Vlasismiriagos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Αρα εαν εχει θεμα ghosting καλυπτεται απο την εγγυηση... πολυ καλο αυτο :) . εγω εχω και αλλη μια απορια... στις εφαρμογες που χρησιμοποιουμε ταυτοχρονα στην οθονη ( multi window - dual window οπως το λεει κανεις) υποστηριζονται αρκετες εφαρμογες οπως και στο νοτε? δηλαδη shazam youtube chrome facebook whatsapp viber skype? Καλά στο νότε δεν το λες και πολλές εφαρμογές...τα εντελώς βασικά...το πλέον τραγικό δε είναι ότι δεν υποστηρίζεται ούτε καν η αριθμομηχανή στο νότε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλά στο νότε δεν το λες και πολλές εφαρμογές...τα εντελώς βασικά...το πλέον τραγικό δε είναι ότι δεν υποστηρίζεται ούτε καν η αριθμομηχανή στο νότε...:( η αληθεια ειναι οτι η αριθμομηχανη μου χε λειψει και μενα. Κατα τ αλλα απ αυτες που χρησιμοποιω μονο το shazam δεν υποστηριζεται. Το ρωταω διοτι σε ενα review ελεγαν οτι το lg δεν υποστηριζει τοσες πολλες οσες το νοτε και οτι υποστηριζει μονο τις βασικες. Βεβαια το review ειναι μισο χρονο πριν..γι αυτο ρωταω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παιδες εχθες παρελαβα και εγω το καινουριο ..... Η οθονη του ειναι τέλεια. Άντε επιτέλους ξεμπέρδεψες και έπεσες και στην σωστή παρτίδα, καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Άντε επιτέλους ξεμπέρδεψες και έπεσες και στην σωστή παρτίδα, καλορίζικο! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να σαι καλα Παιδες μια ερωτηση. Ποση ωρα κανει περιπου η μπαταρια με κλειστο το τηλεφωνο να φοτρτισει πληρως απο το 2% στο 100% ? Edited June 7, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να σαι καλα Παιδες μια ερωτηση. Ποση ωρα κανει περιπου η μπαταρια με κλειστο το τηλεφωνο να φοτρτισει πληρως απο το 2% στο 100% ? νομιζω 3 ωρες θελει για πληρη φορτιση βαση review αν θυμαμαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Γαμωτο και εγω εκανα μ.........ια και δεν κουμπωσα καλα τον φορτιστη με το καλωδιο και το ειχα 6 ωρες και ητανε στο 75%. Μολις το πηρα χαμπάρι τοτε σε 30 λεπτα πηγε 100%. Δεν εκανε καλη επαφη ο φορτιστης με το καλωδιο. Ελπιζω να μην ταλαιπωρησα την μπαταρια. Και το κακο εναι οτι ηταν η πρωτη φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Γαμωτο και εγω εκανα μ.........ια και δεν κουμπωσα καλα τον φορτιστη με το καλωδιο και το ειχα 6 ωρες και ητανε στο 75%. Μολις το πηρα χαμπάρι τοτε σε 30 λεπτα πηγε 100%. Δεν εκανε καλη επαφη ο φορτιστης με το καλωδιο. Ελπιζω να μην ταλαιπωρησα την μπαταρια. Και το κακο εναι οτι ηταν η πρωτη φορτιση. δεν νομίζω να έγινε και κάτι... αλλά να προσέχεις άλλη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 4η μερα τωρα με το Flex και ολο πιο πολυ το γουσταρω. Μιλάμε το τηλεφωνακι ειναι κορυφαίο. Δεν μασσαει πουθενά. Προσωπικα οτι καλυτερο απο πλευρας ταχύτητας κυκλοφορει αυτην την στιγμη. Υπερ ευχαριστημενος. Και εχω δουλεψει πολλα κορυφαια κινητα (G2,Note3,S5,S4). Τοσο γρηγορο δεν ειναι κανενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 4η μερα τωρα με το Flex και ολο πιο πολυ το γουσταρω. Μιλάμε το τηλεφωνακι ειναι κορυφαίο. Δεν μασσαει πουθενά. Προσωπικα οτι καλυτερο απο πλευρας ταχύτητας κυκλοφορει αυτην την στιγμη. Υπερ ευχαριστημενος. Και εχω δουλεψει πολλα κορυφαια κινητα (G2,Note3,S5,S4). Τοσο γρηγορο δεν ειναι κανενα. Η οθόνη του πως σου φαίνεται σε σχέση με του note 3 πχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 τι το κανει πιο γρηγορο απο το G2, ενω εχουν το ιδιο hardware αν δεν κανω λαθος. καλυτερη υλοποιηση ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 τι το κανει πιο γρηγορο απο το G2, ενω εχουν το ιδιο hardware αν δεν κανω λαθος. καλυτερη υλοποιηση ROM; Χαμηλότερη ανάλυση οθόνης φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Χαμηλότερη ανάλυση οθόνης φίλε μου... Ετσι ακριβως και στην ουσια η 1080 αναλυση και η 2Κ περιττη σε τετοιες ιντσες. Προσωπικα δεν εχω δει διαφορα. Ασε που τα χρωματα του κανουν για μενα προσωπικά, οποιαδηποτε οθονη κινητου αυτην την στιγμη να τρεμει. Τετοιο μαυρο ειδικα ουτε η amoled της Samsung δεν εχει. Edited June 9, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 οκ καταλαβα παιδιά, νομιζα οτι εκτος της αναλυσης παιζει ρολο και το μεγεθος οθονης, περισσοτερα pixels για διαχειριση. Ευχαριστω για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ετσι ακριβως και στην ουσια η 1080 αναλυση και η 2Κ περιττη σε τετοιες ιντσες. Προσωπικα δεν εχω δει διαφορα. Ασε που τα χρωματα του κανουν για μενα προσωπικά, οποιαδηποτε οθονη κινητου αυτην την στιγμη να τρεμει. Τετοιο μαυρο ειδικα ουτε η amoled της Samsung δεν εχει. Φίλε μου να ρωτήσω και κάτι άλλο.Η φωτεινότητα όταν την έχεις στο 100% είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από το note 3;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 εμενα μου φαινεται πιο μεγαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μόλις το παρήγγειλα στα 365,99 από mobile hellas...Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μόλις το παρήγγειλα στα 365,99 από mobile hellas...Για να δούμε... με γεια σου φιλε! περιμενουμε εντυπωσεις λοιπον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Μόλις το παρήγγειλα στα 365,99 από mobile hellas...Για να δούμε... Αντε Καλοριζικο. Ετσι να μεγαλωνει η παρέα Καλημέρα αγορινες. Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση σε KitKat. Την εκανα αλλα πλην του knowk και μια επιλογή επιπλέον στην κάμερα δεν ειδα τιποτε αλλο. Στο quandrant και geekbench ανεβασε σκορ αλλα στο antutu το χαντακωσε. Εκει που εβγαζε 37000+ τωρα παει το πολυ 34000. Τι παιχτηκε? Θεωρειται οτι η κιτκατ ειναι πιο ελαφρυα με καλυτερη Διαχείριση. Αν ξερει κανεις τιποτα? Αλλες αλλαγες εντοπισατε μετα την αναβάθμιση? Edited June 10, 2014 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδιά το κινητό είναι έρωτας. & - Το είχα στα χέρια μου προχθές στο Πλαίσιο, απλά υπέροχο, η οθόνη του καταπληκτική, αν και 720p, προσωπικά δεν είδα και καμιά αξιοσημείωτη διαφορά με το Note III. Τα δε χρώματα επίσης καταπληκτικά. Ίσως να μην έχω τόσο έμπειρο μάτι, οκ το δέχομαι αυτό, αλλά λέω αυτό που είδα. Η κυρτότητα που έχει μπορεί να μην είναι πολλές μοίρες, αλλά είναι ικανή να προσδώσει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση, ενώ καμουφλάρει και το μεγάλο μέγεθος, εώς έναν επιλήψιμο βαθμό τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά μόλις το πήρα στα χέρια μου...απλά έρωτας. Δεν χορταίνω να το κοιτάζω. Έκανα έλεγχο για κιτ κατ αλλά μου λέει πως είναι ενημερωμένο...είναι πολωνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά μόλις το πήρα στα χέρια μου...απλά έρωτας. Δεν χορταίνω να το κοιτάζω. Έκανα έλεγχο για κιτ κατ αλλά μου λέει πως είναι ενημερωμένο...είναι πολωνικό. καλοριζικο αγορινα. Ηταν σφραγισμενη η συσκευασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 καλοριζικο αγορινα. Ηταν σφραγισμενη η συσκευασια? ναι ναι...σφραγισμένη.το θέμα είναι η κιτ κατ τώρα... Βαριέμαι να το στήνω και μετά ξανά απ την αρχή μόλις έρθει η αναβάθμιση. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δεν πειραζει ρε συ να το δουλεψεις περισσοτερο κιόλας. Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά μόλις το πήρα στα χέρια μου...απλά έρωτας. Δεν χορταίνω να το κοιτάζω. Έκανα έλεγχο για κιτ κατ αλλά μου λέει πως είναι ενημερωμένο...είναι πολωνικό. Καλοδουλευτο και απροβληματιστο! Ακουμε σχολια οσον αφορα την οθονη του κυριως...συγκριτικα και με το νοτε 3 σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Καλοδουλευτο και απροβληματιστο! Ακουμε σχολια οσον αφορα την οθονη του κυριως...συγκριτικα και με το νοτε 3 σου. καλύτερο λευκό και ελάχιστα πιο φωτεινή...η ανάλυση δεν με έχει ξενίσει καθόλου, οπότε μια χαρά...κατά τα αλλά το κινητό είναι Ε Ρ Ω Τ Α Σ... Υπάρχει κανείς με πολωνικο flex που να του έχει έρθει η κιτ κατ;;; Edited June 11, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts