jimpsar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Kαλημερα! Κατοχος πλεον flex και εγω προερχομενος απο Νοτε 3. Οντως το κινητο ειναι υπεροχο αισθητικα και φοβερο στο κρατημα.το κραταω πιο ευκολα με ενα χερι απο το ΝΟΤΕ παντως. Οθονη φαινεται πολυ καλη και καθολου δεν μου φαινοντα τα λιγοτερα pixel. 2 ερωτηματα εχω.1. Η οθονη στο αυτοματο ειναι καπως σαν να γκριζαρει grain δλδ ενω οταν ανεβαζεις φωτεινοτητα δεν εχει τετοιο θεμα. 2.στο widget του καιρου μολις παταω να το σεταρω μου βγαζει πως πρεπει να κατεβασει θεμα απο το κεντρο ενημερωσης.μπαινω μεσα αλλα δεν υπαρχει τιποτα.καμια ιδεα ? Παντως οφειλω να πω πως ειναι πολυ γρηγορο και κομψο το κινητο. Εκδοση 1.0 εχω να αναφερω. Ευχαριστω Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Kαλημερα! Κατοχος πλεον flex και εγω προερχομενος απο Νοτε 3. Οντως το κινητο ειναι υπεροχο αισθητικα και φοβερο στο κρατημα.το κραταω πιο ευκολα με ενα χερι απο το ΝΟΤΕ παντως. Οθονη φαινεται πολυ καλη και καθολου δεν μου φαινοντα τα λιγοτερα pixel. 2 ερωτηματα εχω.1. Η οθονη στο αυτοματο ειναι καπως σαν να γκριζαρει grain δλδ ενω οταν ανεβαζεις φωτεινοτητα δεν εχει τετοιο θεμα. 2.στο widget του καιρου μολις παταω να το σεταρω μου βγαζει πως πρεπει να κατεβασει θεμα απο το κεντρο ενημερωσης.μπαινω μεσα αλλα δεν υπαρχει τιποτα.καμια ιδεα ? Παντως οφειλω να πω πως ειναι πολυ γρηγορο και κομψο το κινητο. Εκδοση 1.0 εχω να αναφερω. Ευχαριστω Καλημέρα φίλε καλορίζικο να προσέξεις την οθόνη αν αφήνει σκιές όταν το έχεις σε χαμηλή φωτεινότητα τότε έχεις πρόβλημα.το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και μου την αλλαξαν.όσο για τον καιρό μου το είχε γράψει και εμένα αυτό και κατέβασε ένα Αρχείο 50 mb περίπου.ελπίζω να το χαρείς και ότι αλλο θες εδώ είμαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έγινε φίλε μου ευχαριστώ. Θα το παρατηρήσω πως θα είναι η οθόνη . Πάντως το widget. Δεν κατεβάζει κανένα αρχείο πρόσθετο. Ακόμα και τo translate το ίδιο κάνει.:( Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ήρθε και σε εμένα .Το bar code sto κάτω μέρος λέει 1.1. Για ghosting δεν είδα γιατί έχω πολύ δουλειά στο γραφείο.Το έβαλα να φορτίσει και κάνω υπομονή. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ήρθε και σε εμένα .Το bar code sto κάτω μέρος λέει 1.1. Για ghosting δεν είδα γιατί έχω πολύ δουλειά στο γραφείο.Το έβαλα να φορτίσει και κάνω υπομονή. Αντε καλομιλητο και πες μας πεντε πραγματα σε σχεση με το note μια και το εχεις αρκετο καιρο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ήρθε και σε εμένα .Το bar code sto κάτω μέρος λέει 1.1. Για ghosting δεν είδα γιατί έχω πολύ δουλειά στο γραφείο.Το έβαλα να φορτίσει και κάνω υπομονή. Με γεια Αντώνη. Περιμένουμε να μας το φέρεις να το δούμε το απόγευμα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αντε καλομιλητο και πες μας πεντε πραγματα σε σχεση με το note μια και το εχεις αρκετο καιρο. Με γεια Αντώνη. Περιμένουμε να μας το φέρεις να το δούμε το απόγευμα... Εννοείται (δις):) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και εννοειται περιμενουμε απο νεους κατοχους και παλιους μια μικρη εκθεση περιγραφη για την κινηταρα μεχρι να παρουμε σειρα και οι υπολοιποι ως την αποκτηση του.Να ξερουμε οσα δεν ειπαν στα επισημα ριβιου.Καλοριζικο σε ολους. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Καλοριζικο και απο μενα σε ολους τους ΝεοFlexαδες Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Βλέπω γινόμαστε πολλοί σιγά σιγά...Μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά σήμερα το πήρα πίσω με καινούργια οθόνη και πλακέτα να πω την αλήθεια δεν βλέπω τρελή διάφορα πάντως μου έβγαλε αναβάθμιση με το που το άνοιξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valaoritis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Λόγω λάθους μου έφεραν σήμερα την εξής θήκη σε μαύρο-καφέ http://www.ebay.com/itm/201093338398?var=500269092056&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Αν κάποιος τη θέλει, ας στείλει p.m (για Αθήνα). Παράθεση ''Κι αν εξεράθη το κλαρί, πάντα χλωρή είν’ η ρίζα.'' Α.Β Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πόσο καιρό έκαναν να σου το αλλάξουν;σου έδωσαν κάποιο άλλο για το διάστημα που δεν είχες τηλέφωνο;το δικό μου μάλλον βλέπω πως έχει το θέμα με το ghosting σε χαμηλό φωτισμό .φουλ όταν το έχω είναι μια χαρα. Πάντως το κινητό είναι υπέροχο γενικά,νοιώθω να έκανα αναβάθμιση από Ν ΟΤΕ. 3 . Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία ξέρει κανείς που είναι ; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εμενα παντως το κουτι του ειναι τελειως κενο δεν γραφει απο κατω ουτε στα πλαγια τιποτα εκτος απο το ιμει και το s/n το χρωμα και τη λεξη POL πως ειναι πολωνικο λογικα και ολα αυτα σε αυτοκολλητο παντως το εχω μια εβδομαδα σχεδον και ειμαι υπερ ευχαριστημενος ουτε λαγκ ουτε κολληματα παει σφαιρα,οθονη φανταστικη,δεν καταλαβαινεις αν ειναι fullhd με λιγα λογια οποιος το παρει θα το ευχαριστηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Μόλις το ρουταρα, δώδεκα ωρών κινητό. Έσπασα το ρεκόρ του Νοτε 1.:) Και μια ερώτηση παιδιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466362 Η παραπάνω εφαρμογή είναι κατάλληλη για imei backup? Edited June 25, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αντώνη δεν ντρέπεσαι λίγο;; Την κοπάνησες νωρίς νωρίς για να παίξεις με το flex;; Πάντως ομολογώ ότι το κινητό μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους τομείς... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αντώνη δεν ντρέπεσαι λίγο;; Την κοπάνησες νωρίς νωρίς για να παίξεις με το flex;; Πάντως ομολογώ ότι το κινητό μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους τομείς... Ντρέπομαι λίγο αλλά σήμερα το μεσημέρι το πήρα και δεν το χάρηκα. Άσε που πρέπει να το σεταρω γιατί το Νοτε είναι έτοιμο να φύγει Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μόλις το ρουταρα, δώδεκα ωρών κινητό. Έσπασα το ρεκόρ του Νοτε 1.:) Και μια ερώτηση παιδιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466362 Η παραπάνω εφαρμογή είναι κατάλληλη για imei backup? Αντωνη το γραφω εδω.Με αυτη την εφαρμογη πηρα και εγω backup στο G2. Δημιουργει ενα φακελο στο storage της συσκευης με το ονομα sphinxvn. Μεσα εχει διαδορμη imeibackup/το μοντελο/ Και μετα τρια αρχεια. Ολος ο φακελος ειναι το backup Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αντωνη το γραφω εδω.Με αυτη την εφαρμογη πηρα και εγω backup στο G2. Δημιουργει ενα φακελο στο storage της συσκευης με το ονομα sphinxvn. Μεσα εχει διαδορμη imeibackup/το μοντελο/ Και μετα τρια αρχεια. Ολος ο φακελος ειναι το backup Ευχαριστώ Θοδωρή. Το έκανα ήδη. Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ευχαριστώ Θοδωρή. Το έκανα ήδη. Ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ Δηλ δουλευει κανονικα αυτο στο Flex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δηλ δουλευει κανονικα αυτο στο Flex? Εμένα μου πήρε πάντως κανονικά ένα backup όπως το περιγράφει ο Θοδωρής. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ok Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδιά το τηλέφωνό μου είναι χαλασμένο . Έχει κολλήσει η μπαταρία στο 100% και δεν λέει να πέσει.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 :p Παιδιά το τηλέφωνό μου είναι χαλασμένο . Έχει κολλήσει η μπαταρία στο 100% και δεν λέει να πέσει.:) Και μένα τα ίδια...άστα...μάλλον πρέπει να το γυρίσουμε πίσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 :p Και μένα τα ίδια...άστα...μάλλον πρέπει να το γυρίσουμε πίσω.... Βλάση εγώ θα μείνω στην 4.2.2 Δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Στην κιτ κατ χαλάει και η αναδιάταξη κειμένου και το flash στον stok browser και αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts