vdanasto Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 οι καρτες μνήμης της sandisk κατι κοκκινες λένε τιποτα; τις εχει δοκιμάσει κανεις; ανάμεσα σε αυτές και samsung τι να προτιμήσω; Καλύτερα Samsung, είναι απροβλημάτιστες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) οι καρτες μνήμης της sandisk κατι κοκκινες λένε τιποτα; τις εχει δοκιμάσει κανεις; ανάμεσα σε αυτές και samsung τι να προτιμήσω; Δεν έγραψες και τι capacity θέλεις. Δες επείσης και αυτές: http://www.katerelos.gr/product/29898/toshiba-microsdhc-16gb-class-10-exceria-uhs-i.html?ref=3 Είναι ας πούμε κάτι σαν τις ferrari των sd. Και "made in Japan"! Edited July 15, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τελικα εγω εβαλα μια Kingston 32 GB class 10 ...δεν βρηκα samsung και τη χρειαζομουν αμεσα...ολα καλα παντως :) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Τελικα εγω εβαλα μια Kingston 32 GB class 10 ...δεν βρηκα samsung και τη χρειαζομουν αμεσα...ολα καλα παντως :)... και ούτε να ανησυχείς. Ακριβώς την ίδια έχω 2-3 χρόνια και έχει δουλέψει σε 5 διαφορετικές συσκευές!! την έχω φορμάρει σε exFΑΤ Edited July 15, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) ... και ούτε να ανησυχείς. Ακριβώς την ίδια έχω 2-3 χρόνια και έχει δουλέψει σε 5 διαφορετικές συσκευές!! την έχω φορμάρει σε exFΑΤ @bikos68 πολυ βασικο αυτο (exFAT). Τωρα που ειναι νωρις κανε το. Edited July 15, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 @bikos68 πολυ βασικο αυτο (exFAT). Τωρα που ειναι νωρις κανε το. Nα σου πω την αληθεια ειμαι "φρεσκοτατος" στο Αndroid δε ξερω πως γινετε αυτο...:( Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Nα σου πω την αληθεια ειμαι "φρεσκοτατος" στο Αndroid δε ξερω πως γινετε αυτο...:( Δεν εχει να κανει με το andrοid, την φορμαρεις στον υπολογιστη σου. To exFAT μπορει και παιρνει μοναδικο αρχειο πανω απο 4GB και ειναι λιγο πιο γρηγορη, ενω το FAT32, που ειναι τωρα η micro sd, oχι. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν εχει να κανει με το andrοid, την φορμαρεις στον υπολογιστη σου. To exFAT μπορει και παιρνει μοναδικο αρχειο πανω απο 4GB και ειναι λιγο πιο γρηγορη, ενω το FAT32, που ειναι τωρα η micro sd, oχι. Μαλιστα..ευχαριστω αλλα δεν εχω τη συσκευη για να μπει και να τη φορμαρω...οποτε παραμενω ως εχει... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μαλιστα..ευχαριστω αλλα δεν εχω τη συσκευη για να μπει και να τη φορμαρω...οποτε παραμενω ως εχει... Ειπαμε :), micro sd αν θελεις να την κανεις exFAT την φορμαρεις στον υπολογιστη σου και οχι στο τηλεφωνο. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Μαλιστα..ευχαριστω αλλα δεν εχω τη συσκευη για να μπει και να τη φορμαρω...οποτε παραμενω ως εχει... Μεσα στο πακετάκι που την αγορασες δεν ειχε ανταπτορα σε SD? Μονο την μνημη ειχε? Edited July 15, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Μεσα στο πακετάκι που την αγορασες δεν ειχε ανταπτορα σε SD? Μονο την μνημη ειχε? Καλημερα,εχει ανταπτορα ναι.Card reader δεν εχω... Edited July 16, 2014 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καποιος γνωστος, φιλος; Πιστευω οτι και σε κανενα φωτογραφείο που να εχει pc θα μπορει να στο κανει. Τες πα, δεν ειναι και κατι φοβερο αν το αφησεις φατ32. Απλα θα εχεις περιορισμο με αρχεια μεγαλητερα των 4γιγα (πχ hd Ταινίες). Αλλιως δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα. Και βεβαια μπορεις να το κανεις οποιαδήποτε στιγμη απλα θα εχεις την φασαρία του να πηγαινοφερνεις τα αρχεια που θα θες να κρατησεις. Οπως και να εχει καλοριζικη και καλογεμιστη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 [ATTACH]47502[/ATTACH] ορίστε και μια με χρήση κανονική ..περίπου 2 ώρες ομιλία και ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αν εβαζες και την οθονη θα ηταν ακομη καλυτερα. Ομως και ετσι μια χαρα φαινεται. Και με 2 ωρες φωνη! Κανε και ενα prnscr ττις ωρες της οθονης! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά, είμαι super ευχαριστημένος με το wireless charging, αλλά η αδυναμία να βρω θήκη ή bumper έστω, άφησα το S5 μου χωρίς θήκη και έφαγε μια τούμπα και χτυπήθηκε το bezel. Ξέρει κανείς ή έχει θήκη ή bumper για Galaxy S5 με το original wireless case? Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Φιλε ποιο φορτιστη εχεις αγορασει για ασυρματη φορτιση?Το κινητο φορτιζει με εξτρα θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 http://www.mobilefun.co.uk/official-samsung-galaxy-s5-qi-wireless-charging-kit-p44450.htm Βασικά το πήρα για να σώσω το καπάκι της φόρτισης. Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με θηκη της casemate που εχω θα φορτιζει η φορτιζει μονο χωρις θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πρώτα από όλα δεν πιστεύω η θήκη να χωράει με το wireless κάλυμμα. Η official θήκη δεν χώραγε και για αυτό ψάχνομαι για άλλη. Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μόλις παρείγγειλα το τηλέφωνο και αύριο θα το έχω. Ποια θήκη προτείνετε χωρίς περιορισμό χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μόλις παρείγγειλα το τηλέφωνο και αύριο θα το έχω. Ποια θήκη προτείνετε χωρίς περιορισμό χρημάτων. case mate barely there,εχει τελεια εφαρμογη κ ειναι παρα πολυ λεπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 case mate barely there,εχει τελεια εφαρμογη κ ειναι παρα πολυ λεπτη. Κάποιο μαγαζί εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Κάποιο μαγαζί εδώ; απο το eclick.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Συγνώμη,για ασύρματη φόρτιση θέλει πάλι άλλο καπάκι?θήκη μπαίνει αν αλλάξει ο χρήστης καπάκι? Edited July 30, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Συγνώμη,για ασύρματη φόρτιση θέλει πάλι άλλο καπάκι?θήκη μπαίνει αν αλλάξει ο χρήστης καπάκι? Αλλάζεις το καπάκι. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts