Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Manthos

Η γνώμη μου ειναι να πάρεις το G2.

Αν σε κούρασε το μέγεθος θα σε κουράσει και σ αυτό αφού διαφέρουν λιγο μονο στο πλάτος.

Συν οτι υπάρχουν μικρά θεματάκια που ναι μεν διορθώνονται σιγά σιγα αλλά δεν ειναι ανεκτά απ όλους.

Αυτός που αγοράζει το OPO πρέπει να ειναι συνειδητοποιημένος στο τι αγοράζει.

Όσο για τις τιμές, στα 370 δεν ειναι παράλογες. Τόσο τους στοίχισε με τα διπλά μεταφορικά.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Manthos

Η γνώμη μου ειναι να πάρεις το G2.

Αν σε κούρασε το μέγεθος θα σε κουράσει και σ αυτό αφού διαφέρουν λιγο μονο στο πλάτος.

Συν οτι υπάρχουν μικρά θεματάκια που ναι μεν διορθώνονται σιγά σιγα αλλά δεν ειναι ανεκτά απ όλους.

Αυτός που αγοράζει το OPO πρέπει να ειναι συνειδητοποιημένος στο τι αγοράζει.

Όσο για τις τιμές, στα 370 δεν ειναι παράλογες. Τόσο τους στοίχισε με τα διπλά μεταφορικά.

τοτε φιλε μου γιατι το θεωρούμε κελεπούρι το one plus one 370 με 400 ευρω δεν το λες και κελεπούρι που με 340 παιρνεις το g2 32gb καινουργιο η ακομα το νοτε 3 με 430 ευρω!!!

δεν λεω ειναι κινηταρα αλλα οχι σουπερ τιμη που λενε ολοι!!!(σουπερ τιμη ειναι εδω http://oneplus.net/one αλλα ποιος το πηρε τοσο??) και μην μου λετε οτι παρε ενα τηλεφωνο αξιας 600 ευρω !!πιο εχει τοσο??

to Samsung Galaxy S5 ξεκιναει 450!!!

σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου!!το g2 το εχω εδω και μια ευδομαδα απλα ψηνόμουν για το one plus one!!!

θα ηθελα ομως και αλλες γνωμες απο αλλα παιδια!!!:happy:

"Αυτός που αγοράζει το OPO πρέπει να ειναι συνειδητοποιημένος στο τι αγοράζει". Αυτό ακριβώς είναι το σημαντικό, το opo το παίρνεις μόνο όταν θέλεις πολύ να το πάρεις... Είχα το g2, είναι υπέροχο και δεν μετάνιωσα την αλλαγή...

το g2 το εχω εδω και μια ευδομαδα απλα ψηνόμουν για το one plus one!!!

θα ηθελα ομως και αλλες γνωμες απο αλλα παιδια!!!:happy:

Μείνε με το G2 μια χαρά τηλέφωνο είναι .

Μείνε με το G2 μια χαρά τηλέφωνο είναι .

φιλε μου το ξερω οτι ειναι πολυ καλο τηλέφωνο απλα ο απίστευτος ντορος που εγινε στο ονομα του one plus one !!και για αυτο και σας ρωτάω να μου πειτε εσεις που το εχετε το τηλεφωνο και ακομα καλυτερα αυτος που ειχε το g2 να μου πει τα συν και τα μειον του one plus one σε σύγκριση με g2!!!:)

φιλε μου το ξερω οτι ειναι πολυ καλο τηλέφωνο απλα ο απίστευτος ντορος που εγινε στο ονομα του one plus one !!και για αυτο και σας ρωτάω να μου πειτε εσεις που το εχετε το τηλεφωνο και ακομα καλυτερα αυτος που ειχε το g2 να μου πει τα συν και τα μειον του one plus one σε σύγκριση με g2!!!:)

Το g2 δεν το είχα αλλα και εγώ προβληματίστηκα λίγο για την αναλογία κόστους/αξίας. Το ποσό έφτασε σχεδόν 380€ αλλα νομίζω οτι είναι μια καλή τιμή για αυτά τα specs. Οι υπόλοιπες συσκευές που πλησιάζουν έχουν άθλια skins (βλεπε touchWiz), χάνεις την εγγύηση με root και flashing, έχεις ότι bloat θέλουν αυτοί χωρίς την επιλογή να το απεγκαταστήσεις, κάνεις να πάρεις update μήνες ολόκληρους και δεν έχουν μνήμη 64gb...! Με το one έχω ότι πιο κοντά στο nexus 5 μου και μερικά παραπάνω πραγματάκια. Πρόβλημα μνήμης δεν είχα με τα 32gb του nexus αλλα με 64gb στην πλάτη σου φεύγει ακόμα και η σκέψη μήπως γεμίσει.

Εκείνο που φοβήθηκα πριν το πάρω ήταν η κιτρινίλα που λένε όλοι αλλα πραγματικά δεν μπορώ να την διακρίνω. Είναι σε σημείο που λες "Εεεεε, ίιιισως έχει κάαααατι αλλα δεν παίρνω όρκο.." και μόνο αν βάλεις λευκό φόντο χωρίς navigation bar και κοιτάξεις εκεί, ακόμα και έτσι δεν την βλέπεις έτσι απλά.

Μικρά bugs εδώ και εκεί υπάρχουν όπως υπήρχαν και με την stock στο nexus 5 και αν αναλογιστούμε το πόσα παραπάνω προσφέρει η Cyanogen δεν τίθεται θέμα καν. Γενικότερα το κινητό αξίζει.

to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis

(σουπερ τιμη ειναι εδω http://oneplus.net/one αλλα ποιος το πηρε τοσο??)

εγώ το πήρα τόσο. Και δεν θα τα έδινα τα 430 ούτε τα 370 για κινητό όσο καλό και να ήταν. Δεν με απασχολεί ποιό κινητό είναι καλύτερο ή ποιο τα σπάει. Αυτό που πήρα ήταν καλό hardware και σχετικά καλό software σε πολύ χαμηλή τιμή αναλογικά.

Σημείωση δεν έχω σχέση με τα smartphone πριν πάρω το oneplus και ούτε με πολυαπασχολεί να το συγκρίνω με άλλα. Καθαρά το συγκρίνα σε σχέση τιμής/απόδοσης.

:D

Oneplus one, really my first smartphone.

Καλησπέρα και απο εμένα, ήθελα να ρωτησω απλα, αν υπαρχουν 2 μοντέλα, ενα για Κίνα και ενα για Ευρώπη και αν πρεπει να προσεξω κάτι, σκευτομαι την αγορά του και το βρήκα σε κάποια site όπως το ibuygou για παράδειγμα.

Καλησπέρα και απο εμένα, ήθελα να ρωτησω απλα, αν υπαρχουν 2 μοντέλα, ενα για Κίνα και ενα για Ευρώπη και αν πρεπει να προσεξω κάτι, σκευτομαι την αγορά του και το βρήκα σε κάποια site όπως το ibuygou για παράδειγμα.

Γιατί δεν ρωτάς εδώ?

• Administrators

Για παραγγελίες, αγορές κτλ της συγκεκριμένης συσκευής έχουμε ξεχωριστό θέμα, τόσο δύσκολο είναι να απευθυνθείτε στο σωστό;

Modpic.gif

Αυτό δεν το θεωρώ καν bug. Κάποιες φορές δεν "ακούει" καθόλου το touch και λύνεται μόνο με shutdown.Φυσικά το ξανακάνει μετά από κάποια ωρα. Και αυτό συμβαίνει με την 30.Με την 25 όλα μια χαρά

Με την απόκριση και ακρίβεια του Μ8, το one+ μου φαίνεται παιδικό. Λογικά κάτι παίζει με τους drivers

Googlare το.Δεν μπορώ να ποστάρω το link από το oneplus.net

Οπότε μπορείς δώσε link γιατί πέφτω συνέχεια πάνω στο θέμα με τα δάχτυλα.

Χτες πέρασα με fastboot την 25 και πήρα ota την 30.

Δεν παρατηρώ αυτό που μου λες. Όμως έχω την εντύπωση ότι η συσκευή δεν είναι τόσο άμεση όσο πριν όταν πατάς να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή.

Χρειάζεται κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη της εφαρμογής.

Έχει χαθεί αυτό το αρχικό ουαου σε σχέση με τις υπόλοιπους συσκευές που έχω. Όταν το πήρα έκανε το iPhone 5s να κλαίει.

Γι'αυτό άλλωστε πέρασα ξανά την 30 από την αρχή ώστε να είμαι βέβαιος ότι δεν είναι πρόβλημα εγκατάστασης.

Θα ξανά περάσω την 25 το απόγευμα και θα το δουλέψω λίγο έτσι να βεβαιωθώ.

Ενδιαφέρομαι κάποια στιγμή να πάρω το 64 και ψάχνομαι. Δεν θέλω να προχωρήσω πριν λυθούν όλα τα bags.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

να πω και εγω που εχω την 25 και ειχα τρελο battery drain οτι αφησα το κινητο να ξεφορτισει εντελως και το ξαναφορτισα ενα ολοκληρο βραδυ χωρις να το ανοιξω.εκτοτε η μπαταρια εχει γινει οπως πρεπει να ειναι μια μπαταρια 3100.δηλαδη για να πεσει 10% πρεπει να το σκισω.αλλιως πεφτει πολυυυυυυ αργα.οποτε ολα σουπερ.απο οτι βλεπω η 30 εχει θεματακια οποτε δεν την περναω.θα παω κατευθειαν στην επομενη αναβαθμιση.:D

Και εγώ για να πώ την αμαρτία μου γύρισα πίσω στην 25, και δεν με χαλάει κάτι όταν βγεί το fix ανεβαίνουμε πάλι

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Δεν παρατηρώ αυτό που μου λες. Όμως έχω την εντύπωση ότι η συσκευή δεν είναι τόσο άμεση όσο πριν όταν πατάς να ανοίξει οποιαδήποτε εφαρμογή.

Χρειάζεται κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη της εφαρμογής.

Έχει χαθεί αυτό το αρχικό ουαου σε σχέση με τις υπόλοιπους συσκευές που έχω. Όταν το πήρα έκανε το iPhone 5s να κλαίει.

Γι'αυτό άλλωστε πέρασα ξανά την 30 από την αρχή ώστε να είμαι βέβαιος ότι δεν είναι πρόβλημα εγκατάστασης.

Ενδιαφέρομαι κάποια στιγμή να πάρω το 64 και ψάχνομαι. Δεν θέλω να προχωρήσω πριν λυθούν όλα τα bags.

Υπάρχει και άλλο thread απλά τώρα είμαι στο κινητό και δεν το έχω κάνει bookmark.

https://forums.oneplus.net/threads/touch-problems.82310/

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μερικές ερωτήσεις μιας που παρέλαβα χτες:

1. Υπάρχει στην πάνω μπάρα συντόμευση για να ανοίγει κατευθείαν Mobile data και αν ναι ποια είναι; Έχω βρει ένα 2G/3G στο οποίο αν πατήσεις πάνω σε πάει στο μενού που μπορείς να τικάρεις τα data. Επίσης όταν κατεβάσεις την πάνω γραμμή εδώ που βρίσκομαι τώρα είναι αναμμένη η ένδειξη "2G". Αυτό σημαίνει ότι το σήμα για τα mobile data είναι 2G; Επειδή ανάβει το H+ πιστεύω πως έχει καλύτερη σύνδεση. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει;

2. Το LΤΕ τι είναι; Αν είναι το 4G, υπάρχει μια συντόμευση που μπορείς να βάλεις στην μπάρα πάνω, την οποία μπορεί να πατήσεις, αλλά μόλις το ενεργοποιήσω χάνει το κινητό το σήμα του (και της τηλεφωνίας). Στην πόλη που βρίσκομαι τώρα δεν έχει 4G. Άλλο πράγμα είναι αυτό από τα data; Είναι επιλογή να δουλεύει όλο το τηλέφωνο με LTE; Δεν έχω καταλάβει.

3. Υπάρχουν γενικά συντομεύσεις για την κεντρική οθόνη για ήχους και ίντερνετ ή να κατεβάσω από το store;

4. Πώς ανοίγεις νέα καρτέλα στην κεντρική οθόνη;

5. Κατανάλωση Ram έχω 1,7 gb και free 1,1; Στο s3 είχα 800/950. Συγκρίνω ανόμοια πράγματα ή το 1,7 είναι πολύ;

6. Αξίζει να αγοράσεις κανένα θέμα από cyanogen;

7. Υπάρχει καλύτερη φωτογραφική μηχανή;

Edited by Davout

Έτσι ακριβως ηταν κ μένα η συσκευή μου με fastboot όταν την ειχα περάσει αρχικα .γιαυτό έλεγα οτι κολλάγε το κινητό. Όμως έβαλα ρικοβερι και την πέρασα με ζιπακι. Δοκίμασε τη ετσι

Δημήτρης

Έτσι ακριβως ηταν κ μένα η συσκευή μου με fastboot όταν την ειχα περάσει αρχικα .γιαυτό έλεγα οτι κολλάγε το κινητό. Όμως έβαλα ρικοβερι και την πέρασα με ζιπακι. Δοκίμασε τη ετσι

Πέρασα την 25 με fastboot. Την 30 την πέρασα OTA.

Γύρισα σε backup της 25 και το τηλέφωνο έγινε όπως το ήξερα.

Δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά.

Δεν σέρνονταν, αλλά υπήρχε ένας δισταγμός τύπου Samsung σε πολύ μικρό βαθμό όμως.

@ Αργύρη σίγουρα δεν μου έχει τύχει το πρόβλημα αυτό. Όχι να χρειάζεται επανεκκίνηση, αλλά ούτε καν υποψία στο touch. Υποδειγματικό σε σημείο που όταν πάνω το iPhone να έχω άστοχα πατήματα. :)

Παιδια οποιος θελει να κλεισει το 2G οπως εγω γιατι του την σπαει που μενει κολλημενο το κινητο σε 2g ενω υπαρχει σημα καλο 3G/LTE μπορει να μπει στο κρυφο μενου με *#*#4636#*#* και να κανει παιχνιδι οπως θελει ο καθενας. Απο τις κανονικες ρυθμισεις δεν μπορεις να κλεισεις το 2G αποσο βλεπω...

Επισης ενα προβλημα που ειχα με συνεχομενες αποσυνδεσεις απο την φορτιση, λυθηκε μονο οταν το αφησα να κλεισει απο μπαταρια το κινητο. Αν το εχει και καποιος αλλος ας το δοκιμασει. Εστειλα μηνυμα στην ΟΝΕ αλλα ειναι αναπαντητο εδω και 8 μερες.

Τελος στο off screen gestures, μου δουλευει καλα της καμερας το Ο. Ενω ο φακος κανει οτι θελει οποτε θελει, τον απενεργοποιησα.

Edit: Αυτο ειναι το προβλημα που ειχα:

Edited by pantelis07

Παιδια οποιος θελει να κλεισει το 2G οπως εγω γιατι του την σπαει που μενει κολλημενο το κινητο σε 2g ενω υπαρχει σημα καλο 3G/LTE μπορει να μπει στο κρυφο μενου με *#*#4636#*#* και να κανει παιχνιδι οπως θελει ο καθενας. Απο τις κανονικες ρυθμισεις δεν μπορεις να κλεισεις το 2G αποσο βλεπω...

Φίλε επειδή και εγώ έχω μπερδευτεί με το πώς μπορείς να ανοίγεις εύκολα τα data και τι σημαίνει στην μπάρα πάνω ή συντόμευση 2g/3g, δες αν θες το προηγούμενο post μου μήπως μπορείς να βοηθήσεις.

Αποτι καταλαβα ψαχνεις μια συντομευση για να ανοιγεις/κλεινεις τα δεδομενα. Υπαρχει αυτο οντως, "Δεδομενα" λεγεται η συντομευση. Ρυθμισεις-Συρταρι Ειδοποιησεων-Πλακιδια και Διαταξη. Εκει το βρισκεις, αν καταλαβα σωστα τι ζητας.

Σε ευχαριστώ! Στην άλλη διάταξη της επάνω μπάρας που έχει τα πολλά, τι είναι η επιλογή 2g/3g; Επίσης αυτό το κόλλημα του 2g που λες πώς το καταλαβαίνεις; Γιατί εμένα όταν βάζω τη συγκεκριμένη συντόμευση αναγράφεται 2g δίκτυο.

Αποτι καταλαβα ψαχνεις μια συντομευση για να ανοιγεις/κλεινεις τα δεδομενα. Υπαρχει αυτο οντως, "Δεδομενα" λεγεται η συντομευση. Ρυθμισεις-Συρταρι Ειδοποιησεων-Πλακιδια και Διαταξη. Εκει το βρισκεις, αν καταλαβα σωστα τι ζητας.

Εγώ το βρίσκω, το επιλέγω αλλά δεν το περνάει στη μπάρα. Φταίει το οτι δεν έχω SIΜ ακόμα μέσα;

Shit Happens!!!

Να σου πω την αληθεια δεν βρισκω αυτο που λες. Να σου τι παθαινα. Ειχα σημα καλο LTE/3G και εμπαινα καπου με κακο σημα και γυρναγε στο 2G. Οταν εβγαινα παλι εξω στο καλο σημα εμενε για ωρα στο 2G και με ενοχλουσε. Για να καταλαβεις τι σημα εχεις ανα πασα στιγμη κοιτας πανω την μπαρα τι γραμματακι εχει πανω απο το σημα σου.

Χωρις να ειμαι σιγυορος απολυτα εινα: H/H+ το 3G και G/E ειναι το αργο 2G.

@Fantomas: Δεν ξερω να σου πω, μηπως το βαζει αλλα ειναι πιο δεξια? Κανε σκρολ λιγο...

Να σου πω την αληθεια δεν βρισκω αυτο που λες. Να σου τι παθαινα. Ειχα σημα καλο LTE/3G και εμπαινα καπου με κακο σημα και γυρναγε στο 2G. Οταν εβγαινα παλι εξω στο καλο σημα εμενε για ωρα στο 2G και με ενοχλουσε. Για να καταλαβεις τι σημα εχεις ανα πασα στιγμη κοιτας πανω την μπαρα τι γραμματακι εχει πανω απο το σημα σου.

Χωρις να ειμαι σιγυορος απολυτα εινα: H/H+ το 3G και G/E ειναι το αργο 2G.

@Fantomas: Δεν ξερω να σου πω, μηπως το βαζει αλλα ειναι πιο δεξια? Κανε σκρολ λιγο...

Εμένα ανάβει πάντως H+. Αν κατεβάσεις την μπάρα από πάνω και πατήσεις πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το σήμα του cm, σε πάει σε ένα πιο μεγάλο μενού. Εκεί αν πατήσεις στο + σου δίνει μια επιλογή να βάλεις πλακίδιο που λέγεται λειτουργία δικτύου. Όταν το βάλεις στο πλακίδιο λέει 2g/3g. Τι είναι αυτό;

Edited by Davout

• The title was changed to OnePlus One