Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσον αφορά την εγγύηση των κινέζων τι παίζει ? Επιστροφή από το κατάστημα που το πήρα και το στέλνουν αυτοί ?

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα τηλέφωνα χωρίς το logo της cm προορίζονται για την Κίνεζικη αγορά έχουν την color OS επάνω και τα διάφορα ιντερνετικα καταστήματα φλασαρουν την cm και τα πωλούν παγκοσμίως όσο για την εγγύηση το στέλνεις στο κατάστημα που το πήρες η μόνη διαφορά είναι ότι αν το πάρεις από το επίσημο σαιτ της opo στην Ευρώπη έχεις 2 χρόνια εγγύηση ενώ από κινεζομαγαζο 1 χρόνο
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

έχετε δει κάπου διαφορά τρέχοντας art ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Τα τηλέφωνα χωρίς το logo της cm προορίζονται για την Κίνεζικη αγορά έχουν την color OS επάνω και τα διάφορα ιντερνετικα καταστήματα φλασαρουν την cm και τα πωλούν παγκοσμίως όσο για την εγγύηση το στέλνεις στο κατάστημα που το πήρες η μόνη διαφορά είναι ότι αν το πάρεις από το επίσημο σαιτ της opo στην Ευρώπη έχεις 2 χρόνια εγγύηση ενώ από κινεζομαγαζο 1 χρόνο

Ευχαριστώ φίλε μου, ήσουν κατατοπιστικοτατος

Edit : Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση από HTC one m7 σε 1+1 ? Έχει κανείς από εσάς πριν το m7 ?

Edited by Brolly

Edit : Πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση από HTC one m7 σε 1+1 ? Έχει κανείς από εσάς πριν το m7 ?

Έχω το m7 και έχω δουλέψει αρκετά το one plus. Δεν είναι δικο μου αλλά το έχει ο διπλανος μου στο γραφειο.

Είναι διαφορετικά τηλέφωνα. Το one έχει σχεδόν 1" μεγαλύτερη οθόνη και σημαντικά μεγαλυτερο μέγεθος. Αν και πολύ βολικό στο χέρι λόγω του οτι είναι στενό (σε σχέση με το note πχ).

Το m7 υπερτερεί σε:

Ήχο

ROM (προσωπική άποψη, προτιμώ το sense)

Ποιότητα οθονης

Το one υπερτερεί σε:

Μέγεθος οθόνης

Κάμερα (εξαιρετική)

Σπεκς (στα χαρτιά, σε ταχύτητα φαίνονται ίδια λόγω του πολύ καλού optimization της sense)

Σε ποιότητα κατασκευής θα έλεγα είναι στο ιδιο επίπεδο. Το one είναι ίσως η καλυτερα κατασκευασμένη και ποιοτική πλαστικη συσκευή που έχω πιασει. Το m7 απο την αλλη είναι unibody μέταλο όπως ξέρεις. Τα βάζω στα ίδια γιατί το m7 χωρίς θήκη γρατζουνιεται.

Με λιγα λογια νομιζω οτι είναι προσωπικό σου θέμα. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος νομιζω θα το ευχαριστηθεις.

To 1+1 το πήρα μπας και ξεκολλήσω την γυναίκα μου από το Μηλοχώραφο :X

Τελικά έχω φάει εγώ το κόλλημα και ψάχνω τρόπο να της πασάρω το Μ7.

+Οθονάρα, ταχύτατο, πολύ καλύτερες φωτογραφίες, εξαιρετικά smooth, σχεδόν στοκ αντροιντ, δεν σου ζεματάει το χέρι, απλό και χωρίς τα μπλοατμπιλίκια του sense.

-Τα μόνα που θα μου λείψουν είναι η προσαρμοσμένη στο app drawer και η zoe.

PS: Μετά από 4 χρόνια με το HTC HD2 και καμιά 500αριά φλασαρίσματα, στα τηλέφωνα δεν κάνω ούτε καν root και κρατάω τις βασικές εκδόσεις με τα update τους.

Edited by Stavros8691

Ξέρει κανείς πώς αυξάνει η διαφάνεια των ρυθμίσεων ήχου (όταν πχ πατάς το volume up) ή αντίστοιχα του σήματος play/pause στα βίντεο; Υπάρχει τρόπος;

Επίσης γιατί ενώ έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Facebook δεν το βλέπει στο add account το Google Calendar για να συγχρονίσει και τα γεγονότα του Facebook;

Edited by Davout

Παιδιά έχω μια ερώτηση. Πολλές φορές όταν πάω να κάνω update εφαρμογές μου βγάζει: update could not be downloaded due to an error (403). Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Επίσης όταν ακούω μουσική και το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο πολλές φορές σταματάει να παίζει κ πρέπει να το ξεκλειδώσω για να συνεχίσει, πράγμα αρκετά εκνευριστικό.

@manpil

Συμβαίνει γενικώς στο playstore το τελευταίο διάστημα κι όχι μόνο στο ΟΡΟ.

Για τη μουσική, μήπως σταματάει όταν το έχεις σε τσέπη και κάποια κίνηση σου μοιάζει με το gesture της μουσικής (σύρσιμο δύο δαχτύλων από πάνω προς τα κάτω)?

Όχι μονο στην τσέπη. Ακόμα και στο αυτοκίνητο το είχα συνδέσει για μουσική και έκανε το ίδιο.

Απενεργοποιησε το gesture και δες αν το επαναλάβει. Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή.

σε κάποιον στην Ολλανδία έσκασε το κινητό του(oneplus one),στην κωλότσεπη!Η εταιρεία επικοινώνησε με τον πελάτη ήδη και θα του δώσουν άλλο τηλέφωνο,χρήματα για το παντελόνι του,την θήκη του κινητού και θα πληρώσουν και όποια έξοδα ιατρικά χρειαστούν.Το κινητό θα το πάρουν να το εξετάσουν να βρουν τί έφταιξε.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Συγγνώμη ξέχασα να παραθέσω τον σύνδεσμο:

http://www.androidplanet.nl/105638/oneplus-one-batterij/

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Εγώ το είδα από τον άλλο σύνδεσμο χεχε

Απενεργοποιησε το gesture και δες αν το επαναλάβει. Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή.

Πάντα απενεργοποιημένα τα έχω τα gestures. Πίστευα ότι το πείραζε ένα task killer που είχα αλλά όταν το έβγαλα και αυτό συμβαίνει πάλι το ίδιο. Κρίμα πάντως γιατί είναι ο κύριος λόγος που πήρα το 64άρι. Μένω Ολλανδία και ακούω συνέχεια μουσική στο ποδήλατο. Ελπίζω μόνο να μη μου σκάσει και μένα στην τσέπη :p

Εχω invite οποιος θελει μου λεει

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Παιδιά έχω μια ερώτηση. Πολλές φορές όταν πάω να κάνω update εφαρμογές μου βγάζει: update could not be downloaded due to an error (403). Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;

Επίσης όταν ακούω μουσική και το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο πολλές φορές σταματάει να παίζει κ πρέπει να το ξεκλειδώσω για να συνεχίσει, πράγμα αρκετά εκνευριστικό.

Το error μου το βγάζει και μένα συνέχεια τον τελευταίο καιρό και αν θυμάμαι καλά το βγάζει και στο S3 μου.

Edited by Davout

στο εικονιδιο about phone εχει ενα θαυμαστικο τωρα το παρατηρησα....κ φοραω την 33

Θαυμαστικο ή i (information)? [ATTACH]48994[/ATTACH]

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

επισυναπτω scrshot

Ενταξει λαθος του theme. Αντι για i εβαλαν !

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επίσης γιατί ενώ έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Facebook δεν το βλέπει στο add account το Google Calendar για να συγχρονίσει και τα γεγονότα του Facebook;

Είχα κ γω το ίδιο ερώτημα.. Νομίζω είναι επειδή δεν ήταν στο κανονικό ημερολόγιο αλλά σε εμένα που είχα Samsung λεγόταν SPlanner ή κάπως έτσι.

Υγ. Πάντως Davout μεταξύ μας κάνουμε τις περισσότερες ερωτήσεις κ μεταξύ μας απαντάμε :)

Shit Happens!!!

• The title was changed to OnePlus One