Jump to content

[S5] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι καρτες μνήμης της sandisk κατι κοκκινες λένε τιποτα; τις εχει δοκιμάσει κανεις; ανάμεσα σε αυτές και samsung τι να προτιμήσω;

Καλύτερα Samsung, είναι απροβλημάτιστες. :)

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οι καρτες μνήμης της sandisk κατι κοκκινες λένε τιποτα; τις εχει δοκιμάσει κανεις; ανάμεσα σε αυτές και samsung τι να προτιμήσω;

Δεν έγραψες και τι capacity θέλεις.

Δες επείσης και αυτές:

http://www.katerelos.gr/product/29898/toshiba-microsdhc-16gb-class-10-exceria-uhs-i.html?ref=3

Είναι ας πούμε κάτι σαν τις ferrari των sd. Και "made in Japan"!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τελικα εγω εβαλα μια Kingston 32 GB class 10 ...δεν βρηκα samsung και τη χρειαζομουν αμεσα...ολα καλα παντως :)
Jason the Greek

Τελικα εγω εβαλα μια Kingston 32 GB class 10 ...δεν βρηκα samsung και τη χρειαζομουν αμεσα...ολα καλα παντως :)
... και ούτε να ανησυχείς. Ακριβώς την ίδια έχω 2-3 χρόνια και έχει δουλέψει σε 5 διαφορετικές συσκευές!!

την έχω φορμάρει σε exFΑΤ

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

... και ούτε να ανησυχείς. Ακριβώς την ίδια έχω 2-3 χρόνια και έχει δουλέψει σε 5 διαφορετικές συσκευές!!

την έχω φορμάρει σε exFΑΤ

@bikos68 πολυ βασικο αυτο (exFAT). Τωρα που ειναι νωρις κανε το.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

@bikos68 πολυ βασικο αυτο (exFAT). Τωρα που ειναι νωρις κανε το.

Nα σου πω την αληθεια ειμαι "φρεσκοτατος" στο Αndroid δε ξερω πως γινετε αυτο...:(

Jason the Greek

Nα σου πω την αληθεια ειμαι "φρεσκοτατος" στο Αndroid δε ξερω πως γινετε αυτο...:(

Δεν εχει να κανει με το andrοid, την φορμαρεις στον υπολογιστη σου.

To exFAT μπορει και παιρνει μοναδικο αρχειο πανω απο 4GB και ειναι λιγο πιο γρηγορη, ενω το FAT32, που ειναι τωρα η micro sd, oχι.

Δεν εχει να κανει με το andrοid, την φορμαρεις στον υπολογιστη σου.

To exFAT μπορει και παιρνει μοναδικο αρχειο πανω απο 4GB και ειναι λιγο πιο γρηγορη, ενω το FAT32, που ειναι τωρα η micro sd, oχι.

Μαλιστα..ευχαριστω αλλα δεν εχω τη συσκευη για να μπει και να τη φορμαρω...οποτε παραμενω ως εχει...

Jason the Greek

Μαλιστα..ευχαριστω αλλα δεν εχω τη συσκευη για να μπει και να τη φορμαρω...οποτε παραμενω ως εχει...

Ειπαμε :), micro sd αν θελεις να την κανεις exFAT την φορμαρεις στον υπολογιστη σου και οχι στο τηλεφωνο.

Μεσα στο πακετάκι που την αγορασες δεν ειχε ανταπτορα σε SD? Μονο την μνημη ειχε?

Edited by fanatikos

Μεσα στο πακετάκι που την αγορασες δεν ειχε ανταπτορα σε SD? Μονο την μνημη ειχε?

Καλημερα,εχει ανταπτορα ναι.Card reader δεν εχω...

Edited by bikos68
Jason the Greek

Καποιος γνωστος, φιλος; Πιστευω οτι και σε κανενα φωτογραφείο που να εχει pc θα μπορει να στο κανει.

Τες πα, δεν ειναι και κατι φοβερο αν το αφησεις φατ32. Απλα θα εχεις περιορισμο με αρχεια μεγαλητερα των 4γιγα (πχ hd Ταινίες). Αλλιως δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα.

Και βεβαια μπορεις να το κανεις οποιαδήποτε στιγμη απλα θα εχεις την φασαρία του να πηγαινοφερνεις τα αρχεια που θα θες να κρατησεις.

Οπως και να εχει καλοριζικη και καλογεμιστη.

Αν εβαζες και την οθονη θα ηταν ακομη καλυτερα. Ομως και ετσι μια χαρα φαινεται. Και με 2 ωρες φωνη!

Κανε και ενα prnscr ττις ωρες της οθονης!

• 2 weeks later...
Καλησπέρα παιδιά, είμαι super ευχαριστημένος με το wireless charging, αλλά η αδυναμία να βρω θήκη ή bumper έστω, άφησα το S5 μου χωρίς θήκη και έφαγε μια τούμπα και χτυπήθηκε το bezel. Ξέρει κανείς ή έχει θήκη ή bumper για Galaxy S5 με το original wireless case?
Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128.

http://www.mobilefun.co.uk/official-samsung-galaxy-s5-qi-wireless-charging-kit-p44450.htm

Βασικά το πήρα για να σώσω το καπάκι της φόρτισης.

Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128.

Πρώτα από όλα δεν πιστεύω η θήκη να χωράει με το wireless κάλυμμα. Η official θήκη δεν χώραγε και για αυτό ψάχνομαι για άλλη.

Μόλις παρείγγειλα το τηλέφωνο και αύριο θα το έχω. Ποια θήκη προτείνετε χωρίς περιορισμό χρημάτων.

Μόλις παρείγγειλα το τηλέφωνο και αύριο θα το έχω. Ποια θήκη προτείνετε χωρίς περιορισμό χρημάτων.

case mate barely there,εχει τελεια εφαρμογη κ ειναι παρα πολυ λεπτη.

case mate barely there,εχει τελεια εφαρμογη κ ειναι παρα πολυ λεπτη.

Κάποιο μαγαζί εδώ;

Συγνώμη,για ασύρματη φόρτιση θέλει πάλι άλλο καπάκι?θήκη μπαίνει αν αλλάξει ο χρήστης καπάκι? Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Συγνώμη,για ασύρματη φόρτιση θέλει πάλι άλλο καπάκι?θήκη μπαίνει αν αλλάξει ο χρήστης καπάκι?

Αλλάζεις το καπάκι.

Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

• The title was changed to [S5] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)