Mythozz Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Πέρασα με sideload το update.zip της Cyanogen αλλά γράφει unable to mount system και αποτυγχάνει. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Πέρασα με sideload το update.zip της Cyanogen αλλά γράφει unable to mount system και αποτυγχάνει. δοκιμασε αλλη ρομ μπορει το ζιπ να μην εχει kernel Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Όλα ΟΚ τελικά, τα πέρασα χειροκίνητα με fastboot. :) Thanks for the help. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η κάμερα του είναι υποδεέστερη απο της τελευταίες ναυαρχίδες κατά πολύ παιδιά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 [QUO TE=galanakop;5502453]Η κάμερα του είναι υποδεέστερη απο της τελευταίες ναυαρχίδες κατά πολύ παιδιά... Στείλε φωτο να δούμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 [QUO TE=galanakop;5502453]Η κάμερα του είναι υποδεέστερη απο της τελευταίες ναυαρχίδες κατά πολύ παιδιά... Στείλε φωτο να δούμε. Θα σου στείλω στο mail σου... Και μετά ανέβασε τες για να τις δουν τα παιδιά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η κάμερα του είναι υποδεέστερη απο της τελευταίες ναυαρχίδες κατά πολύ παιδιά... για βγάλε μια γιατί δύο μέρες που το είχα μου φάνηκε πάρα πολύ καλή (και είμαι απαιτητικός χρήστης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Θα σου στείλω στο mail σου... Και μετά ανέβασε τες για να τις δουν τα παιδιά... Νίκο κατι δεν έχεις κανει καλά. Δεν μπορεί αυτές οι φωτογραφίες να ειναι απο την Sony που φορα το One+. Μήπως εχει καμια μεμβράνη μπροστά? Εχω δει στο διαδίκτυο δεκάδες δείγματα. Κανένα δεν ηταν τοσο κακό. Η κάμερα του tablet μου θα τα πήγαινε καλύτερα. Στην προηγούμενη σελιδα έβαλα δείγματα απο το gsmarena, το οποίο γράφει πολυ καλά λόγια. Στην πρώτη εχει γίνει εστίαση στο τραπέζι αλλά και πάλι είναι κακή. Η δεύτερη που είναι σε εσωτερικό χώρο ειναι τίγκα στον θόρυβο. Αν δείτε φώτο απο το i5s μου σε ακόμα χαμηλότερο φωτισμό, είναι σκάλες ανώτερη. https://www.dropbox.com/sh/kihcls6c9cvmbkm/AAC8ZoqFQZEwEhAAl47KRw_Wa Edited July 11, 2014 by navi55 διόρθωση quote Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Νίκο κατι δεν έχεις κανει καλά. Δεν μπορεί αυτές οι φωτογραφίες να ειναι απο την Sony που φορα το One+. Μήπως εχει καμια μεμβράνη μπροστά? Εχω δει στο διαδίκτυο δεκάδες δείγματα. Κανένα δεν ηταν τοσο κακό. Η κάμερα του tablet μου θα τα πήγαινε καλύτερα. Στην προηγούμενη σελιδα έβαλα δείγματα απο το gsmarena, το οποίο γράφει πολυ καλά λόγια. Στην πρώτη εχει γίνει εστίαση στο τραπέζι αλλά και πάλι είναι κακή. Η δεύτερη που είναι σε εσωτερικό χώρο ειναι τίγκα στον θόρυβο. Αν δείτε φώτο απο το i5s μου σε ακόμα χαμηλότερο φωτισμό, είναι σκάλες ανώτερη. https://www.dropbox.com/sh/kihcls6c9cvmbkm/AAC8ZoqFQZEwEhAAl47KRw_Wa η χαλασμένη camera η κάτι παίχτηκε................ εστίαση είναι τερμα λάθος, white balance οτι ναναι .......... κοινός όλα ότι νάνε............. 2 περιπτώσεις προβληματική συσκευη κάτι δεν έκανε σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Δοκίμασε την Google camera Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Δοκίμασε την Google camera Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά δεν εμπιστεύομαι και πολύ το camera software του CM. Τουλάχιστον μέχρι να το τσεκάρω. Παντού σε όλα τα γνωστά blogs λένε καλά λόγια για τις φώτο του One+. Εντάξει δεν είναι S5 η G3, αλλά κοντά με τα S4 & G2. Περιμένω δείγματα και απο αλλους. Δείτε εδω μερικά one plus one camera samples: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ο Νικος galanakop μου έστειλε κάποιες ακόμα φωτογραφίες. Αυτή την φορά είναι αντιπροσωπευτικές νομιζω. Η ιδια φώτο εχει τραβηχτεί με στοκ google camera, με CM camera και με το LG G3. Το μόνο λάθος ειναι οτι του G3 είναι 16:9 και τραβηγμένη διαφορετική ώρα. Δεν ειμαι σπίτι για να ανεβάσω σωστά screen shots απο το macbook, οπότε έκανα και στις 3 φώτο μεγάλο crop και τις παραθέτω μεσω μιας εφαρμογής η οποια όμως ρίχνει πολυ την ανάλυση. Παρόλα αυτά επειδή ισχύει και για τις 3 φωτο το ίδιο, μπορούμε να βγάλουμε καποια συμπεράσματα. Η εφαρμογή κάμερας του CM κάνει σχεδόν 50% συμπίεση στο μέγεθος και την ιδια φώτο την δίνει 2.8mb αντι των σχεδων 5 της στοκ Google camera. Οι φωτογραφίες του LG είναι ενα επίπεδο πάνω συν οτι ο χρηστης εχει ευκολότερο έργο οσον αφορα την εστίαση κλπ. Πιστεύω οτι η camera του One plus έχει περιθώρια βελτίωσης σε επίπεδο software γιατί οπως θα δείτε, δεν διαθέτει καθόλου processing σε σχέση με τις κάμερες της LG και Samsung. Προσωπικά επειδή καμιά καμερς κινητού δεν είναι επαρκής, το αποτέλεσμα απο το OnePlus μου αρκεί. http://img819.imageshack.us/img819/6251/tsc5q.jpg Εδώ είναι οι original photo όπως βγήκαν απο την κάμερα. https://www.dropbox.com/sh/kihcls6c9cvmbkm/AAC8ZoqFQZEwEhAAl47KRw_Wa Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Κωστή αυτό που φαίνεται όμως ότι είναι ξεκάθαρο είναι οι βραδινές λήξης φιλαράκι... Εκεί έχει πολύ κοκο η φωτογραφία... Η μπαταρία του για μένα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη... Πρώτη φόρτιση αποκλειστικά χρήση wifi και έφτασε χαλαρά 5 ώρες με φωτεινότητα στην μέση... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis461992 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Οι φωτογραφίες του LG είναι ενα επίπεδο πάνω συν οτι ο χρηστης εχει ευκολότερο έργο οσον αφορα την εστίαση κλπ. Πιστεύω οτι η camera του One plus έχει περιθώρια βελτίωσης σε επίπεδο software γιατί οπως θα δείτε, δεν διαθέτει καθόλου processing σε σχέση με τις κάμερες της LG και Samsung. Προσωπικά επειδή καμιά καμερς κινητού δεν είναι επαρκής, το αποτέλεσμα απο το OnePlus μου αρκεί. Εδώ είναι οι original photo όπως βγήκαν απο την κάμερα. https://www.dropbox.com/sh/kihcls6c9cvmbkm/AAC8ZoqFQZEwEhAAl47KRw_Wa Το Oneplus One έχει τον ίδιο αισθητήρα κάμερας με το Opo Find 7 (Sony Exmor IMX 214) και το Opo βγάζει φωτογραφίες ανάλογες των άλλων flagships αν όχι καλύτερες, οπότε νομίζω είναι θέμα software και θα διορθωθεί σύντομα. Edited July 12, 2014 by giannis461992 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris7 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Νομιζω πως κατεληξα σε αυτην την επιλογη. http://www.aliexpress.com/item/in-Stock-Oneplus-One-phone-LTE-4G-FDD-5-5-1080-Full-HD-Qualcomm-Snapdragon-801/1895546281.html Να το παραγγειλω ή υπαρχει φοβος με το τελωνειο? :wacko: p.s Για τροπο παραγγελιας δεχεται μονο singapore post για Ελλαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 εξαιρετική τιμή...με sing post από ότι λένε δεν έχεις θέμα με τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Παιδια απο το vickmall που λεει cyanogenmod φανταζομαι οτι το φλασαρουν απο το color os οποτε εχω τις εξης αποριες 1)Θα δεχετε ενημερωσεις απο την opo οπως τα κινητα που πουλαει αυτη απο το site της? 2)Το 3g-4g θα λειτουργει ? γιατι το βλεπω να εχει το wcdma kai to lte με * 3)Αξιζει να το παρω απο κινεζομαγαζα ή οχι? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 1)έχω διαβάσει ότι θα παίρνει κανονικά ενημερώσεις 2)3g-4g έχει θέμα μόνο με κάποιες εταιρείες στην Αμερική. 3)υποκειμενική ερώτηση...οπότε εσύ αποφασίζεις..δεν υπάρχει αντικειμενική-χτυπητό πρόβλημα στο να το πάρεις από κινεζομάγαζο... Παιδια απο το vickmall που λεει cyanogenmod φανταζομαι οτι το φλασαρουν απο το color os οποτε εχω τις εξης αποριες 1)Θα δεχετε ενημερωσεις απο την opo οπως τα κινητα που πουλαει αυτη απο το site της? 2)Το 3g-4g θα λειτουργει ? γιατι το βλεπω να εχει το wcdma kai to lte με * 3)Αξιζει να το παρω απο κινεζομαγαζα ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 οι ενημερωσεις εννοειται γινονται αυτοματα OTA Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μυστήριο, ίδια ιστορία Η δικιά μου Αλλά μέσω Αγγλίας και δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Κωστή αυτό που φαίνεται όμως ότι είναι ξεκάθαρο είναι οι βραδινές λήξης φιλαράκι... Εκεί έχει πολύ κοκο η φωτογραφία... Η μπαταρία του για μένα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη... Πρώτη φόρτιση αποκλειστικά χρήση wifi και έφτασε χαλαρά 5 ώρες με φωτεινότητα στην μέση... δεν ειναι εκπληξη αυτη η μπαταρια,θα επρεπε να τα πηγαινει καλυτερα,αλλα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Θα χρησιμοποιήσεις tunnelbear για να φαίνεται ότι έχεις ip Ιταλίας και θα προχωρήσεις κανονικά τη διαδικασία Ευχαριστω για το tip φιλε. Δουλεψε μια χαρα. Εφυγε η παραγγελια λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 εχει παρει το ματι κανενος ανταλλακτικα καπακια πισω?εχει μερικα τελεια που θα βγαλει η εταιρεια,αλλα ακομα τιποτα.. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο τυπος ξεπουλαει λεμε.η φθηνοτερη θηκη http://www.aliexpress.com/item/-/1945993418.html Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 1)έχω διαβάσει ότι θα παίρνει κανονικά ενημερώσεις 2)3g-4g έχει θέμα μόνο με κάποιες εταιρείες στην Αμερική. 3)υποκειμενική ερώτηση...οπότε εσύ αποφασίζεις..δεν υπάρχει αντικειμενική-χτυπητό πρόβλημα στο να το πάρεις από κινεζομάγαζο... Για να γινω πιο συγκεκριμενος οταν θα βγει το android L που θα το αναβαθμισει η οpo εμεις θα πρεπει να το κανουμε χειροκινητα? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ευχαριστω για το tip φιλε. Δουλεψε μια χαρα. Εφυγε η παραγγελια λεμε. περιεργο εγω δεν συναντησα ετσι προβλημα μπηκες στο one+one italy για την παραγγελια? και σου κανε ετσι χουνερι:wacko: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts