nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Και ένα μικρό δείγμα βίντεο με τον ήλιο κόντρα πριν από λίγο. https://dl.dropboxusercontent.com/u/11208932/CAM00024.mp4 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Βασικά εγώ έχω αρχίσει ολόκληρο vs Note 3 μιας και τα έχω ταυτόχρονα. Άλλωστε είναι και ο κύριος ή ίσως ο μοναδικός ανταγωνιστής του αυτή τη στιγμή ΓΙΑ διαφωτισε μας φιλε Αντωνη εφοσον εχεις και τα δυο εκτος της νυχτερινης ληψης ποια ειναι τα σημαντικα αν υπαρχουν πλεονεκτηματα μειονεκτηματα μεταξυ τους.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ΓΙΑ διαφωτισε μας φιλε Αντωνη εφοσον εχεις και τα δυο εκτος της νυχτερινης ληψης ποια ειναι τα σημαντικα αν υπαρχουν πλεονεκτηματα μειονεκτηματα μεταξυ τους.:) Διάβασε τις τελευταίες σελίδες και σε κάθε ποστ μου θα δεις ότι μιλάω για το φλεξ σε αντιδιαστολή με το Νοτε 3. Κάθε καινούριο εύρημα θα το ποσταρω ένα ένα. Με βλέπω στο τέλος να έχω γράψει την Ιλιάδα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Και ένα μικρό δείγμα βίντεο με τον ήλιο κόντρα πριν από λίγο. https://dl.dropboxusercontent.com/u/11208932/CAM00024.mp4 πολυ καλο!! αυτη εδω πως σας φαινεται?ειναι με HDR τραβηγμενη . ;) https://www.dropbox.com/s/v7lky43851tpb7k/20140628_185141_HDR.jpg Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αγορινες πηρατε ενημερωση για καταργηση του vu talk? Λεει οτι απο 1η Ιουλιου σταματαει η υπηρεσία και οτι πρεπει να το καταργησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 πολυ καλο!! αυτη εδω πως σας φαινεται?ειναι με HDR τραβηγμενη . ;) https://www.dropbox.com/s/v7lky43851tpb7k/20140628_185141_HDR.jpg Φανταστική. Όπως είπα το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι οι φωτογραφίες το βράδυ με λίγο φωτισμό. Μάλιστα σε μέτριο φωτισμό τα καταφέρνει εξαιρετικά. Ενισχύει πολύ το φως και δείχνει το αντικείμενο πολύ πιο φωτεινό και καθαρό αποτι είναι. Στον λίγο φωτισμό όμως δεν τα καταφέρνει. Ίσως δεν το βοηθάει και τ οφλας Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Διάβασε τις τελευταίες σελίδες και σε κάθε ποστ μου θα δεις ότι μιλάω για το φλεξ σε αντιδιαστολή με το Νοτε 3. Κάθε καινούριο εύρημα θα το ποσταρω ένα ένα. Με βλέπω στο τέλος να έχω γράψει την Ιλιάδα Ναι τις εχω δει απλα αν τα συγκεντρωσεις ολα σε μια δημοσιευση βλεποντας η βρισκοντας κατι καινουργιο θα ενημερωθουμε ακομα πιο εμπεριστατωμενα και σε ευχαριστουμε για οποια ενημερωση μας εχεις κανει ηδη οπως και τα αλλα παιδια,γιατι μας βοηθατε στην επιλογη μας.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλημέρα σε όλους!! Με αυτά που έχω διαβάσει εδώ έχω ψηθεί πολύ και πλέον η αγορά του είναι δεδομένη!!! Αν έχει κανείς να μου το πουλήσει η να προτείνει κάποιο μαγαζί να το έχει ετοιμοπαράδοτο γιατί αυτό στο σκρουτς που το είχε στην σελίδα τους και είναι Πειραιά που με βολεύει πήρα τηλέφωνο και απλά λέει δεν έχουν ενημερώσει ότι δεν έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλημέρα σε όλους!! Με αυτά που έχω διαβάσει εδώ έχω ψηθεί πολύ και πλέον η αγορά του είναι δεδομένη!!! Αν έχει κανείς να μου το πουλήσει η να προτείνει κάποιο μαγαζί να το έχει ετοιμοπαράδοτο γιατί αυτό στο σκρουτς που το είχε στην σελίδα τους και είναι Πειραιά που με βολεύει πήρα τηλέφωνο και απλά λέει δεν έχουν ενημερώσει ότι δεν έχουν για ρωτα στο extreme-mobile.gr Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Χρησιμοποιεί κανείς εδώ μέσα Gravity box ; EDIT Άκυρο, το έλυσα το θέμα. Πάντως το gravity box είναι τρομερό εργαλειο .Πρακτικά δεν χρειάζεσαι custom rom H αίσθηση του κινητού επίσης είναι τρομερή.Η προηγούμενη φορά που είχα ενθουσιαστεί με συσκευή ,ήταν το ΝΟΤΕ 2.Με το ΝΟΤΕ 3 δεν είχα τα ίδια συναισθήματα .Τώρα με το FLEX, έχω πάλι αυτή την αίσθηση της τρομερής συσκευής. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η παντελής ανυπαρξία λαγκ.Πρώτη φορά νομίζω έχω συσκευή που δεν μπορώ ακόμα και εγώ με την τρέλα που με δέρνει να δω και τον παραμικρό δισταγμό. Επίσης νομίζω ότι κατάλαβα το όριο μου στις διαστάσεις ενός κινητού .Είναι οι 6 ίντσες .Τουλάχιστον μέχρι τόσο χωρά στις δικές μου τσέπες :) Πάγωσα και με το ΤITANIUM την ενημέρωση λογισμικού και θα μείνω στην jelly bean.;Oλα δουλεύουν τέλεια. Edited June 30, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τελικά τα κατάφερα και ειμαι κάτοχος κι εγω του g flex !!το πηρα απο το tokinito.gr !!δεν το ειχαν το πρωί αλλα το εκανα παραγγελία και το απόγευμα το έφεραν! ! Το κινητο ειναι αλλη φαση εντελώς! !απόλαυση σε οτι προλαβα μέχρι τωρα να δω. Το μονο που με προβληματίζει είναι οτι η μπαταρία σε μια ωρα εχασε 21%.εβαλα εφαρμογές κλπ βέβαια αλλά μου φανηκε οτι επεσε πολύ γρήγορα. Ηταν στο 81 οταν το άνοιξα. Περιμένω να ξεφορτισει πριν το βαλω παλι η δεν εχει να κανει? Καλώς σας βρηκα σας ειπα ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Χαίρομαι πολύ που η LG αποκτά φαν. Πραγματικά αυτή η εταιρία φτιάχνει καλά τηλέφωνα αλλά το παρελθόν της κάνει τους πελάτες να μην την εμπιστεύονται. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τελικά τα κατάφερα και ειμαι κάτοχος κι εγω του g flex !!το πηρα απο το tokinito.gr !!δεν το ειχαν το πρωί αλλα το εκανα παραγγελία και το απόγευμα το έφεραν! ! Το κινητο ειναι αλλη φαση εντελώς! !απόλαυση σε οτι προλαβα μέχρι τωρα να δω. Το μονο που με προβληματίζει είναι οτι η μπαταρία σε μια ωρα εχασε 21%.εβαλα εφαρμογές κλπ βέβαια αλλά μου φανηκε οτι επεσε πολύ γρήγορα. Ηταν στο 81 οταν το άνοιξα. Περιμένω να ξεφορτισει πριν το βαλω παλι η δεν εχει να κανει? Καλώς σας βρηκα σας ειπα ? :) kit Kat έχει ή jelly bean; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Jelly bean εχει. Δεν μου βγάζει τίποτα για αναβάθμιση όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Jelly bean εχει. Δεν μου βγάζει τίποτα για αναβάθμιση όμως Πολωνικό να υποθέσω;;; κι εγώ ακόμα την περιμένω την κιτ κατ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πολωνικό να υποθέσω;;; κι εγώ ακόμα την περιμένω την κιτ κατ... Ναι πολωνικο!!άρα να μην ανησυχώ ε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πως το βλέπεις από που είναι βρε παιδιά ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πως το βλέπεις από που είναι βρε παιδιά ; Εμένα γράφει POL στο κουτί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εμένα στο κάτω μέρος δίπλα στο version γράφει BL ,η εγγύηση είναι στα Αυστριακά και γράφει την αντιπροσωπεία της Βιέννης . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τελικά τα κατάφερα και ειμαι κάτοχος κι εγω του g flex !!το πηρα απο το tokinito.gr !!δεν το ειχαν το πρωί αλλα το εκανα παραγγελία και το απόγευμα το έφεραν! ! Το κινητο ειναι αλλη φαση εντελώς! !απόλαυση σε οτι προλαβα μέχρι τωρα να δω. Το μονο που με προβληματίζει είναι οτι η μπαταρία σε μια ωρα εχασε 21%.εβαλα εφαρμογές κλπ βέβαια αλλά μου φανηκε οτι επεσε πολύ γρήγορα. Ηταν στο 81 οταν το άνοιξα. Περιμένω να ξεφορτισει πριν το βαλω παλι η δεν εχει να κανει? Καλώς σας βρηκα σας ειπα ? :) Καλοριζικο φιλε μου. Τωρα οσο για την μπαταρια κανε κανα 2-3 κυκλους φορτισης και θα δεις οτι ειναι αστερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλοριζικο φιλε μου. Τωρα οσο για την μπαταρια κανε κανα 2-3 κυκλους φορτισης και θα δεις οτι ειναι αστερι. Σε ευχαριστώ! !!να το αφήσω μεχρι να παει 10%πχ και μετά για φόρτιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σε ευχαριστώ! !!να το αφήσω μεχρι να παει 10%πχ και μετά για φόρτιση ? Φορτισε το όποτε θες. Δεν έχει σημασία Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Φορτισε το όποτε θες. Δεν έχει σημασία Απο τις 7 μέχρι τώρα δεν το εχω αφήσει σχεδον καθόλου απο τα χέρια μου! Απο το 81% στο 18 τώρα, θα το βαλω να φορτίσει σε λίγο. Σε ευχαριστώγι ατην ββοήθεια! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά καλησπερίζω την παρέα.. Νέος κάτοχος του flex από προχθές και όντως το κινητό με έχει εντυπωσιάσει. Θα έλεγα πως είναι ο μεγάλος αδερφός του Note 3 που το έχω σαν στανταράκι και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ όποια άλλη συσκευή και αν πάρω. Λίγα πραγματάκια παρατήρησα και όποος μπορεί να μου απαντήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων : 1. Το task manager το χρησιμοποιείτε? είδα ότι by default είναι ενεργοποιημένο και κάθε 12 ώρες απελευθερώνει ram. Στα settings μάλιστα είδα ότι μπορείς να κάνεις freeze και κάποιες διεργασίες εφαρμογών και το έχω ενεργοποιήσει για κάποιες εκτός από εκείνες που δέχομαι ειδοποιήσεις real time. 2. Recovery menu υπάρχει κάπως? είδα κάποια videos στο youtube αλλά συνδυασμός κουμπιών δεν μου δουλεύει. Φοράω την kitkat. Έχει κλειδωμένο bootloader? 3. Είδα στα settings του πληκτρολογίου ότι έχει τη δυνατότητα να κάνεις swpe για να εξαφανιστεί το πληκτρολόγιο. Το δοκίμασα αλλά δε μου κάνει τίποτα. Είναι κάποιο bug? Ευχαριστώ και πάλι! Παιδιά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Χαίρομαι πολύ που η LG αποκτά φαν. Πραγματικά αυτή η εταιρία φτιάχνει καλά τηλέφωνα αλλά το παρελθόν της κάνει τους πελάτες να μην την εμπιστεύονται. Θοδωρή και εγώ χαίρομαι πολύ. Εξαιρώντας το άβολο για μένα μέγεθος δηλώνω πως πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή συσκευή και σαν εμφάνιση και σαν λειτουργία. Πιστεύω ότι θα επαναληφθεί η ιστορία του optimus g (σε μικρότερο βέβαια βαθμό). Δηλαδή λόγω τιμής από skroutz θα μαζευτεί πολύς κόσμος λόγω της ύπαρξης ελάχιστων αρνητικών σχολίων. Που να δείτε τι θα γίνει αν μπει σε προσφορά σε εξευτελιστική τιμή από κάποια αλυσίδα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts