πώς το έβαλες;; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Χαχαχα τέλειο.!!! Του android L τα είχα βάλει και εγώ . Αλλά από G3 Πώς το έβαλες;; κατεβάζεις αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g2_tweaksbox Και έχει μέσα επιλογή για να το κάνεις έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 κατεβάζεις αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ptoti.g2_tweaksbox Και έχει μέσα επιλογή για να το κάνεις έτσι... Άααα βλέπω το ξαναρούταρες ,δεν κρατήθηκες.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts