lucky13 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 τελικά ποια rom κατά την γνώμη όλων εδώ μέσα είναι η καλύτερη ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ναι,αλλά δεν έχω καθόλου σήμα κινητής,ουτε δεδομένα όμως.... Για cosmote πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει από το δίκτυο το 4G, πάρε την εξυπηρέτηση να σου πει ανάλογα με το πρόγραμμά σου τι χρειάζεται. Επίσης πρέπει να έχεις σήμα 4G στην περιοχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Για cosmote πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει από το δίκτυο το 4G, πάρε την εξυπηρέτηση να σου πει ανάλογα με το πρόγραμμά σου τι χρειάζεται. Επίσης πρέπει να έχεις σήμα 4G στην περιοχή σου. Σευχαριστω!! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μιας και παρέλαβα την official πράσινη case άλλαξα λίγο και τα χρώματα Καλή; Στο forum της OnePlus ακούω τα μύρια όσα :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 μάλλον μας έπιασαν! πήγα να βάλω την διεύθυνση της Γερμανίας.... και.... πίκρα! Πάλι καλά που βρήκα φίλου! απλά ενημερώνω! ευχαριστώ lemonis για το invitation! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50434&d=1411938021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλή; Στο forum της OnePlus ακούω τα μύρια όσα :) Δε θα το έλεγα... Ωραίο το χρωματάκι άλλα, πρώτον έμενα ράγισαν οι δύο κάτω γωνίες σε λιγότερο από μήνα και δεύτερον είναι από σκληρό και άκαμπτο υλικό και δε πιστεύω ότι προστατεύει το κινητό σε περίπτωση πτώσης κτλ. Εδώ το ακουμπάς στο γραφείο και νιώθεις την "σκληρότητα" της επαφής. Σε αυτού του είδους τις θήκες νομίζω η Pelosi είναι η καλύτερη, γιατί πέρα από την sandstorm αφή της, είναι και από πιο μαλακό υλικό (σε στυλ γόμας) και απορροφά κάπως τις επαφές του κινητού με άλλες επιφάνειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Επειδή κι εμένα μου γινόταν αυτό για τις 2 πρώτες μέρες, άκου τι έκανα και από τότε δεν το κάνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάτω απ' το bluetooth έχει το mobile networks (τα έχω στα αγγλικά, οπότε δεν ξέρω πώς το έχουν μεταφράσει στα ελληνικά που ίσως έχεις). Πάτα εκει και μετά απενεργοποίησε την δεύτερη επιλογή, που για εμένα είναι η Data roaming ενώ η πρώτη είναι το data enabled. Ελπίζω να είναι αυτό το θέμα. Data networks -> Ενεργοποίηση δεδομένων Data roaming -> Περιαγωγή δεδομένων Καταχάρηκα που βρήκα κάποιον με παρόμοιο θέμα. Δυστυχώς και οι 2 επιλογές σε μένα ήταν απενεργοποιημένες :( Ερώτηση: παρακάτω στον τύπο δικτύου τι έχεις, 2G, 3G ή LTE; Και ποια έκδοση λογισμικού; Δεν ξέρω τι να ψάξω... Ας αναφέρω ότι επιπρόσθετα θα πρέπει η ρύθμιση τύπου δικτύου να είναι σε 2G. Με αυτή τη ρύθμιση γλύτωσα το ευρώ το βραδιάτικο! :p Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί bug report... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Βοήθεια χριστιανοί, κοντεύω να σαλτάρω. Δεν μπορώ και να ποστάρω στο opo forum για κάποιο λόγο, είναι το πρώτο post και μου λέει ότι πρέπει να έχω 5 replies για να ποστάρω;!!! (του spam η χαρά) Έχω το ευρωπαϊκό μοντέλλο με τα 64Gb, και το XPH33R. Αρουτάριστο, τίποτα παράξενο από εφαρμογές. Εδώ είναι το κουφό τώρα: έχω κοσμοκάρτα, χωρίς δωρεάν data. Το internet από 3G/LTE κτλ το έχω απενεργοποιημένο. Κι όμως κάθε μέρα στις 12:03 τα μεσάνυχτα παίρνω μήνυμα από την κοσμοκάρτα ότι κάποια εφαρμογή ενεργοποίησε data!!!!!! (Εκτός και αν "χαλάσω" τα APN)... Πέρα από το ότι θα με χρεώνει ο κούκος αηδόνι, τί γίνεται, έχω φάντασμα στο μηχάνημα; Έχουν περάσει ένα κάρο κινητά από τα χέρια μου, το fastboot/φλασάρισμα whatever μου είναι συνήθες. Δεν είμαι άσχετος τέλος πάντων. Τι κουφό είναι αυτό να παίζουν τα data όταν τα έχω disabled;;; Μια βοήθεια χριστιανοί... Τελικά το έχω ανοίξει ως bug report εδώ https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-1449 Όποιος μπορεί και θέλει να επαληθεύσει αν έχει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι, να κάνει confirm το παραπάνω bug report. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδιά το έχω παραγγείλει με cm11s αντί με cm 11 ποια η διαφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδιά το έχω παραγγείλει με cm11s αντί με cm 11 ποια η διαφορά ? Το ίδιο είναι από όσο γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παιδιά το έχω παραγγείλει με cm11s αντί με cm 11 ποια η διαφορά ? Η cm11s είναι μια cm11 φτιαγμένη για το oneplus one. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δε θα το έλεγα... Ωραίο το χρωματάκι άλλα, πρώτον έμενα ράγισαν οι δύο κάτω γωνίες σε λιγότερο από μήνα και δεύτερον είναι από σκληρό και άκαμπτο υλικό και δε πιστεύω ότι προστατεύει το κινητό σε περίπτωση πτώσης κτλ. Εδώ το ακουμπάς στο γραφείο και νιώθεις την "σκληρότητα" της επαφής. Σε αυτού του είδους τις θήκες νομίζω η Pelosi είναι η καλύτερη, γιατί πέρα από την sandstorm αφή της, είναι και από πιο μαλακό υλικό (σε στυλ γόμας) και απορροφά κάπως τις επαφές του κινητού με άλλες επιφάνειες... Ναι ναι, αυτό εννοώ όταν λέω ότι διαβάζω τα μύρια όσα στο forum. Όλοι λένε τα χειρότερα. :lol: Μάλιστα κάποιος ισχυρίζεται ότι ήταν τόσο σκληρή που του φαγώθηκε το sandstone. Καλά έκανα και πήρα ένα πουγκί εγώ απ' το πλαίσιο και τελείωσα, αντε :D Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Η cm11s είναι μια cm11 φτιαγμένη για το oneplus one. Thanks άρα θα πατάει καλύτερα στο OPO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Σχετικά με το GPS. Εχω παθει σοκ με το ποσο γρηγορα κλειδωνει. Και επειδη το εδειχνε αλλα δεν το πιστευα, κατεβασα μια απλη εφαρμογουλα, gps test λεγεται, που δειχνει σε ποσους δορυφορους εισαι συνδεδεμενος με τι ισχυ κτλ. Θελει ... 3 δευτερολεπτα! Βαρια βαρια... 5 να φτασει ακριβεια κανα δυο μετρα! Εχμ το παλιο μου ηθελε γυρω στα 5 με 8 λεπτα (επρεπε να κραταω την οθονη ανοιχτη γιατι αν εσβηνε φτου και απ την αρχή).. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann711 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 http://bgr.com/2014/08/26/oneplus-one-explosion-burns/ Man suffers burns when OnePlus One explodes in his back pocket Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 http://bgr.com/2014/08/26/oneplus-one-explosion-burns/ Man suffers burns when OnePlus One explodes in his back pocket Ναι εεε ..... και τι να κάνουμε τώρα να ανατινάξουμε και τα δικά μας , το έχουμε δει χίλιες φορές και πραγματικά δε μου λέει τίποτα , το μόνο που ξέρω είναι πως το τηλέφωνο σκίζει και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) http://bgr.com/2014/08/26/oneplus-one-explosion-burns/ Man suffers burns when OnePlus One explodes in his back pocket Το ξανα-κουβεντιάσαμε, ένα μήνα πριν... οποιος θυμάται, χαίρεται... Αναμένουμε το πόρισμα.- To "original" νήμα του παθόντα, είναι εδώ https://forums.oneplus.net/threads/be-careful-my-one-has-burned.96724/ H ενημέρωση που έχει ανεβάσει είναι: 26/08/14 Edit: New pictures with better quality, Emmanuel called me, He told me that he will come from China to retrieve the device maybe tomorrow, his first question was "Are you OK?" 26/08/14 Edit2: I saw a doctor today, the burn is superficial, but I will have a scar. 29/08/14 Edit3: I saw Emmanuel, he came to my house with some goodies and a new phone, we talked a lot, I gave it to him the phone and sent him via e-mail my bills, doctor, jean, TPU case, he told me that he would do his best to make sure that everything is done right. Now I am waiting for the investigation report. They have some leads, I will say nothing till the end of the investigation. 16/09/14 Edit4: I received a reimbursement for my jean, medical bill, TPU case, SIM card. 17/09/14 Edit5: So far no news about the investigation. Edited September 30, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Για να "κόψουμε" 1 ringtone και να πάιζει το κομμάτι χωρίς εισαγωγή αλλά κατευθειαν στο ρεφρεν ασ πουμε για να καταλάβετε τί θέλω να πω, γίνεται χωρίς έξτρα πρόγραμμα ?? Όπως πχ στο note 3 ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τελικά το έχω ανοίξει ως bug report εδώ https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-1449 Όποιος μπορεί και θέλει να επαληθεύσει αν έχει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι, να κάνει confirm το παραπάνω bug report. Τελικά είναι γνωστό πρόβλημα: https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-904 Θα λυθεί στην επόμενη stable αναβάθμιση εντός Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τι εγγύηση έχει στην Ελλάδα εάν πάθει κάτι? Ευχαριστω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 2 χρόνια εγγύηση στέλνοντας το λογικά Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σχετικά με το GPS. Εχω παθει σοκ με το ποσο γρηγορα κλειδωνει. Και επειδη το εδειχνε αλλα δεν το πιστευα, κατεβασα μια απλη εφαρμογουλα, gps test λεγεται, που δειχνει σε ποσους δορυφορους εισαι συνδεδεμενος με τι ισχυ κτλ. Θελει ... 3 δευτερολεπτα! Βαρια βαρια... 5 να φτασει ακριβεια κανα δυο μετρα! Εχμ το παλιο μου ηθελε γυρω στα 5 με 8 λεπτα (επρεπε να κραταω την οθονη ανοιχτη γιατι αν εσβηνε φτου και απ την αρχή).. To gps test εχει επιλογη στις ρυθμισεις να μην κλεινει η οθονη. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αντωνη (asot) τελικα σε βολεψε το μεγεθος ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Όταν φορτίζω το κινητό κλειστό (όχι μονο οθόνη σβηστή αλλα το κινητό), δεν αναβει λαμπάκι οποτε δεν ξερεις αν φόρτισε. αυτο ειναι γνωστό έχει ξανα αναφερθει. Αλλά ούτε τπώρα και με το power button δεν μου δείχνει πόση φόρτιση κάνει. Μου βγαζει το 1+ logo μόνο. Γιατί ξέρει κανείς ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Όταν φορτίζω το κινητό κλειστό (όχι μονο οθόνη σβηστή αλλα το κινητό), δεν αναβει λαμπάκι οποτε δεν ξερεις αν φόρτισε. αυτο ειναι γνωστό έχει ξανα αναφερθει. Αλλά ούτε τπώρα και με το power button δεν μου δείχνει πόση φόρτιση κάνει. Μου βγαζει το 1+ logo μόνο. Γιατί ξέρει κανείς ? Το κινητό είναι smart, όταν το κλείνεις παύει να είναι. Δεν υπάρχει λόγος να είναι κλειστό είτε φορτίζει είτε όχι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Το κινητό είναι smart, όταν το κλείνεις παύει να είναι. Δεν υπάρχει λόγος να είναι κλειστό είτε φορτίζει είτε όχι Καλά Μήτσο αυτή τώρα δεν είναι απάντηση, παίζει να είναι και το 1ο android που βλέπω να το φορτίζεις κλειστό και να μην υπάρχει ένδειξη ότι φορτίζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts