geo35 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Η κιτρινίλα από ότι έχω διαβάσει έχει ως εξής: Γενικά στην παραγωγή το κινητό πρέπει να κάτσει λίγες μέρες για να "κάτσει" η κόλλα κλπ. Αυτοί, επειδή βρέχει invites και με κάθε μια αγορά έρχονται τρεις νέες αγορές μετά (δηλαδή τριπλασιάζεται η ζήτηση), δεν προλαβαίνουν να τα αφήσουν λίγες μέρες να ωριμάσουν και τα στέλνουν κατευθείαν. Γι' αυτό έχει κιτρινίλες. Αν το πάρεις λογικά από Κίνα (αν δεν σε πειράζει ο 1, vs 2 εδω (Ευρώπη) χρόνος εγγύησης) μπορείς να ζητήσεις να τρέξουν και hardware check να είσαι safe, δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω.... Τι πρόβλημα έχεις; Κάνε update, μήπως ληθεί.... απο πιο κινεζικο μαγαζι προτεινεται?vickmall?Η καποιο αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εγώ το πήρα από geekbuying χωρίς κιτρινιλες και πρόβλημα στις αναβαθμίσεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εγώ το πήρα από geekbuying χωρίς κιτρινιλες και πρόβλημα στις αναβαθμίσεις εχω ακουσει τα καλυτερα για vickmall.λογικα ολα καλα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 ...Όλο και κάτι θα υπάρχει σε εφαρμογή να ρυθμιζεις ποτε να ανοίγουν και να κλείνουν αυτά που θες. Για να κερδίζεις μπαταρία βασικά ;) To ιδανικό: Μέσω NFC tag, τοποθετείς ένα στο κατάλληλο σημειο του σπιτιου και το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατα την είσοδο/εξοδο στο σπιτι (γραφείο) Πάμφθηνα πλεον (10 τεμάχια NFC tags, 7€) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Με παρεξήγησες. Δεν έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με κανένα κατινοσάϊτ :lol: Δεν κτυπάει τίποτα το βράδυ. Απλά τα αφήνω ανοικτά γιατί θεωρώ αστείο να θυμάμαι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ να ανοιγοκλείνω τσεκάκια λες και παίρνω τα χάπια μου. :lol: Αν είναι λογικό το 9-10% με όλα ανοικτά, ΟΚ καλώς. Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα αυτοματισμου ωστε πχ αυτοματα καθε νυχτα να σου κλεινει οτι θες και το πρωι να στα ανοιγει. Εγω χρησιμοποιώ το llama. Με λιγη ορεξη μπορεις να κανεις παπαδες! Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Μια τακτική που ακολουθώ με το τωρινό μου κινητό και πιάνει, είναι ή να μένω με airplane mode + wifi ή να αφήνω μόνο κινητό ανοιχτό (αν περιμένω τηλέφωνο) και να κλείνω οποιαδήποτε δεδομένα για να μη βαράνε μέσα στη νύχτα.. ειδικά όταν κοιμόμαστε παιδιά, το κινητό δεν χρειάζεται να χτυπάει/παίρνει ειδοποιήσεις :) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 To ιδανικό: Μέσω NFC tag, τοποθετείς ένα στο κατάλληλο σημειο του σπιτιου και το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατα την είσοδο/εξοδο στο σπιτι (γραφείο) Πάμφθηνα πλεον (10 τεμάχια NFC tags, 7€) Ωραία φάση. Δεν το γνώριζα. Δεν ρουφάει όμως μπαταρία το NFC μόνιμα ανοικτό; Υπάρχουν άπειρα σχέδια στο ebay. Δεν ξερω αν παίζει ρόλο αν είναι κάποια πιό "δυνατά" από τα άλλα. Βλέποντας το πάνω βιντεάκι παρατηρώ ότι δεν πιάνει με την πρώτη πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ...Δεν ρουφάει όμως μπαταρία το NFC μόνιμα ανοικτό; Υπάρχουν άπειρα σχέδια στο ebay. Δεν ξερω αν παίζει ρόλο αν είναι κάποια πιό "δυνατά" από τα άλλα. Βλέποντας το πάνω βιντεάκι παρατηρώ ότι δεν πιάνει με την πρώτη πάντα. Ελάχιστη κατανάλωση Τα συγκεκριμένα που έδωσα είναι εξαιρετικά - τα δοκιμάζω μέρες τώρα και δεν έχει αστοχήσει ούτε μια φορά! (βεβαια, "ακουμπώ" την πλατη του τηλεφώνου πάνω στο tag...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 εχει καποιος την καλοσυνη να μιλησουμε Pm,θελω να παρω την συσκευη,κ εχω καποιες αποριες,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 πυροβολαει το ατιμο .. σημερα παρελαβα και εγω και ειναι αψογο .... θα μου κρατησει συντροφια μεχρι να βγει το z3 compact .... ερωτηση : κλειδωμα ο8ονης το κλασσικο cm υπαρχει μεσα στο κινητο και δεν μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 σε περίπτωση που θέλει κάποιος να αλλάξει ή να βγάλει το Back Cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Τέλεια νόμιζα ότι θα ήταν πιο δύσκολο αλλά το μόνο που έχω να κάνω είναι να αφήσω λίγο τα νύχια μου να μεγαλώσουν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Και σε περιπτωση που καποιος θελει να κανει ota updates τι γινεται μαγκες? Στις πιο πισω σελιδες διαβασα οτι δεν το εμπιστευονται αλλα περασε ασχολιαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Και σε περιπτωση που καποιος θελει να κανει ota updates τι γινεται μαγκες? Στις πιο πισω σελιδες διαβασα οτι δεν το εμπιστευονται αλλα περασε ασχολιαστο. Δε καταλαβαίνω, ota update κάνω συνεχώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως να ξέρετε αν δεν είχα το κινητό και διάβαζα όσα γράφονται εδώ δε θα το αγόραζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Και σε περιπτωση που καποιος θελει να κανει ota updates τι γινεται μαγκες? Στις πιο πισω σελιδες διαβασα οτι δεν το εμπιστευονται αλλα περασε ασχολιαστο. Χθες το πήρα, και στο καπάκι μόνο του πήρε 3 ΟΤΑ Updates και από την 25 πέρασε στην 33 μπαμ μπαμ. Ισχύει εδώ το "ότι του φανεί του Λωλοστεφανή", if you know what I mean που λένε και στο χωριό μου. Δε καταλαβαίνω, ota update κάνω συνεχώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάντως να ξέρετε αν δεν είχα το κινητό και διάβαζα όσα γράφονται εδώ δε θα το αγόραζα. Ευτυχώς που το πήρες δηλαδή, κρίμα να μην το έπαιρνες γιατί γράφει ότι του κατέβει το κάθε νουμπ. Και δεν ισχύει μόνο εδώ, παντού, σε κάθε αντικείμενο. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Και σε περιπτωση που καποιος θελει να κανει ota updates τι γινεται μαγκες? Στις πιο πισω σελιδες διαβασα οτι δεν το εμπιστευονται αλλα περασε ασχολιαστο. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τι σημαίνει δεν το εμπιστεύονται; OTA ξέρεις τι είναι; Δυο ερωτήσεις έχω, όποιος γνωρίζει βοηθάει: 1) Τι θα κερδίσω σε λειτουργικότητα αν βάλω Nova Launcher σε σχέση με το Trebuchet; Επίσης ο Launcher που μετράει; Εννοώ "desktop" background, εικονίδια κάτω, πού αλλού; Δε θέλω να φορτώνω το κινητό μου με πράγματα που δε χρησιμοποιώ, αλλά αν κάνει διαφορά δεν έχω θέμα. Επίσης άκουσα για τον Dodol καλά λόγια. 2) Φορτιστής μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης ρεύματος υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ένα κινητό ή απλά έχει διαφορά στο χρόνο φόρτισης; Δηλαδή αν βάλω στο OPO έναν 1Α, απλά θα φορτίσει πιο αργά; Αντίστοιχα αν βάλω στο S3 μου το φορτιστή του OPO 2.1A θα φορτίσει απλώς γρηγορότερα ή θα επηρεάσει και την μπαταρία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 2) Φορτιστής μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης ρεύματος υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ένα κινητό ή απλά έχει διαφορά στο χρόνο φόρτισης; Δηλαδή αν βάλω στο OPO έναν 1Α, απλά θα φορτίσει πιο αργά; Αντίστοιχα αν βάλω στο S3 μου το φορτιστή του OPO 2.1A θα φορτίσει απλώς γρηγορότερα ή θα επηρεάσει και την μπαταρία του; Γι' αυτό, μπορώ να σου απαντήσω: Μια μπαταρια 3000mAh, με φορτιστή 1000mAh θα φορτίσει σε 3 ώρες (3000/1000), με φορτιστή 2Amp θα φορτίσει σε (3000/2000) 1,5 ώρες.- Ο "μικρός" φορτιστής δεν δημιουργεί κανένα θέμα σε μεγάλες μπαταριες, το αντίθετο θέλει σύνεση, ετσι λχ μια μπαταρια 1200mAh θα "ταλαιπωρηθεί" (εξαρτάται βέβαια και από ειδικά χαρακτηριστικά της) από έναν φορτιστή 2.1Amp!!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βαλε nova και θα δεις τι χανεις.Άπειρες ρυθμίσεις. Οσο ρευμα και να δωσεις στο τηλ αυτο θα παρει αυτο που χρειαζεται.Οταν φορτιζω με το φορτιστη του opo που ειναι 2Α το s3 της γυναικας,φορτιζει με 1Α,το τσεκαρα με προγραμματακι.Οποτε απλα φορτιζει οπως πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Οι απαντήσεις σας είναι λίγο αντίθετες. :p Να μη συνδέω πχ το S3 μου ή ένα bluetooh με το φορτιστή του OPO; Ο Nova δε φορτώνει το κινητό; Edited September 9, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Να μη συνδέω πχ το S3 μου ή ένα bluetooh με το φορτιστή του OPO; H μπαταρία του S3 ειναι 2100, θα φορτισει σε 1 ώρα, ΟΚ Το bluetooth θα το "σκίσεις" αν του βάλεις 2.1Amp!!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) H μπαταρία του S3 ειναι 2100, θα φορτισει σε 1 ώρα, ΟΚ Το bluetooth θα το "σκίσεις" αν του βάλεις 2.1Amp!!! Αντώνη, είσαι λίγο λάθος. Το εξηγώ: Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα, είναι βασική αρχή ηλεκτονικών κυκλωμάτων: Το ρέυμα που θα περάσει από ένα κύκλωμα καθορίζεται μόνο από την τάση εισόδου και από τη συνολική αντίσταση του κυκλώματος". Που σημαίνει ότι το bluetooth, το κινητό, το ραδιοφωνάκι, ότι θες, θα τραβήξουν το ρεύμα που θέλουν, ανεξάρτητα από το current capacity του φορτιστή, ΕΑΝ αυτός μπορεί να το παρέχει. ΠΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση να καει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λόγω αυτού. Η μόνη περίπτωση να κάψουμε κάτι, είναι να αυξήσουμε την τάση (δεν πρόκειται να γίνει), καθότι η συνολική αντίσταση είναι πάντα σταθερή. Ι = V / R (εαν θυμάστε). Πάμε ένα παραδειγματάκι. Nokia απλό π.χ. C2-01. Τάση φόρτισης 5V. Ρεύμα που προκύπτει: ~600mA. Άρα θέλω τουλάχιστον 600mA φορτιστή. Εαν βάλω 2.1Α τι θα γίνει; Τίποτα, θα περάσουν τα 600mA που χρειάζεται. Ανάποδο παραδειγματάκι. OnePlus One. Τάση φόρτισης 5V. Ρεύμα που προκύπτει στη φόρτιση: ~1,92Α (!) (κάτω από 50%). Άρα απαιτώ φορτιστή με current capacity 2 - 2.1Α. Τι θα γίνει εαν βάλω έναν 1Α, π.χ του Nokia παραπάνω; Τίποτα κακό, θα περάσει το 1Α που μπορεί να δώσει ο φορτιστής και το OnePlus θα φορτίσει σε αρκετά περισσότερη ώρα. Επίσης, το longevity των μπαταριών Li-Pol δεν επηρεάζεται από την ταχύτητα φόρτισης. Στην περίπτωσή μας τώρα, για τους φορτιστές και τα ρεύματα του OnePlus One το εξηγώ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5609209#post5609209 Δες και αυτό που αναφέρω για τα καλώδια, πολύ σημαντικό. Edited September 9, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Αντώνη, είσαι λίγο λάθος. Το εξηγώ: Το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα, είναι βασική αρχή ηλεκτονικών κυκλωμάτων: Το ρέυμα που θα περάσει από ένα κύκλωμα καθορίζεται μόνο από την τάση εισόδου και από τη συνολική αντίσταση του κυκλώματος". Που σημαίνει ότι το bluetooth, το κινητό, το ραδιοφωνάκι, ότι θες, θα τραβήξουν το ρεύμα που θέλουν, ανεξάρτητα από το current capacity του φορτιστή. ΠΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση να καει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λόγω αυτού. Η μόνη περίπτωση να κάψουμε κάτι, είναι να αυξήσουμε την τάση (δεν πρόκειται να γίνει). Ι = V / R (εαν θυμάστε). Στην περίπτωσή μας τώρα, για τους φορτιστές και τα ρεύματα το εξηγώ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5609209#post5609209 Εδω μιλάμε για μια μπαταρία Λιθιου (2100mAh για το S3, 200-300 for bluetooth) - δεν ειναι κύκλωμα με είσοδο και έξοδο! Αν βάλεις 2.1AMp στην μπαταρια 200mAh (και αυτή είναι σχεδιασμένη να φορτίζει με C ή 2xC, δλδ 200, αντε 400mAh) θα φορτίσει στο 1/10 του χρόνου ΑΛΛΑ η "ζωή" της θα μειωθεί ΔΡΑΣΤΙΚΑ.- Δεν μιλησα για κανένα "κάψιμο" αλλα για μειωση/αποδόμηση της μπαταρίας - οι συσκευές (τηλέφωνο, bluetooth) δεν έχουν ανάγκη ----------- Να διευκρινήσω βέβαια οτι θεωρώ (οχι μόνο εγώ) οτι το ρεύμα του φορτιστή περνάει "ατόφιο" στην μπαταρία και δεν το διαχειρίζεται/μειώνει η εκάστοτε συσκευή (αν ισχυρίζεται οτι το κάνει, φαίνεται εύκολα - θερμότητα...) Edited September 9, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Εδω μιλάμε για μια μπαταρία Λιθιου (2100mAh για το S3, 200-300 for bluetooth) - δεν ειναι κύκλωμα με είσοδο και έξοδο! Αν βάλεις 2.1AMp στην μπαταρια 200mAh (και αυτή είναι σχεδιασμένη να φορτίζει με C ή 2xC, δλδ 200, αντε 400mAh) θα φορτίσει στο 1/10 του χρόνου ΑΛΛΑ η "ζωή" της θα μειωθεί ΔΡΑΣΤΙΚΑ.- Δεν μιλησα για κανένα "κάψιμο" αλλα για μειωση/αποδόμηση της μπαταρίας - οι συσκευές (τηλέφωνο, bluetooth) δεν έχουν ανάγκη ΠΑΝΤΑ μιλάμε για κύκλωμα φόρτισης έτσι και αλλιώς, καμμία μπαταρία δεν (πρέπει να) φορτίζει εφαρμόζοντας τάση στα άκρα! Εκεί που κάνεις λάθος είναι όταν λες "βάζω 2.1Α". Δεν βάζεις ρεύμα, βάζεις τάση και το ρεύμα προκύπτει. Για τη διάρκεια ζωής δεν ισχύει. Καμμία συσκευή με μπαταρία λιθίου στο εμπόριο δεν έρχεται με φορτιστή που να τη φορτίζει στο λιγότερο από το nominal charge load. Να διευκρινήσω βέβαια οτι θεωρώ (οχι μόνο εγώ) οτι το ρεύμα του φορτιστή περνάει "ατόφιο" στην μπαταρία και δεν το διαχειρίζεται/μειώνει η εκάστοτε συσκευή (αν ισχυρίζεται οτι το κάνει, φαίνεται εύκολα - θερμότητα...) Εδώ είναι το λάθος :) Και το πιστεύει πολύς κόσμος. Ένα πολύμετρο λύνει την παρεξήγηση πολύ απλά :) Για τη θερμότητα θα στο εξηγήσω. Πάμε πάλι στο παραδειγματάκι του Nokia. Έρχεται με 1Α φορτιστή, ενώ το Νοκιακι τραβάει 600 mA. Ο φορτιστής δουλεύει στο 60% και ως εκ τούτου μένει σχετικά ζεστούλης, αλλά δεν καίει. Όταν θα το συνδέσω στο OnePlus, θα τραβήξει σκάρτο 1Α. Τι θα πάθει? Θα δουλέψει στο 100% (σχεδόν, γιατί υπάρχει και η απώλεια εσωτερικού κυκλώματος). Εαν είναι μαϊμού; Ναι, παίζει να φουντώσει ή και να καεί. Γιατί ζεστένεται η μπαταρία τώρα; Δεν είναι λογικό όταν δώσεις στη μπαταρία του OnePlus 1,9Α να ζεσταθεί περισσότερο απότι με 1Α? Makes sense. Όμως, σε καμμία περίπτωση ούτε μειώνεται η ζωή ούτε κάτι άλλο συμβαίνει. Αλλιώς η OnePlus απλά δεν θα το πούλαγε! Πολλές από τις παρεξηγήσεις έρχονται είτε από την κοινή λογική είτε από την "κληρονομιά" των Ni-MH. Εκεί που λες, σε μπαταρίες τηλεκατευθυνόμενων π.χ. σε επαγγελαμτικούς φορτιστές όριζες τα πάντα, όπως το charge rate... Edited September 9, 2014 by Nikos Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επίσης, το longevity των μπαταριών Li-Pol δεν επηρεάζεται από την ταχύτητα φόρτισης. Διαφωνώ, αλλα δεν θα το συνεχίσω (το σκίσαμε στο offtopic)- υπάρχει αρκετή βιβλιογραφία, οποιος ενδιαφέρεται παραπανω, διαβάζει Battery University LiPo1 LiPo2 Θα δοκιμάσω πάντως να φορτίσω ένα bluetooth (με εσωτερική μπαταρια 200mAh) με το φορτιστή του One (2.1Amp) βάζοντας αμπερόμετρο σε σειρά, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, η συσκευή θα εξακολουθήσει να φορτίζει με 200mAh (εκεί κοντά τέλος πάντως- οτι θα έδινε και ο μαμα φορτιστής του) και όχι με 2.1 Amp, σωστά? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Θα δοκιμάσω πάντως να φορτίσω ένα bluetooth (με εσωτερική μπαταρια 200mAh) με το φορτιστή του One (2.1Amp) βάζοντας αμπερόμετρο σε σειρά, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, η συσκευή θα εξακολουθήσει να φορτίζει με 200mAh (εκεί κοντά τέλος πάντως- οτι θα έδινε και ο μαμα φορτιστής του) και όχι με 2.1 Amp, σωστά? ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτό λέω. Μπορείς επίσης να το τεστάρεις πιό απλά και με ένα τέτοιο, άμεσα και έυκολα (έχω τρία-τέσσερα τέτοια σπίτι). Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts