gnt Δημοσιεύτηκε April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2014 Σε αυτό το θέμα θα συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την διάθεση της συσκευής στα ελληνικά καταστήματα άλλα και συμβουλές/εμπειρίες για αγορά αυτής μέσω on-line καταστημάτων. Παρακαλώ να περιοριστούν μόνο εδώ αυτές οι συζητήσεις, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε το επίσημο θέμα για απορίες και συζητήσεις των κατόχων της συσκευής. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Το έχει δει κανείς σε κάποιο μαγαζί όπου μπορούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και να το παίξουμε λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Κανένα νέο;;Είναι κάπου διαθέσιμο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Επίσημα πότε έρχεται Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/htc/htc-one-m8.html Δεν ειναι μου ειπαν Ευρωπαικο, δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση γιατι ειναι παγκοσμια στην HTC αλλα δεν εχει ελληνικο μενου (μου ειπαν οτι κανενα hTC δεν εχει πλεον ελληνικο μενου, ουτε αυτα που ερχονται στην Ελλαδα!!):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Βρήκα και αυτό λίγο φθηνότερα http://vfm.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=45650&ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1398175530.8736 Ας έρθει όμως επίσημα στην Ελλάδα να φισκάρουν τα μαγαζιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/htc/htc-one-m8.html Δεν ειναι μου ειπαν Ευρωπαικο, δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση γιατι ειναι παγκοσμια στην HTC αλλα δεν εχει ελληνικο μενου (μου ειπαν οτι κανενα hTC δεν εχει πλεον ελληνικο μενου, ουτε αυτα που ερχονται στην Ελλαδα!!):)Πως είναι δυνατόν να μην έχει Ελληνικο μενού;Android δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Μια χαρά ελληνικά έχουν και το δικό μου από Γερμανία έχει ελληνικά χωρίς κάν να βάλεις sim μάλιστα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Και ομως.. ετσι μου ειπαν μεσα στο συγκεκριμενο μαλιστα καταστημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπερα στη παρεα!σκεφτομαι αγορα απο extreme mobile.οποιος εχει αγορασει απο εκει ας βοηθησει!εχω ακουσει παντως τα καλυτερα και οτι ειναι unbraded τα μ8 που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Καλησπερα στη παρεα!σκεφτομαι αγορα απο extreme mobile.οποιος εχει αγορασει απο εκει ας βοηθησει!εχω ακουσει παντως τα καλυτερα και οτι ειναι unbraded τα μ8 που εχει. Καλώς άκουσες, τα παιδιά εκεί είναι επαγγελματίες και ότι σου πουν ισχύει. Αν θες πάρε ένα τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα πήγαινε από εκεί αν το έχουν διαθέσιμο (Ηλίας, Νικόλας) Edited July 6, 2014 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπερα στη παρεα!σκεφτομαι αγορα απο extreme mobile.οποιος εχει αγορασει απο εκει ας βοηθησει!εχω ακουσει παντως τα καλυτερα και οτι ειναι unbraded τα μ8 που εχει. Ρε φίλε τώρα είδα το πόστ. Από εκεί το πήρα και εγώ. Unbranded και όλα τέλεια. Τα παιδιά και τα δύο τέλεια. Επειδή άργησε να έρθει στο μαγαζί το τηλέφωνο με ενημέρωναν καθημερινά. Πραγματικά άξιοι να δουλεύουν τέτοιο κατάστημα. Παρτίδα Μαΐου κιόλας. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Τελικα το παρηγγειλα απο extreme mobile και δυστηχως εχει ελειψη.αναμενω μηπως φερει αυριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Όντως υπάρχει έλλειψη... Εδώ και 10 μέρες το περιμένω από Γερμανό... Από εκεί που δεν πουλούσε καθόλου τώρα το ζητούν πολλοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Όντως υπάρχει έλλειψη... Εδώ και 10 μέρες το περιμένω από Γερμανό... Από εκεί που δεν πουλούσε καθόλου τώρα το ζητούν πολλοί... Τελικα το παρηγγειλα απο extreme mobile και δυστηχως εχει ελειψη.αναμενω μηπως φερει αυριο! Θα σας ανταμειψει και τους δύο. Κάντε υπομονή. Και Εγώ μια εβδομάδα περίμενα και όταν ήρθε είπα καλά έκανα και περίμενα. Ευτυχώς που πλέον έχει αποδοχή από τον κόσμο. Το αξίζει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Καλησπέρα στην παρέα πραγματικά το m8 αξίζει την αναμονή. Το εχω πάρει απο extreme-mobile τα παιδια εκει άψογα αλλά & το κινητό αψογα*2ή*3 μπορώ να πω. Παράλληλα αξίζει και το dot vier που και αυτό από extreme-mobile σε δέλεαρ τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 το παραγγειλα και εγω απο exteme mobile..απο δευτερα τριτη λογω μεγαλης ζητησης και unbranded Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 το παραγγειλα και εγω απο exteme mobile..απο δευτερα τριτη λογω μεγαλης ζητησης και unbranded Άντε με το καλό να σου έρθει. Το τηλέφωνο είναι απροβλημάτιστο και τώρα που είμαι σε νησί με data 3g και GPS ον με έχει βγάλει τέλεια. Πραγματικά και από μπαταρία με τέτοια χρήση είναι απίστευτο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Σ ευχαριστω φιλε μου.οταν με το καλο το παρω θα ποσταρω!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 παιδια καλημερα. θελω να αγορασω το m8 αλλα δεν ξερω σε πιο μαγαζι ειναι Unbranded.υποψηφια ειναι kaizershop,kaizerstore και phonegallery. μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 παιδια καλημερα. θελω να αγορασω το m8 αλλα δεν ξερω σε πιο μαγαζι ειναι Unbranded.υποψηφια ειναι kaizershop,kaizerstore και phonegallery. μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω Για kaizer έχει αναφερθεί ότι δίνει branded χωρίς να το λέει εξ αρχής.Phonegallery δεν γνωρίζω.Γνωρίζω ότι το extreme-mobile.gr πουλάει unbranded Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 παιδια καλημερα. θελω να αγορασω το m8 αλλα δεν ξερω σε πιο μαγαζι ειναι Unbranded.υποψηφια ειναι kaizershop,kaizerstore και phonegallery. μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω Extreme mobile φιλε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Extreme mobile φιλε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! παρτο απο το extreme mobile,καλο καταστημα κ παντα διπλα σου ο νικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosidi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παίδες πέρα απ'το extreme mobile έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί;Δεν το έχουνε διαθέσιμο τα παιδιά και εγώ βιάζομαι καθώς φεύγω και έχω μείνει χωρίς συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παίδες πέρα απ'το extreme mobile έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί;Δεν το έχουνε διαθέσιμο τα παιδιά και εγώ βιάζομαι καθώς φεύγω και έχω μείνει χωρίς συσκευή Από Σκρουτζ έχω δοκιμάσει για άλλα κινητά το tokinito.gr. Πάρε ένα τηλέφωνο για να ρωτήσεις ότι θες. Το προτείνω Περισσότερο επειδή το εχω δοκιμάσει παλιότερα. Δεν ξέρω τι γίνεται με το m8 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts